מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום, יש לי שאלה:אתי02/10/2007
רציתי לדעת אם שמה של ביתי הוא אכן תואם את המזל שלה ואת התאריך לידה שלה ואם השם שבחרתי אכן יהיה לה מזל ואושר.
תודה מראש , אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המזל התאריך והשם המלא
אתי02/10/2007מזל: דגים
תאריך: 18/3
שם: טל ארבלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתי
צלילה שפיר03/10/2007לא כתבת שנת לידה, צלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנת הלידה הוא:
אתי26/11/200718/3/1992
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות השם יפיתאושרת01/10/2007
לצלילה שלום רב,
אני בהריון ותמיד ייחלתי לקרוא לבתי-יפית ולו מכיוון שהתייתמתי מאמי בגיל צעיר ותמיד תכננתי לקרוא לבתי על שם אמי (ששמה-יפה)וכפי שתמיד רצתה....
מכיוון שלאימי לא היו חיים קליםבכל אספקט ואספקט כמו גם מותה בגיל 50...רציתי לשאול האם השם הזה מבורך ולו רק בגלל החיים שאימי עברה...
אני מודה לך מקרב לב על ההתייחסות...
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאושרת
צלילה שפיר01/10/2007סיפורך נגע ללבי
לפי השאלה ברור לי שאת מודעת לבעייתיות שיש לקרוא על שם אימך שנפטרה צעירה יחסית
אני מציעה שתנציחי את אימך בדרך אחרת. אולי על ידי תרומה למקום שבו תוכלי לכתוב את שמה, ואולי גם כמה מילים עליה.
בהצלחה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה צלילהירין01/10/2007
מאוד הרגעת אותי לגבי שמי.
אני שמחה שאני לא צריכה לשנות את שמי.
רציתי לדעת מה גישתך אומרת על שמי.. אשמח לדעת.
קורין זבולון- 10/12/1981
גמר חתימה טובה
וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקורין
צלילה שפיר01/10/2007ספר מתנה שאני עורכת יכול לספר לך על עצמך. הספר נכתב לפי תאריך הלידה והשם
מתאים מאד כמתנה ליום הולדת, או בשלב של מעבר בחיים - כמו לפני לימודים, לפני בחירת מקצוע או מקום עבודה מתאים.
צלילה 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתשירי01/10/2007
נולדה לי בת בתאריך 12/9/07. השם שבחרתי לה זה הילה
האם מתאים?
שם משפחתי גרינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
שירי01/10/2007מישהו פעם אמר לי כי מספר הגורל הוא 3 , אולם הערך הנומרולוגי (עפ"י החישוב שלי) של השם הוא 5 למרות שעדיף היה כי יהיה 6 האם זה נכון?
האם עדיין ולמרות זאת השם הילה מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
צלילה שפיר01/10/2007אכן מספר הגורל הוא 3, והוא מתקבל מחיבור הספרות של תאריך הלידה.
תאריך הלידה מזכה אותה בהרבה מזל, יכולת לעשות רושם טוב, ויכולת לזכות בהרבה אהדה מצד אחרים. כמו כן היא אמורה להיות חברותית ופתוחה.
מאחר שהשם כבר ניתן, חבל שתטרידי את עצמך עכשיו בשאלות לגבי השם. הכי טוב זה מה שיש!
שאלות לגבי "אילו היה אחרת" יכולות רק לקלקל. תגידי תודה על מה שיש, בהצלחה בגידולה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדה חדשהעומר שעובי30/09/2007
שלום רב,
שמי עומר שעובי ונולדה לי בזעה טובה ילדה בתאריך 22/9/07.
אשתי רוצה שם שמתאים בנומרולוגיה לתאריך של הילדה ואילו אני רק רוצה שם "רגיל" ואם אפשר אז גם שמסתיים באות ה'.
לדוגמא: לא מתאים לי שמות כמו יעקובה או יקותיאלה.
תודה מראש,
אבא מתוסכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעומר שעובי
צלילה שפיר30/09/2007למה מתוסכל?
אני לא מבינה את הסתירה שבין "שם שמתאים בנומרולוגיה" לבין שם "רגיל"
אנא הציעו שמות שמקובלים עליכם, ואז אוכל לעזור לכם לבחור מתוכם מה מתאים
אפשר גם בטלפון 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתרים עם רשימת שמות
צלילה שפיר02/10/2007לעומר
בחרו שמות שמוצאים חן בעיניכם - רק אתה ואישתך צריכים להיות מעורבים בבחירה, ציינו גם שם משפחה, וחיזרו אלי להמשך הבדיקה.
אפשר גם בטלפון - 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןשלומי30/09/2007
שלום,
בני נולד בתאריך 27.09.07 בשעה 16:07
אישתי מאד רוצה את השם רווה לדעתי הוא לא מתאים
מה לגבי אסף או אוהד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לגבי השם שחק?
שלומי30/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
צלילה שפיר01/10/2007שחק יכול להתאים, אך ללא שם משפחה קשה לי לענות.
ממליצה שתתקשר 6391715 04 צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקה לפני הרישום
שלומי01/10/2007דקה לפני הרישום למשרד הפנים יש לנו שני שמות
לבחירה אסף או שחק
שם המשפחה שלנו הוא סיביה
מודה לך מאד על התגובה
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
צלילה שפיר02/10/2007יש ייתרון מסוים לאסף, ואולם במקרה שלכם, הייתי מעדיפה שם פרטי שאין בו אותיות של שם המשפחה.
אני ממליצה לבחון עוד שמות
בהצלחה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שמי מתאים לי?ירין29/09/2007
שמי קורין, נולדתי ב- 10/12/1981
רציתי לדעת האם שמי טוב לי. התייעצתי עם כמה אנשים וכאלה שאמרו שעלי לשנות את שמי, אחרים אמרו שכדאי שאוסיף שם וכו'.
אותם מומחים יותר פונים לפן הדתי, ואני מאוד אוהבת את שמי.
אודה לך מאוד אם תעני לשאלתי.
גמר חתימה טובה!
קורין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
ירין30/09/2007לא צרפתי להודעה את שם משפחתי..
קורין זבולון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקורין
צלילה שפיר30/09/2007איני מבינה מה רע בשם שלך?
ואם את גם אוהבת אותו - אז איפה בדיוק הבעיה?
אכן יש גישות שונות לעניין. לפי הגישה שבה אני עובדת - לא מחליפים שמות, אלא במקרים שהם במיוחד יוצאי דופן.
חג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמיכל28/09/2007
תאריךלידה משוער 21/10/07, חשבנו על השם הילל, זה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
צלילה שפיר28/09/2007תאריך משוער לא מספיק - עליך להתאזר בסבלנות עד אחרי הלידה
אם תפני, אנא הוסיפי גם את שם המשפחה
חג שמח, רק עוד קצת סבלנות, צלילה
אפשר גם בטלפון 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שבועיים ללא שםאורלי27/09/2007
בהמשך לפניתי בבחירת שם לתינוקת שמי אורלי צורי שם משפחתה של הילדה הוא - צורי. הילדה נולדה ב- 13.09.07 בא' בתשמי בשעה - 04:50. שמו של בעלי יעקב/קובי צורי. אנו מאד מעוניינים לקרוא לה בשם "דריה" (שקלנו גם את השם "עדן" ו"לידור") אך מעדיפים דריה.. מה דעתך על השם "דריה" אשמח לדעת אם את ממליצה..
תודה רבה
אורלי וקובי צורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
צלילה שפיר27/09/2007השם דריה מתאים
בהצלחה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שבדרךהילית קוגמן27/09/2007
שלום,
תאריך לידה משוער 2 לדצמבר 07.
שמות ההורים: דורון והילית קוגמן.
שמות שנשקלים לבחירה עבור התינוקת: מיקה, ירדן, שירה, רוני, עדן, רותם.
אולי זה קצת מוקדם מידי אך נשמח לקבל את התייחסותך והשם המועדף לבחירה מתוך הרשימה,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילית קוגמן
צלילה שפיר27/09/2007אכן הקדמת
אין לי אפשרות לסייע לפני הלידה
טוב שאת אוספת לעצמך שמות
מקווה בשבילך שאחרי הלידה תדעי בעצמך מה השם הכי מתאים לבתך
ואם לא - אני פה כדי לעזור לך
חג שמח, לידה קלה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתנועה26/09/2007
צלילה שלום!
בתי נולדה ביום חמישי 20.9.07 בשעה 5:09
שמי נועה רבקה ושם בעלי צביקה
אנחנו מתלבטים בין שלושה שמות: שני, הדס וניצן - נשמח לדעת מה המשמעויות של השמות האלה לעומת תאריך הלידה. אם הם לא ממש מתאימים, אולי תוכלי להציע שמות?
בתודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
צלילה שפיר26/09/2007השמות שני והדס באים בחשבון, ניצן לא מומלץ
לבדיקה שלמה יותר אני זקוקה לשם משפחה של הבת
חג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
נועה27/09/2007תודה רבה!
השם הוא גרינברג.
נשמח לשמוע ממך שם נוסף שבא בחשבון, ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
צלילה שפיר27/09/2007לנועה שלום
גם לי היה קשה להחליט בין הדס לבין שני, ובכל זאת, אחרי מספר בדיקות הגעתי למסקנה שהדס עדיף. בכל מקרה מדובר בילדה מאד מאד רגישה. בתכם ניחנה בלא מעט קסם אישי, מזל וכושר שכנוע.
השם הדס ייתן לה מעט יותר עמידות גופנית, והשם שני יעניק לה יותר רוחניות והגיון.
שמות נוספים שבאים בחשבון? זה תפקידכם!
חג שמח - ומומלץ לא להתעכב יותר מדי בהחלטה, גם לא לערב בה יותר מדי אנשים, את ובעלך ולא יותר.
לפרטים נוספים: צלילה 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נועה29/09/2007צלילה עזרת לנו מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת - דריה, עדןן, לידוראורלי25/09/2007
נולדה לי בת בראש השנה ב- 13.09.07 בא' בתשרי בשעה 04:50 בבקר. אנו מתלבטים בבחירת השם בין 1) דריה. 2) עדן 3) לידור. שמי אורלי דנטי/צורי (דנטי שם משפחה קודם צורי שם משפחה נוכחי) אודה לך מאוד אם אוכל לקבל את הייעוץ בהקדם מאחר והילדה כבר בת 10 ימים ועדיין אינני סגורה על שם.
תודה רבה
אורלי דנטי צורי - 054-5401241* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
צלילה שפיר25/09/2007לא ציינת שם משפחה של הבת, זה חשוב לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילד ע"ש הסבא שנפטר בגיל צעירריקי25/09/2007
שלום , צלילה
לבני יש ילד בן שנתיים- הנולד ב- 19/9/05.הם בחרו לקרוא לו ע"ש בעלי שנפטר בגיל 37.
השם הוא - משה ושם משפחתנו הוא פאטהשוילי.לאחרונה אנו תוהים האם פעלנו נכון כשנתנו לו שם זה בעקבות הנסיבות.ואנו חושבים האם להוסיף אולי עוד שם או לשנותו בכלל.
שמות הורי הילד : האב- מיכאל, האם- קטינו.
תודה מראש, רעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעיה
צלילה שפיר26/09/2007השם משה מתאים
עיקר התכונות של הילד נובעות מתאריך הלידה. לא מומלץ שינוי או הוספת שם, אלא אם תתעורר בעיה מיוחדת.
זכיתם בבן חכם באופן מיוחד. ידע רב טמון בתוכו, גם לנושאים שלא למד.
הוא זקוק לחיזוקים על דרכו המיוחדת לפרש את המציאות. זכרו שדרך השקפתו על העולם היא בדרך כלל שונה ומיוחדת, ועם זאת מומלץ לכם לתת מקום של כבוד להשקפותיו, גם אם קשה לכם להבין את דרך הסתכלותו המיוחדת על המציאות.
חג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם בר לתינוק בן שנהריקי25/09/2007
שלום ,
רציתי לברר עבור הבן של בת דודתי שהיום בדיוק , הוא חוגג שנה 1 להיוולדו.תאריך לידתו 25/9/06 .
שמו הנבחר הוא בר יצחק - השם הנוסף ניתן על שם אביו ז"ל של האב.
בר נולד תאום לאחות בשם ליאן.הם נולדו בניתוח קיסרי כאשר בר הוצא ראשון.הם נולדו פגים ובר עדיין לא הגיע למשקל המתאים לגילו והוריו חוששים לקשיים בהתפתחות. ואילו אחותו ליאן מתפתחת בהתאם לשלבי גילה.
רצינו לברר האם 2 השמות שניתנו לו מתאימות לו ? יש לציין שאביו של בר אכן קורא לו בשני השמות שלו אך הסובבים אותו קוראים לו רק - בר.
שמות ההורים : אתי ושלום דדיאשוילי.
נשמח לשמוע את דעתך בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריקי
צלילה שפיר25/09/2007השם בר יצחק מתאים, גם בר מתאים, לכן אינני רואה צורך בשינוי כלשהו
לפי מה שראיתי - השנה הראשונה של בר באמת לא קלה, אך יש סיכוי טוב שהוא ידביק את הפער
רק קחו בחשבון שהוא בן מאד רגיש, וזקוק לתשומת לב רבה במיוחד מהאם - תנו לזה מקום, והכל יבוא על מקומו בשלום
חג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הבדיקה
ריקי25/09/2007תודה , צלילה על תגובתך- בהחלט צדקת לגבי תכונתו הרגישה של בר ,
ורצינו לשאול האם תוכלי מעט לפרט על תכונותיו של בר לפי שמו ותאריך לידתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר יצחק
צלילה שפיר26/09/2007במסגרת זו אוכל להתייחס רק באופן כללי, ללא ירידה לפרטים.
בר יצחק זקוק שיציפו אותו בהרבה אהבה, במיוחד הוא זקוק לתמיכה רגשית ולאישורים שהוא "בסדר". כשהוא מקבל חיזוקים כאלה הוא פעיל, יצירתי וטוב.
אבל כשאינו זוכה לחיזוקים הוא מתכנס בעצמו. לחילופין הוא ייהפך למלחמתי.
שימו לב ליכולות אמנותיות שיתגלו בעתיד, הוא זקוק להרבה חיזוקים על טעמו הטוב בכל מה שקשור באסתטיקה. כמו כן הוא רגיש למצבים של ריב מסביבו, ויכול להיפגע מכך, גם כשהוא לא מעורב ישירות בריב.
הפתרון - הבעת אהבה אליו בכל דרך שרק אפשר
חג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם ליאןיעל24/09/2007
רציתי לדעת בבקשה איך השם ליאן לבת ומה המשמעות שלו- אם יש תודה על העיצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם ליאן
צלילה שפיר24/09/2007השם ליאן
סיכום אותיות השם: 1
אדם עצמאי, יוזם, החלטי
ל אות ראשונה – מושפעת ממזל מאזניים ומיסוד האוויר. בעליה ניחן בעוצמות, נוחות וקלות בחיים, ובדרך כלל גם יופי, הגיון, רוחניות. לעיתים יש חוסר ביטחון. מדובר באדם פשרן, אוהב אומנות או מוסיקה, נאמן עם יכולת נתינה טובה, נכון לתת הרבה כדי לקבל מעט
בדיקה שלמה מתבצעת תוך התחשבות בשם משפחה ובתאריך לידה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)