פורום בניית ציפורניים - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אילנה שלום
    רונית
    16/07/2007

אילנה שלום,
    אני ילדה בת 13 ואני מאוד רוצה ציפורניים.
    אך אמא שלי לא מסכימה לי.
    האם בניית ציפורנים מזיקה לציפורן הטיבעית שלנו?
    אשמח אם תהני לי (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אילנה שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורניים

אפרת וסרמן
    26/10/2015

היי קוראים לי אפרת וסרמן אני בת 14 יש ציפורניים קטנות והן לא גודלות כן אני כוססת אבל אני לא מצליחה שלא והן לא גדלות! אשמח להצעות בעניין. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורניים - תגובה

אילנה כסיף
    27/10/2015

אפרת יקרה,
    כפי שכתבתי, את יכולה לעשות מניקור ומשם להתחיל לשמור. תנסי להקפיד שהציפורניים יהיו מסודרות תמיד ועם לק כלשהו ככה, מניסיון, מכניסים את הידים פחות לפה. ואת כמובן זקוקה לכח רצון להפסיק לכסוס. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורניים לילדות חמודות

אילנה כסיף
    16/07/2007

רונית חמודה, לא ציינת האם את כוססת או שהציפורניים פשוט לא להיט... בכל אופן, לא חייבים לעשות בניה כי בניה לילדה בת 13 זה באמת מעט וולגרי. אבל אפשר בהחלט לצפות את הציפורניים עם ג'ל IBD וככה לעזור להן להתארך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן..

רונית
    18/07/2007

אכן אני כוססת ציפורנים,
    ותודה רבה על התגובה המהירה, ואנסה את מה שיעצת לי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עיצוב תדמית אישית?
    אילנה
    15/07/2007

שלום אילנה, ראיתי באתר של נייל סטודיו שאתם מעבירים קורס עיצוב תדמית אישית - מה זה ולמה צריך את זה? אודה לך על תשובה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה
    מה עיצוב תדמית אישית?

הוספת תגובה

• עיצוב תדמית אישית

אילנה כסיף
    15/07/2007

כמה פעמים עמדת מול הראי ולא יכולת להחליט מה ללבוש, איך לסדר את השיער, איזה צבע לבחור ואיך להגיע לפגישה עם מראה נכון והרבה בטחון? או להבדיל, כמה פעמים קנית בגדים שלא תלבשי לעולם? בחיי היום יום אנו שמים דגש על מראה וסגנון. עדכון המראה חשוב לתחושת הנוחות והבטחון שלנו במגע עסקי ויומיומי - העצמה אישית. יותר ויותר אנשים מבינים ששיפור המראה החיצוני היא מקפצה אישית ועסקית ומההוה חלק ממסלול בניית הקרירה. הדבר מצריך לימודי קורס עיצוב תדמית אישית או יעוץ תדמית אישית כמו כל לימוד והכשרה למקצוע . שיפור התדמית האישית שלנו מחזק ומעצים את הבטחון , היכולת וההשגים שלנו. מומלץ בחום.
    אגב, את הקורס מעבירה אצלנו גב' אורלי שי. את יכולה להכנס לאתר שלה ולראות מי היא צירפתי קישור.
    אם תרצי פרטים נוספי, כתבי לי או התקשרי אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אילנה שאלה לי..
    סימונה שויקי
    14/07/2007

הבונת ציפורניים שלי גובה ממני 80 שקלים למילוי שזה מחיר סביר לכל הדעות, אבל מכאן אני רק מתחילה, עבור כל ציפורן שנשברת 10 שקלים, עבור סילר 10 שקלים, עבור קישוט 10 או 20 שקלים, עבור יהלומים 10 שקלים, בקיצור חוץ המחיוך שלה שהוא ב ח י נ ם כל נשימת אויר אצלה עולה 10 שקלים... בקיצור אני אף פעם לא ממש יודעת עם כמה כסף לבוא, כל פעם זה מחיר אחר, ואני לא יודעת אם זה נהוג אבל זה די מבאס אותי. מה דעתך על השיטה הזו?? האם זה מקובל לגבות תשלום בשיטה הזו??
    אני מהישוב ה צפוני אלייקים (אם את מכירה) ונוסעת עד יקנעם למילוי , כך שגם הנסיעה עולה לי כסף, ובכלל אולי אני צריכה לעזוב אותה ולחפש מישהי אחרת?? בסהכ העבודה שלה יפה אבל לא ליגה בינלאומית כי עבור ליגה הייתי משלמת כל מחיר, פשוט יש לי הרגשה שלפעמים הציפורן נשברת כי היא עשתה אותה לא טוב, ולפעמים עם כמה שזה נשמע דבילי אולי, ואולי זה לא מכוונה יש הרגשה שהיא עושה את זה ככה שישבר בטוח כדי שפעם הבאה אשלם יותר.
    סליחה על הקטנוניות אבל זה מציק לי. תודה מקרב לב.

לקביעת תור
    סגירה
    הי אילנה שאלה לי..

הוספת תגובה

• כמה לשלם לבונת ציפורניים?

אילנה כסיף
    15/07/2007

תימחור שרותים הוא בעיה נפוצה בקרב תלמידות שלי. מה שאני מסבירה להן שמחיר זה פונקציה של ביקוש והצע. אם אני מוכרת מוצר שהוא סטנדרתי אני צריכה להתבונן סביבי ולרואת כיצד השוק מתמחר את המוצר הזה. אם באזור שלי לוקחים עבור מילוי 100 ש"ח אז אני צריכה להכריז שהמחיר אצלי הוא 100 ש"ח ואם אני רוצה לקדם את עצמי אזי אני צריכה לצאת במבצע שהלקוחה של המתחרה שלי תרצה לבוא אלי כי כדאי לה - או להוריד מחיר או לתת משהו אקסטרא (כדון סילר, פרנץ וכיוצ"ב).
    אבל, מצד שני, אם אני מוכרת מוצר שהוא "נדיר" כמו בניה בחומרים משובחים OPI ו- IBD אני בהחלט יכולה לבקש מחיר גבוה יותר- הרבה יותר גבוה.
    לגבי השאלה הספציפית - עלות מילוי 80 ש"ח זה ממש לא יקר. אבל... הדברים צריכים להיות ברורים מראש שכל אקסטרא עולה כסף. ואת כלקוחה צריכה להסכים או להסכים. תמיד אפשר לדון עם כל אחד , בגובה העינים על הדברים שמפריעים לך. אם את מעוניינת בשרותים של טכנאית הציפורניים הספציפית, עלייך לדבר איתה ולהציג את הבעיה בפניה ולפתור אותה יחד. לכל בעיה יש פתרון. וכשאת הולכת למילוי ולתיקון הציפורניים את צריכה ללכת בכיף ולא בבאסה- זה זמן איכות שלך עם עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בסילר
    הדס
    12/07/2007

היי אילנה
    איזה סילר נותן את התוצאה הטובה ביותר?

לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בסילר

הוספת תגובה

• הסילר הכי טוב

אילנה כסיף
    12/07/2007

סילר תפקידו ל"חסוך" שני שלבים בבניה. את שלב ההחלקה ושלב והברקה. לכן, חשוב להבין שאין לשים סילר על לק כי הוא פשוט יתקלף. יש מספר סוגי סילרים מעולים שאני יכולה להמליץ עליהם בחום. הראשון הוא אינטנס סיל של חברת IBD הוא מעולה וסוגר יפה ומבריק מאד ובנוסף הוא גם בעל גוון אולטרא כך שהסיומת במיוחד בפרנץ קבוע מתקבלת מדהימה. הסילר השני הוא אולטרא סיל גם הוא של חברת IBD . אולטרא סיל הוא בעל מרקם עבה מעט. אפשר בעזרת האולטרא סיל לבצע תחזוקה בין מילוי למילוי כך שהלקוחה יכולה למשוך מעט את זמן המילוי (בתנאי שהיא באה לתחזוקה באמצע). את שני הסילרים יש למרוח בשכה דקה מאד ולהקפיד לרדת מעבר לקצה החופשי של הציפורן כדי לסגור אותו. את האולטרא סיל יש לנטרל בעזרת ספוגית ומנטרל סילר לאחר דקה במנורת UV.
    כמובן שיש גם סילרים שאפשר למרוח מעל לק אבל הם לא נקראים סילר אלא מקבע לק. מומלץ במיוחד הפיניש והסילר פלטיניום אשר משאירים את הקישוט מבריק מאד ושומר עליו לאורך זמן.
    טיפ: כשאת מורחת אחד ממקבעי הלק שימי לב שהלק יבש לחלוטין ולא הסילר מעל יתפוצץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה המדהימה בהצלחה מכל הלב
    תמי ברעם
    10/07/2007

הוספת תגובה

• תודה רבה על הפירגון

אילנה כסיף
    11/07/2007

תמי אהובתי לפחות ככה יוצא לנו לדבר ...
    תודה על הפירגון
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלמויות וסדנאות בקישוטי ציפורניים
    הדס
    10/07/2007

היי אילנה איפה אני יכולה לעשות השתלמות או סדנא גם בקישוטים וגם IBD ותודה על התשובה הקודמת

הוספת תגובה

• השתלמויות מקצועיות

אילנה כסיף
    11/07/2007

השתלמויות בכל נושא הקשור לטיפוח היד והרגל מתקיימות באופן סדיר בכל סניפי נייל סטודיו. בסניף רמת גן, היתה סדנה ביום שני האחרון והסדנה הבאה בנושא IBD מתקיימת ביום ד' 1/8/07 בשעה 17:00 אני אשמח מאד לראות אותך. מעבר להשתלמויות מקצועיות יש גם סדנאות שמתאימות לקהל הרחב. אפשר להרים טלפון ל03-6787949 ולקבל את כל המידע. יש אפשרות לסדנאות בסניפים ברחבי הארץ לקבלת פרטים לסדנאות בסניף הקרוב אליך הכנסי לקישור של [a href=http://www.nailstudio.co.il/?CategoryID=194&ArticleID=194 id=link]נייל סטודיו.[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב!! קוללולולולולוו....
    סימונה שויקי
    10/07/2007

הי אילנוש מקסימה שלי,
    ברכות על הפורום החדש, כאן המקום להתיעץ עם המומחית בה' הידיעה, בכל שאלה או בקשה.
    מאחלת לך הצלחה
    מכל הלב,
    סימונה שויקי
    נייל סטודיו טירת הכרמל

הוספת תגובה

• למלכת הקישוטים - סימונה: תודה!

אילנה כסיף
    10/07/2007

אהובתי תודה על המחמאות ועל האיחולים.

אני לא מאמינה שיש כאלה ... אבל מי שלא מכיר או יודע או שמע ... סימונה שוויקי היא מנהלת פורום הקישוטים של נייל סטודיו ולאחרונה הוציאה דיסק קישוטים שני ו(אפילו יותר חדשני מקודמו) שמלמד כל אחד ואחת כיצד לקשט ציפורניים קישוטים פשוטים וגם מאד מורכבים- כמו שיעור פרטי אצלך בסלון. את הדיסק ניתן להשיג בכל חנויות רשת [a href=http://www.nailstudio.co.il/ id=link]נייל סטודיו [/a]ואני ממליצה להכנס [a href=http://www.nailstudio.co.il/?CategoryID=169 id=link]לפורום קישוטי הציפורניים [/a]בנהנלת הגברת = שווה ביותר!!!
    אוהבת אותך
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק ציפורניים
    שירי
    10/07/2007

שלום,
    הציפורניים שלי חלשות מאוד, ניסיתי כבר כל מיני תכשירים ושום דבר לא עוזר, זה נורא מתסכל. תוכלי לתת לי עצה איך לגדל אותן בלי שישברו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק ציפורניים

הוספת תגובה

• חיזוק ציפורניים

אילנה כסיף
    10/07/2007

שירי שלום, ההמלצה הסטנדרטית היא כמובן - מחזק ציפורניים. אני משערת שכבר ניסית... אז ככה: כשאת משתמשת במחזק ציפורניים סטנדרתי יש להשתמש בו לפי הוראות היצרן (שבד"כ כתובות על הבקבוקון) ובנוסף יש לעשות את קפל העור (הקוטיקולה) בשמן הזנה. הסיבה לכך היא שמחזק הציפורניים הרגיל מחזק את לוח הציפורן אך אינו נותן לה גמישות. עקב כך כל מכה בציפורן גורמת לשברים עמוקים. הזנת העור והציפורן בשמן הזנה נותנת מענה לגמישות וכך מטפחת את הציפורן ועל הדרך גם את העור מסביב כך שהאצבעות נראות מטופחות ורעננות.
    כדי לענות לשאלת באפן יותר ספיציפי, אשמח לדעת האם אי פעם הצלחת להאריך את ציפורנייך הטבעיות ומה משמעות "ציפורניים חלשות" (האם הן מתקפלות כשהן מתארכות או שאת פשוט לא מצליחה להאריך אותן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבנות בלי להרוס
    הדס
    08/07/2007

שלום אילנה ומזל טוב לפורום החדש,אני מאד שמחה שיש לנו אישיות מקצועית כמוך שתעזור לנו בנושא חשוב זה.
    בזמן האחרון שמעתי שיש שיטת בניה בג'ל שהחומרים שלה נטולי ריח,ואפשר גם לבנות אותה ללא ציפורן מלאכותית.אשמח אם תספרי לי אייך היא נקראת ? וההאם את ממליצה עליה

לקביעת תור
    סגירה
    לבנות בלי להרוס

הוספת תגובה

• בניה בג'ל - שקוף ובלי ריח

אילנה כסיף
    08/07/2007

שלום הדס ותודה על פנייתך. שיטת הבניה בג'ל היא שיטה שמקובלת בעיקר באירופה, אם כי, בשנים האחרונות יש נטיה גם בארה"ב לעבוד בג'ל. השיטה עצמה נטולת ריח ונהדרת לכל מי שרוצה ציפורניים במראה זכוכית.
    אחד היתרונות הגדולים של הג'ל הוא במראה הטבעי שלו. ניתן לצפות ציפורניים טבעיות בג'ל וכך לתחזק אותן במראה מושלם כל הזמן. מעין "לכי עם הרגישי בלי" . הציפורן נראית בריאה ומושלמת כל הזמן - שלא כמו בציפורניים טבעיות שיש לתחזק מדי 3 ימים ולהחליף את הלק כאן הלק יכול להחזיק עד המילוי הבא. מעבר לזה, אפשר לצפות את הציפורניים עם ג'ל צבעוני - ג'ל לק. כך שהציפורן "בנויה" בצבע הלק שבחרת ולהחליף בכל שלושה שבועות - חודש.
    למי מאיתנו שרוצה לשוות לציפורניים שלה מראה של תכשיט, יש אפשרות לעשות פיסול בג'ל - או - אקווריום התוצאה נראית כזכוכית מורנו בשל שקיפות החומרים. פשוט מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילנה

דיקלה דגן
    28/07/2008

רציתי לשאול אם יש לכם נטורל ג''ל (לציפורן הטבעית) אם כן מהם תהליכי העבודה? האם ניתן להשתמש בנטורל ג''ל עם לק? או שיש אותו בצבעים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IBD

אילנה כסיף
    09/07/2007

אני יכולה להמליץ בחום ומתוך ניסיון רב גם בבניית ציפורניים וגם בציפוי הציפורן הטבעית על שיטת הג'ל של IBD. מניסיוני, השיטה היא עמידה מאד, חזקה מאד שקופה מאד ויפה מאד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה