מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקשילי24/05/2013
מה החשיבות של החומר ששמים לפני מריחת הלק? זה חשוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק - תגובה
איילה עובד26/05/2013כשמורחים לק על ציפורן טבעית חשוב למרוח לק בסיס לפני. הוא מחליק את הציפורן וממלא חריצים.. וכמובן שומר שהפיגמנטים לא ייצבעו את הציפורן הטבעית.
כשמורחים לק על אקריל אין צורך למרוח לק בסיס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין ג'ל לציפורניים לבין סיליקון?שילי23/05/2013
מה ההבדל בין גל לציפורניים לבין סיליקון?
והאם זה גורם לציפורניים להיחלש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל - תגובה
אילנה כסיף23/05/2013ג'ל אינו מחליש את הציפורניים. להפך, עם הג'ל יש הרגשה שהציפורן חזקה לאח ר המסת הג'ל הציפורן חוזרת להיות כמו שהיא במצבה הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק על סילרהדר23/05/2013
שלום
עשיתי בנייה באקריל ואני לא מרוצה מהעובי של הפרנץ׳ וחכן רוצה למרוח לק. האם ניתן למרוח לק על הסילר ולאחר מכן להוריד עם מסיר לק ללא אציטון והסילר ישאר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק על סילר - תגובה
אילנה כסיף23/05/2013בהחלט! זה מה שצריך לעשות. לשים סילר ליבש אותו , להסיר ברק עם ספונג'י עדין ורק אז למרוח לק ומייבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבט פראפיןמירית21/05/2013
רציתי לדעת מה זה אמבט פראפין לידיים והאם זה מצריך לעשות קורס או ניתן ללמוד לבד בבית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבט פראפין - תגובה
אילנה כסיף21/05/2013שלום מירית,
טיפול פרפין הינו טיפול מיני ספא לידים ולרגלים. הוא מצריך שימוש בפרפין פילינג קרם ואמבט פרפין והאביזרים הנוספים (שקיות, כפפות וכו'). את לבד בבית יכולה לעשות את הטיפול לבד בבית אבל ההוצאה על המכשור והעזרים היא לא קטנה. עדיף ללכת למכון או לקופת חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבט פראפין
מירית21/05/2013תודה רבה אני פשוט סיימת לא מזמן קורס בניית ציפורניים וחשבתי שאפשר "לפנק" את הלקוחה עם דבר שכזה... את יכולה לרשום לי אפילו בפרטי מה אני בדיוק צריכה ו/או את השלבים בכדי אני יוכל לפנק את הלקוחות שלי..(וזאת לפי דעתי גם דרך למשוך עוד קצת לקווחות... ) אני רק בתחילת דרכי... תודה רבה שוב... וכמובן אחלה פורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בנות חדשה כאן ויש לי שאלהקרן מני03/05/2013
אומנם אני לומדת אבל אני לא מרגישה שאני ממש שולטת ומבינה את הכל (לכן אני נכנסת כל יום לפורום הזה ומקבלת ממכם קצת מידע)
אתם בח שואלות את עצמכם איך זה שאני לומדת ועדין לא ממש מבינה אז ככה אני לומדת דרך מרכז תקוותנו ומכללת עוצמה (מרכז שעטשים בו כל מיני קורסים)מכוון שרק אני נירשמתי לקורס בניית ציפורניים אצלהם יצא שאני התלמידה היחידה שמה אבל אני לומדת בתוך המספרה בתוך חדר קטן של המורה שלי ומכוון שרק אני שם אז היא פשוט לא נותנת לי את כל תושמת ליבה לדוגמא כשהתאמנתי על האקריל היא הרתה לי מה לעשות נתנה לי תחומרים והלכה לעשות פן ולצבוע למישהיא מידי פעם באה לראות מה אני עושה..לא עמדה לידי והעירה לי ככה עם הג'ל וכל השאר היא לא נותנת לי חומרים חדשים הכל ישן והפצירות על הפנים אני מרגישה כאילו סתם בזבזתי 3300 שקל מהפיקדון הצבאי על הקורס הזה..!יוצא שאני עדין מתקשה מאוד עם האקריל עם השיופים ועם הכל אין לי מושג שמות של מוצרים או מכחולים אני אוטוטו מסיימת ואני מרגישה כאילו כלום...איך אני יסביר כאילו הייתי יכולה לשים תכסף הזה בבית ספר אחר ולקבל גם ערכה וגם ידע פה אני לא מקבלת לא ערכה ולא כלום והתפשרתי רק בגלל שזה בקריית שמונה ולא צריך אוטובוסים ולא אוטו..!כלכך התלהבתי מהמקצוע הזה ומלעבוד עם אקריל ועכשיו אני שונאת את האקריל כי אני מרגישה שכלכך קשה לי ואפילו החלטתי לעבוד בעתיד רק עם הג'לים גם בגלל הריח(אני יעבוד מהבית ויש לי תניוקות בת שנה ושלוש חודשים אני לא רוצה לעבוד עם האקריל גם בגלל הריח וגם בגלל שאני לא מסתדרת)אוףף אני כלכך מבולבלת ומיואשת לא נעים לי להגיד לה את כל זה ובנוסף המנהל של הקורסים כל הזמן מתחמק ממנה ומהטלפיונים שלה ויוצא שהוא לא העביר לה את הכסף על הקורס וככה גם התעודה שלי מתעקבת..קבלתי ממנה חוברת הדרכה ויש שמה כל מיני שמות ומושגים של חומריםשאני לא מבינה למה כל אחד נועד בכלל...
אני מקווה שלא חפרתי לכם והבנתם את כוונתי המקצוע הזה הוא החלום שלי ואני כלכך אוהבת אותו אבל אין לי אפשרות ללכת למוד הכל מהתחלה אין לי לא זמן ולא ניידות וזה היה כלכך קשה לי לשלב שתי קורסים(גם איפור)עבודה ילדה קטנה ובית ...
אני יודעת שלפני שאני יתחיל לעבוד אני צריכה להתאמן המון בבית אבל השאלה שלי זה איזה חומרים לקנות בתור התחלה בשביל להתאמן איזה מברשות?ומה אני באמת צריכה??אשמח לקבל ממכם קצת עזרה ומענה תודב לכם ושבת שלום:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בנות חדשה כאן ויש לי שאלה - תגובה
איילה עובד05/05/2013קרן שלום.. אני מצטערת לשמוע על התלאות שאת עוברת ..ושוב אנחנו כל הזמן אומרות ומדגישות ללכת לבדוק טוב טוב לאיפה אתן הולכות ללמוד, תנאי לימוד וצורת הלימוד..
אני מציעה לך לא לוותר.. שילמת במיטב כספך.. ותדרשי את המגיע לך!! אולי אפילו להתלונן בהכוונת חיילים.(היום בתי הספר המוכרים לפקדונות צבאיים חייבים להיות מפוקחים).
בנוסף את לא יכולה להתאמן בבית בלי ידע מקצועי מספיק..את חייבת לרכוש את יסודות המקצוע כמו שצריך על מנת לפתוח עסק לעבוד ולהתפרנס בכבוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בג'לזהבה28/04/2013
שלום רב,
יש לי לקוחה שמעונינית בג'ל לק והיא כוססת ציפורניים. הסברתי לה שיכול להיות שהלק ג'ל התקלף.
מה לעשות? האם אני יכולה להאריך לה את הציפורניים בבניה בג'ל?
ויש לי שאלה שאולי היא לא הוגנת.
השתתפתי במס' סדנאות של ג'ל לק ובנייה בג'ל של מס' חברות בנייה ואני לא יודעת באיזה חברה לבחור!!
יש לך הצעה?
לתשובה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייה בג'ל - תגובה
אילנה כסיף28/04/2013לילה טוב זהבה. אכן, כשאין קצה חופשי ציפוי הג׳ל לא יחזיק שבועיים. אבל זה יקרה רק פעם אחת / פעמיים??. הציפורניים מתארכות ואחר כך כבר יחזיק. אם הלקוחה רוצה יש מאין- ציפורניים ארוכות- הרי שיש לבנות ולשים את הג׳ל לאק מעל הבניה.
לגבי המלצות: מכיוון שהפורום פתוח ואסור לעשות פרסום לשום חברה אני לא יכולה לענות בפורום. אם את מאד רוצה לדעת על מה אני ממליצה את יכולה לשלוח לי מייל פרטי ואני אשמח לענות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנייה בג'ל
זהבה29/04/2013היי אילנה
תודה על התשובה המהירה.
שלחתי לך במייל
תודה רבה
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וסימנים בציפורן לאחר לק ג'לעדי28/04/2013
שלום רב, בחודשים האחרונים התחלתי להשתמש בלק ג'ל אצל קוסמטיקאיות שונות,
בערך כל שבועיים-שלוש עשיתי לק ג'ל מחודש (עם לקים מחברות שונות),
ולאחרונה, לאחר שהפסקתי עם הלק ג'ל אני מרגישה מעין כאב כאשר אני נוגעת בציפורניים, הציפורנים עצמן לא חזקות כמו בעבר, נשברות מהר, ונוצר עליהן כתם ורדרד שהולך ויורד ככל שהציפורן צומחת (בבסיס הציפורן אין את הכתם).
השאלה שלי היא האם זה קורה בגלל הלק ג'ל? לא זכור לי שהציפורניים שלי היו ככה לפני..
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וסימנים בציפורן לאחר לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף28/04/2013שלום עדי.
הג'ל אינו אמור לעשות את הנזק שאת מתארת. אולם המסה לא תקינה של הג'ל או הסרתו בכח בהחלט יכולה להזיק לציפורן.
אנא שימי מחזק ציפורניים איכותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנצ' בג'לר25/04/2013
שלום
רציתי לדעת איך מורחים פרנצ' בג'ל SOAK OFFבצורה הכי מושלמת
,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנצ' בג'ל - תגובה
אילנה כסיף25/04/2013בדיוק כמו לק. שכבה ראשונה דקה מאד ליבש במנורה שכבה שניה דק. מאד ליבש במנורה. את יכולה לשים ורוד מעל בשכבה דקה וליבש במנורה ומעל טופ וליבש במנורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל לציפורנייםזהבה22/04/2013
שלום רב,
האם ניתן לערבב בין חברות הג'לים?
לגבי בנייה בג'ל, לקים, פריימר, בסיס וכו'....
תודה
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל לציפורניים - תגובה
אילנה כסיף23/04/2013בעקרון, כל חברה מייצרת את הג׳לים או את חומרי הבניה על פי הרכבים כימיים אשר תומכים זה בזה ולכן חשוב לא לערבב בין החברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בנייה באמת פוגעת בציפורניים ?אור כהן21/04/2013
שלום , יש לי בנייה בציפורניים ואני מאוד מתלבטת אם להוציא אותה או לא .
קראתי בכל כך הרבה מקומות שחלק אומרים שכן מזיק חלק אומרים לא מזיק. הייתי חייבת להוריד את אחת הציפורניים בבית כי נהייה לי סדק בציפורן הטבעית שלי , וראיתי שהיא מאוד רכה. קראתי באיזה אתר שאם עושים את הבנייה באופן מקצועי אז זה לא אמור ליפגוע , אבל אני מאוד מפחדת משום שאני צעירה ולא רוצה שלציפורניים שלי ייגרם נזק לטווח ארוך .. תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בנייה באמת פוגעת בציפורניים ? - תגובה
אילנה כסיף21/04/2013שלום אור. השתדלי להמיס את הבניה ולא לשייף כדי למזער נזקים. מה שמזיק בבניה זה השיוך של הציפורן הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל סיליקון לציפורנייםיעל20/04/2013
שלום,
אשמח לדעת האם ג'ל סיליקון לציפורניים הוא מומלץ? לציפורניים חלשות? לא הסתדרתי עם ג'ל לציפורן טבעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל סיליקון לציפורניים - תגובה
אילנה כסיף21/04/2013שלום רב. הטכניקה היא אותה טכניקה. אולי כדאי שתכניס להשתלמות באזור מגורייך או במקום שם רכשת את הג׳לים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרינת לאילנה.באיזה חומר את ממליצה לרינת06/04/2013
לאילנה שלום. אתר נהדר. שאלה לי.עם איזה נוזל את ממליצה להסיר את הגיל של אי בי די של נייל סטודיו (ציפוי לציפורניים טבעיות)או בעצם יש שיטה מעודכנת יותר להסרת הגי'ל? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינת לאילנה.באיזה חומר את ממליצה ל - תגובה
אילנה כסיף07/04/2013בקר טוב רינת. את יכולה להמיס במסיר ג'ל של ibd. להניח לרבע שעה לפחות. להקפיד לא למשוך את הג'ל כדי לא לגרום נזק. שבוע טוב אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתסיגל שרקת01/04/2013
אילנה שלום לך שמי סיגל למדתי לפני חמש שנים את המקצוע בחדרה משהי לא מוכרת וכרגע היא לא באזור היא עזבה . לא המשכתי ולא התעננתי במקצוע כי אני ספרית במקצועי יש לי מספרה בחדרה בבית וכרגע אני רוצה לחזור לבניית צפורניים עשיתי לבת שלי בניית צפורניים בטבילה לקח לי שעתיים התוצאה היתה יפה אבל יש הרבה טעויות ואני מאוד מתוסכלת לא יודעת איך לתקן את עצמי ולמי לפנות הצפורניים התחילו ליפול מאז הבניה עבר שבוע וכבר ארבע צפורניים נפלו ללא מכה ככה סתם הם יוצאות לי עבות גם אחרי שיוף יכול להיות שאני שמה הרבה דבק ובצורה לא נכונה אני מיואשת לא יודעת איך להתקדם ומאוד רוצה לעסוק בזה ולהגיע לתוצאות טובות גם לעצמי עשיתי מאוד קשה אבל התוצאות לא יפות הודה לך אם תעזרי לי להתקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת - תגובה
אילנה כסיף03/04/2013שלום סיגל,
ראשית עלייך להחליט מה את רוצה לעשות
אם את רוצה להשתלב בתחום הציפורניים כדאי שתעשי קורס מלא משום שמה שאת מתארת אלה בעיות בסיסיות. לחילופין את יכולה לגשת להשתלמויות או לקחת כמה שיעורים פרטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפורניים עבותסיגל שרקת01/04/2013
אני בונה צפורניים חדשה בתחום יש לי בעיה כשאני עושה מילוי בטבילה הצפורניים יוצאות עבות גם אחרי שיוף יכול להיות שאני שמה הרבה דבק לא יודעת היכן הבעיה איך אני יכולה להתקדם ולדעת איפה אני טועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפורניים נופלות
סיגל שרקת01/04/2013למה אחרי מילוי לפעמים צפורניים נופלות ללא מכה ככה סתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפורניים נופלות - תגובה
איילה עובד07/04/2013יכולות להיות מספר סיבות. חלק קשורות לתהליכי העבודה (הכנת הציפורן.. מריחת החומר וכו) וחלק בגלל אורך הציפורן הבנויה ביחס לציפורן הטבעית.\
את שואלת כמקצועית או כלקוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקישוטים
סיגל שרקת11/04/2013בבניה של ג"ל על ציפורן טבעית אחרי הלק והייבוש במנורה שמתי מדבקה סילקון וזה לא החזיק האם ניתן לשים קישוט אחר? אם כן מה כן נתפס על לק ג"ל? או שאי אפשר לשים כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפורניים עבות - תגובה
איילה עובד07/04/2013אני מציעה לך לפנות למקום בו למדת ולהתייעץ עם המורה.. אלו שאלות בסיסיות בתהליך למידת המקצוע ולא כדאי שכבר בתחילת הדרך יהיו לך בעיות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים כשהציפורן גדלהדינה18/03/2013
היא "דוחפת" את הבניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים כשהציפורן גדלה - תגובה
אילנה כסיף19/03/2013צמיחת הציפורן ״מסיעה״ את הבניה כמו על מסוע. הבניה נשארת במקום שבו הונחה והציפורן החדשה נחשפת לעין התהליך הצמיחה ואז יש לבצע מילוי של חומר הבניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)