התמודדות הבן זוג עם בעיות קשב וריכו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות הבן זוג עם בעיות קשב וריכו
    לילך
    13/05/2011

שלום רב ,
    לבעלי יש ADD והוא התחיל לקחת רטלין, מייד רואים שינויים ובעיקר הוא מרגיש טוב יותר ושמח על כך שיש פתרון , הבעיה מתחילה כאשר יש ימים שהוא לא לוקח או שפגה השפעתו של הכדור ואז חוזרים העצבים היחסית מוגברים מדברים קטנים והקושי שלי בלהרגיע אותו ובכך אני חסרת אונים ואין לי איך לעזור לו, לי ולנו. האם יש דרך מסויימת שאני צריכה לפעול או לעשות כדי למנוע התפרצויות זעם כאלו ואחרות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללילך

benni
    13/05/2011

אני מבינה את המצוקה שלך מהכיוון השני, יש לי הפרעות קשב ולפעמים גם הייתי מפסיקה לקחת ריטלין והמצב היה ישר הופך להיות כמו כדור שלג, אני לא יודעת למה לא לקחתי לפעמים פשוט חשבתי שההפרעה תעלם מעצמה נראה לי, חשוב שתדעי שאת לא יכולה לבד לספק לבן הזוג שלך תמיכה, אני לא יודעת מאפה את בארץ אבל אני אומר לך מניסיון שלי שלפני כחודשיים התחלתי אבחון מדוייק וטיפול במרכז דרך מהות, הם נמצאים בתל אביב בתוך לסמינר הקיבוצים - בגלל שהם מציעים תמיכה מאוד רחבה ולא רק כדורים, זה גרם לי להתמיד גם בלקיחת הטיפול התרופתי,אני ממליצה בחום שתנסי לדבר עם בן זוגך אולי שילך לשיחת היכרות איתם, ואני אומרת בלב שלם שזה עוזר!מקווה שעזרתי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות הבן זוג עם בעיות קשב וריכו - תגובה

ד``ר עדי אדר
    18/05/2011

שלוםן לך!

בהחלט מומלץ לחזור לרופא המטפל ליעוץ נוסף. קיימת תופעה של הישנות התסמינים או התגברותם כאשר פגה השפעת התרופה - רבאונד - יש אפשרויות טיפול למצב זה כולל שינוי התכשיר התרופתי, הוספת כדור אחרי הצהריים ועוד.
    ברור כי במצבים כאלה רצוי שילוב של טיפול פסיכולוגי ואף זוגי על מנת להתמודד עם קשיים שונים. ברור כי הטיפול התרופתי לאמאפשר איזון מלא ובוודאי שלא ל ל אורך כל שעות היממה ולכן חשוב מאוד טפול משולב.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו