שאלה בקשר לכדור האדרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לכדור האדרל
    נעמה
    22/12/2010

יש לי ילד בן 7 שהחל לקחת כדור אדרל מזה כ- 3 חודשים בתחילה קיבלתי דיווחים מהמורה שהכדור עושה נפלאות עוזר לו לבצע את המשימות המתבצעות בכיתה ביתר קלות אך לאחרונה חלה התדרדרות כאשר זה התבטא בחוסר מצב רוח הגביר אצלו תכונות כמו אובסיסביות עקשנות שלחתי אותו יום אחד ללא הכדור כיוון שנגמרו לי הכדורים והם הבחינו בשינוי לטובה בכך ששמחת החיים חזרה אליו הוא היה פחות נוקשה שיחק עם חבריו שאלתי היא מה עלי לעשות אני מוצאת את עצמי מתחילה טיפול תרופתי שנמצא מתאים לפרק זמן מאוד קצר או שלא מתאים בכלל הם זה נכון לשנות מינונים או להחליף כדור כל תקופה מאוד קצרה.
    זה מאוד מתיש ומעייף כיוון שלקח לנו הרבה זמן למצוא כדור שיהיה נכון בשבילו ועד שחשבנו שמצאנו נראה שכנראה עכשיו הוא לא מתאים לו מה עלי לעשות?
    תודה נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לכדור האדרל

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לכדור האדרל - תגובה

ד``ר עדי אדר
    22/12/2010

שלום לך!
    הסיבות למצב שאת מתארת יכולים להיות קשורות לא רק במינון תרופתי אלא גם בגורמים אחרים כולל מצב חברתי, לימודי ועוד. כמו כן יתכן כי נטילת התרופה לא מסודרת וצריך להשגיח על נושא זה.
    לא מומלץ להחליף תרופות לעתים תכופות אלא יש לפנות לרופא המטפל ולבחון מחדש את נושא המינון התרופתי .

הערה -יש בהחלט לשקול גם טיפול פסיכוולגי/יעוץ משפחתי.
    בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אנחנו חווינו תופעות לוואי

איילת
    06/01/2011

האדראל בהתחלה היה נפלא אך לאט לאט התפתחו תופעות לוואי נוראיות כולל עצבות ועצבנות יתר. למרות השיפור האינטנסיבי בלימודים החלטנו לחזור לקונצרטה שמשפיע פחות בלימודים אבל המחיר הריגשי/התנהגותי נסבל יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו