זקוקה לעזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה..
    שושנה אהרון
    15/06/2011

שלום רב ,
    אני סטודנטית בת 26 ומתחילה תקופת מבחנים ,אני מאובחנת בהפרעות קשב וריכוז ומשתמשת בד"כ בקונצרטה 36 מ"ג וזה כבר לא משפיע עליי בכלל, העלית י את המינון וזה עדיין לא משפיע גם ריטלין בהתחלה עזר (שבוע ראשון) ואחרי זה כבר לא גם אחרי שינוי במינון ויש לי את כול התסמינים להפרעות קשב וריכוז ,אני כ"כ מודאגת כי רק בזכות הקונצרטה עברתי את המבחנים בהצלחה ועכשיו אני לא ממש יודעת מה לעשות והנוירולוג שלי גם לא עוזר ,שמעתי שהפרעות קשב וריכוז יכולים להיגרם מבעיות רגשיות ואז צריך לפנות לטיפול פסיכולוגי ,למה הכוונה ? והאם אתם חושבים שעליי ללכת לטיפול פסיכולוגי ,האם פסיכולוג יכול לטפל בזה לגמרי וכמה זמן טיפול ? אני כ"כ לחוצה ומודאגת לגבי המבחנים ,ועוד דבר האם יש עוד תרופות חוץ מריטלין וקונצרטה שעליי לנסות לדעתכם ,בבקשה זקוקה לתשובה .
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה..

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה.. - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    19/06/2011

שלום,
    המינון האופטימלי הוא אישי ויש לשנות את המינונים מול הרופא המטפל שמכיר את האיבחון ועוקב אחריך.
    השילוב בין טיפול תרופתי וטיפול פסיכולוגי/ריגשי, נחשב כטוב יותר מאשר רק טיפול תרופתי, במיוחד במקרים בהם קיים גם מרכיב ריגשי באיבחון.
    טיפול ריגשי בלבד לא יכול להוות תחליף לטיפול תרופתי למי שזקוק לו.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו