מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתס24/02/2010
איך אני יכולה להגיע לעבודת בנייה חזקה דרך טבילה ............ או דרך אקריל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגברת שמזדהה כ 0
אילנה כסיף28/02/2010יקירתי, אין דרך קצרה להיות מומחית במקצוע- צריך לעבוד קשה ולתרגל יום יום וככה מגיעים בסוף למשהו ...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורנייםאוסנת21/02/2010
אני מחפשת טכנאית לבניית ציפורניים בבית מאזור ראשלצ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוסנת
רעות22/02/2010הי, שמי רעות 054-6736737 אני מראשל"צ טכנאית ציפורניים אם את מעוניינת צרי קשר.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זה מחיר ראשוני
מורן09/11/2011לבניית ציפורנים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחירון בניית ציפורניים - תגובה
איילה עובד09/11/2011לכל מקצועית התעריף שלה לבניית ציפורניים ומילוי..
בנייה בתבניות , ג'ל, ופרנץ קבוע מייקרת את הבנייה וכמובן אקווריום וקישוטים למינהם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רעות
שקד24/02/2010רציתי לדעת האם יש לך מקום?
או שאת מגיע הביתה אלי?
וכמה את לוקחת למילוי?
ואם אני רוצה אקווריום פרחים או נצנוצים כמה את לוקחת לכל אצבע?
ואם נשברה לי ציפורן כמה עולה תיקון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשקד
רעות25/02/2010הי שקד,
את מוזמנת להתקשר אליי 0546736737 ואתן לך את כל הפרטים
יום נפלא
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים
טל30/10/2012הי,
רציתי לדעת איפה את מקבלת בראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםדינה11/02/2010
לפני כשלושה חודשים סיימתי קורס בנייה ומאז אני בונה פה ושם הייתי מעונינת לעבוד אצל מישהי בהתנדבות כמה פעמים בשבוע האם ידוע לכם משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדינה
אילנה כסיף14/02/2010עשי עבודת רגלים. גשי למכונים והציעי עצמך לעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
תתתתת17/02/2010את רוצה לעשות לי בניה בהתנדבות ? אם כן אשמח לשמוע ממך 050-4300378 ענבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דינה
לירון18/02/2010אם את באזור באר שבע צרי איתי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה- תצייני מאיפה את בארץ..
איילה עובד21/02/2010..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר לקישוטיםמיטל08/02/2010
הי
רציתי לשאול האם נהוג לקחת תוספת תשלום על כל אצבע נוספת כאשר מדובר בקישוטי מדבקות...
(אני נוהגת לקחת עוד 5 שח על אבנים ואקריל לכל אצבע נוספת )
תודה רבה רבה על ההתייחסות. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחירון לקישוטים
איילה עובד09/02/2010אין כללים לגבי מחירי קישוטים וכל מקצועית מחליטה בעצמה מה לגבות... אם הרגלת את הלקוחות שלך לתשלום נוסף עבור אבנים אז אין סיבה שלא תגבי גם עבור המדבקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בציפורנייםגוגו03/02/2010
פניתי לרופא עור והוא אמר שזה לא פטרייה זה משהו שנקרא אלרגיה..
את האמת את לא כל כך השתכנעתי שזה אלרגיה..כי יש לי משהו מתחת לציפורן הבנויה..
את יכולה לעזור לי בנושא הזה.?
איך אני יכולה להוריד את הציפורניים..ניסיתי להמיס אותן באסיתון אבל זה לא עזר..
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגוגו - המסת ציפורניים
איילה עובד07/02/2010אציטון בדכ ממיס את הבניה אלא אם כן זוהי בנייה עם סילר . במקרה זה צריך לשייף היטב את הציפורן לפני ההמסה. שימי לב שאת משתמשת באציטון 100 אחוז ולא באציטון מסיר לק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היימזל01/02/2010
תראי זה נכון שכל התחלה היא קשה,אבל אני כל כך אוהבת את המקצוע הזה שאני מיואשת. אני רוצה להיות הכי טובה והכי מקצועית בבניית ציפורניים. ולגבי זה שאני צריכה לעשות בנייה לפחות למישהי אחת ביום,אז המצב הוא שעשיתי רק לחברה שלי אין לי לקוחות,כל אחת שאני אומרת לה אומרת לי שהיא כבר רגילה לעשות בנייה אצל מישהי מסויימת והיא לא מחליפה אותה.יש לי בנייה יפה הבעיה היא רק הפרנץ והאבנים,איך אני יכולה להגיע רחוק עם המקצוע הזה? אנא עיזרי לי תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל
אילנה כסיף02/02/2010לצערי אין לי בשורה אחרת מזו שכבר כתבתי. את חיבת לתרגל. תשכנעי את החברות ובנות המשפחה וגם תעשי ציפורניים לעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בציפורנייםגוגו01/02/2010
שלום..
יש לי פטרייה בציפורניים..
אני רוצה לברר אם אני חייבת להוריד את הבנייה שיש לי..
אני לא רוצה להוריד כי המראה של הציפורניים הטבעיות הפך למגעיל אחרי הפטרייה
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן בנויה
אילנה כסיף02/02/2010גוגו שלום, כדאי להורד את הבניה ולטפל בציפורן החולה עד שתבריא ולו מהסיבה שפטריה מדבקת ואת יכולה למצוא עצמך יום אחד עם פטריה בעוד ציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה חזקהמלי31/01/2010
שלום,
אני כרגע עובדת בשיטה משולבת כי הבנתי שזאת השיטה הכי טובה וחזקה. אני רוצה לעבוד רק בשיטת הטבילה אך אומרים שזה לא כדאי כי בשיטה זו הציפורניים יהיו חלשות וישברו.
לא ניסיתי לעבוד ככה מחשש שלקוחות יתאכזבו במידה והציפורניים ישברו.
האם זה נכון שלא כדאי לעבוד בשיטה זו ,והאם יש איזשהו טיפ שאת יכולה לתת לי אל מנת שאוכל לעבוד בשיטת הטבילה והעבודה תיהיה איכותית וחזקה.
תודה מראש,
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירן שלום
איילה עובד31/01/2010לגבי שיטת הטבילה.. יש הרבה מקצועיות שעובדות בשיטה זו ומרוצות..מקפידות על הכללים ועל עובי טוב של הבניה.. למרות שהשיטה מאוד מוגבלת ופחות מקצועית.(אי אפשר להאריך בתבניות.. אי אפשר לפסל .. קשה לתקן וכו..)
ולכן אם את עכשיו עובדת בשיטה המשולבת .. טוב לך והלקוחות שלך מרוצות אז אולי עדיף שלא תשני את הטכניקה ותמשיכי לעבוד כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לירן
מזל01/02/2010תראי אני עשיתי כמה פעמים לעצמי וגם לחברה בנייה עם טבילה וההיתי מרוצה הן היו חזקות ונשמרו לי הרבה זמן טבלתי לפחות 3 פעמים אבל לפי דעתי הבנייה הטובה היא עם מכחול ואקריל הן באמת באמת חזקות מקוה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייימזל29/01/2010
שלום! שמי מזל ויש לי בעיה אני סיימתי ללמוד בניית ציפורניים ומניקור לפני שמונה חודשים. הבעיה שלי זה שאני אם חד הורית אני חייבת להצליח בתחום אבל בכל מקום שאני מגיעה לרעיון זה לא עושה אליהם רושם הם מחפשים מקצועיות ומנוסות.מה עלי לעשות כדי להצליח בתחום ואיפה כדי לי לעשות סדנאות כדי להיות מקצועית בלי לעשות פה ושם טעויות.תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלמויות ושיפור מיומנות
אילנה כסיף29/01/2010כל ההתחלות קשות. אין קיצורי דרך. שנסי מותניים וכל יום עבדי בבית כדי לשפר טכניקות. הקפידי שכל יום תהיהת לך לפחות לקוחה אחת (אחת ליומיים זה גם בסדר...). אחרי חודש חודשים תוכלי לגשת לראיונות עבודה או לפתוח בבית כרצונך. במקצוע שלנו חשוב מאד התרגול . לא להתיאש
לגבי השתלמויות - הכנסי לאינטרנט וחפשי השתלמויות בנשוא בניה.
להתראות ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת בנייהגל27/01/2010
שלום,
יש לי בנייה ואני רוצה להוריד אותה בעצמי.
האם ניתן לגזור את הציפורן ואז פשוט לשייף או שמא יכולים אח"כ לחדור מים, מה שיוביל לפטריה?
האם יש המלצה כיצד להוריד בעצמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת בניה
אילנה כסיף27/01/2010את יכולה להסיר את הבניה בבית אבל זה יצריך אותך לשבת המון המון זמן באציטון עד שכל החמר ימס. וגם כמה לשייף צריך לדעת. הכי בטוח זה לגשת למכון טיפולים טוב שיסיר לך את הבניה ולמזער את הנזק לציפורן וכמובן לעשות מניקור טוב אחרי ההמסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנית ציפורנייםלי22/01/2010
התחלתי בניה לפני חודשיים רק פעם אחת עשיתי מילוי,השאלה שלי בפעם הראשונה שעשו לי את הבניה לאחר שבועיים שני ציפורניים נשברו אגודל לאמצע ואצבע מעט ושעשיתי מילוי לאחר שבוע נשברו שוב באותו מקום.ממה זה קורה?יש לציין שאני מבת ים ואני נוסעת עד חולון לציפורניים,מה זה אומר שהיא לא עושה לי טוב אני לא מבינה?יש לציין שאני שומרת עליהם ולא עובדת עבודות בית וכאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה שלום
איילה עובד24/01/2010בניית ציפורניים מחזיקה שלושה שבועות על הציפורן .. מקרים של שבירת ציפורן עלולים להגרם ממכה, ציפורן ארוכה מדי, ציפורן שבנוייה דק מדי או עבודה לא מקצועית..
תחליטי אם את נוסעת אליה לתקן או שאת בוחרת מקצועית אחרת.. קבלי המלצות לפני כן מחברות מרוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה ציוד לבניית ציפורניים ופדיקואולגה20/01/2010
שלום,
אני מוכרת את כל הציוד שלי עקב סגירת העסק.
כולל מכונת שיוף ומכונת אייר בראש - שתיהן עם אחריות.
חומרים לבנייה, מבחר ענק של קישוטים, מכחולים, לקים, צבעי אקריל, צבעי CREATEX לאייר בראש, סכינים לפדיקור, רגלית לפדיקור, כסאות (עבודה וללקוחה - כיסא לאיפור ולגבות, עם המשענת ראש), שולחן עבודה ועוד הרבה דברים טובים ושמורים במצב מצויין ושמור כמו חדש. הכל היה בשימוש בסה"כ חמישה חודשים.
נמכר במחירי רצפה, שלא תמצאו במקום אחר.
אולגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ענת05/02/2010היי אולגה מה הפלאפון או דרך להתקשרות איתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנייה
מאיה05/02/2010היי אולגה. מהיכן את ? אני מעמק הירדן . מה המייל של ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה שלום
איילה עובד07/02/2010צר לי לשמוע שהחלטת לסגור את העסק..
מאיפה את בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירת ציוד לבונת ציפורניים
אסתי ארדיטי21/02/2010אשמח מאוד לשמוע , 0504556641 אסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אולגה אשמח קשר 0507311372
מיה26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת
קירייתית31/01/2011אפשר לדעת מאיפה את? איזה מכונת שיוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדרת מוצרים עקב סגירת העסק
טובה31/01/2011שלום אולגה. לא השארת מספר טלפון שנוכל להתקשר אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מחזק ציפורניים נגד התפצלויות777עדידי77718/01/2010
היי! עד עכשיו השתמשתי במחזק הזהב של סאלי האנסן אבל משום מה הוא התחיל להתקלף לי מהציפורן! אולי בגלל שהוא פג תוקף, אבל לפני שאני אקנה עוד אחד חדש - אני אשאל בפורום החביב שלכם:
איזה מחזק ציפורניים נחשב "טיפולי" ומסייע בהתפצלות של הציפורניים?
ואיזה לק נחשב כבסיס לק טוב? גם לשים מתחת ללק צבעוני וגם כדי לשים מעל לשמור עליו. אחד כזה שאין מצב שאני אצטרף למרוח לק אחרי יומיים שוב! כי הציפורניים שלי באמת לא עמידות ללק. לא משנה מה אני מנסה, תמיד אני צריכה לתקן בקצה של הציפורן כי הלק מתקלף ממנה!
אז אני צריכה:
מחזק לציפורניים מפוצלות
לק בסיס לשים מתחת לצבע
לק שומר צבע לשים מעל .
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק ציפורניים נגד פיצולים
אילנה כסיף18/01/2010הי עדי(די777),
מחזק ציפורניים טיפולי הוא כזה שבאמת פותר את הבעיה. היחדי שאני יכולה להמליץ עליו הוא נייל אנבי (NAIL ENVY) של חברת OPI. זה המחזק היחיד שאני מכירה שבאמת עובד. אני יודעת שיש בשוק המון המון המון מחזקים אבל הוא מיוחד כי הוא באמת עושה את העבודה. יש לו הוראות הפעלה ואם משתמשים נכון זה באמת עובד. אם את משתמשת בו את לא זקוקה ללק בסיס ולמשמר לק כי זה הבסיס ללק והמבריק מעל.
לגבי קילוף הלק מקצה של הציפורן. אין מה לעשות את לא יכולה ללכת עם ידים בכיס כל היום. הלק פשוט נשחק כי הוא בא במגע עם משטחים שונים (שנשאר עליהם פס לק). קני לך לק לתיקונים והבעיה נפתרה.
שיהיה ערב מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותנונה18/01/2010
היי,מקווה שהגעתי למקום הנכון.
אז ככה,לפניי כשנתיים למדתי קורס ציפורניים וסיימתי עם תעודה,אך למרות זאת לא התעסקתי במקצוע זה מכל מיני סיבות.
כיום אני מעוניינת לחזור ולנסות לעבוד במקצוע זה.התחלתי לעשות בניית ציפורניים לבנות משפחתי, אך כל פעם אני מבינה ששכחתי איך בדיוק הולכים השלבים של הבנייה והמילוי. לכן, קיבצתי מספר שאלות קצרות שאודה מאוד על תשובתך עליהן. רצוי לציין גם שבסך הכל הבניית ציפורניים שעשיתי למספר בנות יצאה בסדר, אך אני שואפת להרבה יותר מבסדר. ואלו השאלות:
1.כשעושים מניקור צריך לרכך את עור היד במים חמים ונעימים, השאלה היא אם צריך לשים סבון מיוחד בתוך המים (ואם יש כזה מהו ואפה משיגים) או שאפשר לשים סבון רגיל של יידים (כזה שקונים בסופר)?
2.באיזה שלב בבניית הציפורניים צריך לשים את הפריימר?
3.באיזה שלב במילוי הציפורניים צריך לשים את הפריימר והאם צריך לשים על כל הציפור (שבעצם חלק ממנה מכוסה בציפורן מלאכותית) או רק על העור החשוף?
4.איך שומרים על המכחול אקריל אחריי השימוש בו עם נוזל ואבקת האקריל? כלומר, קרה שעשיתי בנייה ולאחר כרבע שעה למרות שנקתי את המכול בחומר אקריל, המכחול נהפך לאבן, לא היה אפשרות להשתמש בו שוב.
5.האם תוכלי להמליץ לי על חברה מסויימת שמשווקת מוצרים לציפורניים במחירים נוחים? חברה שאפשר גם לסמוך שהחומרים שלה טובים ואמינים.
תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס מזורז
אילנה כסיף18/01/2010נונה שלום.
השאלות שלך הן בסיסיות וחשוב לקבל הכוונה במיוחד אם את מתכוונת לעסוק בתחום כמקצוע. כי כמו שאת בודאי יודעת לעשות נזק זה ממש קל אבל לתקן אותו זה ממש קשה. מכיוון שאת הולכת לתפקד כבונת ציפורניים מקצועית חשוב להבין ולדעת את שלבי העבודה ולמה הם כאלה ולא אחרים.
אם את באזור תל אביב אני אשמח מאד לעזור לך ולהזמין אותך להשתלמויות שאני עושה או אפילו לשיעור פרטי במידה שצריך. אבל לו היתי במקומך הייתי מנסה להשיג עזרה מקצועית והכוונה כדי שהפעם באמת יצליח לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'למירוש16/01/2010
היי השבוע ההיתי באיזה חנות לבניית ציפורנים ואותה מוכרת אמרה לי שיש חומר שניקרא ג'ל שלפני זה שמים לק ועל הלק מורחים ג'ל ושמים במנורה וככה הלק נישמר האם זה נכון???(לציפורנים טיבעיות)
ועם כן האם אפשר לפרט לי את תהליך עבודת הג'ל??איך עובדים על זה על ציפורן טיבעית...אני לא מיתעסקת בבניה והאם יש לך רעיון בישבילי איך לשדרג עוד עבודות על ציפורנים טיבעיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל לציפורניים טבעיות
איילה עובד16/01/2010אכן קיימת סידרת ג'ל לטיפוח הציפורן הטבעית המגיעה במגוון צבעים ליצירת לק ג'ל קבוע על הציפורן שלא יורד ולא מתקלף למשך 3 שבועות עד חודש. (לאחר מכן ממיסים ומורחים מחדש). יש צורך בהכשרה מקצועית עמנ לעבוד בחומרים הללו וגם מיומנות במריחה בשתי הידיים.
יש מגוון מוצרים לטיפוח וחיזוק הציפורן הטבעית לשימוש ביתי שהם לא על בסיס של ג'ל.. הייתי מתייעצת עם אשת מקצוע אמינה ומקצועית שתאבחן לך את הציפורניים ותמליץ לך מה לקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מירוש16/01/2010לפי מה שאת אמרת שיש ג'לים במיבחר צבעים אבל היא הראתה לי ג'ל שהוא שקוף ולקים במיבחר צבעים שאחרי איזה צבע לק שאת מורחת אז את שמה את הג'ל השקוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו האם את יכולה לפרט לי את
מירוש16/01/2010תהליך ציפוי בג'ל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי ציפורן בג'ל
איילה עובד19/01/2010לכל סדרת ג'ל יש שמות אחרים למוצרים ותהליך עבודה שונה .. אנו לא מפרסמים באתר שלבי עבודה בייחוד לא למוצרים שמצריכים הדרכה וידע בסיסי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת בניית ג'ל
אור22/05/2010איך ניתן להוריד בניית ציפורניים מג'ל? עדיף שההסרה תהיה ביתית ולא כרוכה בללכת לאשת מקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת בניה בג'ל
איילה עובד30/05/2010ג'ל לבניה ניתן להסיר ע"י שיוף בלבד . ג'ל לציפוי ציפורן ניתן להמסה עי חומרים ממיסים המכילים אציטון. כל הטיפולים הללו עדיף שיעשו עי אשת מקצוע מומחית. לאחר ההמסה הציפורן הטבעית זקוקה להזנה והברקה . וכמובן לציפוי נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)