מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לק מטליקהאילנה לוי04/03/2011
שלום לבנות הפורום
היכן אפשר לרכוש לק מטליקה?
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק מטליקה - תגובה
אילנה כסיף06/03/2011מסתבר שבנייל סטודיו השיקו סדרת מטליקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה
שלומית06/03/2011מהו לק מטליקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק מטליקה
אילנה לוי08/03/2011לק ב=7 גוונים שנותנים אפקט של מתכת לציפורן במריחת לק אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק מטליקה - תגובה
אילנה כסיף09/03/2011ברשת נייל טודיו ובמכונים המורשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק מטליקה
אילנה לוי17/03/2011לק ב-7גוונים שבמריחת שיכבה אחת נותן אפקט של מתכת מבריקה
אילנה לוי06/04/2011ניסיתי לק מטליקה כלק חותמות ונתן תוצאות מדהימות כדאי לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילויג'ו03/03/2011
שלום
ברצוני לדעת עם מה מומלץ לשייף את הציפורניים בשביל מילוי של טבילה או של בנייה באקריל, מה יותר יעיל
ואיך אני יודעת עד מתי לשייף איך אני יודעת מתי הציפורן מוכנה למילוי עצמו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי - תגובה
אילנה כסיף03/03/2011קשה מאד לענות במילים ללא יכולת להראות לך....
אבל בכל זאת: שייפי עם מכונת שיוף את העובי (כי את תעשי אחר כך 2 טבילות שיוסיפו לעובי הכולל). הורידי לגובה אפס עם פצירה . שימי אקולייזר וטבלי פעמיים.
זהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי ג'יל לציפורנייםסוזי01/03/2011
שלום
הציפורניים שלי מאוד חלשות,מרוב שהם חלשות הם מתכפלות קצת קלפי מטה.
ברצוני לקנות ג'יל לציפוי ציפורניים או מחזק הכי טוב (כי עד עכשיו אף מחזק לא עזר)
איזה ליקנות ואיפה קונים ?
תודה מראש
סוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי ג'יל לציפורניים - תגובה
אילנה כסיף01/03/2011מחזק טוב את יכולה לקנות במכונים המורשים יש מחזק שכבר המלצתי עליו רבות שמו NAIL ENVY נייל אנבי של חברת OPI שהוא המחזק הטוב ביותר שקיים היום.
אני דוקא חושבת שטיפולי ג'ל הם פתרון אידאלי אבל אי אפשר לעשות לבד בבית את חייבת לגשת למכון טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי ג'יל
סוזי02/03/2011תודה על התשובה.
הייתי רוצה עוד לדעת:
1.איפה קונים את המחזק? וכמה זה עולה?
2.כמה עולה טיפול של ציפוי ג'יל? ועל איזה מכון את ממליצה?
סוזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי ג'יל - תגובה
אילנה כסיף02/03/2011מחזק ניתן לרכוש בכל המכונים המורשים שעובדים עם OPI או ברשת נייל סטודיו מחירו כ 140 ש"ח.
טיפולי ג'ל נעים בין 100-150 ש"ח.
אם תכתבי לי מאין את אוכל להפנות אותך בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי ג'יל
סוזי02/03/2011אני מאור יהודה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי ג'יל - תגובה
אילנה כסיף03/03/2011אנא צרי קשר עם טניה 03-5330903 אני בטוחה שהיא תוכל לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מתחת לציפורןקרן28/02/2011
שלום,
עשיתי בנייה בציפורניים ואחרי כמה פעמים של מילוי (בפעם הרביעית)התחיל ליגדול לי מתחת לציפורן שלי חתיכות עור. כשאני צריכה להגיע למילוי אז קשה לי שמנקים לי את הציפורן כי המכשיר נוגע לי בחתיכות עור וזה ממש כואב.
למה זה קורה? לא שמעתי על אף אחד שגודל עור מתחת לציפורן.
אני צריכה עזרה מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מתחת לציפורן - תגובה
אילנה כסיף01/03/2011מתחת לציפורן יש קרום שמגן על מיטת הציפורן שתפקידו להגן מפני חדירה של בקטריות וחיידים למיטת הציפורן. בדרך כלל לא רואים אותו אבל יש אנשים שהקרום אצלם בולט מעט. אין צורך לשייף כל כך עמוק מתחת לציפורן ובכל מקרה להזהר שלא לפצוע אותו. אם יש לכלוך צריך לשטוף עם מברשת ציפורניים מים וסבון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר לרכוש ג'ל ביו סקלפצ'ר ?מתעניינת25/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איפה אפשר לרכוש ג'ל ביו סקלפצ'ר ? - תגובה
אילנה כסיף27/02/2011אני משערת שחברה עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי זה לא המקום לשאול אבל...מישהי23/02/2011
איפה אוכל להשיג לקים של ESSIE במבחר גדול?
באזור הצפון או באזור השרון.. כפר סבא יעזור לי וליד חיפה גם. :)
תודהה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי זה לא המקום לשאול אבל... - תגובה
אילנה כסיף23/02/2011אנא פני למפיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהמירית23/02/2011
יש לי אירוע בקרוב ורציתי לעשות בניית ציפורניים. הבעיה היא שנשברה לי חצי מהציפורן האמיתית. מה אני יכולה לעשות? אני לא אוכל לעשות בניית ציפורניים על האצבע הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
אילנה כסיף23/02/2011תוכלי לבנות עליה רק לאחר שהפצע יגליד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך הציפורןרונה22/02/2011
היי,אני בת 29 וכוססת ציפורניים כל חיי.ניסיתי את כל השיטות הידועות אך שום דבר לא עזר.לאחרונה התחלתי לחשוב ברצינות על בניית ציפורניים,על מנת שהציפורניים שלי יגדלו מתחת בלי שאוכל להגיע אליהן וגם כדי שסוף סוף תהיה לי יד אסתטית ואני לא אתבייש בציפורניים.הבעיה היא שלדעתי הציפורניים שלי ממש ממש קצרות לבניה ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך אורך מינימלי של ציפורן על מנת להתחיל בבנייה ואם כן מהו בערך?כ"כ קשה לי לגדל,שהמחשבה על לגדל בשביל בניה מייאשת אותי כי הרי בנייה זו כל המטרה..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה לכוססת
אילנה כסיף23/02/2011שלום רונה, את בהחלט יכולה לעשות בניה. זה פתרון קל ונוח. חשוב שתדעי מס' דברים לפני שאת בונה:
1. בגלל שאת כוססת יתכן שהציפורניים הבנויות יפלו (לפחות בחודש הראשון). עליך לגשת בהקדם ולבנות אחרות במקום אלה שנפלו. לאט לאט הציפורן תצמח ושטח הפנים של הציפורן על גבי האצבע יגדל וכך הבניה תהיה יציבה ותר ולא תיפול
2. הציפורניים הראשונות צריכות להיות מאד מאד קצרות
3. חשוב לשים שמן הזנה על העור שמסביב לציפורניים וכן מרכך עור ייעודי אשר יפחית עם הזמן את הצמיחה של העור מסביב לציפורנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד משהו קטן
רונה23/02/2011היי אילנה ,תודה על התשובה..נראה לי שלא כ"כ הבנת את השאלה שלי או שאני לא הצלחתי להסביר את עצמי כראוי אז אנסה שוב.הציפורניים שלי קצרות מאוד ולכן אני חוששת שאולי אין לי מספיק בסיס על מנת לעשות בנייה,ברמה כזו שבחלק מהאצבעות יש פס קטן של ציפורן והשאר עור..משהו מחריד,לכן אני נואשת לבניה .אני חוששת שאין לי מספיק ציפורניים מלכתחילה כדי שיהיה אפשר להדביק עליהן את הבנייה ולכן שאלתי אם בכל זאת בנייה אפשרית בכלל במקרה שלי ואם צריך איזשהו אורך מינימלי של הציפורן האמיתית כדי לעשות בניה? אגב כמה בנייה אמורה לעלות בביקור הראשון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד משהו קטן - תגובה
אילנה כסיף24/02/2011הי רונה, אני דווקא הבנתי והסברתי שבגלל שאין ציפורן טבעית רוב הסיכויים שבהתחלה תאלצי לעשות "מנוי" אצל טכנאית הציפורנים כי הן יפלו אבל את לא תתיאשי ותחזרי לתיקונים עד שהציפורן הטבעית תגדל.
לגבי הדבקת טיפסים, יש מספר שיטות לבניית ציפורניים. מה שאני נוהגת לעשות כשיש לי לקוחה כוססת זה לבנות בלי טיפס(!) אלא על האצבע עצמה.
מחירים של בניה משתנים מאזור לאזור בארץ. תעשי "שופינג" ובדקי עלויות ותמורה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה אילנה על התגובה הזריזה
רונה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ קבועמיה15/02/2011
אשמח לקבל הדרכה איך עושים פרנץ קבוע במספר שיטות ואיך מבצעים מילוי. (אני עובדת בד"כ בטבילה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ קבוע - תגובה
אילנה כסיף15/02/2011יש כמה שיטות. אפשר עם פרנץ פרפקט או טבילה בשני צבעים. בואי לסדנה. טוב מראה עיניים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ' קבועשלומית15/02/2011
שלום אם עשיתי למישי בנייה..
והיא באה למילוי ורוצה פרנץ' קבוע אז זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ' קבוע - תגובה
אילנה כסיף15/02/2011בטח.
לא ציינת באיזו שיטה את עובדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה
שלומית15/02/2011של הלק פרפקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה שגרמה לשבר מדמם בצפורן אקרילנוקי14/02/2011
איך לנהוג לאחר שנפלתי הערב ונשברה צפורן אקריל ביחד עם הטבעית ונגרם דימום מתחת. הצפורן נשארה במקומה אך השבר הוא לכל הרוחב. אני שוקלת להכניס את המקום למים חמימים. האם זו פעולה נכונה ? האם חשוב להסיר את החלק השבור ? ודאי יכאב מאד להמיס באציטון. אודה למישהי מומחית צפורניים בנויות על תשובה זריזה.
בתודה,
נוקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה שגרמה לשבר מדמם בצפורן אקריל - תגובה
אילנה כסיף15/02/2011לא לגעת! לשים פולידין לחיטוי המקום. גשי לבונת הציפורניים שלך להמשך טיפול. אין לטפטף דבק. לאחר שיהיה גלד ולא יכאב יותר אפשר יהיה להסמיס באציטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה?למה?13/02/2011
מהו מחירי הדבקת ציפורניים אצל מקצוענית באיזור הקריות?
יש מישהי שאתן ממליצות עליה? במחיר נוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עולה? - תגובה
איילה עובד15/02/2011כל טכנאית ציפורניים מקצועית יכולה לעשות הדבקת ציפורניים בצורה נכונה וטובה.
טווח מחירים 60-80 שח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי בניית ציפורנייםמינה12/02/2011
ברצוני ללמוד בניית ציפורניים +מניקור ופדיקור רפואי.זקוקה להמלצה באיזה מקום ללמוד.אני גרה באיזור מרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לבית ספר לבניית ציפורניים
לירון12/02/2011היי
אני וחברה שלי למדנו קורס בניית ציפורניים במקומות שונים:
היא למדה בנייל סטודיו אשדוד
ואני למדתי ב"אופז ניילס" ברחובות
החברה שלי הייתה די מרוצה ואני אישית יכולה להמליץ בחום רב על "אופז ניילס". מקום מדהים. נהנתי מכל רגע ולמדתי המון.
ממליצה לך לעשות בדיקה יסודית לפני בחירת המקום
בהצלחה!
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לבית ספר לבניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף13/02/2011אני מצטרפת להמלצה של לירון. עשי עבודת רגלם. לכי לכל בתי הספר שרלוונטיים לגבייך ושב בשיעור. תראי את האוירה תראי את התלמידות ותראי את המורה ותנאי הלימוד. במקום שבו תהה לך הכי נעים - איפה שיש לך ,"כימיה" עם המקום שם תרשמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ' קבועשלומית09/02/2011
שלום רציתי לדעת איך עושים מילוי לפרנץ' קבוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ' קבוע - תגובה
איילה עובד09/02/2011משייפים את הציפורן לעובי דק ומורחים את הפרנצ מחדש בשיטה הרצויה וממלאים כרגיל מעל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
שלומית12/02/2011ואם מישי לא רוצה יותר פרנץ' קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםספיר07/02/2011
יש באיזורינו טכנאית ציפורניים שבונה ציפורניים לפי שיטה של ארצות הברית לטענתה והיא גם מייבאה את החומרים מישם האים החומרים שונים משום שהבניה שלה ממש דקה וטבעית אך מאוד חזקה והרבה לקוחות אוהבות את הסגנון הזה אני לא מכירה את החומרים רציתי לדעת אים מישהי מכירה תודה וערב טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים - תגובה
איילה עובד08/02/2011לא נוכל לעזור לך ללא שם כלשהו של המוצרים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)