צריך עזרה ויעוץ לגבי בעיות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה ויעוץ לגבי בעיות קשב
    בן
    27/06/2011

הייתי מאוד שמח להתייעץ. ואני ישמח לשוחח על זה גם עם איש מקצוע בטלפון ,אני יספר בהודעה בקצרה..קוראים לי בן ואני חייל אני בן 19 וחצי ומשרת בחיל האוייר ביחידת בקרה,בולט מאוד בקשיי הקשב שלי לאורך כל החיים . אך התפקיד החדש בו אני משרת כיום לא יכול לקבל את זה ודורש קשב מלא , אני ביחידה מאוד איכותית ועם מוטיבציה ממש גבוהה לשירות מעניין אבל אני מתחיל להרגיש שאני נאנס בתפקיד ויש גבול כמה אני יוכל לספוג ולהמשיך ואני לא יכול להמשיך ככה, ולא רוצה להיות פזיז בצעדים שלי...הייתי רוצה לדעת איך אני מאבחן את הבעיות קשב האלה שוב בצבא ,ואיך עוזרים לי...כל מי שמכיר אותי מספיק טוב לא צריך את זה כי הוא מכיר את התכונה הזאת שלי ביום יום...אני מאובחן גם מהביצפר ויש לי מרשם של רטלין אבל לא הצהרתי על זה בצבא..
    אם תוכל לייעץ לי או לעזור לי אני ישמח מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריך עזרה ויעוץ לגבי בעיות קשב - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    28/06/2011

שלום,
    כל מי שאובחן כ ADHD בתקופה שלפני הצבא ,יכול וזכאי להציג את האבחנה בפני הרופא היחידתי שיעריך את הצורך בטיפול בהתאם לתפקיד הצבאי.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו