מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלפוחיות גדולות על כל האצבעות לאחריעלה צפון12/08/2013
מילוי שגרתי. שלום רב.
אני אשה בת 64 הנהנת שנים רבות מצפרניים מטופחות.
בשלושת הטיפולים האחרונים התחילו לגרד לי האצבעות יום אחד לאחר הטיפול, האדימו ולאחר יום יומיים הכל נרגע.
אך בטיפול האחרון, לפני שבועיים, התחיל גירוד קשה ביותר שהתפתח במהירות- ותוך יום אחד הפכו כל אצבעותי לאדומות, נפוחות ובעלות שלפוחיות ענקיות!
רופא עור טיפל בי בעזרת כדורים ומשחות ולאט לאט המצב השתפר.
שאלתי היא לאן הולכים מכאן... כמובן שנאלצתי להפסיק לגמרי את הרצף עם מי שטיפלה בצפרני עד כה.
האם יש אפשרות למילוי עם חמרים טבעיים?
היא ניסתה לדבר איתי על אקריליק אך אני כבר פוחדת מכל הצעה שאיני יכולה לצפות את תוצאותיה.
אשמח לתשובה.
בברכה
יעלה הצפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות גדולות על כל האצבעות לאחר - תגובה
אילנה כסיף12/08/2013שלום רב, כנראה שפיתחת אלרגיה. האם הרופא המטפל בדק לאיזה לומר בדיוק את אלרגית? יש לזה חשיבות גם מעבר לתחום טיפוח הציפורניים. ברגע שתדעי מהו החומר אליו את רגישה תוכלי להמנע ממנו ולחזור לשגרת הטיפוח שלך.
בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזקאודליה11/08/2013
איזה מחזק טוב יותר נייל טייק או של O.P.I.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק - תגובה
אילנה כסיף12/08/2013אני קצת משוחדת...ולכן אני אומר OPI.
אבל אני מזמינה אותך לנסות את שניהם ולהחליט. : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק על בניה בג'לשחף07/08/2013
שלום
אני עושה בניה בג'ל ולאחר מכן עליה מורחת לק בצבע הרצוי ומעליו שמה לק שקוף מבריק.
רציתי לדעת אם אפשר לשים סילר במקום השקוף כדי שהלק ישאר ולא ירד עם אציטון
אם לא האם יש דרך אחרת חוץ מלק ג'ל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק על בניה בג'ל - תגובה
אילנה כסיף11/08/2013את עושה נכון. למה להחליף סוס מנצח?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק על בנייה בג'ל
שחף11/08/2013כי יש לקוחות שרוצות שהלק לא ירד..
מה ניתן לעשות??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק על בנייה בג'ל - תגובה
אילנה כסיף12/08/2013הפתרון הטוב ביותר הינו לשים קולור ג'ל על הבניה. במילוי את רק משייפת את הצבע עם ראש חד פעמי זה יורד ממש בקלות.
מלבד זאת הלק עמיד על הבניה ואינו מתקלף הוא נשחק מעט בקצוות דבר שאפשר לתקן עם מעט לק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי באקרילשיר07/08/2013
שלום-
עשיתי ללקוחה מילוי באקריל ואחרי שסיימתי למלא את כל ה10 ציפורניים אני אמורה להתחיל לעבוד עם המכונה..ללטש..ואז ראיתי שהאקריל לא התייבש עדיין.
איך זה יכול להיות..מה לא עשיתי טוב?
תודה רבה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי באקריל - תגובה
אילנה כסיף07/08/2013שלום שיר. מאד מוזר מה שאת מתארת. אלא אם עבדת בקור ממש אין שום סיבה שהאריך לא יתייבש לוקח לו בערך 8 דקות להתייבש. תבדקי שהטמפרטורה לא פחות מעשרים מעלות. או לעבוד יותר לאט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בג'לשחף06/08/2013
שלום,
אני עוד חדשה בנושא הבנייה ורציתי לשאול מספר שאלות..
כאשר אני מורחת פריימר אני צריכה לייבש אותו במנורה??
אם כן האם לנטרל אותו אחר כך אם אלכוהול??
יש לי בעיה הייבוש אורך המון זמן.. אני משתמשת בבניה עם מדבקות..ויש לי מנורת LED 3W יכול להיות שזה בגלל שהיא לא מספיק חזקה?או שהג'ל לא טוב?
אני מרגישה שאחרי שהוצאתי את האצבע מהמנורה המון ג'ל לא התייבש והיא לא יוצאת מבריקה אחרי שאני מנקה אותה עם אלכוהול..מצד שני כשאני מורחת את הטופ הוא מתייבש מהר כ40 שניות..
אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות כדי להשתפר!!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייה בג'ל - תגובה
איילה עובד06/08/2013שחף שלום
השאלות שלך מאוד מבולבלות ולכן קשה לענות לך.
את מתכוונת לג'ל בניה או ג'ל ציפוי?
בכל מקרה.. פריימר רגיל לא מתייבש במנורה. בונדר ג'ל (פריימר מיוחד לג'לים) כןמתייבש במנורה אבל לא מנטרלים אותו אח"כ.
וגם לא כל מוצרי הג'ל מתייבשים בled.
מציעה לך לבדוק עם הסוכן ממנו רכשת את החומרים מה הם בדיוק הוראות השימוש ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'יל לציפורן טבעיתסוזי סטייל29/07/2013
אני צריכה את עזרתכם בנוגע לג'יל לציפורן טבעית , הבעיה היא שאני מבצעת את כל התהליך של ההכנה לג'יל בצורה נכונה אבל לצערי זה לא מחזיק מעמד . אחרי כמה ימים זה מתקלף מהקצה של הציפורן , אני מאוד מקפידה לא לגעת בעור ומקפידה לסגור את הג'יל בסוף התהליך , מה הסיבה שזה לא מחזיק מעמד , יש לציין שאני מחזיקה שני סוגים של ג'יל ובשניהם זה מתקלף , יש מצב שאני עובדת לא נכון ? אשמח לקבל את עזרתכם בנושא,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'יל לציפורן טבעית - תגובה
אילנה כסיף01/08/2013שלום סוזי סטייל. העצה הטובה ביותר שאני יכולה להציע לך היא לגשת למרכז סו רכשת את החומרים ולנסות להכנס להדרכה מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה עם ג'ילשיר25/07/2013
שלום רב-יש לי שאלה
לפעמים כשאני בונה עם ג'יל ללקוחות חדשות הן מתקשרות אליי יומיים אחרי ואומרות שנשברו להן ציפורן או שתיים.
זה מאד מתסכל לשמוע כי אני עובדת בדיוק לפי הספר..
מה יכול להיות הגורם לשבירת ציפורן חדשה ואיך אני יכולה לחזק את הבנייה הראשונית כדי שלא ישברו ?
אני חייבת לציין שאני עושה אותן קצרות ושמה 2 שכבות של ג'יל בנייה.
אודה לכן לתשובה.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייה עם ג'יל - תגובה
איילה עובד28/07/2013שיר שלום
אחת הבעייות הנפוצות בבניה בג'ל היא העובי. יש נטיה לבנות דק מדי ואז זה נשבר. את חייבת לבנות עבה בייחוד באזורי התורפה של הציפורן.
כמובן להקפיד לעבוד עם מנורה תקינה וחדשה ועם מוצרי ג'ל איכותיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנייה עם ג'יל - תגובה
אילנה כסיף28/07/2013שלום שיר. בבניה חשוב לחזק את נקודת הלחץ וכן עובי הבניה צריך להיות בערך בעובי של הטיפס. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל לק מתקלףספיר16/07/2013
שלום לכולם עשיתי ללקוחה פעם ראשונה ציפוי ג׳ל על ציפורן טבעית אחרי כמה ימים היא אמרה שהוא מתקלף עשיתי לאחותי כדי שאוכל לראות איך וראיתי שהם מתקלפות שלמות או שנהיית בועה בבסיס של הציפורן (ליד הקטיקולה) ואז ניתן לקלף אום ממש בקלות.. למה זה ככה? אני משתמשת בג׳לים עם מכחול לא עם בקבוקון (כמו לק).
אני יציין רק שכשעשיתי למישהי בנייה בג׳ל (בלי טיפס רק עם מדבקת תבנית) זה החזיק מעמד ולא התקלף, אומנם יצא קצת עבה אבל את זה אני בטח ילמד עם הזמן...
תודה לעוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל לק מתקלף - תגובה
אילנה כסיף17/07/2013ספיר בקר טוב. שמת את הגל עבה מדי לכן הוא התייבש בחלק שנחשף למנורה אבל האור לא הצליח לייבש את כל השכבה בגלל העובי שלה לכן הגל נשאר רטוב יצר בועה והתקלף. הקפידי על שכבות דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל לק מתקלף - תגובה - תגובה
איילה עובד17/07/2013ספיר בוקר טוב.. ייתכן וגם הכנת הציפורן לא היתה תקינה..או שהמנורה כבר עייפה. בציפוי ציפורן חשוב לשמור על כל הכללים ועדיף לתרגל את הפעמים הראשונות על סביבה קרובה ורק אחכ לקבל לקוחות בתשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםקרן06/07/2013
הייי
רציתי לברר האם ניתן לבצע בניית ציפורניים ישירות על העור היות ויש לי 2 ציפורניים שנפלו ולא גדלו
האם המגע של החומרים ישירות על העור מסוכן?
והאם הבנייה תחזיק בכלל??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף07/07/2013בקר טוב קרן, הפתרון הכי פשוט הוא להדביק ציפורן מלאכותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי אקריל על ג'ללילי29/06/2013
האם אפשר לעשות מילוי אקריל על בנייה בג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי אקריל על ג'ל - תגובה
אילנה כסיף30/06/2013אפשר . רצוי בג׳ל ורוד ולא בשקוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפרוניים ראשון לציוןדניאל27/06/2013
היי,
אני מחפשת בונת ציפורניים בראשון לציון, עדיף באזור המזרח.
מישהי מכירה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לקוסמטיקאית בתחילת דרכה
NMN07/08/2015היי בנות אני מעוניינת לרכוש לק ג'ל (מאיביי)של חברת CND יש לי שתי אופציות או מארה"ב במחיר די יקר או מסין שמחיר יותר סביר בדקתי את שם החברה כי היה נראה לי חשוד ההבדל המשמעותי במחירים ומדובר באותה חברה בדיוק האם כדאי לי לרכוש דרך המוכר הסיני? עוד הפעם רשום שהחברה היא של CND ואני משערת שאולי ההבדל במחירים זה בגלל שסין וארה"ב המחירים שונים בכל מוצר שם. מה ממליצות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למשהי שעושה לק ג'לרינת23/06/2013
המלצה על משהי בהרצליה שעושה לק ג'ל וטיפולים בלי קשר או מכון יופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה למשהי שעושה לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף24/06/2013אנא שליחי לי מייל ואני אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ' על אקרילדניאל17/06/2013
שלום! איזה סוג של פרנץ' לבן הכי טוב על אקריל שלא יצהיב ולא ירד בקצוות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ' על אקריל - תגובה
אילנה כסיף17/06/2013פרנץ' בנוי מאקריל. אם אינך רוצה לבנות את הפרנץ' את יכולה לצייר אותו עם פרפקט (שאגב, מגיע בשלל צבעים, לא רק לבן) ולשים מעליו סילר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזק ציפורניים opiצביה07/06/2013
שלום , כיצד משתמשים במחזק הנ"ל על ציפורניים טבעיות ,לאחר הורדת בנייה ?
אשמח לקבל עזרה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק ציפורניים opi - תגובה
אילנה כסיף10/06/2013בקר טוב צביה. שיקום הציפורניים אורך כ שישה שבועות בשימוש התכשיר. בשבועיים הראשונים לשימוש אין למרוח לק. הטיפול הינו כדלהל״ן:
שבוע ראשון יש למרוח ביום א שתי שכבות מחזק וכל יום להוסיף שכבה ביום השביעי להסיר. בשבוע השני ביום א שימי 2 שכבות והמשיכי לשים יום כן יום לא ביום השביעי להסיר. שבוע שלישי יום א שתי שכבות וכל יומים לשיםשכבה נוספת ביום השביעי להסיר. שבוע 4 יום א 2 שכבות כל שלושה ימים להוסיף שכבה ביום השביעי להסיר. שבוע5 ביום א 2 שכבות ביום הרביעי להוסיף שכבה וביום השביעי להסיר. שבוע שישי ואילך שימי ביום א 2שכבות. שכבה ראשונה יכולה לשמש כבסיס ושכבה ושניה כטופ קוט(מבריק).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מחזק ציפורנייםאילנה כסיף26/05/2013
מחזק ציפורניים מומלץ שעושה את העבדה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק ציפורניים - תגובה
איילה עובד29/05/2013אני ממליצה בחום על המחזק של opi - נייל אנבי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים?
.30/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים? - תגובה
איילה עובד02/06/2013בסניפי נייל סטודיו או אצל מקצועיות העובדות עם מוצרי OPI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)