מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנייה בג'ל עזרה בשלבי העבודהמילקי02/01/2017
היי..
אני טכנאית ציפורניים באקריל, אני רוצה לעבוד עם הג'ל
בבקשה
מה החומרים שצריך ?
אקולייזר בסיס (צבעוני) טופס ?
כמה שכבות סהכ ?
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בג'ל
אילנה כסיף03/01/2017שלום רב, אני מניחה שאת מתכוונת ללק ג'ל ולא לבניה בג'ל.
לכל חברה יש הוראות ספציפיות שכדאי לוודא כאשר את רוכשת את המוצרים. בגדול יש להכין את הציפורניים כמו לפני בניית ציפורניים (מניקור יבש בלבד) למרוח חומר מאזן למרוח ג'ל בסיס ולייבש עלפי הוראות היצרן (לרוב חצי דקה במנורת לד או דקה ביו וי). למרוח שכבות של צבע לפי הצורך (לא מריחה עבה) ולייבש בלד חצי דקה או 2 דקות ביו וי.(יש לוודא זמני ייבוש עם היצרן). לשים טופ לייבש ולנטרל.
מכיוון שמדובר בטיפול מקצועי, אני ממליצה בחום ללכת להשתלמות בנושא ולא להסתפק בהוראות כאן או ביוטיוב.
אני מעבירה השתלמות ג'לים ב 9/1/2016. אנא התקשרי להרשם 03-6787949.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת עסק בניית ציפורנייםרונית18/12/2016
לפתיחת עסק האם חובה תעודה של בונה ציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודת מקצוע
אילנה כסיף21/12/2016ראשית כל תעודת מקצוע מראה שיש לך ידע מקצועי.
שנית, חברת הביטוח דורשת תעודת מקצוע על מנת לבטח אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בונדינג (לק ג׳ל טבעי)קארין09/12/2016
היי למדתי אצלכן , רציתי לשאול האם אפשר לשים בונדינג (של בנייה בג׳ל) גם לפני שעושים ג׳ל על ציפורן טבעית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשים בונדינג
אילנה כסיף11/12/2016הי קארין,
אינני מכירה את המונח "בונדינג" אבל ככלל, אין להשתמש במקשרים של בניית ציפורניים עם לק ג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין פריימר/ אולטראבונד/ אקולייזר?מילקי02/12/2016
היי ..
אשמח לדעת מה ההבדל בינהם ?
יש הבדל בין אקולייזר לאולטראבונד? או שזה אותו דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
מילקי08/12/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
מילקי08/12/2016???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקולייזר /אולטרה בונד
אילנה כסיף11/12/2016הי מילקי,
האקולייזר הינו חומר המאזן את רמת החומציות של הציפורן והאולטרה בונד הינו חומר מקשר של חומר הבניה לציפורן הטבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על הציפורניים אחרי בניהדנה23/11/2016
אחרי מספר שנים שעשיתי בנייה התחיו להופיע לי כתמים לבנים על הציפורן. שהורדתי את הבנייה עברו.
שעשיתי שוב לאחר שבוע בלבד הופיעו שוב והפעם הציפורניים ממש נהרסו. הייתי צרכה לגמור ממש עמוק אותם כי ממש היתפוררו. כאילו יש רגישות למשהו. שאלה למה נראה שיכולה להיות רגישות והאם יש מה לעשות כי זה נראה נורא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים מתפוררות
אילנה כסיף24/11/2016שלום רב,
קצת קשה לי להשיב על שאלתך מבלי לראות במה המדובר.... להערכתי, וכמובן, זו רק השערה, יתכן שמדובר באלרגיה או בפטריה. בכל אופן, אל תבני שוב על הציפורנים ואפשרי להן שיקום לפחות 3-4 חודשים. לחילופן, את מוזמנת לגשת לרופא כדי שישלול מצב של פטרת הציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות
אילנה כסיף27/11/2016הי דנה,
לא כל כך הבנתי את השאלה. האם את רגישה לחומרי הבניה ובכל זאת עשית בניה וזה עשה לך נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ללמוד בניית ציפורנייםסיון18/11/2016
היי
יש לי תעודת הנדסאית ועובדת במקצוע אבל אני לא מרגישה שהמקצוע והעבודה זהאני. תמיד רציתי לעסוק בציפורניים ובזמן האחרון אני שוקלת ללכת לקורס. בדקתי כמה מקומות בינהם נייל סטודיו שמצאו חן בעיניי. הפחד שלי הוא מה עושים אחרי שהקורסנבמר,איך מתחילים? איך מוצאים לקוחות וכו...איך מצליחים בתחום? אשמח להכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
אילנה כסיף24/11/2016הי סיוון,
מישהי חכמה אמרה לי שאם אני רוצה לעשות הליכה בערב אבל מתעצלת, כל שעלי לעשות הוא לנעול נעלי התעמלות....: ). הטלפון שלי הוא 03-6787949 אם את מאזור המרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר ואנסה להשיב לך על כל השאלות.
אם את מונעת מפחד עליך לאזור אומץ ולמצוא את המקום של האהבה למקצוע ולאנשים - אהבה מקדמת ופחד - משתק. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנית אקריל על פטריהחיה08/11/2016
היי
יש לי פטריה בציפורן ( אגודל ) ברגל ידוע שאם בונים על הציפורן באקריל יש אפשרות להיפטר מהפטריה מהסיבה שאין חדירת מים והחומר עוזר
השאלה שלי היא האם זה מסוכן
וגם לאחר שעשיתי את הבניה על הפטריה לאחר יומים התחילה לכאוב לי מעט האצבע באיזור הציפורן מה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה ופטרת הציפורן
אילנה כסיף24/11/2016שלום רב,
ראשית כל , תודה על השאלה. פטריה בציפורנים זוקקה לתנאי קיום הכוללים 37 מעלות , לחות וקרטין (החומר ממנו מורכבת הציפורן), כך שהמידע שבידך שגוי, מאד לא מומלץ לבנות על ציפורן נגועה בפטריה. הבניה הופכת את הציפורן לבית גידול מצוין לפטרת והיא מתרבה ומתפתחת בשל קיום כל התנאים שהזכרתי קודם.
הטיפול בפיטריה יכלול הסרת הלוחית מעל השטח הנגוע וטיפול תרופתי או טיפול מקומי בטיפות ייעודיות למיגור הפירטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'ל כרום- אפקט המראה - מי יודעת לבצע את הטכניקה?איילת23/09/2016
שלום לכן,
אני לקוחה פוטנציאלית.
ממש מחפשת בנרות טכנאית ציפורניים שעובדת עם טכניקת האבקות של הכרום (לק עם אפקט מראה).
אשמח מאוד להפנייה / המלצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל כרום- אפקט המראה - מי יודעת לבצע את הטכניקה? - תגובה
אילנה כסיף25/09/2016מאיזו עיר את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת באזור המרכז
איילת25/09/2016לא איכפת לי גם בשרון, אם ידוע לך על מישהי.
תודה על הסיוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן שנשרה לא גודלת בחזרהיוסי20/09/2016
שלום,
הציפורן באצבע באגודל, נשרה לי חצי כזה אבל עדיין היא שם הציפורן, הרמתי את הציפורן הישנה לראות אם צמחה חדשה ולא לא צמחה, ולא צומח לי ציפורן חדשה, מה כדאי לעשות?
אולי כדאי להסיר את הציפורן הישנה לגמרי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן שנשרה - תגובה
אילנה כסיף20/09/2016שלום יוסי,
אני מקווה שהבנתי נכון : יש לך חצי ציפורן בבהן שלא צומחת מהר. אם יש ציפורן אל תסיר אותה, היא מגינה על מיטת הציפורן. לא הייתי ממליצה להסיר אבל אתה מוזמן לבדוק עם רופא.
קצב צמיחת הציפורניים ברגלים איטי מהידיים אז אולי כדאי להמתין בסבלנות ולראות איך היא תתנהג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא הבנת אותי נכון..........
יוסי22/09/2016שלום לך,
על מיטת הציפורן עדיין אין ציפורן, הציפורן שעומדת לנשור, היא מגינה בנתיים על מיטת הציפורן, אז אני שואל אם להשאיר את הציפורן הרופפת, או להסיר אותה כדאי שתצמח ציפורן חדשה על גבי מיטת הציפורן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא הבנת אותי נכון.......... - תגובה
אילנה כסיף22/09/2016כפי שאמרתי, אם יש ציפורן אל תסיר אותה. הסרת הציפורן הישנה לא בהכרח תייצר צמיחה של ציפורן חדשה.
וכפי שכתבתי, אתה מוזמן להתייעץ על כך עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא הבנת אותי נכון..........
יוסי22/09/2016שלום לך,
על מיטת הציפורן עדיין אין ציפורן, הציפורן שעומדת לנשור, היא מגינה בנתיים על מיטת הציפורן, אז אני שואל אם להשאיר את הציפורן הרופפת, או להסיר אותה כדאי שתצמח ציפורן חדשה על גבי מיטת הציפורן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא הבנת אותי נכון..........
יוסי22/09/2016שלום לך,
על מיטת הציפורן עדיין אין ציפורן, הציפורן שעומדת לנשור, היא מגינה בנתיים על מיטת הציפורן, אז אני שואל אם להשאיר את הציפורן הרופפת, או להסיר אותה כדאי שתצמח ציפורן חדשה על גבי מיטת הציפורן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן בבוהן שנשרה-האם אפשר לעשות בנייה?אליאל14/09/2016
לפני כחודש נפלתי על הרגל ונפגעה הציפורן בבוהן, ירד דם ולבסוף התנתקה הציפורן מעט והיום יצאה הציפורן לגמרי! האם תגדל ציפורן חדשה בבוהן? כמה זמן זה לוקח? האם ניתן בינתיים לבנות ציפורן? כרגע אין כל בסיס שם..רק עור
זה ממש מכוער ככה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן בבוהן שנשרה-האם אפשר לעשות בנייה? - תגובה
אילנה כסיף20/09/2016בקר טוב אליאל,
אני מקווה שכבר לא כואב לך.
לגבי הציפורן שנפלה- אם אין פגיעה בשרש הציפורן הרי שתצמח ציפורן חדשה ויפה.
אם מפריע לך מראה האצבע ללא הציפורן, אפשר לעשות בניה על העור אבל קחי בחשבון שזה לא יחזיק זמן רב ותאלצי להדביק את הציפורן לאצבע בעזרת דבק.
קחי בחשבון שהצמיחה של הציפורניים ברגלים היא איטית בהרבה מהידיים ולכן גייסי סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה ניתן לרכוש מוצרים של ג'לים בארץדנה27/08/2016
אשמח לקבל המלצות איפה אתן רוכשות מוצרים של ג'לים בארץ כמובן מקור. Ezflow o.p.i ibd .
ואשמח להמלצות גם דרך איביי שאתן קונים אצלם אולי אבל מוכרים שמוכרים רק מקור. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה ניתן לרכוש מוצרים של ג'לים בארץ - תגובה
אילנה כסיף29/08/2016מכיוון שאסור לפרסם בפורום זה את מוזמנת ליצור איתי קשר בפרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה אתם רוכשים מוצרים באיזור תל אביבבתאל14/08/2016
חנויות? או סוכן?
האם יש סוכנים שמוכרים את כל סוגי הלק ג'ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה אתם רוכשים מוצרים באיזור תל אביב - תגובה
אילנה כסיף29/08/2016מכיוון שאסור לפרסם בפורום את מוזמנת ליצור איתי קשר בפרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה סוג של לק ג'ל תמליצו להשתמש ?בתאל08/08/2016
שלום לכולן,
חדשה בתחום,
איזה סוג של לק ג'ל תמליצו להשתמש שהוא לא o.p.i או i.b.d?
איזה סוג של ג'ל לבניית ציפורניים תמליצו להשתמש שהוא לא o.p.i או i.b.d?
כמובן סוג טוב ועמיד..?
אשמח לתגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה בתחום, צריכה המלצות - תגובה
אילנה כסיף08/08/2016הי בתאל,
קודם כל ברוכה הבאה למקצוע ולפורום.
שנית, לא ברור לי למה את שוללת את המוצרים הכי טובים בענף, אבל כדי לענות על שאלתך יש מוצרים של CHINA GLSE או COLOR CLUB שהם איכותיים גם כן. ואני ממליצה עליהם בחום.
תנסי.
ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא פוסלת
בתאל14/08/2016אני חס וחלילה לא פוסלת, אני יודעת ואין לי כל ספק שהלקים הם האלו הכי איכותיים כיום בשוק אך לצערי בשביל להתחיל ממשהו אני צריכה מלאי של לקים והלקים האלו מאוד מאוד יקרים וזה נורא קשה לרכוש אותם בבת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'לליאת04/08/2016
שלום, ניסיתי לעשות לק ג'ל כמה פעם ובכל פעם זה התקלף אחרי יומיים שלושה, הלכתי למישהי והיא עשתה לי מן שכבת ציפוי לפני שהיא מרחה את הלק וזה באמת מחזיק שלושה שבועות, הבעיה היא שאני לא אוהבת את המראה- הציפורן עבה וזה נראה כמו בנייה (אני פחות מתחברת למראה הזה). יש דרך אחרת? יש מכונים אחרים שעושים בשיטה שונה? אשמח מאוד לתשובה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף08/08/2016הי ליאת,
המראה של הלק ג'ל אינו עבה יותר יותר מזה של הלק הרגיל אלא אם נמרח באופן כזה.
תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל לק פגיעה בציפורניים השלכותאריאלה20/07/2016
שלום. מזה כשנה וחצי השתמשתי בגל לק אצל מניקוריסטית. עתה הבנתי שהיא פגעה בציפורניים שלי, מכיוון שהיא היתה מגרדת את הלק בזמן ההסרה. היא טוענת שתוך חצי שנה תצמחנה ציפורניים חדשות. האם זה נכון? האם הציפורניים החדשות תצמחנה ללא פגיעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל לק פגיעה בציפורניים השלכות - תגובה
אילנה כסיף25/07/2016שלום אריאלה,
ראשית אל דאגה הציפורניים יצמחו ותוך 4-6 חדשים יהיו לך ציפורניים חדשים ללא פגיעות.
זו הזדמנות לומר שחשוב לעשות טיפולים אצל מניקוריסטיות או בונות ציפורניים מוסמכות שעברו הכשרה מיוחדת לציפוי ציפורניים בג'ל .
לחפש על הקיר תעודות הסמכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)