מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לורסילרעות19/06/2010
האם מריחת לק לורסיל אחת לשבוע מסייעת לטיפול בפטריה בציפורן ?
יש לציין שזאת הפעם השלישית האני נדבקת בפטרת לאחר טיפול בכדורים (ספורנקס )פעמיים)
ואינני רוצה לבלוע שוב כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר loceril ערכה לטיפול בפטרת
אילנה כסיף20/06/2010האמת היא שאם זו פעם שלישית שאת נדבקת אנא בדקי איפה נדבקת והזהרי לא להדבק שוב. פטריות הן אכן צרה צרורה. אם אני במקומך, היות שהטיפול התרופתי עזר, הייתי חוזרת עליו ובודקת מאיפה נדבקתי ונזהרת לא להדבק שוב. הקפידי על הרתחת מגבות וסדינים וכמובן גרביים. לא ללכת יחפה במקומות ציבוריים (מקלחות, מקווה, בריכה וכיוצ"ב. במידה שעוד מי מבני הבית סובל מפטריה חשוב שיעשה את הטיפול יחד איתך כדי למגר את הפטריה אחת ולתמיד. כמו כן נעלים סגורות שנעלת ללא גרביים אנא זירקי.
במקביל לטיפול התרופתי (התיעצי עם הרופא כמובן) המשיכי את הטיפול המקומי בערכה שרכשת.שייפי היטב את הציפורן והסירי את הציפורן שמעל איזור הפטריה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פה מישהי שעושה קורס מזורז בבנייהיעל17/06/2010
בבנייה ציפורנים??
התחלתי לעבוד במכון יופי אני כבר כמה שנים לא הייתי בתחום ואני רוצה ממש להיות טובה
קניתי קצת מוצרים למניקור וקצת פדיקור מה שחסר לי מין הסתם הציוד כמו שולחן וירגלית לפדיקור שאוכל גם להיתאמן בבית.
אשמח אם מישהי פה פנויה בימי שני בוקר, שאוכל ללמוד גם את הבנייה והג'ל בצורה הטובה והמהירה ביותר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
איילה עובד17/06/2010הדרך המהירה ביותר היא לאו דווקא הטובה ביותר!! אם עכשיו חזרת לאחר תקופה ארוכה בוודאי שהתחומים הללו מאוד התפתחו ..ולכן אני מציעה לך לגשת למקום מקצועי שמתמחה בקורסים ובהדרכות וקבל מהם אינפורמציה .. בכל מקרה איפה את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה את בארץ??
הדס20/06/2010אני עושה סדנאות קישוטים ושיפור הבנייה בתל אביב אם את צריכה לנוחיותך גם בשעות הבוקר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנאת קישוטים
עדי23/06/2010היי, איפה את מעבירה את הסדנא?
האם יש אפשרות שאת בגיעה לבית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת לקנייה שולחן למניקור וגםיעל17/06/2010
וגם חומרים לבניית ציפורנים רגלית לפדיקור והמלצות איפה כדאי לקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים לעבודה
אילנה כסיף06/07/2010שלום יעל,
מכיוון שאת רק מתחילה להכנס לתחום חשוב שתסמכי על חומרי העבודה שלך. בטחון בחומרי העבודה יאפשר לך לשפר טכניקה. רוב בונות הציפורניים בארץ עובדות עם מוצרי נייל סטודיו והמותגים הבינלאומיים שהיא מיבאת. את מוזמנת להכנס לאתר שלהם ולבחור בסניף שקרוב לביתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איירבראשמלי15/06/2010
שלום
קניתי איירברש מיני קומפרסור עם אקדחי ברזל . עשר דקות אחרי שאני עובדת איתו פתאום יוצא לק עם מים. מה יכולות להיות הסיבות לכך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייר ברש
אילנה כסיף16/06/2010שלום מירי,
אני מניחה שאת לא עובדת עם לק אלא עם צבע לאיירברש...
המים שיוצאים הם תוצאה של דחיסת האויר לתוך צינור דק ומתוכו לתוך פית התזה קטנטנה. הלחות שבאויר מצטברת בצינור ויוצאת בהתזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה כדי לי ללמוד בניית ציפורנים..?שירלי14/06/2010
שלום. אני גרה בקרית מלאכי . ואני נורא רוצה להתחיל ללמוד קורס בניית ציפורנים.. הייתי כבר בפגישה באיב סנטר . נורא נחמד שם והיחד חם מאוד. אבל ברצוני לדעת אם יש עוד מקום טוב ששווה לי לבדוק .. משהו באיזור רחובות אשקלון אשדוד .. ולא באיזורי תל אביב ..
אני מפחדת שאניאשקיע ת'כסף שלי בבית ספר איב סנטר - רחובות, ולבסוף לדעת שלמדתי ברמה נמוכה או שהיחס ובכלל שאצטער שלמדתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה כדאי ללמוד בניית ציפורניים
אילנה כסיף14/06/2010שירלי בקר טוב,
קודם כל ברכות על התעניינותך בתחום בנית הציפורנים.יש בתי ספר יותר קרובים אליך מרחובות אם לא דיברת עדיין עם גב' תמי ברעם אז קודם כל כדאי לך לפני שאת מחליטה להתקשר אליה.בית הספר שלה נמצא באשדוד ויש לה גם סניף באשקלון (אם אני לא טועה) בכל אופן הטלפון שלה הוא 08-8668273.
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורת אולטרה סגולמאי13/06/2010
אני צובעת את צפורני הטבעיות בג'ל של ביו סקלפצ'ר ואחרי כל שכבה אני מייבשת את הג'ל תחת מנורת אולטרה סגול הטכנאית אמרה לי שזה 360 וואט..פעם שמעתי שאור אולטרה סגול מסרטן
מה זאת המנורה הזאת בעצם האם זה יכול לגרום לפגמנטציה בידיים? והאם יש דרך אחרת לייבש את הג'ל או את הסילר מלבד זה ... היא גם אמרה לי שזה ישאר כמו דבק וזה לא יתייבש מלבד המכונה הזאת של האור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנות UV
אילנה כסיף13/06/2010שלום מאי, מנורת UV לשימוש בבניית ציפורניים היא באישור מכון התקנים הישראלי ולא צפויה לך סכנה כלשהי ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנורת UV
מאי13/06/2010תודה על תשובתך המהירה...
אך האם יש דרך נוספת לייבוש הסילר/הג'ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמש : )
אילנה כסיף14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילרמאי13/06/2010
היי תמיד כשאני מורחת לק הוא מתקלף לי אחרי יומיים בערך אפילו אם הוא של חברה איכותית ויקרה... אמרו לי שאני צריכה לשים סילר על הלק כדי שלא ירד מזה סילר? (אני לא מבינה בכל הנושא) האם אם הסילר אפשר להאריך את הציפורן תוך כדי ואיך מורידים אותו והאם זה באמת עוזר??????? אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא סילר
אילנה כסיף13/06/2010שלום מאי,
סילר הוא סוג של ג'ל שמשתמשים בו בבניית ציפורניים הוא לא מתאים לשימוש בציפורן הטבעית כי הוא יורד רק בשיוף. אבל, אם את מעוניינת שהלק ישאר זמן רב יותר את יכולה לשים ציפוי בג'ל לק. יצאו עכשיו ג'לים חדשים מבית OPI בצבעים של הלקים המדהימים שלהם כך שהצבע יחזיק עד שבועיים ולא יתקלף. אם את מעוניינת בהארכת הציפורנייים ללא נזק לציפורן הטבעית לכי על ציפוי ג'ל שניתן להמסה מבית IBD.
מקווה שעשיתי לך קצת סדר בדברים.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איירברשמלי12/06/2010
שלום
קניתי איירברש מיני קומפרסור עם אקדחי ברזל . עשר דקות אחרי שאני עובדת איתו פתאום יוצא לק עם מים. מה יכולות להיות הסיבות לכך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך ב 16/6 תסתכלי למטה
אילנה כסיף20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת לרכושהילי12/06/2010
מכונת שיוף ו מכשיר ייבוש לק משומשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילי
הדס20/06/2010אני מוכרת מכונה לייבוש סילר ב50 ש"ח אם את צריכה
0502110076* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים חלשותדנה10/06/2010
היי, רציתי לחזק את ציפורני והשתמשתי במחזק תפוח. לאחר פחות משבוע הציפורניים היו במצב נורא - הן נשברו אפילו יותר מהרגיל וזה נראה כאילו כססתי את כולן. האם נתקלתן במצב דומה בהקשר זה? האם יכול להיות שזה קשור למשהו אחר ובכל זאת כדאי לנסות שוב את מחזק תפוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק ציפורניים
איילה עובד10/06/2010מומלץ בחום מחזק נייל אנבי של חברת OPI . הצלחה מובטחת למשתמשות לפי ההוראות.. ניתן להשיג בסניפי נייל סטודיו או אצל מקצועיות העובדות עם מוצרי OPI/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתן לי
טלי13/06/2010לא עניתן לי על השאלה - האם נתקלתן במצב כזה? והאם כדאי לחזור ולהשתמש בו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק ציפורניים
איילה עובד17/06/2010מאחר ואת מכירה את הציפורניים שלך ואת מצבם לפני תחילת הטיפול..רק את יכולה להגיד אם הטיפול הצליח או לא... לפי מה שאת מתארת מצב הציפורניים לא הוטב ולכן או שהמוצר לא פעל או שהשתמשת בו לא בצורה נכונה.. בכל מקרה המלצתי לך על מוצר שאני מאוד מאמינה שיחזק לך את הציפורניים... כל מה שתחליטי לעשות העיקר שתתמידי ותעבדי לפי הוראות היצרן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה מתחת לגבי מכונת שיוף kupaדנה08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עניתי בלי לשים לב שהתכוונת אליה:P
אילנה כסיף10/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוף מומלצת לפדיקוראילנה כסיף08/06/2010
שלום,
רציתי לדעת איזה מכונת שיוף הכי מומלצת לפדיקור?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף
אילנה כסיף10/06/2010שלום דנה,
כל מכונת שיוף טובה תהיה מתאימה גם לפדיקור. אני ממליצה לתלמידות שלי לרכוש סטרונג פלטיניום או סטרונג אורורה משום שהן מכונות חזקות ואמינות, עם אחריות לשנה ושרות מצוין לאחר תום השנה.
אגב, הגיע עכשיו לארץ, לאחר העדרות ממושכת מכות המני פרו של KUPA והיא אגב, מכונה מעולה לדפיקור והיא גם יפה וגם קטנה והיא זולה יחסית למכונות אמריקאיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסיסהשילה08/06/2010
אני נוטה לאכול את הציפורניים שלי, לכרסם בחלק שקרוב לאצבע. מה אתם מציעים לי? זה מונע ממני לטפח את הציפורניים בצורה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז תפסיקי!
אילנה כסיף10/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כל כך פשוט להפסיק לכסוס...
פזית15/07/2010את כנראה לא כססת צפורניים מעולם אם את עונה לה פשוט "אז תפסיקי". כסיסת צפורניים זהו הרגל שקשה מאוד להפטר ממנו (ואני מדברת מנסיוני האישי).
אני עשיתי בניה באקריל ולאחר הבניה הצורך לכסוס נעלם לחלוטין (כי לצפורניים הבנויות יש טעם של פלסטיק...).
אמנם לבניה באקריל יש את החסרונות שלו (צריך לבוא פעם בשלושה שבועות למילוי וגם משייפים את הצפורן עם המכונה - לי זה לא היה ככ נעים) בכל מקרה, אפשר כך להשיג צפורניים מטופחות ויפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שזה פשוט...
אילנה כסיף15/07/2010וכן גם אני כוססת.... ברוב עוונותי. וגם לי יש בניה מאקריל ואם אין לי לק על הציפורניים הציפורניים עם האקריל נכנסות לפה. ועדיין, יש אנשים (כי לא כולם אותו דבר) שאם הם מחליטים הם מפסיקים.
לצערי, אני לא נמנית עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס בניית ציפורניייםחן04/06/2010
שלום התחלתי לברר על בתי ספר לבניית ציפורניים בחיפה.
אני מתלבטת בין בתי ספר פרטיים לבין בתי ספר רגילים
ביררתי נייל סטודיו, ואיב סנטר וביררתי על אקדמיית lenail.
המחירים שוניים מאוד .
אם אפשר המלצות , האם כדאי להשקיע אלף שקל יותר על פרטי.
תודה לעוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן - קורסים לבניית ציפורניים
איילה עובד06/06/2010קודם כל איחולי הצלחה בקורס החדש..
אני ממליצה לכל מי שעומדת בפני החלטה חשובה שכזו לעשות בירור מקיף ואף לבקר בכל בתי הספר באזור.
חשוב לברר מהו הפיקוח שיש על בית הספר, מהי תוכנית הלימודים, מס התלמידות בכיתה, זמינות הציוד וכדאי אם אפשר המלצות מבוגרות הקורס.
רק לאחר שיהיו ברשותך כל הנתונים תוכלי להחליט היכן את רוצה ללמוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשההילי30/05/2010
איפה באיזור הצפון הישן בתל אביב: אבן גבירול, ככר המדינה, יהודה המכבי - יש בונה בג'ל צבעוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילי
אילנה כסיף31/05/2010אני לא יודעת מה זה הצפון הישן אבל אם תתקשרי אלינו נוכל לתת לך רשימה של מניקוריסטיות שמשתמשות בג'ל ותוכלי להנות מציפורניים עם ג'ל לאורך זמן. אני מנועה מלפרסם באתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)