מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם נכון לבןיוליה ליטמן28/09/2009
שלום רב!
בן אהוב שלנו נולד ב-11.03.2008 ובחרנו בשבילו שם שי.
רציתי לדעת אם מבחינת הנומרולוגיה השם הזה מתאים בשבילו ואיך זה תואם לשם משפחה - ליטמן.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יוליה
ליאת יוגב28/09/2009השם שי עבור בינכם , יוצר מפה שכולה מפה זוגית , מספרי 2 6 8 , הם המספרים הדומיננטיים במפה מדגיש "ילד טוב" במיוחד ..
מספר הגורל הוא 6 מיום לידה 11 , מספרים המייצגים צדדים של עדינות נפש , צדדים רגשיים במיוחד . עולם הצרכים שלו גם הוא מראה על מספרים זוגיים , צורך בשיתוף אהבה הרמוניה , כאשר המציאות מראה שלא פעם יאלץ להתמודד מול מצבים בהרבה יותר כוח .
מה שנקרא רצוי מול מצוי ... הפנים רך רגיש המציאות תדרש להוכיח עד כמה כוח חוסן יאלץ "לגייס"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןענבל שחר27/09/2009
הי
בני נולד ב- 23.09.09 בשעה 05:35 בבוקר
אנו רוצים לקרוא לו הראל
לי קוראים ענבל, לבעלי שמעון ולבני הבכור הילאי
שם המשפחה שלנו- שחר.
האם השם הראל מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב27/09/2009מספר הגורל של התינוק הוא 7 , מספר המייצג צדדים מנטליים , עומק חכמה ידע למידה , זהו היעוד שלו , ה-7 שיש בו חלקים פרטיים מאד ,נוקשים , דורשים שלמות . אך השם הראל שחר יוצר מפה שנחשבת - מפת חנק , לעולם הצרכים שלי מאחר והמספר הנוסף הוא 6 - מספר המדחיק את עולם הצרכים שלו , אם כך , יקלע למצבים שבהם אנשים קרובים לו ,לא תמיד יבינו את עולם הצרכים הפנימי שלו , כי כל כך ידרש להיות הרמוני נעים , משפחתי ועד כמה יתנו ויאפשרו לו ללכת עם האמת שאליה נועד ?
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםרועי27/09/2009
שלום
התינוק נולד ב 21.9.2009 וחשבנו לקרוא לו נועם
האם השם מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רועי
ליאת יוגב27/09/2009מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתטלי27/09/2009
שלום וגמר חתימה טובה,
ב-9.9.09 בשעה 22:30 נולדה בתנו בכורתנו, כמובן שהכנו רשימה של שמות עפ"י חישוב תאריך הלידה. בכל מקרה קראנו לה ליאור...היינו מעוניינים לדעת באם השם מתאים, נודה לתשובה עד מאוד.
כשיצאה הנסיכה שלי היא פשוט כאילו אמרה לי שזה שמה, מה גם שהשם ליווה אותנו עוד מהחודש השביעי להריון, הריון שהגיע אחרי שנים של ציפייה.
מחכים בציפייה,
טלי ואריק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב27/09/2009ראשית , מספר הגורל של ביתך הוא 11-2 מספר המדגיש רגישות , צורך בשיתוף , בילדות חשיבות רבה להרבה תמיכה ועידוד , המפה היא מפה רכה , רגשית נשית , אך מול זה חשוב יהיה לה להיראות כלפי חוץ יותר חזקה עם כוח רב , פחות רצון להראות לעולם הצדדים הרכים הקיימים בה .כמו לראות הצד של פחות קבלה עצמית , כי אם רוצה להראות החוצה משהו אחר מכפי שהיא , לא תמיד תאהב את הצדדים הרכים שבה ....
אפשרות אחרת לניתוח המפה - מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים , מבחוץ תראה סתגלנית במיוחד , הפנים מאד רגש..
בסה"כ השם מאד מתאים ... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת יוגב
טלי27/09/2009המון תודה על תשובתך המהירה...כפי שאת כותבת היא תהיה די דומה לי באופיה!
תודה שהרגעת אותי שבחרנו לה שם מ ו ש ל ם.
שנה טובה ומלאה בטוב שהיקום שולח לכולם.
גמר חתימה טובה וצום מועיל.
טלי ואריק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם מיקה או ליהיאהדר26/09/2009
שלום,
אנחנו זוג צעיר שמצפים לילדה ראשונה.
מאוד מתלבטים בין השמות מיקה או ליהיא.
באתר של שילב שניהם מופיעים כמס' נומרולוגי 2, ולפי מה שהבנתי, שניהם לא עדיפים.
קשה לנו מאוד עם מה שקראנו באתר אך יחד עם זאת מאוד אוהבים את השמות וחושבים לקרוא באחד מהם. שם המשפחה מוסקוביץ. אני בחודש התשיעי.
רצינו לדעת איזה שם עדיף.
בתודה מראש,
הדר ומושיקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדר
ליאת יוגב27/09/2009מאחר והשם המלא המתקבל בשני המקרים , מיקה וליהיא = 19 משום כך , לא הייתי ממליצה על אלה השמות , (ממש לא בגלל שקיימת בעייתיות בשם פרטי 2 , ) מספר 19- משמעותו , קרמה = חוב מחיים קודמים , היוצר קשיים בחיים אלה , קושי תקשורתי , מצבים של קורבנות ועוד .
נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה והיי איתי בקשר לאחריה .
אפשרות ללכת עם השם ליהי , ללא האות א בסופה .
אך צריך לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בחירת שם לתאומים זהיםשני26/09/2009
שבת שלום.
מזכירה לך את הנתונים שלנו,שלחתי לך לפני כמה ימים מייל.
שמי שני בן יעיש- שמוראק, שם בעלי יואב שמוראק.
תאריך הלידה שלי, 19.2.1980
תאריך הלידה של בעלי 26.12.77
בני הבכור-בן שנה ושבעה חודשים- איתמר שמוראק(27.1.08 )
בתאריך ה 13.9.2009 נולדו לנו תאומים זהים,שני בנים,בשעה 19:05 ו 19:09 בערב. רצינו לקרוא להם יהונתן ויאיר אך אמרת לנו שהשמות לא טובים להם.
שמות נוספים שעלו על הפרק הם: שובל,אפיק,יובל,גיא,שביט,ניב,נבו,רום,תובל.
אנחנו מחפשים שמות כאלו שהילדים יסתדרו ויתחברו אחד לשני וכמובן לאחיהם הגדול,זה הדבר החשוב לנו ביותר.אודה לך אם תוכלי להמליץ על כמה מהשמות כך שנוכל לבחור שניים,ואם אפשר כמה טיפים איזה שמות יהיו טובים להם,מבחינת מספרים.
גמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני
ליאת יוגב26/09/2009השם היחידי שאוכל להמליץ עליו הוא שביט , זאת מאחר שהשמות האחרים יוצרים מפות עם מספרים קרמטיים בעייתיים , קושי מחיים קודמים , או מפות נשיות - מדובר בבן , או מפות קונפליקטיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הפרוש ונומרלוגיהסילבנה26/09/2009
של שמות אוריאנה ותבל תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סילבנה
ליאת יוגב26/09/2009אין לי מושג .. התייחסות נומרולוגית היא לכל השם המלא ותאריך הלידה . אם תרצי אוכל להתייחס לצירוף כולו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת החמודהשרון25/09/2009
שלום
שמי שרון ומיכאל מוסקוביץ.
שם נוסף אותו אני רוצה בבקשה לבדוק לביתי שנולדה ב 10/9/09 בשעה 19:45
הוא יהל או יהלי
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרון
ליאת יוגב25/09/2009השם יהל , לא מתאים יוצר קרמה 19-1 שמשמעותה מצבים קורבניים , הרגשת עליונות או נחיתות , קושי תקשורתי ,
השם יהלי יכול להתאים , כאשר מספרי המפה במרביתם , מספרים רכים נשיים ,מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב להראות צדדים אחרים, יותר מנטליים , עומק איכות וריחוק מסויים , גם אם יהיה קיים בה הצד היותר חברותי , אך לא כך כלפי חוץ , אם כך מה שנקרא פחות קבלה עצמית ...
למה החוצה חשוב להראות לעולם צדדים יותר רציניים בוגרים מרוחקים , כשאני משהו אחר , סימן שלא תמיד אוהבת את מי שאני ואם כך פחות קבלה עצמית ,כנאמר .
אך בעצם זהו השם שנראה הטוב ביותר ,
השם ירדן כזכור לי גם הוא נראה כמתאים .
אז לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםאורנה25/09/2009
היי,
בני הבכור נולד ב- 14.9 בשעה 11:30 בבוקר. שמי אורנה ושם בעלי תומר. לילד יקראו שלמה כשם שני אך לא נשתמש בו ביום יום. שם המשפחה כהן.
אנחנו מתלבטים בין כמה שמות- דן, גיא, שגב, עמית, ראם וצור.
תודה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורנה
ליאת יוגב25/09/2009אנסה להתייחס לכל אחד מהשמות שהצעת ,
השם דן יוצר מפה נוקשה , אובססיבית במיוחד . השם שגב =מפה קונפליקטית בין החלק הקליל ביותר לחלק הכבד , שזהו מספר הגורל - 7 מספר המייצג עומק איכות דרישה לשלמות , צורך בלבדיות , מול זה המספר 5 הקיים בחלק מסויים במפה , מראה על צדדים קלילים זורמים , אם כך קיים בלבול גדול בעולם הצרכים , צדדים המוכיחים על בלבול רב , רגשות קשים ועוד
השם עמית יוצר מפה קרמטית 19-1 המדגיש מצבי קורבנות בתוך החיים .
השם ראם יוצר מפה שיש לפיה הצורך הכי גדול בהרמוניה אהבה משפחה , אך זהו גם מספר מתח ה-6 , כמו כן , מספר פצע גלגולי , שמדגיש קושי בדיוק בדבר שכל כך זקוק לו ..בעייתי , יוצר תסכול רב
השם צור יוצר מפה שיש בה אולי את הצדדים הכי הרמוניים , אך מצד שני המון עוצמות רגשיות כילד , לא פשוט , ה- 7 מול ה-11 יכול ליצור מפה הרמונית בהיבט הרוחני , אך מצד שני קונפליקט בין ה-7 הכל כך זקוק לפרטיות מול צדדים מאד זוגיים ה- 11 = 2 ואם כך קונפליקט בין מה שהכי רוצה לבין מה נדרש ממנו - להיות זוגי שותף , הרמוני ואז נוצרת מפת חנק , שיוצרת בעיות בריאות כאפשרות , או מצבים של צורך לנתץ ביום מן הימים , בשל הרגשת החנק , כי מי מודע לרגשות האמיתיים שלי .
אז זהו סיכום השמות שהצעת , מה להציע , אין לי מושג , לשיקולך
אשמח אם תציעי שמות נוספים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אורנה26/09/2009מה לגבי גיא או נמרוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורנה
ליאת יוגב27/09/2009השם גיא בעייתי בכך שנוצרת מפה נוקשה מדי אובססיבית .
כמו כן מספר הגורל הוא 7 וגם הפצע הגלגולי , כמו לראות שמה שהכי נועד אליו , קיים קושי בלהתחבר אליו .
השם נמרוד בשל העובדה שמתקבלת מפת חנק , נועד להיות מאד לא סטנדרטי , אך נדרש ללכת בתלם , להיות זוגי משפחתי מסגרתי ועד כמה ניתן ביטוי לעולם הצרכים האמיתי ,
מפות חנק מטיבם להגיע למצבים של בעיות בריאות , לימים, כמו כן צורך לערוך ניתוץ דרך .
היי איתי בקשר טלפוני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השם נמרוד
אורחת04/10/2009ידוע לי שנמרוד הוא שם לא טוב מהמילה מרד והילד יהיה מרדן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רותירותי קריחלי24/09/2009
בהמשך לתשובתך האם השמות האלה מתאימים רונה לי .אלין ,אמילי,נויה , נועה, גילי, רוני הורים רותי ואלכס קריחלי תאריך לידה 9.9.09 בשעה .16.15
בתודה מראש רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רותי
ליאת יוגב24/09/2009לא רואה לפני את תשובתי בעבר ....
כאשר מספר הגורל של התינוקת הוא 11-2 מספר המייצג צדדים רגישים , צורך בתמיכה ועידוד בילדות , מול זה מוכיח על יכולת להתחבר לרוחניות , השראה יצירתיות דמיון ף
מבין כל השמות שהצעת , השם שנראה לי המתאים ביותר הוא אמילי , זאת מאחר ומתקבלת מפה שראשית , ציר גיבוש האישיות הרמוני , 2 מול ה-8 מספרים זוגיים , אך גם מנהיגותיים לימים , אם תדע להתחבר ל-11 ואז יום 9 גורל 11 שם מלא 8 מוכיח על מנהיגות .
מול זה המספרים מראים על קצב חיים דינמיות , צדדים שיש בהם הרבה עניין ופעלתנות , כשבהחלט חשוב להקפיד על הצורך הפנימי בשלווה ורוגע ... ובכל זאת אוהבת הצירוף ,
השמות האחרים ,כל אחד מהם קיימת סוג של בעייתיות
אפשרות נוספת , השם רונה - לי , גם הוא יכול להראות על התאמה , אך כאן אפשר לראות , שגם מספר הגורל הוא 11 וכן השם המלא , כמו להבין שיש כאן יתר של 11- שיכול להוכיח על רגישות רבה במיוחד , אך גם לימים התחברות נפלאה לרוחניות , השראה ,
ניתוח מורכב , אבל אפשרי בהחלט .
אז לשיקולך , לא אציין את כל ההסברים על שאר השמות - מדוע לא ממליצה ,.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוקת: גאיה, אלה, דניאלהאביבית24/09/2009
שלום, אני אמורה ללדת ב- 14.10.09,
אני מתלבטת בין השמות אלה, גאיה או דניאלה,
שם המשפחה הוא כהן. שמות ההורים אביבית ואילן ושם האח הגדול איתי . (כולם מתחילים ב- א' )
מבקשת עצה נומרולוגית לבחירת שם, ופתוחה לשמוע שמות נוספים .
תודה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אביבית
ליאת יוגב24/09/2009מעניין ששני השמות שהצעת נותנים ערך מספרי 1 , ואם כך השם המלא בשני המקרים הוא 4 , עדיין לא אומר דבר , חייבת לראות תאריך לידה מדוייק כדי להשיב נכון .
נסי להתחבר לשמות נוספים והיי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקקרן24/09/2009
שלום רב,
לבעלי חשוב שנקרא לבננו שעומד להיוולד בע"ה בשם שמזכיר את שם אחיו שנפל בצבא, לא בדיוק אותו שם אלא הבהרה מתוכו, שתי אותיות ראשונות זהות וכו'.
אני רוצה לכבד את בקשתו אבל רציתי לדעת האם זה מותר או שיכולות להיות לכך השלכות שליליות על התינוק.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליטל
ליאת יוגב24/09/2009נכון שעדיף לא לבחור שם על שם מי שנפטר בטרם זמנו , אך כאשר מדובר בשם שיזכיר ולא שם תואם יכול להיות אפשרי, כל עוד לא תלכו עם הדאגה והחשש לאורך הדרך מגורלו של בינכם...
כלומר , במידה ובכל עת תדאגו למה יעלה בגורלו , ותרו על הבחירה לעומת זאת ,אם תדעו לשחרר זאת . בחירת השם על שם האח אפשרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לפני הולדת הילדגלי24/09/2009
אני בהריון עם בן.
עתידה ללדת בחודש פברואר.
יש לנו רעיון למספר שמות.
האם ניתן לדעת כבר עכשיו איזה שם מומלץ מאחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טל
ליאת יוגב24/09/2009המרכיב של תאריך הלידה הוא 50% מערך המפה , כך שאין דרך לדעת האם השם מתאים לפני שנולד . נסי להתחבר למספר שמות , כדי שנוכל להיטיב עם הבחירה ...
להשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שלנו-לא נענתי על זה-תודהשרון24/09/2009
שלום
שמי שרון ומיכאל מוסקוביץ . נולדה לנו בת בתאריך 10/9/09 בשעה 19:45
האם השם אפרת, ירדן יכול להתאים?
שרון
ליאת יוגב24/09/2009מבין השמות נראה שהשם ירדן בהחלט יכול להתאים , המפה המתקבלת היא מפה מאד הרמונית , מספרים רכים ונשיים ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- שם לתינוקת
שרון24/09/2009מה ההשלכות של השם אפרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שרון
ליאת יוגב24/09/2009השם אפרת יוצר מפה שיש בה קלילות יתר , חוסר במשמעת , מה גם שקיים צירוף 14-5 שיכול ליצור מצבים של שינויים תמידיים .... ביתר .
גם כי אפשר היה לחשוב שהצירוף גם מאד הרמוני , בשל הקלילות יתר הקיימת חברותיות זרימה , כושר ביטוי נפלא ,
נראה לי למרות זאת ,שהשם ירדן מיטיב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תומראביטל23/09/2009
בני נולד ב26.5.09 הוא בכור. הוא יצא 4 קילו ולכן עם הלידה פיתאום קשרתי את השם תומר למרות שלא כ"כ חשבתי עליו לפני כן. פשוט האורך של בני הזכיר לי את עץ התמר ומשהו עצמתי בעקבות כך. האם צדקתי בבחירתי? שם המשפחה אם רלוונטי הוא שרון.
בתודה מראש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי שעת הלידה 17:46
אביטל23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אביטל
ליאת יוגב24/09/2009שם משפחה הכרחי בחישוב המפה הנומרולוגית , שעת הלידה - אין צורך בה , אלא למטרת ניתוח מפה אסטרולוגית , כרגע עוזרת לבחור שם ...
אם כך , השם תומר שרון ,עבור בנך , מוכיח על מפה מאד רכה , מספרים רגשיים מצד אחד אך גם יכולת תימרון והסתגלות מצד שני , ילד נעים במיוחד , הרמוני הזקוק לאהבה והמון רגש .
כבדו זאת אצלו , למענו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)