הפרעה טורדנית כפייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה טורדנית כפייתית
    שאול
    02/03/2011

שלום רב
    אני בן 22 התחלתי לסבול מהפרעות קשב וריכוז בגיל 14 שלא טופלו והמצב הדרדר עם הזמן לחרדות ודיכאון ואחר כך להפרעה טורדנית כפייתית ,לפני כשנתיים התחלתי לטפל בבעיות שלי והיום אני נוטל פריזמה 100מ"ג באופן קבוע להפרעה הטורדנית שמאד עזר,,לפני בערך 7 חודשים ואחרי תקופת סבל של שנים ובעקבות השיפור במצב ההפרעה הכפייתי,התחלתי ליטול כדורי קונצרטה במינונים קטנים שעלו עם הזמן,בעקבות השימוש בקונצרטה חל שינוי מאד גדול באישיות שלי וחל שיפור משמעותי מאד במצב הריכוז (הפכתי מאדם לרובוט שחי כמעט בלי רגשות),לפני כשבועיים התחלתי להרגיש ירידה ניכרת בהשפעת הקונצרטה וחזרה למצב האי ריכוז,בזמן זה הייתי משתמש ב 90 מ"ג קונצרטה והתחלתילעלות על דעת עצמי עד למצב היום שאני נוטל (140 מ"ג קונצרטה ביום ),שאלתי היא למה אני צריך לעלות כל כך בשביל להגיע לתוצאות?המינון די גבוה ומפחיד אותי האם צריך לרדת במינון(ירידה במינון גוררת אי ריכוז וכאבי ראש בצד שמאל)?

תודה מראש וסליחה על ההארכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה טורדנית כפייתית

הוספת תגובה

• הפרעה טורדנית כפייתית - תגובה

ד``ר עדי אדר
    02/03/2011

שלום לך!

אתה נוטל מינון הרבה מעל למומלץ על ידי משרד הבריאות (90 מ"ג ליממה).
    אני מאוד ממליץ לך לאור מורכבות הבעיה לא לעשות דברים על דעת עצמך אלא לפנות לפסיכאטר אשר צריך לאבחן מה הסיבה לשינוי הפתאומי אשר חל אצלך.
    בהחלט יתכן ואתה מטפל בדבר הלא נכון!

לכן שוב, לאור מווכבות הבעיה היא לא מתאימה ליעוץ במסגרת פורום אלא בבחינה מסודרת ומקצועית של פסיכיאטר.

בברכה
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו