מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי ציפורניים גרועות אני מבואסת!A20/10/2011
מה ניתן לעשות?
יש לי ציפורניים קצרות מאוד ואני לא יכולה להאריך אותן כי הן מיד נשברות ונראות לא טוב,הן חלשות-וזה לא קשור למה שאני אוכלת! אני אוכלת טוב ואפילו יותר מידי ולא חסר לי כלום! זה ככה כבר שנים מאז שנולדתי פשוט יש לי ציפורניים גרועות!
אני מאוד רוצה שיהיו לי ציפורניים מטופחות ויפות אבל ברוב המקרים אפילו סתם לק לא נראה משהו עלי..
אני צריכה עצות בנידון..
המון תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי ציפורניים גרועות אני מבואסת! - תגובה
אילנה כסיף22/10/2011יקירתי, אני מאד מבינה לליבך. גם לי יש ציפורניים טבעיות- איך לומר- לא להיט .אבל בניית ציפורניים פתרה את הבעיה באופן אלגנטי ויעיל מאד. הציפורנים שלי תמיד מסודרות ומשוכות בלק אופנתי דבר שבלי ספק מעלה את הביטחון העצמי שלי ואת ההרגשה הטובה של טיפוח.
לא חייבים לסבול.
בשביל זה בדיוק המציאו את הציפורניים המלאכותיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני יכולה לעשות את זה בעצמי?
A23/10/2011בניית ציפורניים מלאכותיות בבית?<
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
A24/10/2011האם בניית ציפורניים מלאכותיות נשארת מספיק זמן ומחזיקה מעמד ולא נהרסת מהר?
האם הדבק חזק?
ושוב,תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה... - תגובה
אילנה כסיף24/10/2011ציפורניים מלאכותיות הן פתרון נהדר למי שאין ציפורניים טבעיות יפות או למי שלא רוצה להתעסק כל הזמן עם הציפורניים. הבניה מחזיקה לאורך זמן רב וזקוקה לתחזוקה אחת לשבועיים שלושה תלוי בקצב צמיחת הציפורן הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני יכולה לעשות את זה בעצמי? - תגובה
אילנה כסיף24/10/2011אם את יודעת לעשות....אם לא אפשר ללמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורות UV 36 WATT- שאלה על הבדלים.pink N white12/10/2011
שלום אילנה/ איילה
שאלה לי לגבי מנורות UV36 WATT
מקומות שונים מציעים מגוון רחב של מנורות UV36- רק שהמראה החיצוני שלהן שונה או שיש כאלו עם טיימר של 2 דק או שלא..
פרט לזה שכולן מורכבות מ4 נורות של 9WATT ,האם יש הבדל כלשהוא בינן פרט לחיצוניות?אני מדברת על איכות. האם יש כאלו איכותיות יותר או איכותיות פחות? או שההבדל הוא בסהכ בחיצוניות של המנורות...
כמו כן- כל כמה זמן צריך להחליף את הנורות של המנורה הנ"ל?... כל איזה תקופה- בהנחה שאני משתמשת במנורה הרבה.
אודה לתשובתכן המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנורות UV 36 WATT- שאלה על הבדלים. - תגובה
אילנה כסיף16/10/2011שלום רב,
העניין עם מנורת היו וי הוא כזה: עלות מנורה חדשה הוא כמעט כמו עלות החלפת הנורות (כל נורה עולה 50 ש"ח +מע"מ) כך שזה עניין של נוחות עם הטיימר. אין הבדלים גדולים במנורות הללו. בכל אופן , לכל נורה יש אורך חיים של כ 1000 שעות.וזאת משום שהתדר שלהן יורד עם הזמן דבר הפוגע בתהליך הפלמור של הג'ל . לכן ההמלצה היא להחליף נורות כל 3-4 חודשים אם את עובדת בעקר עם ג'לים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחמוק הודעה שפרסמתי בבקשה!!הודעה לאילנה12/10/2011
כתבתי לך מייל בפרטי אני לא יודעת אם הגיע אליך מכיוון שזה אינטרנט והכל פתוח אני לא רוצה לחזור על הפרטים בפורום! אם לא הגיע אליך מייל ממני אז אם תוכלי לחזור על המייל שלך כי לא הבנתי אם זה nail - po או להיפך..
חג שמח אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחמוק הודעה שפרסמתי בבקשה!! - תגובה
אילנה כסיף16/10/2011המייל הפרטי שלי הינו :
[email protected]
מחכה למייל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס בניית ציפורנייםחסרת שם09/10/2011
שלום לכן, אני רוצה ללמוד בניית ציפורניים-אין לי עדין 18 רק בעוד חודשיים יהיה לי-
השאלה שלי מאיזה גיל מותר?
אני גרה באיזור נצרת
וכמה יעלה קורס?..
והאם יש הנחה לחיילים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס בניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף16/10/2011שלום רב,
בעקרון עם כניסת החוקים החדשים ופיקוח משרד התמ"ת על התחום ניתן ללמוד לאחר השלמת 10 שנות לימוד.
מכיון שלא לכל בתי הספר יש אישורי ותעודות משרד העבודה את צריכה לעשות עבודת רגלים ולבחור מה טוב לך ומה מתרים לך מבחינת הימים ושעות הלימוד.חשוב להכנס לכיתת לימוד ולראות האוירה ומי מלמד וכן מה כוללת תכנית הלימוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיקוח משרד התמ"תנטלי07/10/2011
שלום!
אני מעוניינת להתחיל קורס בניית ציפורניים+מניקור ופדיקור רפואי. בית ספר בו אני רוצה ללמוד אינו בפיקוח משרד העבודה. ז"א אני אקבל תעודה רק של הבית ספר.
האם יש סיבה לדאגה?
מה תעודה של משרד התמ"ת נותנת לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקוח משרד התמ"ת - תגובה
אילנה כסיף09/10/2011משרד התמ"ת הכניס לתוך מסגרת ממוסדת את תכניות הלימודים שהיו עד כה ללא השגחה ולמעשה כל אחד יכל ללמד ולהנפיק תעודות לפי הסטנדרד שהוא קבע לעצמו.
הפיקוח נותן מסגרת לימודית אחראיתשבו כל תלמיד יודע מה הוא צפוי לקבל, מהם התכנים הנלמדים, מיהם המורים ומסגרת ההכשרה שלהם, תנאי לימוד הולמים ועוד.
כל מטרת הפיקוח היא טובת הלומדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה על ציפורן טבעית שבורהאפרת06/10/2011
היי,
יש לי לקוחה שחזרה למילוי, וקיבלה מכה ב-2 מהציפורניים.
המסנו את 2 הציפורניים האלה, ואז ראיתי שהציפורן הטבעית נשברה-
כלומר, באמצע הציפורן יש פשוט שבר לרוחב, וממש ניתן לראות את הבשר (כן, זה נשמע כואב...).
לא ידעתי אם אני יכולה לבנות ציפורן חדשה על זה או לא.
מצד שני, מה יכול לגרום לציפורן להתאחות מחדש? זה רק לחכות שתצמח....
מה עושים במצב כזה?
אשמח לעזרה וטיפים :)
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה על ציפורן טבעית שבורה - תגובה
אילנה כסיף09/10/2011שלום אפרת,
בעקרון ברגע שיש חתך כל כך עמוק לא נוגעים בכלל (גם לא ממיסים!) עד שהפצע מגליד. רק לאחר שהאזור נרפא ניתן להסיר את חומר הבניה ולבנות מחדש.
כאמור הציפורן לא תתאחה. היא תמשיך לצמוח והשבר שנוצר יצא עם צמיחת הציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת השבר בציפורן הטבעית גילינו...
אפרת09/10/2011רק לאחר ההמסה של הבנויה, חשבנו זה שבר בציפורן המלאכותית ולכן ככה פעלתי.
התייעצתי עם מומחית אחרת שדווקא אמרה לי שאין בעיה לבנות אם אין דימום (ואכן לא היה)- וכך עשיתי...
מקווה שלא הייתה זו טעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת השבר בציפורן הטבעית גילינו... - תגובה
אילנה כסיף09/10/2011אנחנו בפיתחה של שנה חדשה ! בואי נשמור על אופטימיות. : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצהאסי06/10/2011
מחפשת המלצה לבונת ציפורניים בחולון. המשך לבנייה באקריל. והאם אפשר להמשיך בחומר אחר. באיזה חומר מומלץ לעשות בנייה. כרגע אני רואה את הפסים על הציפורן עם כל טיפול מחדש וזה ממש לא מוצא חן בעיני. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת המלצה - תגובה
אילנה כסיף06/10/2011שלום אסי,
בעקרון את יכולה לעשות מילוי בכל חומר אין חובה להמשיך עם האקריל.
הסימנים האדומים הם בגלל שיוף עמוק מידי עם מכונת שיוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק לבונת ציפורנייםרעותי04/10/2011
היי,
למדתי לפני ארבע שנים בנייה, וכרגע אני עוסקת בתחום כשנה, אני עובדת בשיטת הטבילה ועושה פרנץ קבוע עם אבקה בלי שלמדתי, אני מרגישה שחסר לי קצת ביטחון בחלק מהדברים והייתי רוצה ללמוד עוד שיטות של בניה, האם יש למישהי המלצות על מורה אישית או קורס מזורז באיזור ירושלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק לבונת ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף04/10/2011הי רעות,
אם יתחשק לך לעשות טיול לתל אביב אשמח להפגש.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל ללמוד ומתלבטתליאל03/10/2011
שלום לכולם קוראים לי ליאל,
החלטתי ללמוד ועשיתי סקר קטן לפני כן , קורס בניית ציפורניים אצל נייל סטודיו- מוצע לי ערכה די קטנה ושווי הקורס הוא בין 3000-3500 כאשר בכל מהלך הלימודים אני משתמשת בציוד שלהם וכאשר אני מסיימת אני רוכשת את כל הציודים מהתחלה.
בעוד שבבית ספר של רווית אסף מוצע לי ערכה הכוללת הרבה יותר חומרים+ שולחן עבודה+מנורת U/V +מכונת שיוף מחברת סרונג סה"כ עלות הקורס 6000 ש"ח כאשר במהלך הקורס אני משתמשת בציוד שרכשתי ומדי פעם גם בציוד שלהם למרות שהם ממש לא ממליצים.
אשמח באם תענו לי די דחוף כיוון שהקורסים מתחילם עכשיו ואני די מתלבטת כי כל אחד מושך די לכיוון שלו מה עלי לעשות כיוון שאתם יותר מנוסות ממני בשוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להתחיל ללמוד ומתלבטת - תגובה
אילנה כסיף04/10/2011שלום ליאל,
במהלך לימודים הכי חשוב זה ----- הלימודים!!!!!!!!!
דבר ראשון לבדוק מי מלמד אותך ומה תכנית הלימודים כוללת אילו תכנים מקצועיים.
וכן! עשי עבודת רגליים- הכנסי לכיתה תראי התנהלות של המורה ושל התלמידות ואפילו דברי איתן ותשאלי איך הן מרגישות ומה דעתן.
מה שחשוב בהתחלה זה הידע = היסודות המקצועיים. אחר כך ניתן להתאים לך חומרים לפי התקציב שיש לך.
בברכת שנה של התחלות חדשות וטובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכנים לרכישת מומרים לאחר סיום הקורליאל03/10/2011
שלום לכולם,
שמי ליאן וכרגע סיימתי ללמוד קורס בבנית ציפורניים אני מעוניינת לרכוש חומרים לתחילת העבודה. יש לציין שלא למדתי אצל נייל סטודיו אלה בבית הספר של רווית אסף-ידוע לי כי אסור לערבב בין מוצרים של חברות שונות .
מה עלי לעשות כדי ליצור קשר עם סוכנים שיגיעו עד לבית וכדי לעשות סקר מחירים בעלויות המוצרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכנים לרכישת מומרים לאחר סיום הקור - תגובה
אילנה כסיף04/10/2011שלום ליאל ובהצלחה במקצוע החדש.
לגבי מוצרים. אז לא משווים תתפוח לאגס אלא תפוח לתפוח. לכן יתכנו מצבים שמוצר יעלה X בחברה 1 ו Y בחברה 2 ולמרות שהם נראים אותו דבר ומריחים אותו דבר הם לא זהים כי הם יוצרו בחברות שונות. אז מתחילים מזה.
הכנסי לאתרי החברות השונות ועשי שיעורי בית : אילו מוצרים הם מציעים ומהו טווח המחירים.
מצויידית במידע אודות שמות המוצרים ושמות היצרינים הכנסי לפורומים מקצועיים ושמעי מה אנשי המקצוע אומרים בארץ ובעולם ומהו התכשיר המועדף עליהם.
וכך תוכלי להזמין אליך סוכן או להכנס למרכז מכירות ולרכוש מוצרים על פי התקציב שלך.
בהצלחה.
ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה.. תענו לי בבקשהOmer27/09/2011
את מלמדת גם על בניית ציפורניים ? אם כן, לאיזה גיליים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה.. תענו לי בבקשה - תגובה
אילנה כסיף02/10/2011שלום עומר, כמובן שאנו מלמדות בניית ציפורנים וגם בניית ציפורניים בג'לים.
למידע מפורט יותר אנא צור קשר טלפוני 03-6787949.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'לדינה27/09/2011
שלום!
רציתי לברר...מה ההבדל בין ציפוי ג'ל על ציפורן טבעית לבין בנייה בג'ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל - תגובה
אילנה כסיף02/10/2011הי דינה,
בניה בג'ל כשמה כן היא- בניה = הוספת אורך מלאכותית אשר מצריכה מבנה מיוחד של הציפורן ושימוש בחומרים שנועדו לבניה שבעיקרם הם קשיחים.
ציפוי עושים על הציפורן הטבעית ללא מתן תוספת אורך. ניתן לעשות ציפוי עם כל חומר בניה. הציפוי לעולם עמיד פחות מהבניה במיוחד אם הציפורן מתארכת מאד.
הציפוי ה"חם" ביותר או החדשני ביותר היום הוא עם ג'ל מסוג חדש אשר נמס מהציפורן ללא שיוף וזו החדשנות בו ולכן הוא סוחף את נשות כל העולם. הרעיון בא מעולם הלקים והוא אינו עבה כמו בניה אלא כמו לק .
מקווה שעשיתי קצת סדר במונחים ובחומרים. : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל
דינה04/10/2011תודה אילנה!
היכן ניתן לקנות לק ג'ל לציפוי הציפורן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילר IBDorit26/09/2011
שלום
רכשתי סילר של חברת IBD לאחר המלצה בכמה חנויות כדאי שלא יווצר צבע צהוב
אבל לאחר כמה פעמים שניסיתי להשתמש בו קרו מספר דברים מוזרים:
כמו לאחר מריחת הסילר ושלב הייבוש במייבש UV לפעמים התוצאה הסופית המתקבלת שהצבע מצהיב ובנוסף הציפוי של הסילר מתחיל להתפוצץ.
אשמח לעזרה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילר IBD - תגובה
אילנה כסיף27/09/2011שלום אורית,
ראשית צריך לומר שסילר של IBD לא יכול להצהיב משום שהוא ג'ל ולג'ל לא מצהיב.
כך שכנראה עשית משהו לא נכון. הסילר של IBD אינו "מתפוצץ" אלא אם כן שמת אותו על לק ואז הוא מתקלף כי הוא לא נועד לזה.
יש למרוח את הסילר בסוף הבניה לאחר שיוף ועיצוב עם פצירה למרוח בשכבה דקה מאד ולהכניס למנורה ל 3 דקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים בנייההילה21/09/2011
שלום
איך מורידים בנייה בשיטה האמיריקאית?הבנתי שישנה אפשרות להשרות באצטון
אני אשמח לתשובה בהדקם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מורידים בנייה - תגובה
אילנה כסיף21/09/2011הי הילה, מכיון שיש כל מיני שיטות לבניה אמריקאית גשי בבקשה למקום שבו עשית את הבניה ובקשי להסירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריימררונית20/09/2011
האים פריימר זה אקולייזר בונד מצטערת על הבורות לפני חצי שנה סיימתי לימודים ואני לא זוכרת מה בה לפני מה ואני מאוד רוצה לתרגל איך אני יכולה לדעת את השלבים בצורה ברורה. יש לי את כל החומריים הכי טובים מנייל סטודיו ופשוט שכחתי. תודה רבהמראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריימר - תגובה
אילנה כסיף20/09/2011אקולייזר לפני פריימר. זה לא אותו דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)