מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לק פיצוציםאילנה לוי29/12/2010
היכן אפשר לקנות לק פיצוצים מקורי ןלא מזויף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק פיצוצים - תגובה
איילה עובד30/12/2010במרכזים לשיווק מוצרי ציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת איפה
אני01/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת איפה - תגובה
איילה עובד09/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק פיצוצים
mtvip06/01/2011לק פיצוצים ב 15 צבעים ניתן להשיג במשי חרוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מוצאת בונת ציפורניים טובהקרן27/12/2010
אני לא יודעת מה לעשות אני לא מוצאת בונת ציפורניים טובה באזור מגוריי פ"ת רציתי לשאול על שתי השיטות זה באמת נכון שזה רק לאלרגיות בשביל החומר שנקרא פירמיום אני לא יודעת אם זה נכון השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת בונת ציפורניים
קרן27/12/2010אני ממש מיואשת כבר מכול הבונות הציפורניים האלה והעניין הוא שזאת שהייתי אצלה עכשיו היא שפייה חלק הציפורניים ומישהי אמרה לי שעוד שבוע אני יצטרך עוד פעם מילוי אבל היא אמרה שאני ינסה למשוך את זה כמה שאני יכולה הבעיה היא שאני כוססת ציפורניים ואם אני יוריד את הבנייה זה באמת נכון אני יחזור לאכול את הציפורניים וכול שלוש שבועות זה בעיה זה המון כסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףהילה21/12/2010
היי,עשיתי בנייה לפני כשבוע ונודע לי שיש בנייה טבעית עם ג'ל רציתי לדעת אם אפשר לעשות על זה או שאצטרך להוריד ולעשות חדש... חשוב לציין שהציפורניים הטבעיות שלי ממש קצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
אילנה כסיף21/12/2010מילוי בג'ל אפשר לעשות על כל בניה רצוי לעשות את המילוי בג'ל ורוד כדי שלא יובחנו הבדלים בין החומרים.
אני מקווה שעניתי בהתאם למה ששאלת כי לא כל כך ברור לי מה זה בניה טבעית עם ג'ל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל לציפורניים באיזור הצפוןיפעת צרפתי18/12/2010
אני גרה בקרית אתא שזה ליד חיפה
רציתי לדעת אם יש מישהי באיזור פה שעושה את זה אשמח אם תחזירו לי תשובה דחוף דחוף......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל לציפורניים באיזור הצפון - תגובה
איילה עובד30/12/2010האם את מחפשת מקצועית לבנייה בג'ל או לציפוי ציפורן טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה לבנייהעדי15/12/2010
כיום עושים לי בניה בשחטת הטבילה היות ונמצא שהייתי רגישה לנוזל נאקריל. אני כבר שנה עושה ציפורנייםץ לאחרונה, 2 אחרונות מקבלת שיעול חנק ולוקחת לורסטין זה עוזר.
האם ידועה התופעה או מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגייה לבנייה - תגובה
אילנה כסיף15/12/2010עליך לגשת לרופא שמתמחה באלרגיות ולבדוק בדיוק מהו החומר אליו את רגישה לאחר שיהיו בידיך תשובות האלרגיה אפשר להתאים לך בניה שלא תגרום לך נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים כסוסותא13/12/2010
בת 21 כוססת מאז שאני זוכרת את עצמי.
לפני חודשיים החלטתי שאני מפסיקה וגידלתי וחיזקתי ע"י לק מחזק.
המצב כרגע הוא שחצי מהציפורן שלי ורודה וכל השאר ציפורן לבנה. (כמובן שאני מכסה על זה בלק כי זה מכוער)
השאלה היא מה עושים במצב כזה?
המטרה שלי זה שהורוד בציפורן יגדל ויהיה לנורמלי באיזשהו שלב.
זה עוד יקרה? מה הפתרון?!?
זקוקה לעזרה!!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים כסוסות - תגובה
אילנה כסיף15/12/2010צריך סבלנות. החלק הורוד מסכן וחולה וזקוק לשיקום : ( אבל זה יקרה רק אם יש לך אורך רוח. את יכולה בינתיים להעזר בשיטה החדשה של הג'לים שנמסים מהציפורן. זה לא בניה(!) ולא מזיק. זה פשוט יפה ויעוזר לך לעבור את התקופה הקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת שזה הכל עניין של זמן?
א15/12/2010זה יצמח בבוא הזמן?
פשוט להמשיך לגדל ולגזור ציפורניים כשצריך ולכסות מעל בלק(גם רגיל זה בסדר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת שזה הכל עניין של זמן? - תגובה
איילה עובד17/12/2010הכל עניין של זמן והתמדה.. תמשיכי למרוח מחזק ציפורניים ובמקביל לקצר את כל מה שצומח עד שתתחלף הציפורן לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בגלל בניהחמודה09/12/2010
כבר הרבה זמן אני חושבת על לעשות בניה אך כולם אומרים לי שזה גורם לפטריות שקשה מאוד להיפטר מהן האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות בגלל בניה - תגובה
אילנה כסיף12/12/2010אין קשר בין פטריות לבין בניה! הבניה עצמה אינה יכולה לגרום לפטרת. מה שכן, חשוב להקפיד על תנאי חיטוי במכון. בדקי שהפצירות חד פעמיות ולא עוברות מאחת לאחת ושראשי השיוף עוברים חיטוי ושהטכנאית מקפדיה על נקיון כללי ועל ידיים נקיות בין המטופלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים.בתיה28/11/2010
שלום רב,
מזה כשנתיים אני הולכת עם ציפורניים בנויות שזה אומר מידי שלושה שבועות אני עושה מילוי.
ברצוני לשאול האם בניית ציפורניים זה באמת לא בריא לציפורן כפי שהרבה אנשים אומרים לי וזאת מכיוון שהציפורן הטבעית לא נושמת, מעבר לכך לפני כשבוע הסרתי את הציפורניים בכדי לעשות הפסקה (לתת להם לנוח) ועכשיו היד שלי נראית זוועה בלשון המעטה מכיוון שהציפורניים הטבעיות מאד חלשות כעת כמו נייר.
ברצוני לציין שאני עושה בנייה מחוסר ברירה מכיון שהציפורניים שלי לא גודלות בצורה יפה ואני לא יודעת מדוע העור מסביב לציפורן תמיד מתקלף לי.
אני רוצה בבקשה לשאול האם הטיעונים שבניית ציפורניים זה לא בריא אכן נכונה?
האם זה אמור להיות כך לאחר שמורידים בנייה שהציפורן כה חלשה ?
למה תמיד יש לי הרבה עור מסביב לציפורניים ?
לתשבותכם אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים. - תגובה
אילנה כסיף29/11/2010שלום בתיה,
בניית הציפורניים כשלעצמה אינה מזיקה לציפורן מה שמזיק זה השיופים. הבניה נועדה לנשים אשר הציפורניים שלהן אינן יפות והן רוצות ציפורנים יפות ויד מטופחת כל הזמן מבלי להחליף לק מדי יום. וכמובן, לנשים שאוהבות את מראה הציפורניים הבנויות.
לאחר שמסירים בניה הציפורנים צריכות לעבור תהליך שיקום עם מחזק ציפורניים טוב.
לגבי העור שמסביב לציפורניים: גם אם את עם בניה עדיין צריך לעשות מניקור... וחשוב חוץ מטיפול המניקור להקפיד על מריחת שמן הזנה על העור שמסביב לציפורניים.
לבעלות ציפורניים מלאכותיות יש צמיחת עור מוגברת בד"כ בגלל השיופים של העור ולכן חשוב גם להשתמש במרכך עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בתיה30/11/2010בוקר טוב,
ראשית כל רב תודות על תשובתך, בתשובתך את כותבת שגם עם בניית ציפורניים צריך לעשות מניקור, שאלתי היא מתי עושים את המניקור ? כאשר אני עושה את המילוי מידי שלושה שבועות או בתקופה של השלושה שבועות אני צריכה ללכת בנפרד לעשות מניקור ?
אני שואלת ככיון שבמקום שאני עושה את המילוי שאלתי אותה לגבי העור שמצטבר מסביב לציפורן אז היא אמרה לי שהם מורידות את זה בשיוף וזה לא נראה הגיוני וזה גם פוצע מידי פעם כי העור שלי מאד עדין.
לתגובתך אודה מראש.
יום טוב.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך. - תגובה
אילנה כסיף30/11/2010בתיה שלום, בכל העולם מקובל שבין טיפולי המילוי מתקיימים טיפולי תחזוקה. בערך שבוע שבועיים אחרי המילוי עושים מניקור ומחליפים לק ואת המילוי הבא עושים בזמן שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפוך ממה ששואלים בדר"כדני28/11/2010
האם ישנן ציפורניים חד פעמיות שניתן להרכיב לכמה שעות בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפוך ממה ששואלים בדר"כ - תגובה
איילה עובד28/11/2010אפשר להדביק ציפורניים .. תהליך מהיר וחד פעמי.. לאחר מכן צריך להמיס אותם באציטון 100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל איך זה נעשה?
דני28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל איך זה נעשה? - תגובה
איילה עובד29/11/2010הטיפול נעשה במכון מקצועי.. מתאימים ציפורניים מפלסטיק למידת הציפורן הטבעית ומדביקים אותם עד הקצה עם דבק מיוחד. מקצרים לאורך הרצוי ומורחים לק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זהשלומית23/11/2010
מה זה חיזוק הציפורן הטבעית שאנשים כותבים בתמונות שלהם לפעמים?
זאת בניה פשוט דקה בלי טיפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה - תגובה
אילנה כסיף24/11/2010זו לא בניה דקה אלא ג'ל שמחליף את הלק ועמיד עד שבועיים על הציפורן הטבעית. יש אפקט של חיזוק מכאני (חיצוני) לציפורן כדי להמנע משברים ומסדקים של הציפורן הטבעית. תנסי ותהני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה
שלומית25/11/2010מה זאת אומרת ג'ל שעמיד שבועיים?
יש בנייה בג'ל עם טיפס ויש בנייה בג'ל בלי טיפס על הציפורן הטבעית..לא הבנתי..למה לשבועיים ולא לתמיד?עושים מילוי פשוט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
שלומית29/11/2010???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה - תגובה
אילנה כסיף29/11/2010חוץ מבניה בג'ל יש גם ציפוי או מריחת לק בג'ל. את הג'ל הזה מסירים בהמסה ללא שיוף הציפורן הטבעית. ניתן לשים את הג'ל החדש גם על בניה במקום לק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אלרגיה לנוזל האקרילרויטל19/11/2010
אני סיימתי קורס כרגע של בנייה אבל בזמן האחרון שמתי לב שפיתחתי סוג של אלרגייה בידיים ואני כמעט בטוחה שזה לנוזל הכחול האם כדאי לי לעבוד רק עם ג"ל ? תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אלרגיה לנוזל האקריל - תגובה
אילנה כסיף21/11/2010אם את אלרגית יש לך אפשרות לעבוד בטבילה או בג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרויטל19/11/2010
מהו המחיר לערכת בנייה של גל ibd ?,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילנה כסיף21/11/2010אנא פני לאחד הסניפים של נייל סטדיו. החומרים נמכרים לקהל מקצועי בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן ארוכה מידיי בבנייהמישהי18/11/2010
יש לי בנייה וציפורן אחת יצאה ארוכה מידיי והיא מפריעה לי, האם אפשר לשייף לבד בבית עם משייף רגיל או שזה יהרוס? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן ארוכה מידיי בבנייה - תגובה
אילנה כסיף21/11/2010עדיף שלא לשייף לבד כי החומר עשוי להתנתק מהציפורן הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוף לפדיקורנעמי16/11/2010
שלום כרגע אני לומדת ורציתי לדעת מחיר והיכן לקנות בזול וטוב מכונת שיוף לפדיקור והאים זו אותה מכונה של בונות הצפרניים אני גרה באזור הצפון וברצוני לקנות מכונה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף לפדיקור - תגובה
איילה עובד17/11/2010מכונת שיוף לפדיקור יכולה בהחלט להיות גם מכונה לבניית ציפורניים.. רק משתמשים בראשים אחרים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאילנהספיר14/11/2010
אילנה שלום,
הייתי לפני כחודשיים בברלין ועשיתי שם בנייה במקום עם חסות בלעדית של opi.
עשיתי בנייה בג'ל axxium gel system עם טיפסים של opi perfection tips בגוון טיבעי ( לא לבן ), ובנייה טבעית ( כמו ציפורן טבעית בלי כלום ).
העבודה הייתה מדהימה ברמה של תמונה מקטלוג ( בשיא הרצינות ), הבחורה הייתה קוריאנית והיא עבדה בדיוק מפחיד. כשחזרתי לארץ והלכתי לעשות מילוי אצל מישהי ליד הבית שלי היא פשוט הרסה לי את כל הבנייה! היא עשתה מילוי באקריל אפילו שאמרתי לה שזה ג'ל ועשתה עבודה לא סימטרית מלאכותית ומכוערת. הדבר הכי גרוע הוא שהחלק של המילוי הצהיב והג'ל נשאר שקוף ( את יכולה לתאר לעצמך איך זה נראה - זוועה!! ).
שאלתי היא - האם יש בארץ מישהי שבונה עם הaxxium ולא עושה תרגילים כמו שכבר נתקלתי שאמרו לי שעושים לי בג'ל, עשו לי את כל הבנייה באקריל ובסוף שמו לי סילר וייבשו מתחת למכונה כדי שאני יחשוב שזה ג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאילנה - תגובה
אילנה כסיף15/11/2010איזה ב א א א ס ס ה !!!!!!!!!!!!!!!!!
יש בארץ מקומות שעובדים עם ג'ל אבל אין בארץ ג'ל AXXIUM לבניה - רק לציפוי (שזה חומר אחר). אבל יש ג'ל של חברה מצוינת שנקראת IBD. והבניה ממש יפה ושקופה וטובה מאד מאד. אם את מאזור תל אביב דברי איתי בטלפון אני אפנה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)