סוף, סוף פתחו מכון לאבחון וטיפול במ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף, סוף פתחו מכון לאבחון וטיפול במ
    חלבוש
    21/03/2011

במבוגרים הסובלים מהפרעות קשב וריכוז. זה נקרא - דרך המהות והוא נמצא במכללת סמינר הקיבוצים (שמעתי שיש שם מכון לאיבחון סטודנטים) ברמת אביב.
    מישהו כבר שמע על המכון הזה ? דעות .?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סוף, סוף פתחו מכון לאבחון וטיפול במ - תגובה

ד``ר עדי אדר
    23/03/2011

שלום לך!

אנא הפנה נושאים אלו לפורומים מתאימים כגון פורום הפרעות קשב בתפוז.

דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

ב
    12/06/2011

הילד שלי בכיתה א 7.5 אובחן רק השנה כADHD נטל ריטלין 10 מ"ג שעבד עליו טוב מנובמבר עד פברואר בפברואר החלפנו לריטלין 20SR כדי שיהיה לו ליותר שעות מאחר והוא גם נימצא בצהרון בבית ספר.
    מבחינה לימודית הוא בסדר תמיד יש מקום להשתפר סה"כ בסדר.
    מבחינה התנהגותית לפני שהוא לקח את התרופה המורה בכיתה העירה לא מעט אבל היא סה"כ דמות חיובית עבורו פשוט ידעה איך לנהוג עימו. לאחר בתרופה הוא קיבל רק שבחים.
    הבעייה העיקרית היא הצהרון לשם הוא הולך שם רכזת הצהרונית לא הפסיקה לקדוח כל דבר קטן חגיגות ממש סיוט .
    באמצע השנה זה כמעט התפוצץ ואז בהתערבות של כולם ולחץ שלי והמנהלת הוא נישאר עשו לו תוכנית התנהגותית שבחודשיים הראשונים מפברואר עד אפריל הם התנהגו לפי התוכנית אני גם החלפתי לו את התרופה לSR ורק אז היא נירגעה שהיא ידעה ולא דקה קודם מחודש מאי היא החלה שוב להתלונן ואני הסקתי שכניראה התרופה חלשה והסברתי לה ששנה הבאה אני כניראה אחליף אבל היא ממשיכה להתלונן על כל דבר ופיתאום כל החיזוקים וכל היחס אליו ניפסק מצידה בקיצור לא מעניין אותה ואין לה שום סבלנות
    לי כבר כל כך נימאס שאמרתי לה שבשנה הבאה הוא ילך למקום אחר ועשיתי זאת מאוד יפה אמרתי שאני מעריכה ואני מבינה ושיש לי התייעצות בקיץ בנוגע לתרופה והיא מאוד התפלאה מהתגובה שלי שאמרתי לה שאני מאפשרת לה לאמר לי את דעתה בסוף יוני.אחרי יומיים היא שוב מתחילה כל דבר קטן היא מתלוננת והוא מספר לי שהוא מקופח הרבה.זהו.
    עכשיו אני אם להודות באמת מאוד כועסת עלייה אני חושבת שהיא פשוט הרשתה לעצמה לקדוח ולא להתמודד לפי רצונה אני מבחינתי שיתפתי את כל הפעולה האפשרית וכב לא יכולתי הרגשתי שאני סובלת מימנהועכשיו אני צריכה למצוא לבן שלי צהרון ב800 ש"ח יותר ודי קשה לי .
    חשבתי לדבר עם מנהלת בית ספר יש לי הרבה תלונות בנוגע אלייה וצהרון הוא חלק בלתי ניפרד מהבית ספר אני מאוד כועסת על גיבוי שהיא מקבלת ואני רוצה שישמעו גם את הצד שלנו מה אתם אומרים?
    אני יודעת שאני צריכה להתייעץ בנוגע לטיפול התרופתי שלו התקשרתי לפסיכיאטרית פעמיים טרם החזירה תשובה .
    אני מבקשת ייעוץ בנוגע להתמודדות עם המיסגרת בצהרון היא פשוט לא מניחה לי והכל כמובן בכדי שלא נמשיך וכבר אמרתי לה שלא נמשיך מה עוד?וגם כיצד לטפל בילד בכל מה שקשור בחוקים וגבולות מאוד קשה איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ - תגובה

ד``ר עדי אדר
    15/06/2011

שלום לך!

ברור שאיני יכול להתייחס במדויק לנושא מכיוון שאני מקבל את המידע רק מנקודת ראותך. עם זאת איני בטוח שהבעיה היא שהחונכת בצהרון ויתכן והקושי נעוץ בתפקודו של ילדך ולכן חשוב מאוד להיפגש אם הרופא המטפל ולנסות לאזן את הטיפול התרופתי!

במצבים כאלה חשוב טיפול משולב הכולל גם עיצוב התנהגותי ויעוץ משפחתי על ידי פסיכולוג העסוק בתחומים אלו.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו