קונצרטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונצרטה
    ירדן
    16/02/2011

שלום יש לי כמה שאלות
    1.אני נוטל לוסטרל 200 מ"ג בפני סטרס וחרדה קלים , חייב לציין שאני מרגיש טוב תודה לאל . אני ניסיתי כמה תכשירים של ריטלין על כל סוגיו (אני סובל מהפרעת קשב וריכוז),שאלתי היא מדוע יש בעלון הרפואי של הקונצרטה הימנעות מאנשים שסובלים מחרדה.? והאם מותר לי להשתמש בכדור?
    2.האם המינון של 27 מ" קונצרטה יעיל למבוגרים ?. אני בן 26. או שעליי להעלות מינון ?
    3.אם אני משתמש בקונצרטה 3 פעמים בשבוע , אני עלול להתמכר? ( אני מאוד חושש מזה)
    4. לפעמים יש אפ אנד דאון ברמה של הריכוז והעירנות, ולפעמים יש לי דכדוך קל, מה עליי לעשות כדי שתהיינה השפעה טובה עליי?
    תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונצרטה

הוספת תגובה

• קונצרטה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    16/02/2011

שלום לך!

איננו נותנים יעוץ אינדיבידואלי תרופתי במסגרת הפורום ובוודאי לא לאנשים עם תחלואה נלווית.

ברמת העיקרון מותר לתת קונצרטה ותכשירי ריטלין אחרים לאנשים עם הפרעות חרדה, כמובן תוך השגחה רפואית.
    לגבי מינוני תרופות, זה נושא לרופא המטפל ושוב בהערה כללית המינון שהזכרת הוא בוודאי לא גבוה למבוגר.

התמכרות - אין התמכרות לתרופה זו כאשר מתמשים בה במינונים רפואיים מקובלים ובשיטות נטילה מומלצות!

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו