מינון קונצרטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון קונצרטה
    חן
    12/02/2011

שלום.
    אני בת 25. שוקלת 80 ק"ג. ואובחנתי בגיל 16 כבעלת ADD ולקויות למידה. לאחרונה, בעקבות לימודי פסיכומטרי עשיתי גם אבחוני BRC ונפגשתי עם נוירלוג על מנת לקבל כדורים. בתקופת בית הספר הייתי לוקחת 2 ריטלין ביום (בבוקר 10 מ"ג ובצהריים 20 מ"ג) אך זה לא נתן מענה מלא לבעיות הקשב והריכוז. כעת קיבלתי קונצרטה 54 מ"ג, אך גם עכשיו אני מרגישה כי משך הריכוז אינו מספיק אפילו בשביל שיעור שלם (זמן הריכוז שלי נשמר בערך ל-3 שעות) ולרוב גם אין תופעות של חוסר תיאבון, אך עם זאת, אם אני לוקחת את הכדור אחה"צ, יש לי קשיים להרדם בלילה, למרות שאני כן מרגישה עייפה. האם יכול להיות שהמינון לא מספיק לי? האם יכול להיות מצב שאני גם לא מצליחה להיות מרוכזת וגם מתקשה להרדם (כנראה כתופעת לוואי מהכדור)?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון קונצרטה

הוספת תגובה

• מינון קונצרטה - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    14/02/2011

שלום,
    לא רצוי ליטול קונצרטה החל משעות הצהריים כי משך פעולתה הוא עד 12 שעות וברור שזה מפריעה לשינה.
    נושא המינון צריך להפטר ע"י הרופא המטפל.
    אני יכול לומר שאם אינך מרגישה תגובה קלינית מספקת , יתכן ויש צורך בהעלאת המינון אך זאת כאמור בתיאום עם הרופא המטפל.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו