מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קורס בניית ציפורנייםענת22/08/2009
היי אילנה
רציתי לדעת מתי הקורס הקרוב של בניית ציפורניים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רחלי,
אילנה כסיף23/08/2009האם נרשמת לקורס בוקר או ערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא נרשמתי
ענת23/08/2009עדיין לא נרשמתי ,רציתי לדעת מתי נפתחים הקורסים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא צרי קשר עם בית הספר
אילנה כסיף29/01/2010לימודים מהנים ופרנסה טובה בהמשך.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מישהי תותחית בטבעון יש הצעות?...(:22/08/2009
מחפשת מישהי תותחית בטבעון שעובדת עם שיטת הג'ל (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים בטבעון
איילה עובד30/08/2009התקשרי לסניףשלנו בצ'ק פוסט ונשמח לתת מספרי טלפון של מקצועיות בטבעון 04-8422599
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחומר מילוידסי22/08/2009
אני בת 35 אני מטופלת אצל בונה ציפורניים מזה כמעט שנה, בחצי השנה האחרונה לאחר המילוי אני מרגישה עיקצוץ מסביב לעור הציפורן וגירוי קל, חשוב לי לציין שביום למחרת זה עובר.
מסביב לעור הציפורן העור מאוד יבש, מאוד סדוק.
אני משתמשת באקונומיקה כחומר ניקוי עיקרי( ללא כפפות), אך השימוש בחומר זה לא חדש בכלל כך שלא נראה לי שהוא זה שגורם ליד שלי להראות לא יפה בעיקר מסביב לציפורן.
הבונה שלי אמרה לי שזו אלרגיה לאקונומיקה ושעלי להפסיק את השימוש בו. אני לא חושבת שהיא צודקת. האם עלי להוריד את הבניה לדעתך? האם ניתן לבנות ציפורן שלא ע"י אקריל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דסי שלום,
אילנה כסיף23/08/2009אני חושבת שהכי חכם יהיה ללכת לעשות בדיקת אלרגיה. גשי לרופא המשפחה לקבלת הפניה לרואפ אלרגולוג. הוא יעשה טסטסים ונדע בדיוק למה את אלרגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אילנהאושרת21/08/2009
אני מצרפת תמונות של הג'ל ושל השבר שעל הציפורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תמונות
אושרת21/08/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
אילנה כסיף23/08/2009מבנה הציפורן לא נכון יתכן שזו אחת הסיבות. אני איני מכירה את הג'ל הזה. איפה רכשת אותו? מי היצרן?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל
אושרת23/08/2009רכשתי אותו בביוטי נייל חברת סלקט מייבאת אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אושרת
אילנה כסיף23/08/2009החברה אינה מוכרת לי וגם לא הג'ל שהיא מיבאת. בכל אופן, נניח שהחומר אכן טוב, הבניה עצמה אינה נכונה. לציפורן שלך אין מבנה.
חיזרי לבית הספר ובקשי שיראו לך מבנה נכון של ציפורן בנויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אושרת23/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בג'לאושרת20/08/2009
היי לכולן אני פדיקוריסטית ולא מזמן עשיתי השתלמות בנייה בג'ל(של סלקט)
עדין לא ניסיתי על אף אחת אבל,על עצמי ניסיתי כבר שלוש פעמים והתאכזבתי
מכיוון שהציפורניים נשברות אחרי יום מה אני לא עושה נכון או שאוליי הג'לים שרכשתי לא טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בג'ל
אילנה כסיף21/08/2009הי אושרת, את מציינת שאת פדיקוריסטית, האם עברת גם הכשרה של טכנאית ציפורניים? האם הג'ל שרכשת הוא ג'ל לבניה או לציפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנה
אושרת21/08/2009לא למדתי בניית ציפורניים מעולם אבל מכיוון שלמדתי פדיקור במקום(ביוטי נייל) קיבלתי השתלמות חינם אז לא היה איכפת לי ללמוד עוד משהו שקשור לתחום.
לא הבנתי מה ההבדל בין ג'ל לציפוי וג'ל לבנייה.
לי נראה שזה לבנייה כי לפי השלבים זה אותם השלבים של הג'ל לבנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אושרת
מאיה שרף11/11/2009היי אושרת
ג'ל לציפוי הוא כמו לק והוא מיועד לציפוי של הציפורן הטיבעית בלבד ואפשר להסיר אותו עם אציטון.
בג'ל לבניה אפשר להשתמש רק לציפורן הטיבעית או גם על טיפס במידה ורוצים הארכה של הציפורן.
מאיה שרף
גרייט לוקס
09-7432668* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי צלציפורן הטבעית
אילנה כסיף12/11/2009הי אושרת, ציפוי לציפורן הטבעית מיועד לנשים שיש להן ציפורניים והן רוצות שהן ישארו יפות לאורך זמן ולא יאלצו להחליף לק כל כמה ימים. חומר העבודה בציפוי הוא ג'ל אשר ניתן להמיסו בעזרת אציטון. טכניקת העבודה דומה מאוד לטכניקת הבניה משום שהחומרים והידע באו מתוך בניית הציפורניים. עם חומרי הציפוי לא ניתן להאריך ציפורן כמו שעושים בבניה משום שהחומר גמיש מאד ועשוי להתקפל כשמקלידים במחשב למשל או כשנישענים על קצה האצבע.
אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.
סוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- .....(:20/08/2009
ממ הציפורניים שלי יפות ולבנות אני דואגת כול יום לנקות אותן הן צומחות לי דיי במהרה אבל אני רוצה שהן יצמחו עוד יותר מהר יש לך פתרון?
ועוד משהו איזה חומר יכול לחזק את הציפורן ? ואיך אפשר לעשות פרנץ יפה ?
תודה מוניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לווניקה
אילנה כסיף21/08/2009הי וווניקה,
לדעתי המוצר המושלם עבורך הוא START TO FINISH. זהו בקבוקון מופלא שמכיל גם מחזק ציפורניים וגם משמר לק TOP COAT כך שגם תחזקי את הציפורן וגם תטפחי אותה בו זמנית.
כך מציירים פרנץ' :על ציפורן נקיה ויבשה מרחי בעזרת לק לבן את הקצה החפשי-החלק הצהבהב של הציפורן. השתדלי להזיז את האצבע מתחת למכחול זה עוזר בהתחלה ליצור קו ישר ואחיד. חשוב שלא יהיה הרבה לק על המכחול ושהשכבה לא תיצור עובי על הציפורן. חזרי על הפעולה בכל הציפורניים. חיזרי שוב על הפס הלבן בכל האצבעות. לאחר שהלק הלבן התייבש מרחי מעל לק ורוד שקוף ומעליו משמק לק TOP COAT. רצוי להתיז מייבש לק ספריי לייבוש מהיר או לטפטף מייבש לק בטיפות . מרחי שמן הזנה על העור מסביב לציפורן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקה אטומהשני18/08/2009
היי
יש לי 2 קופסאות שלמות של אבקה אטומה שאני כבר לא משתמשת בהן כי אני משתמשת בוורודה.
שאלתי היא: מה אני יכולה לעשות עם האבקות הישנות הללו, האם אפשר לעשות איתם קישוטים או לשימוש אחר במקום לזרוק...?
אם יש לכן רעיונות אשמח לשמוע,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באבקה אטומה
אילנה כסיף18/08/2009הי שניף
אבקה אטומה נועדה לביצוע תיקונים וטשטושים במיטת הציפורן. תמיד יש שימוש לאבקות אלה. את כמובן יכולה לעשות איתן גם קישוטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
מיטל19/08/2009סליחה על הבורות אבל אם אני משתמשת בוורודה או בשקופה ועל זה מתקנת באטומה , אין הבדלי צבע? ומה זאת אומרת שהאבקה הזו משמשת לטישטוש, כמו מה למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקה מתקנת נועדה לתקן ולטשטש את
אילנה כסיף19/08/2009הפגמים בציפורן. אם למשל יש לך לקוחה כוססת והיא רוצה פרנץ.כדי שלא יראו שהציפורן שלה קטנה מדי ולא פרופורציונלית, מתקנים עם אבקה מתקנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה! רעיון טוב! תודה.
מיטל19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידור ציפורניים אל קוסמטיקאיתרחלי18/08/2009
שלם, אני בת 16 וחצי,
עד לפני 4 חודשים החלטתי שאני מפסיקה לכסוס ציפורניים ונותנת להם לגדול חופשי ולא מסדרת אותם. שלשום הלכתי לקוסמטיקאית שלי והיא סידרה לי אותם והם נהיו קטנות ומכוערות כל כך! אני פשוט מתביישת לשים עליהם לק! הייתי כל כך מרוצה מהם למרות שהם לא היו מסודרות. הם היו גדולות ארוכות ויפות וזה היה חלום חיי לציפורניים כאלה. עכשיו הצורה שלהם השתנתה, הם נהיו קטנות, עבות יותר. אני כל כך מתוסכלת מזה.
האם יש סיכוי שהציפורניים לא יגדלו יותר בידיים? היא מרחה לי עליהם כל מיני חומרים, שייפה לי אותם והורידה את האורך. הם נהיו גם עבות יותר. יש לציין שעוד באותו יום הוצאתי עם אצטון את כל החומרים שהיא מרחה לי.
כמה זמן בערך אצטרך להמתין עד שהם יחזרו לאורך שהם היו? לתת להם לגדול שוב כ-4 חודשים ולא לגעת בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי...שאלו יהיו הצרות שלך יקירתי!
שני18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל התסכול גומר אותי!
רחלי18/08/2009אוףףףף עד שהם יגדלו.. חצי שנה לפחות להגיע לאורך שהיה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
שני18/08/2009עד כדי כך הם אורכות לאט???
אז תעשי בניה וזהו, לא?
אם את כל כך אוהבת ציפורניים.....אז שווה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה ומראה טבעי לציפורנייםמאיה17/08/2009
שמעתי שבשימוש בסיליקון ניתן ליצור מראה טבעי לציפורן בניגוד נאמר לשימוש
בדרכי בנייה אחרות בהן ניתן לציפורן יש מראה פחות טבעי ויותר מלאכותי.
הציפורניים הטבעיות שלי בריאות וחזקות אבל אני מתעצלת לסדר אותן כל פעם מחדש
ומחפשת דרך לשמור על ציפורן מסודרת ונקייה לפרק זמן ארוך יותר.
האם זאת הדרך היחידה וכמה זה יעיל?
האם זה "בריא" יותר או פחות לציפורן?
ואיך מוצאים אשת מקצוע איכותית?
תודה רבה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
אילנה כסיף17/08/2009שלום מאיה, ציפורן בנויה לעולם תראה כמו ציפורן בנויה ולא כמו ציפורן טבעית ולא משנה באיזה שיטה בונים אותה. אם יש לך ציפורניים בריאות ויפות, את יכולה לעושת ציפוי בג'ל המסה אשר אינו פוגע בציפורן הטבעית ואינו מצריך התעסקות מעבר לביקור פעם במספר שבועות (שבועים שלושה או ארבעה שבועות תלוי בקצב צמיחת הציפורן הטבעית שלך) להחלפת הציפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מישהי תותחית בראשון לציוןמיכל16/08/2009
היי,
יש לי בנייה ואני לא ממש מרוצה ממי שעושה לי אותה.
כבר התייאשתי ואני שוקלת פשוט לדחוף את האצבעות לאציטון...
הבחורה שעושה לי את הבנייה לא סימטרית, העיצובים שלה ישנים וכל הזמן הציפורניים הטבעיות שלי מלמטה נראות מלוכלכות ועוזבות לי את הציפורון של הבנייה (מה שגורם לחרדות - אם כן נכנס מים או לא נכנס מים..).
אשמח לקבל המלצה על מישהי מאיזור ראשון לציון שעובדת נקי, מסודר ומושקע...
מכירות כאלה?:)
תודה רבה מראש, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בונה מספר אחד בראש"צ
שירן20/08/2009יש מקום נהדר בראש"צ קוראים לו N&D יש להם בית ספר והמורה קוראים לה דנה תבקשי רק אותה הטלפון שלה הוא 03-9506065
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל המסהדנה15/08/2009
יש לי מס' שאלות חשבות:
אני מעוניינת להסיר בנייה והציפורניים הטבעיות שלי מאוד חלשות. קראתי שפתרון אחד הוא מחזק הציפורניים של OPT ופתרון אחר הוא ג'ל המסה.
1. האם אני יכולה למרוח ג'ל המסה על הציפורניים בעצמי? (הסיבה שאני מעונינת להסיר את הבנייה היא שאני לא מוצאת זמן ללכת כל 3 שבועות שעה למניקוריסטית). אם זה לא מסובך, בבקשה אל תפני אותי למקצועית..
2. איפה ניתן לקנות את הג'ל ומה שמו?
3. איך משתמשים בג'ל? פשוט מורחים על הציפורניים וכל שלושה שבועות מסירים באציטון ומורחים שוב?
4. האם יש בג'ל חומרים שמזיקים לציפורן הטבעית?
אודה להתייחסותך לכל שאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום רב,
אילנה כסיף17/08/2009דנה יקרה, אין אפשרות למכור לך את המוצרים אם לא ללמד קורס בנית ציפורניים. לכן אני בשמחה אפנה אותך חזרה למכון הטיפולים. מלבד זאת, ביננו, השעה הזאת פעם בשלושה שבועות, אם תנצלי אותה נכון (תביאי ספר, או מוזיקה טובה באוזניות או סתם עיצמי עיניים ) יכולה להיות שעה של שקט בים הרעש מסביב. תחשבי על זה.תמיד יש משהו יותר טוב לעשות עבור מישהו ...אבל מה איתך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסרת בנייה בג'לדנה15/08/2009
1. אני רוצה להסיר בנייה שנעשתה בג'ל (בעבר היא עשתה לי בטבילה באקריל ובפעם האחרונה היא עברה לג'ל).. האם באמצעות המסה באציטון או ע"י שיוף?
2. קראתי כי אם מדובר בבנייה שנעשתה ב טבילה באקריל יש חשש לירוקת אם גוזרים את ציפורניים ונותנים לציפורניים הטבעיות לגדול, האם יש חשש כזה גם בבנייה שנעשתה בג'ל?
אודה לתשובתך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת ג'ל מהציפורניים
אילנה כסיף17/08/2009דנה יקרה,
1. כדי להסיר בניה של ג'ל יש לשייף אשת הג'ל מהציפורן להזהר מאד לא לפצוע את הציפורן הטבעית בתהליך.
2. זה תופס גם לגבי בניה בג'ל. לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץבלומה זילברמן15/08/2009
שלום רב.אני לא עושה בנית ציפורניים כי אני בת 61 ואני חושבת שזה מתאים לצעירות ומוכשרות יותר.אכל... אני כן עושה מניקור בהצלחה רבה .הייתי שמחה לקבל טיפים למריחת פרנץ על ציפורן רגילה.תהליך עבודה ,המון תודה בברכה בלומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחת פרנץ'
אילנה כסיף17/08/2009על ציפורן נקיה ויבשה מרחי בעזרת לק לבן את הקצה החפשי-החלק הצהבהב של הציפורן. השתדלי להזיז את האצבע מתחת למכחול זה עוזר בהתחלה ליצור קו ישר ואחיד. חשוב שלא יהיה הרבה לק על המכחול ושהשכבה לא תיצור עובי על הציפורן. חזרי על הפעולה בכל הציפורניים. חיזרי שוב על הפס הלבן בכל האצבעות. לאחר שהלק הלבן התייבש מרחי מעל לק ורוד שקוף ומעליו משמק לק TOP COAT. רצוי להתיז מייבש לק ספריי לייבוש מהיר או לטפטף מייבש לק בטיפות . מרחי שמן הזנה על העור מסביב לציפורן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי שאלה.......הייהיי11/08/2009
מקווה שהגעתי לאזור הנכון.
תראי יש לי מבנה מאוד קטן בציפורניים,
איך אני יכולה להגדיל את המבנה שיהיה לי יותר גדול?
ואני בת 16 וחצי עוד מעט.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה ציפורניים
איילה עובד12/08/2009אי אפשר להגדיל את מבנה הציפורן..זה נתון שנולדים איתו ולפי הגיל שלך כבר כנראה סיימת את תהליך הגדילה שלך. אם את לא כוססת בכלל וכרית הציפורן יפה ושלמה את יכולה רק לגדל ציפורן והמראה יהיה של ציפורן ארוכה ויפה. אם תנסי ולא תצליחי להאריך ציפורניים האופציות שעומדו לרשותך הם מחזקי ציפורניים או בניית ציפורניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים נשברותנואלי11/08/2009
חיפשתי את הפורום המתאים ביותר לפרסם את ההודעה הזאת וזה המקום המתאים ביותר לזה, אך אין בכוונתי לבנות ציפורניים אלא לדעת למה הם לעיתים תכופות נשברות לי, תודה לאל שזה כבר הפסיק אבל תקופה ארוכה מאוד היו נשברות לי הציפורניים בצדדים הקרובים לבשר, זה התחיל עם הקמיצה ואז התחילו גם שאר האצבעות להישבר אז שגזרתי הציפורניים גזרתי אותן בעיגול ולא ישר כדי שלא ישברו ותודה לאל זה נרגע אך בקמיצה עדיין נשבר מדי פעמים מה עושים?
העלתי תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה שנמצאת הכתובת שרשמתי
נואלי11/08/2009בהודעה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה שנמצאת הכתובת שרשמתי
נואלי11/08/2009בהודעה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים שבירות
איילה עובד12/08/2009נראה לי שיש לך ציפורן חלשה ומתפצלת ומכאן השבירות.
הסיבות לכך יכולות להיות לרוב גנטיקה או תזונה.
בכל מקרה היית מציעה לך להשתמש במחזק איכותי..ממליצה על נייל אנבי של חברת OPI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)