מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה טורדנית כפייתיתשאול02/03/2011
שלום רב
אני בן 22 התחלתי לסבול מהפרעות קשב וריכוז בגיל 14 שלא טופלו והמצב הדרדר עם הזמן לחרדות ודיכאון ואחר כך להפרעה טורדנית כפייתית ,לפני כשנתיים התחלתי לטפל בבעיות שלי והיום אני נוטל פריזמה 100מ"ג באופן קבוע להפרעה הטורדנית שמאד עזר,,לפני בערך 7 חודשים ואחרי תקופת סבל של שנים ובעקבות השיפור במצב ההפרעה הכפייתי,התחלתי ליטול כדורי קונצרטה במינונים קטנים שעלו עם הזמן,בעקבות השימוש בקונצרטה חל שינוי מאד גדול באישיות שלי וחל שיפור משמעותי מאד במצב הריכוז (הפכתי מאדם לרובוט שחי כמעט בלי רגשות),לפני כשבועיים התחלתי להרגיש ירידה ניכרת בהשפעת הקונצרטה וחזרה למצב האי ריכוז,בזמן זה הייתי משתמש ב 90 מ"ג קונצרטה והתחלתילעלות על דעת עצמי עד למצב היום שאני נוטל (140 מ"ג קונצרטה ביום ),שאלתי היא למה אני צריך לעלות כל כך בשביל להגיע לתוצאות?המינון די גבוה ומפחיד אותי האם צריך לרדת במינון(ירידה במינון גוררת אי ריכוז וכאבי ראש בצד שמאל)?
תודה מראש וסליחה על ההארכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה טורדנית כפייתית - תגובה
ד``ר עדי אדר02/03/2011שלום לך!
אתה נוטל מינון הרבה מעל למומלץ על ידי משרד הבריאות (90 מ"ג ליממה).
אני מאוד ממליץ לך לאור מורכבות הבעיה לא לעשות דברים על דעת עצמך אלא לפנות לפסיכאטר אשר צריך לאבחן מה הסיבה לשינוי הפתאומי אשר חל אצלך.
בהחלט יתכן ואתה מטפל בדבר הלא נכון!
לכן שוב, לאור מווכבות הבעיה היא לא מתאימה ליעוץ במסגרת פורום אלא בבחינה מסודרת ומקצועית של פסיכיאטר.
בברכה
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?