הפרעת קשב וריכוז במבוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז במבוגר
    קצת מיואשת..
    03/01/2011

שלום רב,
    אני סטודנטית בת 25 ,משקלי 45 ק"ג ,אובחנתי עם הפרעות קשב וריכוז לפני כשנה,קיבלתי מרשם לריטלין 10 מ"ג ונדהמתי לגלות את השינוי שעבר בי, פתאום קל לי יותר להקשיב בהרצאות ולהבין וזה לא עינוי בשבילי לשבת בבית וללמוד לאורך זמן.העניין הוא שכול זה קרה לי רק בשבוע הראשון לנטילת הריטלין ולאחר מכן כאילו כלום זה לא השפיע ,השתמשתי לאחר מכן בשני כדורים של ריטלין 10 וגם זה לא השפיע, חברה המליצה לי על קונצרטה שעוזר לה מאוד קיבלתי מרשם של קונצרטה 36 מ"ג ותופעות הלוואי היו נוראיות של בחילות ,חוסר תיאבון ,קושי להירדם וזה גם לא השפיע מבחינת הריכוז ,חזרתי לנוירולוג שהמליץ על ריטלין 20 LA מ"ג וגם זה לא משפיע ,אני ממש זקוקה לעזרה בייעוץ על תרופה שתתאים לי כי תקופת המבחנים קרבה וזה קריטי,אני מבינה שצריך להתנסות ולהבין מה הכי מתאים לי אך אין לי ממש זמן וכסף מיותר לזה ,

תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב וריכוז במבוגר

הוספת תגובה

• הפרעת קשב וריכוז במבוגר - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    05/01/2011

שלום,
    לצערי לא אוכל לתת לך מענה במסגרת הפורום מכיוון שאיננו נוהגים לתת המלצות תרופתיות.
    את מציאת התרופה המתאימה ובמינון המתאים, עליך לעשות עם הרופא המטפל.
    נכון, לעיתים נדרשים זמן וסבלנות עד למציאת הפתרון .
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו