B COMPLEX OR BeCALM'd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• B COMPLEX OR BeCALM'd
    שני
    16/03/2011

קראתי רבות על שני המוצרים הטבעיים הללו. בתור אמא לשני ילדים עם ההפרעה ואני בעצמי, ובתור אחת שכבר ניסת המון תרופות של הפרעת קשב, שלא עזרו או שהתופעות לואי היו קשות, אשמח לשמוע האם מישהו ניסה את אחד המוצרים (שרשומים בכותרת), והאם הנסיון היה טוב או לא. אני מודה שאני התחלתי לקחת את הבי קומפלקס, ואכן מרגישה יותר רגועה ופחות בסטרס - אבל זה בשילוב הויואנס שאני נוטלת כך שאני לא בטוחה מה עוזר יותר. מה שאני יודעת שהויואנס גורם לי ולבני עצבנות יתרה, ואני מקווה שהמוצרים הנ"ל יעזרו לפחות בהרגעה, אם לא בריכוז. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    B COMPLEX OR BeCALM'd

הוספת תגובה

• B COMPLEX OR BeCALM'd - תגובה

ד``ר עדי אדר
    16/03/2011

שלום לך!

לי כרופא אין לי ניסיון עם תכשירים אלו ואנחנו בעיקרון מטפלים עם תרופות שנבדקו בצורה מבוקרת ומומלצות על ידי גופים רפואיים בינלאומיים וכמובן על ישי משרד הבריאות בישראל.
    יש הרבה מאוד מוצרים שונים ומשונים - גם היום התודעתי למוצר עם השם המעניין - קפיצטלין.... אכן אין ספק שעל "הרכבת" של הריטלינופוביה (הפחד מריטלין) רוכבים הרבה חברות, מוצרים אשר באמצעותת שיווק, לעתים אגרסיבי, מנסים לשכנע ביעילות החומר שהם משווקים.

בברכה,
    דר' עדיאדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו