מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קילוף ג'ל מהצפורן לאחר יממהחנה21/09/2010
פעם ראשונה שעשיתי ג'ל בצפורנים- התוצאה יפה מאוד.
לאחר פחות מיממה הג'ל החל להתנפח בחלק מהאצבעות ולאחר מכן ניתק מהצפורן.
מה קרה?
האם הצפורן שלי לא מתאימה או שמשהו בבצוע היה לקוי?. אני מבקשת תשובה כדי שאוכל לדעת מה לומר לקוסמטיקאית שאצלה השאתי כמעט 200 שקלים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף ג'ל
אילנה כסיף21/09/2010שלום חנה,
ככל הנראה מדובר בביצוע. אם ההתנתקות היא מכיוון העור יתכן שעלו עם הג'ל על העור ולכן הוא התרוממם והתנתק מהציפורן. יש חשיבות גם לסוג הג'ל ששמו לך יש טובים יותר וטובים פחות.
בכל מקרה, חיזרי אליה שתראה ותתקן.
זה חשוב מאד לשתיכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל- המשך השאלה
חנה22/09/2010כיוון הקלוף לא מהעור רלא מקצה הצפורן. הג'ל מתחיל להתרומם- כבועה עד לקלוף. נראה לי שהג'ל היה איכותי. האם הדבר אמור לקרות? מה כבר היא תוכל לשנות בפעם הבאה? נראה לי שאותר לגמרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל המשך
אילנה כסיף22/09/2010שלום חנה,
תמיד יש מה לעשות. את צריכה להחליט מה את רוצה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק ציפורנייםרונית20/09/2010
בוקר טוב,
האם טיפות שמן עץ התה טובות לחיזוק ציפורניים טבעיות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה
אילנה כסיף20/09/2010שלום רונית,
אין קשר בין שמן עץ התה לחיזוק הציפורן.
יש מחזקי ציפורניים מעולים שבהם ניתן להשתמש למטרה זו כמו נייל אנבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה עם הקראיישןיגאל18/09/2010
אילנה /איילה שלום.
הייתי מאד מעוניין לדעת איך זה לעבוד עם הקראיישן והאם יש הבדל מהותי בין הקראיישן לאבקות אחרות המשווקות היום בשווקים כגון הלה פאם.
אם אני עובד עם הלה פאם השיטה היא שיטה זהה לקראיישן ?ולא תצריך ממני איזשהו ידע מוקדם.?? או טכניקה מיוחדת?
מתוך עיון בפורמים הבנתי כי העבודה עם הקראיישן מפחיתה את כמות השיופים וכי עם הקראיישן ניתן לקבל ציפורן יותר חלקה, מדוייקת ונקיה.( יש צורך במחזק פריימר ופריימר?)
האם קיימת האפשרות לקבל דוגמית לניסיון? אני מבין שהאבקה והנוזל משווקים בנייל סטודיו בלבד?!
ברשותכן ,רציתי להודות לכן על הברכות......:) גמר חתימה טובה.:-)
נ.ב.
איילה אשמח להגיע להשתלמויות בנייל סטודיו וכן לקבל מידע לגבי קורס מניקור פדיקור רפואי וכן איפור קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאיישן
איילה עובד20/09/2010יגאל שלום..
סדרת הקריאיישן מתקדמת מאוד ביחס לסדרות אחרות . הנוזל מעט שמנוני מופחת ריח, צבע סגלגל שלא מצהיב ומאוד יציב.. 4 אבקות בגווני ורוד אטום שקוף וטיפקס..מאוד נוחות לעבודה. הרבה פחות אבק ומעט שיופים. בקיצור חומר חלום!!
מבחינת העבודה.. עובדים ככל אקריל אחר, עם אקולייזר ופריימר..(חומצי או לא..). רק חשוב מאוד לעבוד איתו עם מעט נוזל.. ביחס של 1:1..
אפשר לקבל דוגמיות בסניף בצ'ק פוסט..
כמו כן - נשמח לראותך בהשתלמויות שלנו.. הרשימה מתפרסמת באתר הבית של נייל סטודיו.
אם תרצה אוכל לשלוח לך במייל..השאר לי כתובת.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריאשיין
שרי06/10/2010שלום,
הייתי מאוד שמחה אם אפשר לשלוח אלי דוגמיות מאבקת קיראשיין, רוצה לשנות את האבקה והנוזל שיש ברשותי
איך יהיה ניתן לקבל, אני גרה במעלה אודמים
אודה על התייחסות
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרים של קריאשיין אכזבה אחת גדולה
דרורה אוברפרש23/06/2011שלום וברכה לניייל סטודיו, אני משתמשת בחומרים שלכם מסדרת קריאיישן קרוב לשנה ועד לפני חודש וחצי החומרים היו בגדר חלום!! פשוט עוד לא הומצא חומר אקרילי ברמת פולימריים כל כך צפופה ואיכותית!!
מזה חודש וחצי כל הלקוחות שלי כאחד פונות אלי אחרי מספר ימים של מילוי בטענה שהחומר מתרומם, מבדיקה יסודית שעשיתי אצלי כמובן ששום דבר לא השתנה לא בחומרים ולא בתהלך העבודה מה שמשאיר בי את הרושם שהחברה עצמה גרמה לאיזה שינוי משמעותי בחומרים. או לחלופין בשרשרת ההובלה.
עשרות לקוחות מרוצות ממני כמקצועית ,וכמורה לבניית ציפורניים, ולעולם לא נתקלתי בתופעה שכזו.
מבדיקה סביבתית שערכתי עם קולגות שלי שמשתמשות גם הם בחומר הנ''ל נמסרו בפני עשרות תגובות על לקויות בחומרים בחודש וחצי האחרונים.חבל מאוד שחברה שמכבדת את עצמה הרשתה לעצמה לתת למצב הזה בזה שאנני רוכשת את החומרים שהיו עד כה אהוביי במיוחד. ומומלצים בפני כל הקולגות שלי וכמו כן כתגובות חיוביות על גבי פורומים של ציפורניים
אבקשכם בשמי ובשם טכנאיות ציפורניים בארץ המשתמשות בסדרה של קראיישין לחזור ולבדוק את החומרים בתקופה האחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרים של קריאשיין - תגובה
איילה עובד24/06/2011דרורה שלום
אני שומעת לראשונה תלונה מסוג זה.. ולהיפך..שוב ושוב מדווחות לי מקצועיות עד כמה הן מרוצות מהחומר ועל שיפור משמעותי באיכות העבודה.
הייתי רוצה לבדוק בצורה יסודית את תלונתך ולכן אבקש כי תצרי איתי קשר לטלפון 04-8422599* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי קריאשיין לשיטה המשולבת
איילת24/09/2010שלום אילנה,
אני עובדת בשיטה המשולבת אחרי שנים של עבודה בשיטת הטבילה ומרוצה מאוד,
אך מאוד מפריע לי ריח האקריל, שאלתי האם ניתן לעבוד עם מוצרי קריאשיין בשיטה המשולבת או שזה מצריך הסבר או הדרכה מסוימת ,כיוון שאני מבינה שריח האקריל יותר עדין והייתי רוצה לעבוד עם חומר בעל פחות ריח חזק, שאלה נוספת מה עושים עם המכחול כדי לשמר אותו , רכשתי את המכחול הטוב ביותר בעלות של יותר מ200 ש"ח בנייל סטודיו ונראה שגם הוא נהרס אחרי כחודש, ברצוני לציין שאני מניחה רק נוזל אקריל ללא כדור ומקפידה לנקות את המכחול משאריות שנותרו, ניסתי להשרות בנוזל אקריל ומנקה מברשות אך לשווא. .....
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה משולבת בקריאשן
אילנה כסיף26/09/2010שלום איילת,
אין כל צורך בהדרכה מיוחדת לעבודה בחומרי קריאשן. אכן, הריח מופחת אבל החומר אינו נטול ריח. את בהחלט יכולה לעבוד בשיטה משולבת בחומרים הללו.
לגבי המכחול, השרי אותו במנקה מכחולים מספר שעות ונסי לדלות מתוכו את שאריות האקריל.
חשוב לנקות אותו כל פעם שאת נוגאת באבקה עם המכחול כדי שהאבקה לא תתגבש בתוכו.
לי יש מכחולי עבודה כבר שנים מספר. צריך להקפיד על מכחולים נקיים. זה כל הסוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנית ציפורן ברגל לאחר תאונת דרכיםאבירן נחמה18/09/2010
בתי נפצעה בתאונת דרכים.אוטובוס עלה על שתי רגליה ובאחת מהן נפגע שורש הציפורן והיא לא תשתקם.
האם ניתן לבנות ציפורן באשר אין בסיס? אודה לכם על התיחסותכם
אמא דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנית ציפורן ברגל
אילנה כסיף20/09/2010שלום אביבה,
לצערי לא ניתן לבנות ציפורן ללא ציפורן טבעית. אבל אפשר לעשות מעין תותבת שמדביקים על העור וזה מחזיק כמה ימים עד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום קורס בניית ציפורנייםיגאל14/09/2010
שלום לכולם ,
סיימתי קורס בניית ציפורניים ואני נמצא בתחילת דרכי , הייתי שמח לדעת אם יש עוד גברים בצחום באיזור הצפון.
כמו כן רציתי לדעת איך להתחיל ולפתח חוג לקוחות והשיג כמה שיותר פרקטיקה מאחר ובניה ומילוי לוקח לי קרוב לשעתים ורבע לערך שזה המון זמן...... אך אני לא חוסך בשיופים ובדיקנות אני מאד פרפקצוניסט ויסודי......:))))
שמח להיות חלק מכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יגאל,
אילנה כסיף14/09/2010אתה לא לבד יש גם גברים בתחום ,לא רבים אמנם ,אבל בהחלט יש. חוג לקוחות מפתחים מהסביבה הקרובה מתחילים עם אנשים שמכירים ושמביאים חברים או משפחה וככה לאט לאט משפרים יכולות ומגדילים מערך לקוחות.
בהצלחה ושנה טובה ומתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיגאל שלום
איילה עובד15/09/2010ברוך הבא ובהצלחה במקצוע החדש... לאט לאט אנו נפגשים ביותר גברים שמתעסקים בבניית ציפורניים וזוכים להצלחה.
תהליך הלמידה לא מסתיים בסיום הקורס ולכן אני ממליצה לך להגיע להשתלמויות והדרכות להעשרת הידע .
מאחר ואתה מהצפון אני מזמינה אותך להשתלמויות בסניף בצ'ק פוסט בחיפה.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורת uvרויטל12/09/2010
היי, קראתי בעיתון את כתבה על מחקר שנעשה בארה"ב על הנזק שגורמת מנורת הuv לעור, שבעקבותיו יכולות המטופלות לחלות בסרטן העור, את המחקר ערכו בעקבות שני מקרים בהם נשים ללא עבר תורשתי של המחלה, לקו בסרטן העור בידיים, בחקירת אורח חייהן נמצא כי הן טיפלו בערך אחת לשבועיים, במכון פדיקור שם הן עשו בניית ציפורניים והשתמשו כמובן במנורת uv'החוקרים טוענים שיש קשר ישיר וברור לשימוש במנורה ולמחלה, ועוד אמרו ששימוש במנורה הוא בדיוק כמו היחשפות לשמש שכידוע מזיקה ומסרטנת. איך יכול להיות שמנורות אלו מותרות ומאושרות לשימוש ע"י מכון התקנים? האם הן מאושרות גם ע"י משרד הבריאות? האם יש איזשהו פיתרון אחר ולא מזיק ליבוש ג"לים לציפוי הציפורן? למשל אם מורחים על כפות הידיים קרם הגנה לפני השימוש? האם יש כמה סוגי מנורות בטוחות יותר או פחות? ואם יש מנורה כזו שלא פולטת קרינה ויכולה ליבש ג"לים, מהי? בברכת בריאות איתנה לכולנו. אשמח לתשובתכן המקצועית, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנורת UV
אילנה כסיף14/09/2010שלום רויטל,
אני לא קראתי את הכתבה שאת מציינת.
חומרי העבודה - הג'לים עוברים מבדקים קפדנים של משרד הבריאות ואני יכולה בוודאות לומר לגבי הג'לים של חברת IBD ושל חברת OPI שהם עברו גם אישורים של מכוני הבריאות האמריקאי והאירופי והם בטוחים לשימוש בכל העולם.
מנורות ה -UV עוברות בדיקות של מכון התקנים. בדיקות שנעשו לגבי רמת החשיפה לקרינת UVA ו- UVR מגלות שמטופלת נחשפת במהלך טיפול לרמת קרינה כמו אדם ממוצע שהולך ביום קיץ חם 2 דקות או פחות.
בברכת שנה טובה,
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בציפורנייםמוריה04/09/2010
שלום שוב אני,
אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי למה הציפורניים נישברות/ נופלות בערך שבועיים לאחר מילוי ומתרוממות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא אמור לקרות
אילנה כסיף05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי פרנץ' קבועמוריה04/09/2010
שלום אני מוריה,
רציתי לדעת איך עושים פרנץ' קבוע מדויק באקריל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי Q פרנץ. הכי קל
אילנה כסיף05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה ציפורנייםילנה03/09/2010
שלום,
עשיתי בנייה לפני חודש וחצי ובמהלכו הייתי צריכה לעשות שלוש פעמים מילוי.
לאחר כל מילוי מה שקורה זה שבכל ציפורן,הדבק בקצוות משנה את צבעו ואז ניתן לראות בצורה ברורה את הבנייה. אמרו לי שזו התרוממות הציפורן. וגם הציפורן מתקלפת בתחתית. בנוסף למילוי הגעתי לבונה כדאי שתשייף לי את הקצוות האלו כי המראה ממש לא אסתטי.
הייתי אצל 4 בונות כי זה מאוד איכז אותי, עשיתי מילוי בכל שיטה אפשרית(כולל משולבת).. אני מרגישה שאני ממש זורקת כסף והתוצאה יפה רק ליום יומים ולאחר מכן יש התקלפות.
אחרי שבוע אני צריכה כבר לעשות מילוי מחדש כי ממש רואים איך הציפורן גדלה.
אני לא יודעת מה לעשות.
אולי קיימים חומרים טבעים בשוק שמונעים זאת.
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בציפורנים
אילנה כסיף05/09/2010שלום ילנה,
אני מאד מצטערת לקרוא על המצב. לפעמים מצב בריאותי של לקוחה קובע גם... אם את במצב בריאותי תקין לא צריכה להיות בעיה.
לגבי צמיחה, הציפורן צומחת בקצב שונה מאדם לאדם. אני למשל עושה מילוי אחת לשבועיים כי הציפורניים שלי צומחות מהר ויש כאלה שעושות מילוי אחת לחודש כי הציפורניים שלהן צומחות לאט כך שקצב הצמחיה הוא עניין אישי.
אם מפריע לך שרואים את הציפורן כשהיא צומחת את יכולה לשים לק כהה כדי לטשטש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה או לאענת02/09/2010
היי
הייתה אצלי לקוחה אתמול שלפני שהתחלנו פדיקור הסבה את צומת ליבי לציפורן אחת לפני אחרונה באחת הרגליים .ראיתי כי יש התנתקות של הציפורן מהכרית אך ללא שינויי צבע בציפורן.בדקתי רם היא קמחית ולא הייתה קמחית .גזרתי אותה והיא נגזרה לי חלק לא הייתה שונה מהאחרות לא מתפוררת או מעוותת רק ניתוק של הציפורן.
כשדברתי עם הפציינטית היא אמררה כי התחילה לקחת תרופות בקביעות.
השאלה היא האם זה בכל זאת פטריה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלא פטריה
אילנה כסיף02/09/2010יתכן שציפורן חדשה צומחת והישנה נשרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יגדל ?אביב01/09/2010
שלום,
אני שייפתי עם פצירה את הציפורן (מלמעלה) האמצעית ביד .
שייפתי כנראה הרבה כי עכשיו כשאני נוגע בציפורן (למעלה) האצבע כואבת ,
לא רואים משהו מיוחד מבחינה חיצונית.
האם העובי של הציפורן יגדל, כמה זמן לוקח עד שהיא גודלת ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יגדל אבל יקח זמן.
אילנה כסיף01/09/2010לציפורן ביד לוקח בממוצע כ 6 -4 חודשים להגיע מהשורש עד לקצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אביב01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לאחר מילויסימה30/08/2010
שלום. אני עם בנייה כ-9 חודשים. לפני כשני מילויים התחילו להיות לי תופעות של גירודים, שטף דם בכריות האצבעות, יובש וקילופים של העור. האם זו אלרגיה לחומרים מסויימים?
לפני כשנתיים סבלתי מחיידק סטרפטוקוקוס שבא לידי ביטוי בגירודים ברגליים כמו עקיצות יתוש.
האם יכול להיות קשר בין שני הדברים? האם יכול להיות שהתופעות שיש לי כעת מקורן בסטרפטוקוקס שחזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא גשי לרופא
אילנה כסיף30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקת ציפורנייםבת-אל28/08/2010
שלום , הייתי רוצה לדעת איך אפשר להיפטר כאשר אני מדביקה ציפורניים מלאכותיות שקופות ולא לבנות (הלבנות נראות הרבה יותר מגושמות ולא טבעיות) על הציפורן אפשר לראות את הסימן של הדבק מלמטה מעל הציפורן ? שיוף לא כל כך עוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברורה לי השאלה.
אילנה כסיף29/08/2010איפה יש דבק שצריך לשייף בהדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה דוגמא לתמונה
בת-אל30/08/2010אני לא למדתי בנייה או בכלל.
הדבקתי לחברה וכשהדבקתי ציפורניים שקופות יצא מצב שרואים את הסימן של הדבק מלמטה.
ניסיתי לשייף וזה פשוט לא עזר.
אני רוצה שהציפורן המודבקת לא תראה מודבקת והסימן של הדבק לא יווצר.
למשל בציפורניים שהן לא שקופות, לבנות , לא יוצא מצב כזה שרואים את הסימן של הדבק, אך רואים סימן של אוויר כזה נכנס.
השאלה שלי איך נפתרים מהסימן של הדבק בציפורניים השקופות המודבקות ?
כמובן שזו בניה אבל עדיין היא הדביקה עם דבק את הציפורן השקופה.
איך לא יצא הסימן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משנה,מצאתי את הפתרוןתודה בכלמקרה
בת-אל30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה היה הפתרון ??
אילנה כסיף30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיר קלוסנטלי הרשקוביץ27/08/2010
שאלה לי אליכן..
מסיר הקאלוס הוא בבקבוק גדול. בעזרת מה אני מורחת את החומר על הלקוח?
כי מקלות אוזניים נראים לא סימפטים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקלונים!!!!!!!!!!1
אילנה כסיף29/08/2010יש בקבוק קטן שניתן לרכוש תמורת סכום סמלי פשוט העבירי חלק מהנוזל לבקבוק הקטן ואז יהיה לך קל יותר למזוג כמות מעטה על פד גזה אותו תניחי על הקאלוסים ותעטפי עם ניילון נצמד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי!!! הוצאתי את המקלונים מהראש.
נטלי הרשקוביץ30/08/2010ומה עם מסיר הקוטיקולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסיר קוטיקולה לשים ישירות על
אילנה כסיף30/08/2010הקוטיקולה להמתין מספר שניות ולהסיר את הקרומים מהציפורניים. בחולי סוכרת אין לדחוף עור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ למריחת הקאלוס
איילה עובד01/09/2010אפשר להשתמש במברשת סינטטית .. בדרך זו מורחים את החומר ישירות על האזור המטופל ..בצורה נקיה ואסטטית..לאחר מכן להניח את הגזה ולהמשיך עם המכחול על הגזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילויקורל25/08/2010
שלום,
אני עובדת בשיטה המשולבת ולוקח לי כשעה ורבע לעשות מילוי לא כולל קישוטים.
האם יחסית לממוצע זה נחשב להרבה זמן למילוי?
תודה רבה,
קורל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור
אילנה כסיף25/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)