הפרעות קשב וריכוז כתוצאה מעייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז כתוצאה מעייפות
    עידן
    08/05/2011

אני אולי לא המקרה הקלאסי של הפרעות קשב וריכוז,
    ההפרעות קשב וריכוז שלי נובעות בעיקר מעייפות בלתי מוסברת(עברתי בדיקות מקיפות ולא מצאו את הסיבה לעייפות),כך שקשה לי מאוד להתרכז או ללמוד בזמן עייפות ולצערי רוב שעות היום אני חש עייף וכך גם המוח,בהתחלה נעזרתי בקפה אשר מאוד עזר לי,אך עם הזמן הגוף התרגל והוא כבר לא משפיע ואני הגעתי לכמויות גדולות של קפה ביום וללא זה אני בכלל לא מסוגל לתפקד,אח"כ ניסיתי פרוביג'יל שאמור לעזור לעייפות,אשר לא עזר לי כמעט בכלום ובכלל לא הרגשתי שזה עוזר לי לכך,כאשר ניסיתי ריטלין הרגשתי מן שיפור בעוררות הכללית ובעוררות המנטלית,אך יחד עם זאת הפכתי ללומד פחות אפקטיבי,בצורה שאני לומד ופשוט לא נשאר לי כמעט כלום אח"כ,ככה שזה פתר קצת את בעיית העייפות ועזר לריכוז אך מצד שני ייתכן כי אני לא ADHD מובהק אז הוא גם פוגע בי מצד שני,האם יש משהו שיכול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדקת B12?

רוחלה
    08/05/2011

במקרה קראתי היום פרק בספר על תזונה.
    שם נכתב כי לעיתים מחסור ב- B12 עשוי
    לגרום לתופעות שדומות להפרעות קשב
    וריכוז.

רוחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקת B12? - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    09/05/2011

שלום,
    פורום זה נועד לתשובות רפואיות בלבד ולא לתגובות קוראים.
    אבחון הפרעת קשב וריכוז צריך להיעשות רק ע"י גורם רפואי מוסמך ולא על סמך תחושות.
    בעיקרון, עייפות כרונית בהחלט עלולה להחמיר הפרעת קשב ולכן יש לנסות ולפתור אותה בעזרת הרופא המטפל.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו