ריטלין למבחנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין למבחנים
    גילי
    06/03/2011

הי,
    אני סטודנטית בת 34 , התחלתי בשבועיים האחרונים לקחת ריטלין , לאחר מבחן טובה
    אני לא כל כך מבינה את הבדלים בין ריטלין רגיל/SR/LA
    התחלתי עם הריטלין הרגיל והוא מאוד עזר לי, פרט לכאבי ראש, שאומנם לא הפרעיו לי לשבת וללמוד( מה שלא ממש הצלחתי לפני כן ) אבל זה מאוד מציק.
    היום ניסיתי לקחת את ה-SR 20 ונראה איך ישפיע במשך היום, קראתי עליו בפורום דברים לא טובים . אם אני רוצה לבדוק מה מתאים יותר, איזה תקופה עלי לנסות לכדי לבדוק את ההשפעה ולהחליט מה יותר מתאים ושוב מה בדיוק ההבדלים והאם ה-LA נחשב טוב יותר ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין למבחנים

הוספת תגובה

• בלי ריטלין

מירב
    07/03/2011

גם אני אמא לילד עם הפרעת קשב וריכוז המאובחן מגיל צעיר. נסינו הכל ולא עזר עד שנתקלנו בשיטת נוירופידבק - שיטה רפואית שפותחה על ידי נאס"א - לא כל מיני צמחים. השינוי אצל הילד מדהים - על פי השיטה המוח "לומד" לתפקד בצורה טובה ונורמטיבית. הבן שלי - בן 13 - עושה היום מבחנים בלי להגיש אותם אחרי עשר דקות, עובר שוב ומתקן טעויות, פחות מתפרץ על המורים וההורים ואין ספק שאיכות חייו השתנתה לגמרי.

מומלץ!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי ריטלין - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    09/03/2011

מחובתי לציין שאין עדיין מספיק מעקב ומחקרים מדעיים התומכים בשיטת הנוירופידבק.
    נכון שהשיטה לא מזיקה לילד, אבל בהחלט מזיקה לכיס המשלם......
    לנושא הריטלין. לכל כדור יכולה להיות השפעה שונה . ריטלין LA חדש יותר וקונצרטה עוד יותר חדש ועם פחות תופעות לוואי.
    התאמה טיפולית- רק ע"י הרופא המטפל !

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו