מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניית ציפורנייםרעות29/02/2012
היי שמתי לב אצל לקוחה אחת שלי מופיעות נקודות שחורות על הפרנץ הקבוע....
ממה זה נוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף01/03/2012אני צריכה יותר פרטים. באיזה שיטה את עובדת? במה את עושה את הפרנץ? הכי טוב גם לצרף תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה דחוףעדי26/02/2012
היי לכם!
התחלתי לא מזמן להתעסק בתחום לפני כשלושה חודשים סיימתי את הקורס...
היום עשיתי מילוי ללקוחה שהיא גם חברה שלי...
ופתאום אני רואה בקצה הקמיצה שלה כמו נקודות שחורות שנוטות גם לפסים קטנים בקצה ממש בתוך הציפורן הטבעית..
הורדתי לה כמובן את הציפורן המלאכותית.. מרחתי לה אנטיפונג ואמרתי לה שתקנה את שמן עץ התה..
אני נורא סטרילית בעבודתי ותמיד משתמשת בברבסאייד ואלכוהול.. משתמשת במוצרים של OPI והכל על האיכות היכ טובה שיש.
יש לציין שניסיתי לשייף וזה ממש קבור בתוך הציפורן... אז לא חפרתי יותר מידי.
התקשרתי לשתי בונות ציפורניים וותיקות בתחום שלחתי להן את התמונה ושתיהן טענו שזו לא פטרייה..
אחת טענה שזה מהלחות וכשנכנס אוויר ופשוט לחכות שיצמח.
ואחת אמרה שנוטה לצמוח שערות מתחת לציפורן של ריסים או גבות אבל קשה לי להאמין נשמע לי קצת מופרח.
הייתי רוצה באמת להיות בטוחה האם זאת פטרייה?.. ואם כן פשוט להוריד לה את כל הבנייה ..
או אולי התחלה של פטריה..
או שזה סתם משהו שחולף..
הוספתי תמונה שאולי תוכלו להבחין..
אודה מאוד לתשובתכן במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה דחוף - תגובה
אילנה כסיף27/02/2012שלום עדי,
אלו שיטפי דם קטנים במיטת הציפורן. לא להבהל זה בודאי לא ריסים : ). אם את חוששת הפני את המטופלת לרופא שיאשר לבנות על זה מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת חיי הלקא.א18/02/2012
האם ניתן להאריך את חיי הלק עם סילר שמתיבש ללא UV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת חיי הלק - תגובה
אילנה כסיף19/02/2012בעקרון כל משמר לק מאריך את משך ההצמדות לציפורן. ההכנה של הציפורן לפני מריחת הלק חשובה לא פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי בניית ציפורניים?מיכל16/02/2012
שלום
איפה אפשר ללמוד בניית ציפורניים באזור באר שבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי בניית ציפורניים? - תגובה
אילנה כסיף19/02/2012הכנסי לגוגל וחפשי בתי ספר באיזור. אני מכירה את נייל טודיו בבאר שבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךקארן08/02/2012
וגם באותו אגודל בצד ימין בציפורן נוצר כמו בועה הרווח הזה לא טוב נכון היא גם אמרה שהג'ל לא התלבש טוב על הציפורן עכשיו מילוי בטבילה או אקריל אני לא מעוניינת כי זה המון שיפויים ויש לי רגישות בציפורניים ואני לא מעוניינת במכונה כי זה מזיק לציפורן הטבעית ואני בחורה סוכרתית ואסור לי להפצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
אילנה כסיף12/02/2012שלום קארן, אנא חיזרי לתכנאית הציפורניים כדי שתסיר את הג'ל ותבנה מחדש. לא לחכות שבועיים.
אגב, אני מניחה שהרופא המטפל בך אישר לך לעשות בניית ציפורניים. עקב הסוכרת כדאי שיהיה מעורב. כל זמן שהסכרת מאוזנת, בעיקרון , לא צריכה להיות בעיה אבל כדאי לידע את הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל אקסיום - פרנץ'איילת30/01/2012
היי אילנה/איילה
בהמשך להשתלמות הג'ל שעשיתי בקריות , אני רוצה לוודא שהבנתי נכון .
אני מורחת בסיס, אח"כ פרנץ' שכבה אחת, ןיכולה לסיים עם הסילר או שאני חייבת למרוח עוד שכבה של צבע אחר בהיר על כל הציפורן ואז את הסילר ????
תודה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל אקסיום - פרנץ' - תגובה
איילה עובד30/01/2012הי איילת
הכל תלוי בגוון הצבע שאת רוצה ליצור על הציפורן..
יש גוונים שחייבים שתי שכבות עמנ להגיע לגוון הרצוי .. (בעיקר הכהים) , ויש גוונים שמספיק שכבה אחת (בעיקר גווני הבסיס לפרנץ).
העיקר...לא למרוח שכבה אחת עבה כדי להגיע לגוון הרצוי!!! אלא בשתי שכבות דקות..עובי יכול לפגוע בהצמדות הג'ל על הציפורן ולגרום לסדקים והתכווצויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צדפות קטנותחגית25/01/2012
מצאתי בים כמה צדפים יפים. יש מצב לשבור אותם ולעשות מהם קישוטים לציפורניים?
זה יהיה כבד מדי<
יש כאן מישהי שהתנסתה בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צדפות קטנות - תגובה
אילנה כסיף26/01/2012לשבור לפרורים קטנים מאד מאד. אם המדפים טנטנים אפשר להדביק אותם עם כדןר אקריל על הבניה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזק ציפורנייםנועה כהן18/01/2012
יש לי מחזק ציפורניים יהלום של חברת תפוח ובמשך חצי שנה לא השתמשתי בו,
כשסוף-סוף אמרתי לעצמי שהגיע הזמן להתחיל את הטיפול עם המחזק גיליתי שהוא כבר לא במצב הרגיל שלו ונהיה נורא דביק,
רציתי לשאול אם יש אפשרות להחזיר אותו למצבו הרגיל ע"י הוספת אציטון כמו בלק רגיל,
כל הצעה אחרת תתקבל בברכה! (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף18/01/2012הי נועה,
אפשר להוסיף מדלל לק אבל כנראה שהחומר הכימי שפועל בו וגורם לו להיות מחזק ציפורנים כבר "עשה את שלו" בתוך הבקבוק.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילר מכונהזהבה17/01/2012
שלום רב,
באיזה סוג של סילר מכונה UV אתן ממליצות (של איזה חברה), האם אתן מעל מורחות מייבש לק או מנקים באלכוהול?
תודה
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילר מכונה - תגובה
אילנה כסיף17/01/2012שלום זהבה,
יש מגון רחב של סילרים בשוק. בדרך כלל סילר מייבשים במנורת UV 3 דקות ואין צורך לנטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילר
זהבה17/01/2012תודה על תשובתך המהירה, על איזה חברה של סילר את ממליצה שממש מבריק את הציפורן?
תודה
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילר - תגובה
אילנה כסיף17/01/2012כם מבריקל הסילרים מבריקים. אני הכי אוהבת את הסילר החדש של OPI אבל זו דעתי הפרטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקהאני15/01/2012
שלום,
יש לי השבוע אירוע משפחתי וברצוני להדביק ציפורניים.
אני לא אוהבת את הדבק הקטן שמגיע עם ערכות ציפורניים חד פעמיים.
אני עשיתי הדבקות בעבר אבל עם הדבק לא הסתרדתי.
האם יש דבק שניתן לקנות בנפרד?
מחכה לתשובה
ושיהיה שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה - תגובה
איילה עובד15/01/2012אפשר לרכוש דבק מקצועי לבניית ציפורניים ..בכל מקרה לא מומלץ להשאר עם ההדבקה מעבר ליומיים שלושה ואחכ להמיס עם אחיינו 100%..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקריל וג'ל אקסיוםאיילת08/01/2012
היי
לקוחה אמרה לי שעשו לה בנייה דקה עם אקריל ומעל זה שמים לה ג'ל צבעוני.
איך עושים דבר כזה?
האם מורחים את הOPI אקסיום על האקריל בדיוק באותה הצורה שמורחים את הג'ל על ציפורן טבעית.?
האם צריך קודם למרוח סילר על האקריל, לנטרל ורק אחר כך להתחיל במריחת הג'ל ?
האם זה בדיוק אותן הפעולות?
האם בערכה של הOPI אקסיום יש את הכל כדי לצפות ציפורניים טבעיות של לקוחה או במקרה הספציפי הזה לצפות אקריל ?
לתשובתכם המדוייקת אודה.
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקריל וג'ל אקסיום - תגובה
אילנה כסיף08/01/2012שלום איילת,
1. ג'ל על אקריל- אין שום בעיה- בניה באקריל ומעליה שמים ג'ל כגון אקסיום או ג'סט ג'ל או ג'ל קולור. בדיוק כמו על ציפורן טבעית. 2. מה שחשוב זה לסיים את הבניה עם פצירה 180 ולשים בסיס שתי שכבות צבע וסילר ולנטרל. 3. אין לשים סילר בסוף הבניה.
4. ערכת האקסיום כולל כל מה שצריך לעבודה באקסיום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקריל וג'ל
איילת08/01/2012תודה אילנה
כשהלקוחה תבוא בפעם הבאה אפשר להסיר את הג'ל עם שיוף במכונה או שחייבים להמיס באציטון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקריל וג'ל - תגובה
אילנה כסיף10/01/2012הי איילת,
אקסיום ממיסים כי חבל להרוס את הציפורן בשיוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקריל וג&#39;ל - תגובה - תגובה
איילה עובד15/01/2012הי איילת..במידה והאקסיום מרוח על אקריל אז אין צורך להמיס בזמן הטיפול הבא..מומלץ לשייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקת אבניםמרי03/01/2012
היי
אני נורא רוצה לעשות בניית ציפורניים בשילוב הדבקת אבנים (כמןו סוורובסקי). אבל הציפורניים שלי נורא עדינות, נשברות ממש בקלות. אני פוחדת שהאבנים יהיו כבדות להן מדי ולא יחזיקו. מה אפשר לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת אבנים - תגובה
אילנה כסיף05/01/2012מרי שלום,
אם את עושה בניית ציפורניים, הציפורן הבנויה מחליפה את הציפורן הטבעית שלך- היא אמנם נבנית על הציפורן שלך אבל יש לה חוזק ומבנה שאינם תלויים (כמעט לחלוטין) בציפורן שלך ולכן תוכלי להתקשט באבני סברובסקי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל איכותי לציפורניים בירושליםעפרה20/12/2011
שלום.
היכן ניתן לרכוש ג'ל איכותי בירושלים?
וכן מנורה לייבוש.
בזול.
משום ש:
אני לא בונת ציפורניים מקצועית, אבל בעלת תפיסה מהירה וידיים טובות ואני פשוט רוצה את זה בשביל עצמי... מדי פעם...
מישהי עשתה לי מוצש שעבר, המראה היה מצוין (רוב חיי כוססתי) אך התקלף בקלות תוך שלושה ימים (מהכיסוס אני עדיין עם הרגל מגונה של הכנסת האצבעות לפה ומשחק איתן) חבל לי לשלם כל פעם ככ הרבה כסף ובסהכ זו היתה מריחה (בדיוק כמו לק) של כמה שלבים.
בעבר גם הדבקתי לי בקלות ובצורה מושלמת עמנ שציפורניי יגדלו. ועתה אני מעונינת לשמור עליהן אך לא לשייפן כל פעם ולעבור את עניין ההדבקה.
תודה רבה.
נ.ב. לפי הבנתי ישנו חומר מסוים שלאחר שיוף קל מאוד צריך למרוח על הציפורן, אחריו שתי שכבות ג'ל ובסוף...?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל איכותי לציפורניים בירושלים - תגובה
אילנה כסיף21/12/2011שלום עפרה,
המוצרים הם מוצרים מקצועיים ולכן לא ניתן לרכוש אותם ללא הכשרה מתאימה. אם את רוצה לעשות ואפילו לעצמך את צריכה ללמוד את המקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל ואקריל?חלי14/12/2011
היי יש לי שאלה...
שמעתי שיש אפשרות להוסיף לג'לים אבקת אקריל או משהו כזה לחיזוק האם זה נכון?
ואם תוכלו להמליץ לי על הג'ל הכי פופולרי שקיים היום בשוק לבנייה והכי ידוע באיכות החומר שלו, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל ואקריל? - תגובה
אילנה כסיף14/12/2011שלום חלי, בהחלט ניתן לשלב בין כל טכניקות העבודה ולכן ניתן להוסיף אבקת אקריל לג'ל. אני עובדת עם ג'ל IBD שהם החברה הותיקה בענף הג'לים ומעדיפה את סדרת הEXTREME שהיא יותר סמיכה מהבילדרים הרגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל ואקריל
חלי15/12/2011כיצד ניתן לעשות זאת?
האם זה תוך כדי? לפני שאני מכינסה למכונה את היד אני מפזרת אבקה? או קודם טובלת באבקה עם דבק ולאחר מכן שמה מעל את הג'ל?
אשמח לעזרה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל ואקריל - תגובה
אילנה כסיף15/12/2011לאחר ששמת קליר לפזר אבקה ולהכניס למנורה ואחר כך לבנות רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל ואקריל
חלי18/12/2011מה זאת אומרת לבנות רגיל? לבנות עם אקריל?
ומילתוי גם אותו הדבר?
השכבה של הקליר היא דקה או עבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל ואקריל - תגובה
אילנה כסיף21/12/2011לבנות בג'ל בילדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה קליר????
בטי ציפורניים25/12/2011עדיין לא שמעתי על שילוב של גל ואקריל.
מזה קליר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה קליר???? - תגובה
אילנה כסיף25/12/2011קליר הוא סוג של ג'ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Intense Seal -ibdעדי07/12/2011
היי אילנה,
אני משתמשת בסילר הזה של ibd
בניייל סטודיו אמרו לי שהוא הכי טוב גם לאחרי בניה באקריל וגם בג'לים.
הזמנתי כמות גדולה מחו"ל של כ6 סילרים.
לאחורנה השתמשתי בו על אקריל פרנץ קבוע ושמתי לב שהציפורן מצהיבה והברק נעלם בחלק מהציפורניים... ממש מוזר!
האם תוכלי לזהות את הבעיה?האם היא אצלי או שבעצם החומר לא מספיק טוב?
האם צריך לשים את היד במנורה יותר מ2 דק'? או3?
אשמח לתשובה בהקדם! כי חבל על כל החומר שקניתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Intense Seal -ibd - תגובה
איילה עובד07/12/2011הי עדי
הסילר הזה מומלץ בחום גם על בניה באקריל וגם על ג'ל..
צריך להשאיר אותו במנורה 3 דקות ולהקפיד אחכ כדקה לא לגעת בו בכלל ..ואז הברק נשאר לאורך זמן..
תקפידי למרוח אותו בשכבה יפה ואחידה אבל בלי לגעת בעור וגם להקפיד שהנורות במנורה לא ישנות.(עלול לגרום להצהבה והתרוממות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)