מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שםרחל05/03/2008
שלום,
בתי נולדה בתאריך 24/02/2008 אודה בעזרתך בבחירת שם.
האפשרויות שחשבנו עליהם: אביגיל, אביטל, אפרת נועה ושני.
אם שמות אלו לא מתאימים נשמח לקבל הצעות מתאימים.
שם משפחה: גרוס
שמותינו: יעל ואליעזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
ליאת יוגב05/03/2008מבין השמות שהצעת , אביטל הוא שם הטוב ביותר מאחר ונוצרת מפה מאד הרמונית , מספרים שיש בהם מידה של הבנה רגישות רבה , עזרה לאחרים , תוך מידה רבה של שאפתנות והצבת מטרות ,
מול זה דרישה רבה לשלמות .
מספר הגורל הוא 9 שמציין , הבנה נתינה טוב לב , צורך במרחבים ועניין מצד שני , דרמות ...
לבוא אליה ממקום של טוב - ועד חצי המלכות , כשקיים צורך גדול בשליטה רבה
השמות האחרים ממש ל א מומלצים , אפרת - יוצר הרבה בלבול , קונפליקטים , רע .
נועה יוצר מספר שם מלא קרמטי 13-4 יוצר הגבלה למספר הגורל 9 שרוצה בגדול .
חוסר שביעות רצון ותחושת תקיעות , רע .
שני יוצר מפה גברית נוקשה ופחות מומלצת .
אם יש לכם עוד הצעות כתבו , ואתן תשובתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
רחל07/03/2008ליאת שלום,
ראשית תודה רבה על תשובתך המהירה.
בתשובתך אין התייחסות לשם אביגיל האם גם הוא לא מתאים?
מה לגבי השמות: שיר? שירי? עופרי, רותם, תמר.
השמות האלה גם מול אביטל?
תודה רבה מראש על עזרתך.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל שלום
ליאת יוגב07/03/2008ובכן , אנסה להתייחס לכל אחד מהשמות שהצעת , אביגיל - לא מומלץ , מאחר ונותן מפה קרמטית , שיעור מחיים קודמים , שיר יוצר מפה בעייתית במיוחד , קונפליקטית - לא
שירי תואם במידה רבה לאביטל , לא רע , השם עופרי לא בגלל קונפליקט בין 13-4 ו-14-5 כמספרים קרמטיים וקונפליקטיים , שיוצרים בעייתיות רבה ,
השם רותם ותמר נפלאים באופן מיוחד , לבחירתכם ,
שניהם יוצרים מפה הרמונית ביטויית , יכולת הבנה וחיבור לרגשות
אז לסיכום מבין השמות השמות תמר ורותם , מומלצים במיוחד ואם כך אף פחות משירי ואביטל , בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם- דחוף!אורלי05/03/2008
שלום
יש לנו בן בן שנה ו-7 חודשים (נולד ב-19.07.2006 ) ולאחר התייעצות עם נומרולוגית ורב קראנו לו נועם (שם משפחה שטראוס) . מאז לידתו הילד חולה כל הזמן ונאמר לי ששמו חלש ויש להוסיף לו שם לחיזוק האנרגיה. אלו שמות מומלץ להוסיף לו? האם השם ישראל הינו שם טוב?
תודה מראש
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
ליאת יוגב05/03/2008אני לא בטוחה שידוע לי איזה שם נכון להוסיף , צר לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
אורלי06/03/2008האם את מוצאת במפה של השם של בני נועם סעבה לבעיות הבריאותיות שלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
ליאת יוגב06/03/2008לא שידוע לי , לא להלחץ כשלא עניתי לך , זה באמת מהמקום שלא יודעת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נטע או שחרענבל צימרמן05/03/2008
איזה שם עדיף
נטע או שחר
או נויה או שירה
העדפה שלנו היא נטע לבת
שם משפחה צימרמן
תאריך לידה 04.03.2008
שם הורים תומר וענבל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ליאת יוגב05/03/2008לגבי כל השמות שהצעת , הייתי מעדייפה שאף אחד מהם לא יהיה , ובכל זאת הסבר ,השם נטע , יוצר מפה הרמונית ונהדרת אלא , שהיא מפה גברית מדי והשאלה עד כמה נרצה שלבת יהיו צירופים גבריים , כי לימים יוצר קושי באינטימיות ....
הם שירה יוצר מפה עם חרדות , סגירות , השם מיה יוצר מפה נוקשה מדי גברית , מדובר בבת , כמובן , השם שחר יוצר מפה קונפליקטית , שם מלא 2 מול ה- 1 שמופיע גם , ואם כך מה רוצה עצמאות או שיתוף חפשו שמות נוספים ואהיה בשבילכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתליאת מרציאנו03/03/2008
לליאת שלום,
שלחתי לך הודעה לפני כשבוע וחצי וביקשת שאצור איתך קשר לאחר הלידה.
אז בשעה טובה ילדתי בת ב- 27.2.08 יום רביעי שעבר בשעה 22:44 ורציתי לדעת איזה שמות מבין השמות הר"מ יהיו טובים לבתי. להלן פרטיי:
שם : ליאת ומוטי (מרדכי) מרציאנו
השמות המועדפים: אופיר,רותם או רוני (אני הכי מעדיפה רוני)
נא תשובתך בהקדם לבחירת השם,
תודה מראש,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
ליאת יוגב04/03/2008ובכן השם רוני נפלא בעבור ביתך , מה שמתקבל זו מפה מאד הרמונית , מספרי 3 6 9 מספרים שלא מתנגשים האחד בשני , מספר הגורל הוא 3 -מה שאומר זרימה חברותיות ביטוי ויצירתיות , להשאירה ילדה ... כאשר השם המלא הוא 6 יום לידה 9 - מיום 27 לחודש , ואם כך יכולת הבנה ורגישות רבה בכלל , אבל נפלא , שם פרטי 14-5 לכיוון של זרימה תקשורת חברותיות , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לליאת.קורל02/03/2008
שלום רב,
אחייניתי קורל נולדה ב- 4.11.1991
שם ההורים: יאיר וסיגל מרקוביץ'.
אהיה אסירת תודה על כל פיסת מידע שאת יכולה לתת לי לגבי קוי האופי שלה, והאם השם מתאים לה או שמא עדיף להחליפו?
אודה לך מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבר שלום
ליאת יוגב07/03/2008כשלמדתי האם כדאי להחליף או לשנות שם , בסעיף א נאמר שרצוי לא להחליף שם .
ואם כך נתייחס לשם קורל מרקוביץ שנולדה בתאריך 4.11.91
ילדה מאד חזקה שאפתנית , יכולת תיפקוד עצמאית , מאד פרקטית מעשית ושאפתנית ,
קיימים חלקים נוקשים , רציניים במידה רבה , גם כי השם הפרטי הוא 3 וברצונה לראות עצמה יותר רגישה רכה וחברותית , כך גם חשוב לה להראות כלפי חוץ , הרמונית ביתית משפחתית , כשבהחלט קיימים חלקים חזקים , קיימת אצל קורל קרמה חיובית 10 שמדגישה , יכולת התגברות על מכשולים , לאורך הדרך בחיים , חשוב לדעת ולזכור זאת ....
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כבר מאוחר מדי לשנות??עדי כרמלי02/03/2008
נולד לנו תינוק בשעה טובה ב16/02/2008 יום שבת בשעה 12:34 . לאחר התלבטויות ארוכות מאוד החלטנו על השם עומר - דקה לפני הברית. אני אוהבת את השם אם כי לא ממש מצליחה להתרגל אליו - מעולם לא חשבתי שאקרא לבני עומר....
האם השם שבחרתי טוב עבורו?? והאם מאוחר מדי לשנות לו את השם?
שם המשפחה: כרמלי
שמי עדי
שם בעלי: ליעוז
שמות נוספים שעלו : נועם(ויתרנו מאחר שהשם השני של בתי הוא נעימה)
עילאי נטע ועומרי
אשמח לקבל תשובה בהקדם(עדיין לא עדכנו את השם במשרד הפנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ליאת יוגב04/03/2008ובכן , נראה שהבחירה נעשתה גם אם עדיין לא מחוברת לשם , ובכל זאת את השאלה שאלת אחרי שבחרת ? לא כן ? כלומר השם עומר יוצר מפה רצינית בוגרת , צורך מאד חזק לפרטיות אינדבדואליות , שם פרטי 1 גורל 1 יום 7 -16 ואם כך צדדים שמצויים בו לכיוון של פרטיות אינדבדואליות , מול זה חשוב להראות החוצה יותר צדדים נורמטיביים , סטנדרטיים , של ילד טוב ואחראי ,
בהמשך יכולת עשיה בגדול ללכת קדימה לנהל תוך דרישה תמידית לאיכות ורצינות רבה .
לגמרי לא בחנתי את השמות האחרים , אלא אם כן תאמרי שבחוויה שלך לא לגמרי סגורה על השם עומר , אבדוק זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתאומיםמירב02/03/2008
שמי מירב שם בעלי מאיר שם משפחה אלבז ילדתי בשבוע 34.4 בתאריך 02.03.08 הראשון יצא בשעה 22:24 והשני יצא 22:25 לראשון השם נדב אלבז ולשני ירין חיים אלבז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
ליאת יוגב02/03/2008כמו שהבנתי הבחירה נעשתה ואין כאן שאלה , לגבי השמות ...
מספר הגורל של התאומים = 6 ילדים הזקוקים להרבה אהבה הרמוניה ,
אצל נדב , שם פרטי 11 - 2 מגביר הרגישות , אלא שבמהלך הדרך בחיים כנראה יתחזק , מאחר ויבין שהחיים הם הרבה יותר חזקים , כמו שנאמר , ולא פעם ילד על הדחקה לעולם הרגשות , הקפידו להיות רגישים לרגישותם...
באשר לירין מפה רגשית באופן מיוחד , פחות הדחקות אחריות רבה , צורך בביטוי אמנות אפשרית גם כן .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבחירה עדיין לא נעשתה
מירב02/03/2008הם נולדו פגים ורק ביום שלישי 4.3.08 הברית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!כלנית02/03/2008
שלום שמי כלנית מנר ונולדתי ב1.2.85 שם בעלי הוא יוסי ושם בני הבכור בן שנתיים ו8 הוא איתן.
רציתי לשאול ברשותך שני דברים: ראשית האם השם שלי מתאים לי?
שנית האם השם שנתתי לבני- איתן מנר (נולד ב3.7.05 )הוא מתאים לו הסיבה שאני שואלת היא מאז שהוא נולד הוא סובל מבעיות בריאותיות שונות והוא עדיין לא מדבר! בנוסף אני בהריון עם תינוקת ואשמח אם תציעי לי כיוון לחיפוש השם- תאריך לידה משוער הוא תחילת אפריל.
תודה רבה כלנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלנית שלום
ליאת יוגב02/03/2008ובכן אתחיל מהסוף , לשאלתך על שם לתינוק שיוולד באפריל , כשתלדי תיצרי קשר ואענה , עד אז בחרי כמה אפשרויות לשמות כדי שאפשר יהיה להתאים את הטוב ביותר , עד כמה שאפשר .
לשאלתך על בנך איתן , המפה שלו מאד הרמונית , מספרים זוגיים שם מלא 4=22 גורל 8 ועוד 2 מה שאומר שאין כאן קונפליקטים , ולכן נראה מוצלח אני לא מוצאת סיבה לבעיות הבריאות , לפחות לא מידיעתי האישית , יתכן רגישות בדרכי נשימה? האם ? לא יודעת יותר מזה , נסי לדבר איתי , אם תרצי ל-052-3431920
באשר לשמך , רק אם את יכולה להרגיש שקיים מעצור מבחינתך , והדברים אצלך הולכים קשה הייתי מוסיפה שם , אנא דברי איתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לגבי השם עילאיאבי כהן29/02/2008
היי תודה רבה לך על העזרה
בטח כבר כתוב על השם הזה אבל אני לא מוצא אותו בפוסטים ...אני גם שוקל שם שני לתינוק עמיחי וזה על שם חבר שלי שנהרג במלחמת לבנון .אז מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי שלום
ליאת יוגב01/03/2008מה השאלה שלך ? במידה ותשאיר תאריך לידה אוכל להתייחס לשם עילי ,
יש טענה שאומרת , שבמידה ונבחר שם ראשון על שם מישהו שנפטר בטרם זמנו - פחות מומלץ ,
לדעתי אין כל בעיה בשם שני שנבחר , על שם אדם שנפטר בטרם זמנו כפי שציינת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתNISH27/02/2008
שלום,
התאריך המשוער להולדת בתנו הבכורה הינו 3.5.08.
אנו מתלבטים בין שלושת השמות הבאים: נופר, ליאן ודורין.
נשמח לדעת את משמעותו של כל אחד מן השמות ואיזה שם עדיף על פני האחרים.
שם משפחתנו "אליהו".
תודה מראש ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת אליהו
ליאת יוגב28/02/2008מבין כל ההצעות שניתנו כאן , השם המועדף ללא ספק הוא ליאן , כאשר בשמות האחרים דורין ונופר נוצרים מספרים קרמטיים , שמשמעותם , חובות על חיים קודמים ועד כמה חשוב להמנע מלבחור שמות אלה .
עדיין לא סופי שזהו השם המומלץ כי חשוב לראות גם את תאריך הלידה , ולכן מוזמנים ליצור קשר לאחר הלידה , תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
NISH28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמיכה טלמור27/02/2008
שני מיכה טלמור ואתמול נולדה לי בת מדהימה.
אישתי ואני לא סגורים על השם
היא נולדה ב - 26.02.08 בשעה 18:25
השמות האפשריים הם:
יערה, נגה, עדן ודניאל
אודה לך מאוד על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - זה דחוף
מיכה טלמור28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכה שלום
ליאת יוגב28/02/2008מבין השמות שהצעת השם נגה בעייתי , כי יוצר מפה מדי רגשית , כאשר מספר הגורל הוא 11- יוצר רגישות עודפת וליצור שם מלא שהוא 11 יכול ליצור גם בעיות בריאות ?
והכל כל כך רגשי ביתר
השם יערה יוצר מפה מצד אחד מאד רגשית מצד שני מאד פרקטית , מי שיכיר מבחוץ לא תמיד יכיר מבפנים , החוצה תראה מעשית עניינית פרקטית , מול החלק היותר רגשי מבפנים ,
כאשר ממילא קיים יום לידה 8 -26 שמייצג גישה פרקטית בהחלט , לא רע בהחלט .
השם עדן יוצר מפה רכה במיוחד , חלקים של אקשן מול הפנים הזקוק במיוחד לשלווה להרמוניה ,
לא רע , בילדות מידה של מופנמות ,
דניאל , שוב צד רגשי ברוב חלקי המפה , מול הצבת מטרות שאפתנות לא פעם לרתום העגלה לפני הסוסים רצון לבגדול , ועד כמה המציאות תביא לי זאת ?
ההחוצה שוב חשוב יהיה להיראות מאד פרקטית , אחראית ובוגרת מול החלקים המאד רגשיים שקיימים ,
לשיקולכם על כל אחד מהשמות . יערה דניאל ועדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת - תודה רבה
מיכה טלמור28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק - דחוףאור לי26/02/2008
שלום, לבני יערך מחר טקס ברית מילה ובעלי ואני טרם הגענו לשם נבחר. שם המשפחה שלנו הוא "לי"
תאריך הלידה הוא 20/02/08 ושעת הלידה היא 3:27 לפנות בוקר. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי השמות: רני לי, ג'וש לי, רומי לי. תודה מראש. אור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הברית היום...
אור לי27/02/2008ליאת שלום, אפשרות נוספת לשם היא: טומי ג'ושוע לי ושוב לשם הנוחות: תאריך לידה - 20/02/08, שעת לידה - 03:27.
שוב תודה,
אור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור לי
ליאת יוגב28/02/2008מבין השמות שהצעתם , השם המועדף הוא רומי לי , גם כי בילדות נוצר קונפליקט מסויים בין הגורל לשם הפרטי , שם פרטי 13-4 מה שיוצר תחושת הגבלה , אלא שהנשמה בחרה להיוולד במספר גורל 5 , הצורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת ,
ואם כך קיימת סוג של בעייתיות אלא שבהמשך לוקח המפה למקום של שאפתנות רבה גישה פרקטית במיוחד , ולגמרי לא רע , השמות האחרים שהצעתם פחות מומלצים באופן ניכר ,
אם תציעו עוד אופציות , אענה לכם על האפשרויות האחרות , להשתמע . ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקפז רימוך-רוטנ26/02/2008
שלום שמי הוא פז רימוך (עדיין לא הגעתי למשרד הפנים ע"מ להוסיף את שם משפחת בעלי) ושם בעלי הוא שי רוטנברג. התאריך המשוער של הלידה הוא 9.8.08 ואנו מתלבטים בין השמות : רוי, איב, עינב ויאלי (רוטנברג).
תאריך לידתי הוא 13.7.80
ותאריך לידת בעלי הוא 10.8.79
בגלל שתאריך הלידה הוא רק משוער, הייתי מעוניינת לדעת באשר לאלו נתונים את עושה את החישובים? (האם רק חישוב של שמו ושם משפחתו?)
תודה,
פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שמדובר בשם לתינוק (בן )
פז רימוך26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מתעלמים ממני?
פז רימוך-רוטנ28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפז רימון
ליאת יוגב28/02/2008ראשית הנתונים שצריך כדי להחליט על השם המועדף הם - שם משפחה תאריך לידה ואפשרויות של השמות המועדפים , אין כל צורך בשמות ההורים כדי לקבל החלטה נכונה על השם הנכון
מאחר ואין כרגע תאריך לידה עדיין לא נכון לבחור ,
ובכל זאת השם רוי בעייתי כי יוצר מספר קרמטי 13 שיוצר משמעות של תקיעות וחוסר שביעות רצון , לא מומלץ , השם עינב יכול להיות לא רע , תלוי בתאריך כמובן ,
השם יאלי , עד כמה שידוע לי נרשם י ה ל י ולא יאלי , כשתלדי תיצרי קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שמות לתאומים - דחוףאורלי26/02/2008
שלום רב ותודה מראש על תשובתך,
ביום שישי 15 דקות לפני כניסת שבת, נולדו בזה אחר זה תאומים, הבת בשעה 16:53 והבן אחריה בשעה 16:54 בתאריך 22/2/08.
האם השם עידן מתאים לבן? והאם השם שני מתאים לבת?
אימי נפטרה לפני כשנתיים וחצי ושמה היה מרים /מירי/ מטילדה - הייתי רוצה לשלב אות בשם הבת - האם האות יוד בשם שני עונה על הצורך?
במידה ולא אילו שמות או אותיות היית ממליצה לנו להוסיף או לשנות?
האופציות שאנו שוקלים: נעם (לבן או לבת), שקד לבת.
אנא עיזרו לנו אנחנו עובדי עצות ועוד אין להם שמות (:
שמות ההורים הגאים אהרון ואורלי משפחה: סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי שלום
ליאת יוגב26/02/2008מבין השמות שהצעת , השמות נעם ושקד , ממש לא מומלצים ,
- ראשית מספר הגורל של התאומים הוא , 7 מיום לידה 22 מה שאומר שללא ספק ילדים חכמים במיוחד ,
באשר לשם עידן נוצרת מפה , שמספר הגורל הוא 7 שמייצג עומק חכמה ידע למידה , עקשנות במידה כזו או אחרת , ומה שהמספרים האחרים בעקבות השם עידן סהר יוצרים , מספרים יותר פשרניים ,
משהו המרכך את מי שהוא לטוב ולרע ..
שני סהר - כאפשרות - אומר שקיימת מפת חנק " , כך קוראים לזה , כאשר המספרים שנוצרים הם 6 ו-4 כמספרים זוגיים מול הגורל שמספרו =7 ה- 7 האינדבדואלי הפרטי , כמשהו לא סטנדרטי , מול זה ה- מספרים האחרים 6-4 אומרים שתקלוט מהחברה סביבה וכל השאר שרוצים אותה כמי שהולכת בתלם , ילדה טובה , ותבניתית אחראית ומבוייתת"
לא רע אך לא מושלם , אם יש עוד אופציה במקום שני , הוסיפו אותה ואענה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת היקרה!!
אורלי26/02/2008ממש התרגשנו לקרוא את תשובתך המעמיקה והמפורטת, אנחנו שמחים ושלמים עם השם עידן!! וכך ב"ה יקרא שמו (:
לגבי הבת, אני לא הייתי שלמה עם השם, אך בעלי אוהב אותו מאוד והוא היה מעיין פשרה כי כפי שציינו אין לנו כיוון אפילו.
האופציות האפשריות לבת: עומר, עדן, יובל
המון המון תודה על התייחסותך, מחכים לתשובה....
ואם עדן זו אופציה טובה... האם עידן ועדן לתאומים זה לא יפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון נוסף
אורלי28/02/2008רעיון נוסף לשם לבת - דניאל.
מחכים בכיליון ענייך לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום
ליאת יוגב28/02/2008ובכן השמות דניאל ויובל לא מומלצים מהסיבה שיוצרים מפות קונפליקטיות ובעייתיות
באשר למפה עומר סהר - ובכן השם המלא המתקבל הוא 5 כמו מספר הגורל - ואם כך 70% מערך המפה יהיה =5 מה שאומר תקשורת חברה עניין סקרנות , תנועתיות ומידה רבה של תזזית , כאשר צורת החשיבה היא 11 - מייצג רעיונות וצדדים רגשיים מאד שקיימים במפה , צורך בזוגיות שיתוף מול הצדדים המאד זקוקים לחופש , ואם כך אם מה ללכת האם אם החלק של הפתיחות זרימה או אם החלק השקול הבודק וזהיר , יצירתיות פרסום , בהמשך זה המקום הנכון בעבורה .....
לתת מידה של חופש גם אם באו מיום לידה 4 =22 שזקוקים גם לבטחון וליציבות
השם עדן , ראשית לא רואה בעייתיות בעידן ועדן , זה לשיקולכם כמובן ,
עדן שם פרטי 7 , יוצר סקרנות רבה ומפה של חלקים רגשיים רכים , ומידה של חוסר שקט ,
לא רע , לשיקולכם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי - בהול
ליאת יוגב28/02/2008אני קולטת שעשיתי טעות , בהתייחסות למפה של ה-22.2.2008 מתנצלת , מספר הגורל הוא 7 ולא 5
אנא התקשרו אלי , 052-3431920 ליאת אעשה תיקון לטעות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת השם אורין לתינוקתmi7726/02/2008
שלום רב,
נולדה לנו תינוקת מקסימה בתאריך 21.2.08 בשעה 01:30 בלילה וחשבנו לקרוא לה "אורין". אשמח לדעת האם השם טוב ומתאים לה לפי הנומורולוגיה.
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על אורין
ליאת יוגב26/02/2008אמא , הוסיפי את שם המשפחה שלכם ואענה לך בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה.. שם המשפחה הוא "בן וייס".
mi7726/02/2008תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת, אודה לך על תשובה לשאלתי
mi7728/02/2008פשוט ראיתי שענית לשאלות אחרות וכנראה השאלה שלי נשכחה...
תודה לך(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורין
ליאת יוגב29/02/2008האם זוהי הבחירה היחידה הקיימת עבור הבת? ובכן השם אורין יוצר מפה שיש בה צדדים רגשיים במיוחד , מספרי 21 יום הלידה גורל 6 שמדבר על הצורך בבית משפחה ואהבה , שם מלא 9 וכן הספרה 2 שקיימת , מול זה יושב הצד של הפחד מאיבוד שליטה , עד כמה אני מוכנה להיסחף עם עולם הרגשות החזק שבי , כמו לאמר , תלמד בעולם הזה שצריך להיזהר מללכת יתר עם רגש ,
6- 9 מספרים של הבנה נתינה , מול מה פתאום , צריך להגן על עצמי ,
הבעיה העיקרית בסיפור הצירוף של השם המלא הוא - המספר 16-7 כמו לאמר מצבים של ניתוקים , פחות אוהבת לייעץ ולתמוך במפות שקיימים בהם מספרים קרמטיים , קרמה תיקון על חיים קודמים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)