שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הוליווד
    11/06/2011

שלום, אני בת 29 ורציתי לשאול שאלה, אני חושדת שיש לי הפרעת קשב כרגע זה הכי משפיע לי בתחום התעסוקתי, אני לא מצליחה להחזיק בעבודה יותר מחצי שנה, עוברת למעבודה לעבודה,לא מצליחה לא להתרכז ולא להגיע בזמן
    אני מרגישה מיואשת כי זה לא שאני לא רוצה , אני רוצה מאוד אבל מרגישה שאני לא יכולה ולא יודעת כבר מה לעשות, מה ההשפעה של הפרעת קשב על הקריירה? האם נידונתי לחיים של חוסר יציבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    13/06/2011

שלום,
    אחת התופעות המוכרות של מבוגרים עם הפרעת קשב וריכוז היא החלפת מקומות עבודה בתדירות גבוהה מהממוצא. רבים גם מעדיפים להיות עצמאיים כיוון שלא מסוגלים לקבל מרות והוראות.
    במקרה שלך נראה לי נכון שתפני עצמך לאבחון הפרעת קשב וריכוז ובמידה ויתברר שיש לך את הבעיה, טיפול נכון עשוי לשנות לך את התפקוד בחיים וכמובן את איכותו.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

הוליווד
    13/06/2011

זה באמת כלכך נפוץ?
    אני לא יודעת אם אני יכולה להיות עצמאית אני בקושי מצליחה לנהל את עצמי ויש הרבה עסקים שפושטים רגל בגלל ניהול לא נכון-איפה ניתן לעשות אבחון ולקבל טיפול באיזור המרכז?תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשת,שלום

הוליווד
    14/06/2011

בלי קשר לעסק שאת תקימי או לא תקימי, למה שלא תעברי איזה שהוא אבחון מסודר ותתחילי טיפול במידת הצורך בהפרעות קשב?
    אני בטוחה שזה משפיע על עוד הרבה תחומים בחיים שלך ולא רק בתחום הקריירה,
    אני ראיתי תוכנית במקצוענים לפני תקופה והייתה שם אשה שרואיינה על ידי שירה פליקס בנושא של הפרעת קשב וריכוז באנשים בוגרים/מבוגרים
    אני מצרפת לך קישור ואני חושבת שהוא יכול מאוד לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו