מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובה!מעין25/10/2009
היי לכולן!!
אני מאוד אוהבת את הפורום הזה ורציתי לשאול,
אם אני צמחונית וישר לי b12 זה יכול להשפיע על הבנייה?
ועוד משהו...אשמח להמלצה על מישהי טובה או בנהריה או בקרית ביאליק
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעין
אילנה כסיף26/10/2009בעקרון, כל מה שקורה בגוף שלנו משפיע גם על בניה. אבל, גם אני לוקחת תוסף תזונה של B12 והבניה שלי בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה טכנאית ציפורניים בעלת נסיוןטל14/10/2009
קוסמטיקאית בעלת ותק של 14 שנים ומספר גדול של לקוחות, מחפשת טכנאית ציפורניים בעלת ניסיון וותק לעבודה כעצמאית/שותפה במכון יופי.
נדרשת מומחיות בפדיקור מניקור ובניית ציפורניים.
ניתן להתקשר לטל': 0522741106 או לכתוב למייל, ולציין מומחיות ושנות ניסיון בצירוף מס' טלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה טכנאית ציפורניים ברמת גן
טל14/10/2009קוסמטיקאית בעלת ותק של 14 שנים ומספר גדול של לקוחות, מחפשת טכנאית ציפורניים בעלת ותק וניסיון לעבודה כעצמאית/שותפה במכון יופי ברמת גן.
דרושה מומחיות בפדיקור מניקור ובניית ציפורניים.
להתקשר לטל': 0522741106 ולבקש את טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורנייםאוסנת13/10/2009
מה ההבדל בין ג'יל לאקריל מה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל ואקריל
אילנה כסיף14/10/2009מבחינת החומר אין הבדל בין ג'ל לאקריל שניהם פלסטיק. שניהם חזקים באותה מידה. הג'ל נחשב מעט יותר גמיש מהאקריל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הבדל קטן בכל זאת
עינב21/10/2009הבדל הקטן שלג'ל אין ריח חזק כמו שיש לנוזל אקריל ובנייה בג'ל יש פחות שיופים מאשר
בבנייה באקריל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב בנות יש לי שאלה מטרידהגל11/10/2009
בתור ילדה ההיתי אלרגית לג'ל לשיער, ואני רוצה לעשות בנייה בג'ל, מה הסיכויים שזה אתו דבר ?! שגם תיהיה לי אותה תגובה אלרגית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בג'ל
אילנה כסיף11/10/2009שלום גל, אין שום קשר בין ג'ל לשיער וג'ל לציפורניים החומרים הם שונים לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה שולחן מניקור/בנייהשני10/10/2009
שולחן ממש חדש למכירה בזיל הזול.
0543-142152* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה..
באלי25/10/2009מה עלות השולחן שאת מוכרת?ומה מצבו?
מהיכן בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוירויטל07/10/2009
עשיתי היום בניה בשיטת הטבילה בשילוב מכחול, הטכנאית אמר לי שבפעם הראשונה צריכה
לעשות מילוי בעוד שבועיים,
האם נכון ? ולמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרויטל
איילה עובד07/10/2009יכול להיות שבסיס הציפורן שלך קטן מדי ולכן המקצועית רוצה לראותך לאחר שבועיים. יש מקצועיות שתמיד אחרי בניה חדשה ולקוחה חדשה הם מזמינות אותה לעוד שבועיים כדי לראות איך החזיק החומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי
רויטל07/10/2009לאיילת דווקא הבסיס שלי הוא לא קטן,היא אמרה שצריכה לעשות מילוי לאחר שבועיים כי
בין הציפורן שי לבין המלכותי אין הרבה חומר וזה עשוי להישבר אן להחזיק טוב/הרבה
וגם סיכוי לחדירת מים וליצירת פיטריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכחול לציורמיטל07/10/2009
הי
רציתי לברר מהו מספר המכחול שאיתו אפשר לעשות ציורים על הציפורניים, אני מתכוונת לציורי פרחים שמערבבים שני צבעים יחד ואפשר לעשות עלי כותרת יפים...?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכחולי קישוט
איילה עובד07/10/2009את מתכוונת למכחולי ואן סטרוק. ישנם מס דגמים: מכחול הפלא, מכחול 2400 ואלכסון קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טכנאית ציפורניים טובהרויטל05/10/2009
אני מעוניינת לעשות בניית ציפורניים ,מחפשת טכנאית טובה עם נסיון במחירים סבירים ,באזור לוד
או שכונת גני אביב בלוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מלוד
אתי08/10/2009אם את עדיין מעוניינת אני עובדת בלוד 052-6272653
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי
רויטל08/10/2009איפה את יושבת בלוד ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנאית צפרניים
רויטל05/04/2010הנייד שציינת לא זמין ,האם יש עוד מספר שאפר להשיג אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותמירי03/10/2009
שלום,
1.רכשתי מכונת שיוף MIO, איך בדיוק ניתן לחטא את הידית?
2.כשציפורן מתפוצצת כלומר שהציפורן עם הרבה סדקים קטנים, איכן היתה הטעות שלי ?
3. אשמח לקבל המלצה על מכונות אייר ברש איכותיות הנמצאות בשוק.
תודה מראש
חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חגית.
אילנה כסיף07/10/20091. את ידית מכונת המיו (אגב, תתחדשי!) הכניסי לתוך כלי עם ברבידייד והפעילי. נוזל החיטי יעבור בתוך החללים שבתוך הידית[.
2. אם הציפורן "מתפוצצת" יתכן ששייפת יתר על המידה או ששמת יותר מדי דיזולב או שלא שמת מספיק חומר בניה ואז כל חוזק הבניה תלוי בטיפס - שזה רע, כי לטיפס אין חוזק.
3. אני תמיד ממליצה בחום על אירברש של AZTEK. האקדח פשוט וקל להפעלה וגם אם הוא נסתם קל מאד לפתוח ולא צריך לפרק אותו בכל הזדמנות. מכשיר ממש טוב. (ואני אומרת את זה כי היו לי כל סוגי האקדחים וזה באמת הכי מוצלח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל סיליקון של nciמתעניינת01/10/2009
שלום,
בעבר עשו לי בנייה באקריל.
היום כבר אין לי בניה, הארכתי את הציפורניים הטבעיות שלי ואני מחזקת אותן בביו סקלפצ'ר.
רציתי לשאול :
נתקלתי במשהו שנקרא "ג'ל סיליקון של nci"
האם תוכלו בבקשה לאמר לי מה עדיף מבחינת שמירה על "בריאות הציפורניים" ?
האם ההבדל הוא לא כל כך משמעותי ?
בשתי השיטות אין כמעט שיופים.
אני חושבת שבג'ל הסיליקון יש חומר כימי שאין בביו סקלפצ'ר אבל אני לא בטוחה.
לא יודעת אם כדאי לעבור שיטת ציפוי.
אשמח לשמוע ממשהי מקצועית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בג'ל סיליקון משתמשים בפריימר ?
מתעניינת01/10/2009האם בג'ל סיליקון של nci משתמשים בפריימר או כל חומר מקשר כימי אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שלי בציפוי ציפורן טבעית ?
מתעניינת02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל לציפוי ציפורן טבעית - soak off
איילה עובד21/03/2010לחברת ibd המשוקת בארץ ע"י חברת נייל סטודיו יש סידרה לציפוי ציפורן טבעית . בשיטה זו מצפים את הציפורן הטבעית בג'ל (אפשר גם בגוונים) למשך כחודש. לאחר מכן ממיסים ללא פגיעה בציפורן הטבעית ואפשר לחזור על התהליך שוב.
אין שיופים וריחות .. התהליך מהיר והתוצאה טבעית ויפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנטרל גיל?????דור.ש25/09/2009
היי בנות
שמעתי שאפשר להשתמש האלכוהול במקום מנטרל ג'יל לציפורן טבעית ובנייה האם זה נכון ואם כן כמה אחוז אלכוהול.
תודה וגמר חתימה טובה לכולן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול במקום מנטרל ג'ל
אילנה כסיף29/09/2009אכן אפשר להשתמש באלכוהול 70% לניטרול דביקות הג'ל לפני השיופים. לא מומלץ להשתמש באלכוהול אלא במסיר ג'ל כדי שהברק ישאר. אם את משתמשת באלכוהול לנטרול הציפורניים לא ישארו מבריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי בגיל או באקרילתתתתת15/09/2009
שלום עד עכשיו עשיתי מילוי באקריל רציתי לדעת אם אני עוברת למילו בגיל האם אני יכולה לחזור אחר כך לאקריל ? איזו שיטה טובה יותר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי
אילנה כסיף21/09/2009את בהחלט יכולה לזפזפ בין השיטות השונות. אין שיטה טובה יותר כל השיטות טובות חשוב שחומרי העבודה יהיו איכותיים וחשוב שהעבודה תיהיה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה כסיףתתתתת11/09/2009
האם בראשון אצל התלמידות זה בחינם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני יודעת את מוזמנת להתקשר
אילנה כסיף14/09/2009לנטלי מנהלת הסניף 03-9664163
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל בילדרדנית06/09/2009
האם זהו ג'ל עם אקריל?
האם כדאי לקנות ג'ל שלIBD?
האם יש צורך בשיוף אחרי הבניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל בילדר
אילנה כסיף07/09/2009זהו ג'ל שנועד לבניה. ניתצן להוסיף לו אבקת אקריל בתהליך הבניה אבל אין צורך משום שהבניה חזקה מאד. ג'ל של חברת IBD נחשב האיכותי ביותר שקיים היום. כמובן שאחרי בניה יש צורך בשיוף אבל בג'ל השיוף הוא עדין יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי רעותתתתתת05/09/2009
באיזה אזור את מקבלת בראשון ?
אני לא עושה קישוטים האם זה יעלה פחות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
רעות06/09/2009אני בראשל"צ שיכון המזרח- לגבי המחיר הוא אותו מחיר 80 ש"ח גם אם אינך עושה קישוט וגם אם כן
אשמח לראותך שיהיה לך חג שמח ושנה טובה
רעות 054-6736737* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לגבי המילוי...
שקד07/09/200970שח למילוי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)