מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ג'ל מעל לק??שלומית22/08/2010
יש לי לקוחה שבאה אלי כל שבועיים לחידוש הלק יש מצב למרוח לק ואז לצפות בג'ל כדי לקבע את הלק לזמן ארוך?
או מה את מציעה לי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל מעל לק?!
אילנה כסיף25/08/2010שלום שלומית,
ראשית ג'ל לא יתפוס מעל לק כי ג'ל זקוק לחספוס כדי להתפס טוב על משטח. שנית, למה לך? זמן היבוש לפני מריחת סילר הוא בערך 20 דקות הוסיפי על זה את משך ההמתנה לסילר וחוץ מזה הסרת סילר עם לק לוקחת זמן ממושך יותר והמון גלילי שיוף.
מה שמקובל לעשות זה למכור ללקוחה לק לתיקונים ואז אם הלק נשחק היא יכולה לתקן מה שנשחק.היא יכולה לקנות גם משמר לק כדי לרענן את מראה הלק.
וחוץ מזה, יש אופציה לטיפול תחזוקה שבחו"ל הוא מאד מקובל ואצלנו פחות, בטיפול תחזוקה מגיעה הלקוחה למניוקר ולהחלפת לק באמצע התקופה שבין מילוי למילוי. ככה הציפורניים נראות מעולה(!) כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לציפורנייםרעות22/08/2010
האם ישנם חומרים ללא מטקרילט שניתן להשתמש בהם בבניית ציפורניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
אילנה כסיף22/08/2010שלום רעות,
ישנם ג'לים שהם אוליגומרים וישנה כמובן שיטת הטבילה שזה דבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי אקרילמרי21/08/2010
שלום
השאלה שלי היא שיש לי לקוחה שאני עושה לה ציפוי עם אקריל על הציפורן הטבעית שלה וכל פעם שאני עושה זאת מאד שורף לה הציפורן והיא מתחממת ממה זה נובע?
לציין שאני 8 שנים במקצוע ולא קרה לי דבר כזה אף פעם היא גם היחידה שמגיעה לי עם התרוממיות ועם כיסי אויר אשמח אם תעני לי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי אקריל
אילנה כסיף21/08/2010שלום מירי,
ציפוי באקריל אינו שונה מבניה באקריל מלבד העובדה שאת לא צריכה לבנות תוספת אורך.
החום שהלקוחה שלך מרגישה נגרם כתוצאה מתהליך התקשחות החומר - תהליך הפילמור - בו האבקה והנוזל הופכים לחומר קשיח.תהליך הפלמור פולט חום.
לגבי ההתרוממויות שהלקוחה שלך חווה- אם את מכירה אותה ולא היו בעיות עד עכשיו היתי מבקשת ממנה לעשות בדיקות דם. כידוע לך, מצב בריאותי והורמונאלי משפיע על האחזות החומר המלאכותי לציפורניים הייתי בודקת קודם כל מצב בלוטת תריס מצב הורמונאלי וכמובן סוכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה........
מרי22/08/2010תודה על התשובה האמת היא שאני שואלת אותה אם זה נסבל ומחכה שירגע לה ואומרת לה שזה יכול לקרות וזה באמת כך זה עובר אחרי כמה דקות הכוונה שלי האם זה לא יכול לגרום לה שום נזק? אני מבינה את ההתחממות הזאת אפילו מרגישים את זה שעושים כתר זמני
ויש לי עוד שאלה מאיפה אני יכולה להזמין לקים של opi? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי באקריל
איילה עובד22/08/2010הי מרי.. רציתי לדעת האם את מטפלת בלקוחה זו שונה מלקוחות שבאות אליך לבנייה ומילוי? אני שואלת כי הצגת בשאלה את הטיפול כציפוי ולא כמילוי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה
מרי22/08/2010אולי לא הסברתי נכון הבנייה עצמה היא לא שלי הלקוחה מגיעה למילוי אבל היא באה אלי נגיד עם ציפורן שבורה אז אני לא שמה לה טיפס אני בונה לה ומאריכה לה רק עם אקריל לקוחות שיש להם ציפורניים טובות אני מעדיפה לצפות להם רק עם אקריל בלי טיפס כי לדעתי זה הרבה יותר טיבעי ויותר חזק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרי
אילנה כסיף22/08/2010את כל מוצרי OPI ניתן להשיג ברשת נייל סטודיו פני לסניף הקורב אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאקרילרותם19/08/2010
האם אלרגיה לאקריל יכולה לבוא לידי ביטוי בנזלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
אילנה כסיף19/08/2010שלום רותם,
אלרגיה יכולה לבוא לידי ביטוי בכל מיני אופנים. כדי לדעת במדויק למה את ארלגית, אם בכלל, אנא פני לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת בניה בהריוןאורית14/08/2010
האם ניתן להמיס ציפורניים מלאכותיות באציטון בהריון? האם לא מזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט אפשרי
אילנה כסיף16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי רוחצים את הידייםלין14/08/2010
פניתי אל מישהי חדשה שעשתה לי מילוי אך היא לא מבקשת ממני לשטוף ידייים אלא בסוף העבודה לאחר הסילר. נשארתי עם המון חומר מסביב לציפורן - האם זה הגיוני - גם בתחתית הציפורן איפה שהמילוי זה כאילו בולט מאד האם צריך לשטוף לפני הסילר או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחיצת ידים
אילנה כסיף14/08/2010שלום לין,
אין צורך לשטוף ידים במהלך מילוי. אפשר ורצוי לשטוף ידיים לפני התחלת הטיפול גם את וגם המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי- מקפיצה את השאלהורד11/08/2010
היי אילנה
כן למדתי ובנייה כל מה שאני צריכה זה תזכורת. אודה לך אם תוכלי לענות לשאלתי מאחר ובנייה עשיתי אבל מילוי עדיין לא התנסיתי -
1. בטבילה לשייף את כל הציפורן או רק את אזור המילוי לפני הטבילה?
2.באקריל לשייף את כל הציפורן או רק את אזור המילוי לפני שאשים אקריל?
3. באקריל לשים כדור אקריל רק באזור הצמיחה ולמשוך את החומר כלפי מטה לשאר הציפורן או שלא צריך לגעת בכל הציפורן אלא רק באזור המילוי?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי
אילנה כסיף12/08/2010ורד, אם אכן למדת אנא חיזרי לבית הספר לשיעור מילוי.
השאלות שלך הן בידע בסיסי והתשובה בפורום לא תספק לך מענה.
בכל אופן: בטבילה ובאקריל משייפים את כל שטח הציפורן בטבילה יש להדקק את הבניה יותר בגלל שהמילוי הוא על כל השטח של הציפורן בעוד באקריל ממלאים את שטח הצמיחה ונקודות הלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכה לילדים קטנים - האם זה מזיק????דן10/08/2010
שלום רב,
האם ניתן למרוח לכה לילדה בת 3.5 , קראתי על תווית הבקבוק שהוא מכיל פורמאלדהיד ונגזרות שונות של ציאניד, האם יש בכך סכנה בריאותית כלשהי לפעוטות?
מיותר לציין כמה הקטנה משגעת אותנו בעניין הזה של הלכה...
האם יש תחליפים לילדים, או ללא כל החומרים האלו בכלל?
רוב תודות
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק לילדה קטנטנה
אילנה כסיף12/08/2010שלום דן,
בעקרון יש לקים שאין בהם פורמלין ושאר מזיקין כמו הלקים של OPI.השימוש בק הוא חיצוני בלבד כך שאני מניחה שאין נזק בשכבת לק אחת וחוץ מזה, נראה אותך מונע ממנה לק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאקרילגלית08/08/2010
שלום,
אני עובדת בשיטה משולבת עם חומרים קבועים ללא בעיות. השבוע קניתי חומרים מחברה אחרת (ידועה) והשתמשתי על לקוחה, הלקוחה טוענת שהתחילו לה גירודים בכפות הידיים.מייד הפסקתי לעבוד עם החומר החדש.
1. האם הלקוחה פיתחה אלרגיה רק לחומר החדש? או לאקריל באופן כללי?
2. האם להוריד ללקוחה את הבניה לגמרי ולבנות בניה חדשה בשטית הטבילה בלבד?
3. האם לנסות שוב עם החומר החדש על לקוחה נוספת בכדי לראות האם הבעיה בחומר או בלקוחה?
אודה לתשובתכם בהקדם
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
אילנה כסיף09/08/2010שלום גלית,
יתכן בהחלט שהלקוחה פיתחה אלרגיה לאקריל בכלל או שהיא אלרגית לחומר החדש. נסי לעבוד עם החומר על עצמך ועל לקוחות אחרות ובכל מקרה את יכולה להתקשר עם מי שמכר לך את החומר כדי לקבל הבהרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי אקרילמיטל05/08/2010
רציתי לדעת האם ניתן למרוח ציבעי אקריל על הציפורן הבנויה במקום מריחת לק ואז למרוח על זה סילר..... ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה...
מיטל07/08/2010אני יודעת שצבעי אקריל נמחקים במים, השאלה שלי היא : אם אני מסיימת עם סילר,אח"כ מציירת בצבעי אקריל ואח"כ שמה לק שקוף על כל הציורים.... האם הציורים יכולים להימחק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבעי אקריל
אילנה כסיף09/08/2010שלום מיטל, את סתתם מסבכת את עצמך. לאיזה צורך את שמה צבע אקריל כמו לק ואז סילר? השיוף עצמו בזמן המילוי יקח לך זמן רב מאד להסיר וצבעי אקריל אינם יפים כמו לקים.
אם את מציירת עם צבעי אקריל את יכולה לסגור אותם בסילר.
אם את רוצה לצייר מעל סילר את צריכה לחספס את הציפורן כי מכחולים לא עובדים טוב על ברק יש צורך בחספוס כדי שהצבע יתפס במקום ובמרקם שאת רוצה כך שזה נראה לי מאד מיותר לעשות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת !!! תודה ((:
מיטל10/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבעי אקריל
נטלי הרשקוביץ23/08/2010היי אילנה,
רשמת שהמכחול לא עובד טוב מעל סילר.
עד היום ציירתי בצבעים רק מעל לק בסיס.
אז מה ההבדל?
(קטנונית שאני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבעי אקריל
אילנה כסיף25/08/2010הי נטלי, אני עכשיו מאמינה שאת מרגישה יותר טוב...
צבעי אקריל מעל לק בסיס זה מצויין! מעל סילר המכחול יחליק לך במהלך המשיכה. תנסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה
נטלי הרשקוביץ25/08/2010אני סומכת עלייך!
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסיסת ציפורנייםדניאל04/08/2010
שלום,
אני בת 16 וכססתי מגיל ממש קטן ציפורניים. עכשיו כבר הפסקתי לכסוס כחודשיים, לבד מבלי לק מרה וכו'.
למה חלק מהציפורניים גדלות באופן מהיר , ולעומתן חלק מהציפורנים שבאגודל ובאצבע גדלות ממש לאט ? למה הלבן של הציפורניים (איפה שעושים את הפראנץ) מתחיל לי ממש למטה ככה שזה נראה לא אסטטי ויפה, ואני צריכה לשים לק כהה בשביל להסתיר את זה ?
והאם יש טיפים מסויים על מנת לזרז את צמיחת הציפורניים? לשקמם אחרי שהיו מוזנחות ? שיראו יפות ואסטטיות ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסיסת ציפורניים
אילנה כסיף09/08/2010שלום דניאל,
קודם כל יופי שהפסקת לאכול ציפורניים .
לגבי הלבן של הציפורניים - יש הרבה סיבות לכך : יתכן שמבנה הציפורן שלך הוא כזה שמיטת הציפורן (החלק הורוד)פשוט קצר ואז הקצה החופשי (הלבן) יתחיל עמוק בתוך האצבע מה שיוצר מראה לא כל כך יפה.
יתכן גם שצריך יותר זמן למיטת הציפורן להחלים אחרי הכסיסה ועם הזמן יהיו לך ציפורנים יפות.
טיפים לציפורניים יפות:
1. מרחי מחזק ציפורניים
2. השתמשי במרכך עור כדי להעור שמסביב לציפורניים לא יהיה קשה ועבה
3. מרחי שמן הזנה טוב על העור שמסביב לציפורניים ועשי אותו לתוך העור. זה יזרז את צמיחת הציפורניים ויצור ציפורניים חזקות וגמישות שלא ישברו.
4. שימי לק. כך המראה יהי אחיד ויפה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במילוי בשיטת טבילה ואקרילורד03/08/2010
בוקר טוב
עשיתי בניה לכוססת בטבילה. כאשר היא תגיע למילוי האם סדר הפעולות הזה נכון - שיוף הציפורן רק באזור המילוי, ואז באקריל לקחת כדור אקריל ולשים רק על החלק של המילוי ולהחליק כלפי מטה
או שעלי לעשות כמו בבניה עם מכחול ואקריל מלמטה של הציפורן ובהדרגה עד לקטיקולה כלומר על כל הציפורן או בטבילה לשים דבק רק בחלק של המילוי לטבול באבקה ואז לשייף או שעלי לשים בטבילה דבק על כל הציפורן ולא רק בחלק של המילוי (הכוונה מהקטיקולה רק על החלק שצמח ודרש מילוי)לעשות כמו בניה רגיל על הכל.
והאם לכוססת עדיף לבנות בטבילה או באקריל?
אודה לך אם תוכלי לענות לי בפירוט על כל השאלות
תודה ויום טוב
אודה לתשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה במילוי
אילנה כסיף03/08/2010שלום ורד
בעקרון בשיטת הטבילה משייפים לגובה אפס וממלאים על כל הציפורן שתי טבילות ובאקריל ממלאים את אזור הצמיחה תוך מתן דגש על נקודת הלחץ והצדדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ורד04/08/2010היי אילנה
תודה על תשובתך אך יש לי רק מס' נקודות להבהרה-
3. באקריל לשים כדור אקריל רק באזור הצמיחה ולמשוך את החומר כלפי מטה לשאר הציפורן או שלא צריך לגעת בכל הציפורן אלא רק באזור המילוי?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה-עזרה דחוף
ורד08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
אילנה כסיף09/08/2010האם למדת בניית ציפורניים באופן מסודר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מילוי
ורד10/08/2010היי אילנה
כן למדתי וכל מה שאני צריכה זה תזכורת. אודה לך אם תוכלי לענות לשאלתי מאחר ובנייה עשיתי אבל מילוי עדיין לא התנסיתי -
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת בניהמיטל01/08/2010
רציתי לדעת האם מומלץ להסיר בניה מכלי מסוים או שזה לא משנה....? כשהסרתי בניה לעצמי שמתי את האציטון בכלי חרסינה פתוח והוא התאדה לי כל כמה דקות.....והייתי צריכה כל הזמן להוסיף עוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת ציפורניים
איילה עובד02/08/2010טמח ממלחצנ להמיס בכוסיות פלסטיק אישיות שנדבקות בואקום לכל ציפורן בנפרד וכך ההמסה יותר נקיה וללא התאידות של האציטון. נמכר בחבילות של 10 יחידות ומתאים לשימוש חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :))
מיטל07/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה הדבקת צפורניים?אנה29/07/2010
שלום
רציתי לברר כמה עולה לעשות הדבקת ציפורניים בלבד, הורדת הדבקת ציפורניים+הדבקה מחדש.
אשמח לדעת פחות או יותר טווח המחירים בצפון תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדבקת ציפורניים
אילנה כסיף30/07/2010הכנסי למכון הטיפולי ותבדקי שם. מקובל לגבות בגין הדבקה בערך כמו על מילוי שזה בסביבות 120 ש"ח ועל המסה כמו על מניקור שזה בערך 60 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בג'ל באיזור חדרהlibby27/07/2010
שלום לכולן,
כרגע יש לי בנייה בשיטת הטבילה אך אני מעוניינת לעבור לשיטת הג'ל.
ראיתי סרטון על סוג הבנייה הזה (עם מנורת הUV) ורציתי לדעת מה ההבדל בין השיטה הזו לעומת שיטות הבנייה האחרות.
כמו כן, מישהי מכירה בונה בשיטת הג'ל באיזור חדרה (חדרה, פרדס חנה-כרכור)?
תודה לכולן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בג'ל
אילנה כסיף28/07/2010שלום ליבי,
שיטת הבניה בג'ל שקופה מאד, חסרת ריח ועמידה מאד למי שעובדת עם הרבה מים או שוחהוכו'. כל התכונות הללו אינן מצויות בשיטת הטבילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)