אשמח לעצתכם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצתכם...
    דנה
    01/01/2011

אני סובלת מהפרעת קשב וריכוז. אני בגילאי השלושים פלוס ואת רוב חיי העברתי בדבקות חזקה מאוד לעשות דברים למרות ההפרעה הנ"ל.
    רק לאחרונה הלכתי ממש לאבחן את עצמי. הלכתי בעיקר כי הרגשתי שהפרעת הקשב שלי מחמירה. קשה לי להקשיב, קשה לי לקרוא, קשה לי ללכת להרצאות, ללמוד וכו'. זה גם מפריע לי בעבודה. כתוצאה נוצר מצב שגם אני מאוד חסרת סבלנות (כי אני כל הזמן במאבק קשב).
    ניסיתי לקחת קונצרטה 18 וזה ממש הפך אותי לפקעת עצבים. זה עזר לי עם הריכוז אבל הרגשתי שאני הולכת לחטוף התקף לב מרוב עצבים.
    מה אני יכולה לעשות במצב הזה? אני לא רוצה להמשיך איך שאני כי זה גורם לי לסבל רב וממש לעוגמת נפש. אני נמנעת מללכת ללמוד משהו שאני רוצה בגלל זה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצתכם...

הוספת תגובה

• אשמח לעצתכם... - תגובה

ד``ר עדי אדר
    02/01/2011

שלום לך!

לעתים מינון נמוך (וקונצרט במינון של 18 מ"ג זה מאוד נמוך!) יכול לגרום לתופעות פרדוקסליות.

מומלץ במקרים אלו להתיעץ שוב עם הרופא המטפל על מנת שינסה להתאים לך מינון מתאים או החלפת תכשיר בהתאם לצורך.

בברכה,
    דר' עד יאדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו