חציית קפסולת ריטלין la 20 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חציית קפסולת ריטלין la 20 מ"ג
    predator
    15/06/2011

שלום אני בת 21 והומלץ לי ע"י הנוירולוג לחצות את הקפסולה וליטול 3/4 ממנה. הבעיה היחידה שנורא קשה לדייק בייחוד שאיני יודעת כמה אבקונים כל קפסולה מכילה, איך אני עושה זאת? כמה עליי להוציא מהקפסולה? (פעם כבר הוצאתי 28 אבקונים האם זאת כמות טובה?)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חציית קפסולת ריטלין la 20 מ"ג - תגובה

ד``ר עדי אדר
    15/06/2011

שלום לך!

אין אפשרות מעשית לדייק ... צריך לנסות בצורה משוערת ...בלתי אפשרי לספור את "האבקונים" כפי שאת מכנה אותם.
    בברכה,
    דר' עדי אדד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצורה משוערת זה ברור, אבל

predator
    17/06/2011

האם כל פעם שאני אוציא כמות כלשהי שכמובן תהיה שונה מקודמתה תהיה אותה השפעה, כלומר לא יהיו שינויים קיצוניים בגלל הורדה של יותר מדיי אבקונים?
    ועוד שאלה- את הכמות שאני רוצה ליטול אפשר לשים בתוף כוס עם מים ולשתות או שאני חייבת לסגור את הקפסולה ולשתות אותה כמו שהיא?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצורה משוערת זה ברור, אבל - תגובה

ד``ר עדי אדר
    17/06/2011

שלום לך!

סביר להניח כי לא יהיו הבדלים משמעותיים במידת ההשפעה בהנחה שאין הבדלים משמעותיים במינונים.
    ניתן לשים את הכמות הנדרשת בתוך כוס מיים ולהקפיד לשתות את מלוא הכמות.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו