מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה דעתכן? האם יש מקום לשיפור? וגם..מיטל15/04/2010
האם ייתכן כי המשייפם החד פעמיים של מכונת השיוף יכולים עם הזמן להתייבש ולא לשייף כמו שצריך? יש לי חבילה מאוד ישנה ונראה לי שהם יבשים ונסדקים מהר ובגלל זה לא משייפים טוב... הייתכן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יתכן...
אילנה כסיף17/04/2010בכל אופן אם זה לא עובד, חדשי לך סט פצירות. זה לא מאד יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס עיצוב גבותמיטל15/04/2010
היי
רציתי לדעת האם אתן מלמדות עיצוב גבות ואם כן מהו מבנה הקורס ואיך לומדים באופן מעשי? הרי שאת התאוריה זה לא בעיה ללמוד ..... האם מנסים אחת על השניה???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלם מיטל
אילנה כסיף20/04/2010אני אכן מלמדת קורס גבות. אנא צרי קשר לגבי פרטים על הקורס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ קבועכרמל14/04/2010
שלום , ברצוני לעשות פרנץ קבוע עם אבקת טיפקס, אשמח לדעת את השלבים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ' בנוי
אילנה כסיף17/04/2010שלום כרמל, בעקררון בונים קודם את הפרנץ' ואחר כך את מיטת הציפורן אם כי אפשר גם הפוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנץ קבוע
כרמל17/04/2010שלום אילנה אני מודה לך על תשובתך,
אך יש לי שאלה נוספת והיא האם לאחר ששמתי את הפרנץ אני צריכה לשים עליו אקריל או להשאירו כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנצ קבוע
איילה עובד18/04/2010מעל הפרנץ בונים בד"כ עם אבקה שקופה עמנ לשמור על המראה הלבן. אפשר גם אבקה ורודה ליצירת מראה חלבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנץ קבוע
כרמל18/04/2010המון תודה אילה,עזרת לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איךלשמור על הלק בצפורניים טבעיותרונה10/04/2010
היי אני שוקלת לעשות בנייה כי אני אוהבת את זה שהלק נשאר קבוע וזה תמיד נראה טוב
מצד שני זה ממש לא נח לי...
איזה חומר אני יכולה לשים על הלק שלי כדי שיחזיק מעמד כמו בציפורן מלאכותית
או האם יש איזה לק פלא שלא מתקלף? :)
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק שמחזיק הרבה זמן
אילנה כסיף11/04/2010שלום רנה
לק לא יכול להחזיק על ציפורן טבעית כמו שהוא מחזיק על בניה מסיבה שהציפורן הטבעית סופחת מים כלומר, היא מתכווצת ותרחבת מתחת ללק בעוד שהלק לא. לכן הוא מתקלף כי הוא מתנתק מהציפורן. ניתן לעזור בכמה דרכים ללק להשאר במקום אבל רק כמה ימים ולא שבועות כמו בבניה. השתמשי בצ'יפ סקיפ לייבוש הציפורן לק בסיס מעליו לק ומשמר לק.
אם גם זה לא ירצה אותך את יכולה לעבור לציפוי בג'ל על הציפורן הטבעי אותו ניתן להסיר ללא נזק. אגב, הגיע אלי ג'ל חדש מדהים של חברת OPI שנקרא AXXIUM. היפה בג'ל הוא שהוא מביע בצבעים הנהדרים של OPI. ניסיתי אותם פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבצעים טוביםסאלם טפת23/03/2010
אילנה שלום.
למדתי אצלך בקורס עיצוב גבות, נהנתי מאוד מהיחס החם והטוב שלך תמשיכי להיות כן לכולן .
אשמח אם תעדכנו אותי על מבצעים טובים שאתם עושים על כל סוגי השעוות והפריטים הנילוום להם.
פלא: 0573140080
קהילות יעקב 36 בני ברק
חג פסח כשר ושמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה על המילים החמות
אילנה כסיף25/03/2010שלום סלם, תודה רבה ואני שמחה שאת אכן עוסקת במקצוע שלמדת ושאת מאושרת. לגבי מבצעים, מכיוון שכל חודש יוצאים מבצעים חדשים ועדכניים קשה לנו מאד לעשות את העידכונים טלפונית. אני יכולה לשלוח לך במייל את ההשתלמויות והמבצעים ואת כמובן מוזמנת (ההשתלמויות הן חינם). את יכולה להתעדכן גם באתר הבית של נייל סטודיו.
בברכת חג שמח ואיחולי פרנסה קלה וטובה.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהדליה18/03/2010
אני בונה ציפורניים כבר 7 שנים אצל אותה בונה.
לפני כשלושה חודשים הבונה שלי החליפה חומרים.
ומאז זאת כבר הפעם השלישית שכתוצאה מכך יש לי גרד נוראי באצבעות יד אחת בלבד ובנוסף לגרד , ישנן נפיחויות ואפילו שלפוחיות.
כשדיברתי עם הבונה, היא אמרה שזה יכול להיות רק מהנוזל ולא מהאבקה או מהפריימר.
שאלותי הן:
1. האם מוכרת תופעה שכזאת?
2. האם יתכן שגם האבקה האקרילית או הפריימר יכולים לגרום לתסמין אלרגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
אילנה כסיף21/03/2010שלים דליה,
בהחלט יכולה להיות אלרגיה לנוזל אקריל וכך גם לאבקה לפריימר וגם לתותים... הגוף שלנו יכול לפתח אלרגיה לכל דבר שהוא בא במגע איתו. יש אנשים שהם יותר רגישים מאחרים. אם החומרים הקודמים היו טובים לך תבקשי ממנה שתחזיק אותם רק עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה אולטרה סגולה לבניית ציפורנייםטליה18/03/2010
שלום,
האם קרינה אולטרה סגולה לייבוש לק בבניית ציפורניים יכולה להיות מסוכנת לעובר בתחילת ההריון? אשמח לתשובה כי אני קצת חרדה לאחר שנחשפתי לקרינה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת UV
אילנה כסיף21/03/2010שלום טליה ומזל טוב, קרינת אולטרה סגול שפולטת מנורה במכון טיפולים היא בדרגת קרינה מאושרת על ידי מכון התקנים ככה שאין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמחורחן כהן12/03/2010
אני רוצה כמה עצות על תמחור של קישוטים ,
כמה לקחת על אבנים ?
האם אתן לוקחות על חותמות , וכמה ?
והכי חסר לי זה תמחור של הורדת הבנייה , כמה אתן לוקחות ?
אני מבולבלת לגמרי אשמח לקבל תשובות (:
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמחור קישוטים
אילנה כסיף17/03/2010יקירתי, זה נושא מאד מאד גדול ורחב. מחיר האבנים נקבע בהתאם לאיכותן. אם את משתמשת באבנים יקרות הן יעלוללקוחה בהתאם על אבנים זולות ניתן לגבות עד שקל לאבן תלוי בגודל. קישוטי חותמות מקובל לגבות בין 5-15 ש"ח לציפורן שוב זה תלוי במורכבות הקישוט.
כאשר את מסירה בניה את עליך לגבות בין 50-80 ש"ח מכיוון שהמסת הבניה אורכת זמן, דורשת מיומנות כדי לא לפגוע בציפורן הטבעית וכן דורשת טיפול מניקור. מקובל לגבות על המסה ומניקור יחד את הסכום שציינתי.
חוץ מזה, הכי טוב עשי עבודת רגלים ובדקי באיזור בו את עובדת כמה גובים המכונים האחרים. ככה תדעי בערך כמה לגבות.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה להתייאש..סיגי06/03/2010
היי איילה..
סיימתי ללמוד בניית ציפורניים + קורס שעווה וגבות לפני כשנה בביה"ס מובחר..
ומאז תרגלתי בהתחלה על קרובים וחברים אבל הפסקתי באיזה שהוא שלב..
אני ממש ממש רוצה לעבוד בתחום ולא יודעת איך להתחיל בבית או במספרה?
ועוד בעיה עיקרית.. אני לא מרגישה "ספצית" בנושא ולא מרגישה שאני יכולה להתחיל לעבוד באופן שותף כי יש לי התרוממויות וגם גלישה על העור לפעמים..
כמו כן הטעיות שלי חוזרות על עצמן ובגלל שאף אחד לא מתקן אותי אני גם לא יודעת איך להימנע מאותן טעויות...
אודה לך מאוד על התגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לא להתיאש...
אילנה כסיף06/03/2010שלום סיגי,
כולנו עברנו את השלב בו את נמצאת. מה שחשוב זה שאת יודעת בדיוק מה הטעויות שלך. התסכול שלך נובע מזה שהראש שלך מבין מה את עושה לא נכון אבל היד שלך משום מה מסרבת לשמע להוראות של הראש. את צריכה להבין שזה תהליך ואם את רוצה להיות ממש טובה את צריכה להמשיך להתאמן. למרות שקשה ומתסכל. עבדי בסבלנות ובשימת לב לפרטים הטכניים- לעבוד מדוייק עם המכחול לא לגלוש על העור להכין נכון את הציפורן להדביק נכון את הטיפסים - בקיצור - לא לדלג על אף פסיק. אין קיצורי דרך בדרך למצוינות. והכי חשוב זה לא להספיק להאמין בעצמך וידע שלך. אם תעבדי ככה ותתרגלי אני מבטיחה לך שתצליחי. צריך לעבור את שלב היאוש ולהסתכל קדימה. את מוזמנת לבוא להשתלמויות ולשיעורים העיוניים שאנו עושים כי התבוננות ולמידה משפרים יכולות. צרי איתנו קשר ובואי ובינתים אל תפסיקי את התרגולים.
כל טוב ובהצלחה.
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקריללי03/03/2010
עושים לי מילוי עם אקריל ואבקה ורודה .בכל פעם שאני עושה זאת בזמן השימוש עם האקריל על הציפורן אני מרגישה מעין סחרחורת מהריח.האם זה חומר מסוכן?והאם יש תופעות כאלו שקורות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
איילה עובד04/03/2010יש אנשים שיותר רגישים לריחות..ויש שפחות. תודאי שהמכון מאוורר ויש תחלופת אוויר טובה.. ואם זה מאוד מציק לך בקשי שייבנו לך בשיטה פחות מריחה כמו טבילה וג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתחיל לעבודעדי02/03/2010
אני למדתי בניית ציפורניים מכיוון שאני רוצה לעסוק בזה בבית
אך אין לי ממש מקום בבית.
בכל מקרה שאלתי היא כזו???
כיצד מתחילים???????.
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי שלום
איילה עובד04/03/2010אם רכשת מקצוע ואת מעוניינת לעסוק בו.. ואין לך את התנאים המתאימים לעבודה בבית... אז תחפשי מקום לעבוד בו. מספרה זו אופציה טובה.. גם מכונים לבניית ציפורניים מחפשים סייעות בייחוד עכשיו לקראת תקופת החגים. אל תשבי בבית ללא מעש..צאי וושווקי את עצמך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום איילה
עדי05/03/2010אני מאוד רוצה לעסוק במקצוע
את יכולה להדכיך אותי איפה אני יכולה לחפש??
אני דווקא מחפשת אך לא רואה שום דבר רלוונטי.
תודה על תשובתך
שבת שלום
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה את עדי?
איילה עובד09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה ברמת השרון
עדי10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה עם תבניתורד02/03/2010
בוקר טוב
ברצוני לבנות לעצמי בניה עם תבנית
רציתי לשאול אם את האקריל מושחים גם על הציפורן הטבעית עד הקטיקולה לאחר שבונים את התוספת בתבנית?
ואם כן אז האם צריך לשים פריימר על הטבעית בהתחלה?
תודה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה תבניות
אילנה כסיף02/03/2010שלום ורד,
עליך להכין את הציפורניים כרגיל לבניה לשים את התבניות לייבש עם אקולייזר ואז לשים פריימר ולבנות כמו שאת בונה עם טיפסים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בניה בתבנית
ורד02/03/2010שלום רב
תודה על תשובתך המהירה
אך רק כדי להבין נכון את מה שאמרת "כמו שאני בונה עם טיפסים אז את האקריל מושחים גם על הציפורן הטבעית עד הקטיקולה לאחר שבונים את התוספת בתבנית?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את ההודעה
ורד03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן מחזיקה בניית ציפורנים?הילה01/03/2010
אני בת 15.. עוד מאט יש לי אירוע .. פעם ראשונה שאני רוצה לעשות..
אני רוצה לדעת כמה זמן מחזיקה בניית ציפורניים ?
יש לי גם מלא מבחנים.. זה יכול להפריע כשאני כותבת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון שלום
איילה עובד01/03/2010כשמחליטים לעשות בניית ציפורניים צריך לקחת בחשבון שזהו תהליך מתמשך ולא חד פעמי..כשבועיים שלושה בין טיפול לטיפול.. אולי עדיףלך לארוע חד פעמי להדביק ציפורניים.. זה גם הרבה יותר זול וגם לא מחייב.
לגבי התפקוד עם הציפורניים - זה הכל תלוי באורך שתבחרי לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מהעבודות שלי......מיטל28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוד תמונות
מיטל28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד ...
מיטל28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנומר...
מיטל28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קישוטי תחרהמיטל28/02/2010
היי. הבנתי שאפשר לעשות קישוטי תחרה עם בדי תחרה ולאו דווקא מדבקות , וכן שניתן לעשות אותם בשיטת אקווריום... האמת שניסיתי אבל זה יוצא טיפה עבה בגלל שזה בד.
רציתי לשאול האם יש בדים מיוחדים לציפורניים? ואם כן האם אתן יודעות היכן רוכשים אותם.....
אשמח גם לקבל טיפ לגבי שיטת העבודה עם בד תחרה.
תודה רבה רבה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיטל
אילנה כסיף28/02/2010אנחנו משתמשות בתחרות עדינות ואין להן כמעט עובי. אפשר להשתמש בהן במספר דרכים:
הקלה ביותר היא להתיז על התחרה באיירברש ולבנות באבקה שקופה מעל או עדיף בג'ל. אפשר גם להכניס את התחרה מתחת לבניה או להשקיע את התחרה בתוך הג'ל הרטוב- זה דורש מיומנות רבה.
דרך נוספת היא לבנות את התחרה בעזקת אקריל. את יכולה ללמוד טכניקה זו בקורסים של אושרת חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
מיטל01/03/2010מאיפה קונים את התחרה? מחנות בדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)