מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פדיקורמורן20/02/2013
אני בת 19 ועד עכשיו לא עשיתי פדיקור אף פעם. עכשיו כשאני בצבא הרגליים שלי לא נראות כ"כ טוב- כל היום אני בנעליים סגורות והולכת המון המון ברגל...
אני רוצה לעשות פדיקור בפעם הראשונה, אבל שמעתי שאם אני אלך למישהי לא הכי טובה אני יכולה להיפצע ברגל וזה ממש יכאב. איך אפשר לדעת מי מומחית לפדיקור אם אין לי המלצות מחברות או משפחה? (גרה באשדוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור - תגובה
אילנה כסיף21/02/2013שלום לחיילת מורן??. אנא בדקי של פדיקוריסטית יש תעודות הסמכה של בית ספר מוכר. שיש חיטוי ועיקור במקום. ושהמקום נקי ונעים. ספרי את חששותיך לפדיקוריסטית ובקשי שאם אין אין לך עור קשה ועבה ברגלים שלא תשתמש בסכין. תהני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על סוג בניית ציפורנייםאירית03/02/2013
שלום רב אני מעוניינת לעשות בנייה בציפורניים ואני זקוקה להמלצה על השיטה הטובה ביותר השיטה שהכי איכותית וטובה ושהסיכוי בה לפטריות או ירקת נמוך.
תודה מראש ערב טוב ושבוע נפלא אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על סוג בניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף03/02/2013אירית שלום רב, כל שיטות הבניה טובות. בחירת שיטת הבניה תלויה באורח חייך ( למשל: האם את שוחה בבריכה או סובלת מהזעת יתר בידים? אם כן, אז בניה בג׳ל תתאים לך. אם בונים נכון אין ירקת או פטרת. חשוב לעשות את הבניה במקום מקצועי. את יכולה לבדוק שעושים חיטוי ועיקור למכשירי העבודה וגם לבדוק שלבו ת הציפורניים יש תעודות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנה לגבי אורך חיי אז ככה
אירית03/02/2013ראשית תודה רבה על תגובתך המהירה לגבי אורך חיי אז ככה אינני שוחה כלל בבריכה/ים ואינני מזיעה בידיים אני כמובן שוטפת כלים מידי יום והרבה פעמים ביום אני מאוד אבל מאוד חוששת מפטריות אשמח אם תמליצי לי על השיטה הטובה והבטוחה ביותר ואולי על מישהי מקצועית ומוסמכת באיזור בקעת אונו(קריית אונו,יהוד,אור יהודה,סביון,גני תקווה וכו')
תודה מראש המשך ערב נפלא אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנה לגבי אורך חיי אז ככה - תגובה
אילנה כסיף03/02/2013הי אירית, אני תמיד שמחה לעזור. את יכולה לעשות כל סוג של בניה. רק בבקשה בעדרי כמו שציינתי קודם שהמכון מקפיד על חיטוי ועיקור המכשירים ושבונת הציפורניים מדופלמת. עש הרבה נשות מקצוע באזור שלך. לצערי איני יכולה לפרסם בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בג'ילשיר21/01/2013
שלום לכן-
יש לי עוד שאלה..בניתי ללקוחה בניה בג'יל והדבקתי לה טיפס פראנץ קבוע..
אחרי יום היא מתקשרת אליי ואומרת שעל כמה ציפורניים יש לכלוך מתחת לג'יל בין הג'יל לטיפס.
ביצעתי את כל התהליך של הבניה כמו שצריך..אחרי שבניתי עם הג'יל העברתי בלוק לבן על כל ציפורן וסגרתי בצדדים עם ראש חכם.
למה זה בעצם קרה?..איך קרה שלכלוך נכנס מתחת ג'יל?
תודה רבה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייה בג'יל - תגובה
אילנה כסיף24/01/2013שלום שיר. בכל בניה ובמיוחד בג׳ל חשוב לסגור את הקצה החופשי ולהזהר מאד בעיצוב הציפורן כדי לא להפריד את החומר מהטיפס או מהציפורים הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מסירים בנייה בג'יל?שיר16/01/2013
שלום לכן-
רציתי בבקשה עזרה..איך אני מסירה ללקוחה בניה בג'יל?
היא עשתה בניה בג'ל והיא לא מרוצה ממנה כי יש פסים לרוחב מתחת לציפורן ורואים הכל בגלל שהג'יל נותן מראה טבעי.
האם רק משייפים עם המכונה או רק עם פצירה או שממיסים כמו עם אקריל עי"י אציטון 100%?
תודה רבה ..
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מסירים בנייה בג'יל? - תגובה
אילנה כסיף20/01/2013שלום שיר, בניה בג'ל מסירים בשיוף.הג'ל לא נמס באציטון או בכל חומר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה להוריד את הבנייהגילי08/01/2013
שלום,
יש לי בנייה שעשיתי בקיץ. בחורף אני סובלת מיובש קשה מאוד בכפות הידיים והמניקוריסטית שלי אמרה שאני חייבת להוריד את הבניה עד שזה יעבור. לא הורדתי אותה עדיין ורציתי לשאול למה אני צריכה להוריד? מה הקשר ליובש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה להוריד את הבנייה - תגובה
אילנה כסיף09/01/2013שלום גילי. אכן, אין קשר,אלא אם יש לך פגיעה בציפורניים בגלל היובש. הייתי ממליצה לך לשים סרום של אבופלקס ומעליו קרם מזין מאותה סידרה. לרוב זה פותר את בעיית היובש. במקרים קשים כדאי לפנות ליועץ רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות שלי לגבי קורסים במרכז.דובדבנית2529/12/2012
אני בת 33 אמא לשלוש בנות מקסימות וכרגע אינני עובדת.
אני מתכננת להירשם לקורס בניית ציפורניים. כרגע, בשלב חיפוש מקום ללמוד בו.
מבין 4-5 מקומות כאלה, נוכחתי לדעת ולהבין שטווח המחירים לקורס בנית ציפורניים מתחיל מ 2500 ש"ח ומגיע עד 6000 ש"ח (כולל שולחן ומנורות ומכונת שיוף וכו')
כמו כן, חלק מהמקומות שבררתי אצלם התעודה לא מוכרת במשרד התמ"ת.
חלק מהמקומות הציעו קורסים נוספים מתנה כגון, שעווה, גבות, שזירת ריסים וכו' וחלק הציעו ערכות עבודה לכיתה או הביתה. אני משערת שמדובר באבקות אקריל, מכחול, טיפסים וכו' בכמות בסיסית ביותר.
בקיצור... התבלבלתי מאוד!
מה השיקולים הנכונים ברישום לקורס?
אני יודעת רק שאני מעוניינת בלימודים כאלה ומאוד רוצה להתמקצע מספיק בכדי להיות טכנאית ציפורניים שנהנית ומסופקת מעבודתה ומכך שלקוחות חוזרות מרוצות.
אשמח לשמוע מיכן, מה אתן ממליצות לבדוק ומה השיקולים עליהם אני לא יכולה לוותר. כמו כן, האם אני צריכה הכרה של משרד התמ"ת?
אם מישהי יכולה להמליץ לי על מקום מקצועי ללמוד בו באיזור פתח תקווה\ראשון לציון\ קרית אונו\ חולון\ אור יהודה אשמח לשמוע המלצות!
בתודה מראש לעונות ומגיבות.
שבוע מבורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות שלי לגבי קורסים במרכז. - תגובה
אילנה כסיף30/12/2012שלום רב,
ישנם מספר קריטריונים שאסור לוותר עליהם: 1. אישור פיקוח תמ"ת המקנה לך כתלמידה תעודת סיום ממשלתית וכן הכרה זו מעידה על רמת לימודים גבוהה.2. מספר שעות לימוד בקורס. קורס בפיקוח מונה מינימום 80 של"א ותכנית לימודים מקיפה. 3. המורה חייבת להיות בעלת תעודות הסמכה להוראת המקצוע.
כמובן, שעליך להגיע לפגישה ולראות במו עינייך את תנאי הלימוד והאם את מתחברת למורה ולבית הספר.
לגבי המחיר: בתי ספר שהם בפיקוח גובים מחיר בהתאם להיקף הקורס ולכן הם לא בהכרח יהיו זולים. ישנם קורסים שהמחיר הוא ממש נמוך ומה שמקבלים זה בהתאם.
המלצתי, לא להתפתות למחיר נמוך או להצעות המעלות את מחיר הקורס בשל החומרים אותם את מקבלת. כדאי לך לבחור ברמת לימודים גבוהה למרות המחיר היותר גבוהה ולהתמקצע בצורה מושלמת. בהמשך תרכשי מוצרים לפי תקציב שקבעת לעצמך ולפי סדר עדיפות מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות שלי לגבי קורסים במרכז. - תגובה - תגובה
איילה עובד30/12/2012בהמשך למה שכתבה לך אילנה , תבדקי בבתי הספר את מחיר הקורס ללא ערכות עבודה.. ואת מספר שעות הלימוד ותוכנית הלימודים.. כך יהיה לך מדד להשוואה..
את רוכשת קורס ומקצוע ולא מוצרים. אותם תוכלי לרכוש אחכ בנפרד.. לפי הידע שרכשת בקורס עצמו.
(היום לפי התמת קורס בניית ציפורניים הוא 80 שעות לימוד .. נטו לימודי בניית ציפוריים!)..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן את תגובות מעולות!
דובדבנית2531/12/2012נשארו לי שתי אפשרויות בלבד. עכשיו זה ללכת ולראות ואז להחליט. שניהם מוכרים אחד יותר ואחד פחות.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן את תגובות מעולות! - תגובה
אילנה כסיף01/01/2013בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה ושחייה בבריכהיעל09/12/2012
אשמח לדעת האם לכלור בבריכה יש השפעה על בניית ציפורניים כמו היחלשות וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייה ושחייה בבריכה - תגובה
אילנה כסיף09/12/2012שלום יעל,
אם הלקוחה שלך שוחה בברכה כדאי לעשות בניה בג'ל. כושר ההצמדות לציפורן הטבעית אופטימאלי וכן הבניה לא רגישה לכלור ואטומה לחלוטין למים.
אקריל נוטה להצהיב במגע עם כלור הבריכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בג'ל לציפורן טיבעיתענת כהן09/12/2012
האם מותר לי לשים סילר רגיל על ציפוי בג'לשל ibd ?אם אפשר לקבל את התשובה גם למייל ... אודה לכם.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייה בג'ל לציפורן טיבעית - תגובה
אילנה כסיף09/12/2012אין לשים סילר רגיל על ג'ל ציפוי לציפורן הטבעית. הוא ישבר. אם את עובדת עם ג'ל מסורתי לבניה אפשר לשים סילר רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל של ibd נחשב ג'ל מסורתי?
ענת כהן11/12/2012תודה על תשובתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי לא הבנתי
ענת כהן23/12/2012מהו ג'ל מסורתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי לא הבנתי - תגובה
אילנה כסיף23/12/2012ג'ל לבניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל לציפורן טבעית
ענת כהן30/12/2012מודה על תשובותכן מקרב לב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל לציפורן טבעית
ענת כהן30/12/2012האם אני יכולה למרוח אקולייזר של נייל סטודיו ,
לפני בנייה בג'ל לציפורן טבעית של אי בי די.....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל לציפורן טבעית - תגובה
אילנה כסיף30/12/2012את יכולה ובנוסף power bond לא במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקולייזר בציפוי ג'ל
ענת כהן30/12/2012אוקיי הבנתי תודה....רבה רבה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות ואבנים שנופלותגליה03/12/2012
הי,
אני נתקלת בבעיה חוזרת ונשניית אצל כל הלקוחות... אם אני מדביקה מדבקה או אבן על בניה זה ת מ י ד !!!! נופל מקסימום לאחר 24 שעות. ניסיתי מס' שיטות : להדביק עם דבק ומעל הכל לשים סילר (עדה) או להדביק עם לק בסיס ומעליו סילר אבל זה פשוט לא עובד, מה עושים?
כמו כן אשמח לדעת מה לשים על ציור בצבעי אקריל כי עם סילר לאחר שבוע וחצי הוא "נמחק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות ואבנים שנופלות - תגובה
אילנה כסיף03/12/2012גליה שלום, לא רצוי לשים סילר על לק. יתכן שזה מה שמפיל את האבנים. תנסי לשים סילר ללא מנורה כגון סילר קריסטל או טופ סילר. זה תופס גם על ציורים בצבעי אקריל.
חשוב שצבעי האקריל יהיו יבשים (ללא ברק) לפני מריחת הסילר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעתמרי02/12/2012
כשעושים בנייה, האם ניתן להחליף את צבע הלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע - תגובה
אילנה כסיף02/12/2012בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע - תגובה - תגובה
איילה עובד02/12/2012וחשוב להשתמש במסיר לק ולא באצטון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת לק ג'למיה19/11/2012
כיצד להסיר לק ג'ל כשהלקוחה מגיעה למילוי/סידור? האם ניתן בשיוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף19/11/2012שלום מאיה, ההסרה תלויה באיזה ג'ל את עובודת. בעקרון, אין לשייף רק להמיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלורן14/11/2012
היי
אני מעוניית לעשות גי'ל סילקון בצפורניים רציתי לדעת אם זה מומלץ יותר מאשר בנייה רגילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילנה כסיף15/11/2012שלום לורן, אני מניחה שאת מתכוונת לשאול מה כדאי יותר בניית ציפורניים או ציפוי הציפורן.
אין תשובה אחת לשאלה הזו. בציפוי ציפורניים אמנם אין נזק ושיוף לציפורן הטבעית אולם הציפורניים הטבעיות שלך הן המראה הסופי של היד.
בניית ציפורניים יוצרת מראה חדש ליד. הבניה מאריכה את האצבעות ונותנת מראה אחר לגמרי.
הבחירה שלך, מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ, מדבקות לציפורנייםשלי12/11/2012
שלום,
לפני כשבוע עשיתי לק ג'ל פרנץ. הלק התחיל להיתקלף אחרי 4 ימים. האם זה אומר שהציפורניים שלי שומניות מדי או שזה פשוט לא נעשה טוב?
שאלה נוספת- אני רוצה להדביק מדבקות על ציפורניים, איך אני עושה את זה? האם צריך להדביק על שיכבת לק (רגיל) או ישירות על הציפורן?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ, מדבקות לציפורניים - תגובה
אילנה כסיף12/11/2012שלום שלי,
הג'ל אמור להחזיק לפחות שבועיים. אם הציפורנים שלך שומניות יש דרכים לטפל בציפורן כך שהג'ל יחזיק.
לגבי המדבקות, את יכולה לשים אותן על הציפורן או על הג'ל ולשים מעל משמר לק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוממות בבניהדנה06/11/2012
שלום..אני בונת ציפורניים ולפעמים בבניה הציפורן מתרוממת לאחר כמה זמן כאילו זה לא דבוק מתחת..רציתי לשאול למה זה קורה ומה השיטה שזה לא יקרה? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרוממות בבניה - תגובה
אילנה כסיף06/11/2012שלום דנה. יש המון סיבות להתנתקות הציפורן. אנא צייני באיזו שיטה את עובדת, באיזה מקום על הציפורן היא מתנתקת , ואם תוכלי לפרט שלבי העבודה שלך. אני אנסה לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל טיבעי לציפורןרויטל04/11/2012
מה זה גל טיבעי לטיפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל טיבעי לציפורן - תגובה
אילנה כסיף04/11/2012שלום עני,
יש חברות הטוענות שהמוצר אותו הן פיתחו לצורך ציפוי הג'ל לציפורניים הינו מוצר טבעי.
הבסיס לכל חומר כימי באשר הוא - הוא טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אבל
רויטל04/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אבל - תגובה
איילה עובד25/11/2012זהו ג'ל בגוונים שונים המיועד לציפוי ציפורן טבעית..ונותן מראה מטופח עד כשבועיים. לא מאריכים ולא מעבים איתו את הציפורן וזה מה שמבדיל אותו מג'ל לבניה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)