אשמח לעזרתכם הדחופה-אקד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרתכם הדחופה-אקד
    אחת
    31/12/2010

שלום,
    מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
    אני זקוקה לחומר בנושא הפרעות קשב בגיל הרך, השפעות על למידה, דרכי טיפול והתמודדות וכו'
    צריכה את זה לצורך עבודה אקדמית, ובמהירות היסטרית (יש לי בעיית אירגון רצינית...)
    האם יש כאן מישהו שיוכל לקשר אותי למאמרים מעניינים? (עדיף בעברית)
    אם כן, תודה מראש על העזרה
    ואם לא-תודה גם ( :

ועוד שאלה: יש לי את כל הסימנים הקלסיים להפרעת קשב, ורק היום בסביבות גיל ארבעים, אני קוראת ומשייכת את הילדה שהייתי ואת המבוגר שאני (כולל הרבה תסכולים בדרך...) ל"כותרת". מי בכלל ידע אז מה זה. יכול להיות שעם השנים זה אפילו מחמיר?
    אני מרגישה שגם התזונה המאוד לא מאוזנת שלי, השינה המבולגנת (כולל רגל חסרת מנוח, וזו רק ההתחלה) הופכים את החיים שלי לקשים מאוד לארגון ולהתמודדות בכלל...
    באיזשהו שלב אתה ממש מתעייף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרתכם הדחופה-אקד

הוספת תגובה

• אשמח לעזרתכם הדחופה-אקד - תגובה

ד``ר עדי אדר
    02/01/2011

שלום לך!

לגבי השאלה הראשונה- אין לי חומר ספציפי על הפרעות קשב בגיל הרך. ניתן לפנות בנושא זה לבקשת חומר ליחידה לגיל הרך בבית חולים סורוקה , אני מניח שיש להם חומר בנושא.

לגבי השאלה השניה - מה השאלה? לא ניסחת בעצם מה השאלה..... ואולי גם זה על מרמז על הפרעת קשב...

שנה טובה!

דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו