מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות הבן זוג עם בעיות קשב וריכולילך13/05/2011
שלום רב ,
לבעלי יש ADD והוא התחיל לקחת רטלין, מייד רואים שינויים ובעיקר הוא מרגיש טוב יותר ושמח על כך שיש פתרון , הבעיה מתחילה כאשר יש ימים שהוא לא לוקח או שפגה השפעתו של הכדור ואז חוזרים העצבים היחסית מוגברים מדברים קטנים והקושי שלי בלהרגיע אותו ובכך אני חסרת אונים ואין לי איך לעזור לו, לי ולנו. האם יש דרך מסויימת שאני צריכה לפעול או לעשות כדי למנוע התפרצויות זעם כאלו ואחרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
benni13/05/2011אני מבינה את המצוקה שלך מהכיוון השני, יש לי הפרעות קשב ולפעמים גם הייתי מפסיקה לקחת ריטלין והמצב היה ישר הופך להיות כמו כדור שלג, אני לא יודעת למה לא לקחתי לפעמים פשוט חשבתי שההפרעה תעלם מעצמה נראה לי, חשוב שתדעי שאת לא יכולה לבד לספק לבן הזוג שלך תמיכה, אני לא יודעת מאפה את בארץ אבל אני אומר לך מניסיון שלי שלפני כחודשיים התחלתי אבחון מדוייק וטיפול במרכז דרך מהות, הם נמצאים בתל אביב בתוך לסמינר הקיבוצים - בגלל שהם מציעים תמיכה מאוד רחבה ולא רק כדורים, זה גרם לי להתמיד גם בלקיחת הטיפול התרופתי,אני ממליצה בחום שתנסי לדבר עם בן זוגך אולי שילך לשיחת היכרות איתם, ואני אומרת בלב שלם שזה עוזר!מקווה שעזרתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות הבן זוג עם בעיות קשב וריכו - תגובה
ד``ר עדי אדר18/05/2011שלוםן לך!
בהחלט מומלץ לחזור לרופא המטפל ליעוץ נוסף. קיימת תופעה של הישנות התסמינים או התגברותם כאשר פגה השפעת התרופה - רבאונד - יש אפשרויות טיפול למצב זה כולל שינוי התכשיר התרופתי, הוספת כדור אחרי הצהריים ועוד.
ברור כי במצבים כאלה רצוי שילוב של טיפול פסיכולוגי ואף זוגי על מנת להתמודד עם קשיים שונים. ברור כי הטיפול התרופתי לאמאפשר איזון מלא ובוודאי שלא ל ל אורך כל שעות היממה ולכן חשוב מאוד טפול משולב.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?