מתמתיקה ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתמתיקה ועוד
    הילה
    21/06/2011

שלום רב,
    אובחנתי לפני המון שנים כסובלת מADD, איטיות שליפה קליטה ועיבוד מידע...
    אני סובלת מקשיים שונים, אבל בזמן האחרון מטרידה אותי בעיה לא ברורה ומנסה לגבור עליה ולא יודעת איך
    אני לא מצליחה לחשב בראש חישובים של שנות לידה, או באופן כללי שמדובר בתאריכים אני מתחילה להתבלבל לגמרי ולא מצליחה להתרכז,
    ואמנם באופן אירוני ביותר...היתי בתיכון טובה במתמתיקה ו'קיבלתי ציונים סבירים, זה היה בין הכוחות החזקים שלי דווקא...וכשנותנים לי תרגילי חישוב במחשב אני מקלידה במהירות שיא, אבל שמדובר בחישוב פשוט של שנים שאיני יכולה לראות מול העיניים אני פשוט לא מצליחה לחשב...לוקח לי טונות של זמן.

איך אתם מציעים לפתור בעיה זאת? האם פשוט עליי לאמץ את עצמי להתאמן בצורות אחרות? אודה להצעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתמתיקה ועוד

הוספת תגובה

• על מה את חושבת?

ליז קוהן
    21/06/2011

שלום! תבדקי מה תופס את הריכוז שלך, את המחשבות...המוח עסוק בלדאוג על משהו אחר...הוא לא פנוי. אני מציעה 2 פתרונות : 1- להסתכל על מה שמתריד אותך, לפתור או לקבל וזה יעזור, 2- תשתמשי במחשבון...מה רע...לא תמיד מתאים להעמיס את המח סתם.
    בהצלחה!
    ליז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו