מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציפורן עם סימני מכה ברגלרונה19/08/2007
היי אילנה,
יש לי ציפורן ברגל שנראית כאילו חטפתי בה מכה, יש עליה סימנים בצבע סגול וכחול ואפילו שחור, זה נראה נורא אבל לא כואב לי. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות כדי להפתר מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כחול בציפורן
אילנה כסיף19/08/2007רונה יקרה, האם קיבלת מכה בציפורן? אם אינך זוכרת שקיבלת מכה היתי ממליצה ללכת לרופא עור שיבדוק ויגיד שזה אכן ממכה ולא משהו אחר. לאחר שתהיה לך תשובה של רופא אשמח להמליץ על טיפול. אך חשוב קודם כל להבדק.
שבוע נעים וטוב
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהסיגל16/08/2007
יש לי ידיים דיי מטופחות,ואני מנסה מאוד לשמור אליהם מפני חומרים ,לובשת כפפות ,מורחת אותם כמה פעמים ביום בקרם ידיים אבל,יש לי מין עור קשה כזה שלפעמים מופיע מסביב לציפורן,ואני מנסה להוריד אותו ע"י צבט,אבל אני יודעת שיש קרמים ורציתי ממך המלצה לכך , המון תודה ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוך עור מסביב לציפורן
אילנה כסיף19/08/2007בשום אופן אסור לגזור את העור מסביב לציפורן! זו הסיבה שהוא מתעבה. יש לרכך אותו בעזרת מרכך עור ולשייף בעדינות בעזרת פצירה. כמובן כטיפול משלים ניתן להשתמש בשמן מסדרת אבופלקס AVOPLEX OIL שהוא סרום פעיל לעור קשה (הוא טוב אפילו לעור הקשה ברגלים). שימוש בסרום הזה יפחית משמעותית את כמות העור המעובה וירכך אותו .
שבוע טוב, אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיגל19/08/2007היכן ניתן לקנות את הסרום הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום אבופלקס
אילנה כסיף19/08/2007ניתן להשיג בסניפי נייל סטודיו ואצל בונות ציפורנים/פדיקוריסטיות מומחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעייןמעיין15/08/2007
היי אילנה....
קודם כל שיהיה לך סוף שבוע ניפלא בצימר...........
ושאלה:כשבניה לא מוצלחת משאירה פטריות האם לגזור את הציפורן עד המקום המת,או לתת להן ליגדול עוד?
ושאלה שניה:אם גזרתי את הציפורניים עד המקום שבו הציפורן פגוע,האם כדי ליבנות על הציפורן הגזורה?
אני שואלת כדי לדעת אם ליגזור את הציפורניים,לאחר הגזירה הציפורן לא תיראה הכי טוב שבעולם ולא נעים להיסתובב ככה.
אני מקווה שתספיקי לענות לי.
תודה מראש
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות ובניה.
אילנה כסיף15/08/2007יקירתי, פטריות יש במרק.
כדי שיתפתחו פטריות בציפורניים עקב בניה צריך רמת הזנחה פושעת גם של טכנאית הציפורניים וגם של הלקוחה.
מה שכן יכול לקרות, זה מצב של ירוקת בגלל כניסה של מים לתוך אזורים פתוחים בתוך הבניה. מה שעושים במצב כזה הוא פשוט להסיר את ההתרוממות ולשייף את האזור שנפגע. לשים פריימר ולבנות מעל. מומלץ לתת ללקוחה הביתה אנטיפונג כטיפול מונע בוקר וערב עד שאזור הירוקת נעלם עם צמיחת הציפורן.
בכל מקרה של פטריה על ציפורן טבעית אסור בתכלית האיסור לבנות שכן הפטריה יוצרת לחות והבניה סוגרת על הלחות ואז הפטריה "פורחת" ואת עשויה לעשות נזק.
חשוב לטפל בפטריות בציפורניים גם בשל סיבה בריאותית וגם בשל סיבה אסטטית.
מי שמוסמך לטפל בפטרת זה רופא עור. כל טיפול שפדיקוריסטית או טכנאית ציפורניים תיתן הוא טיפול חיצוני ונקודתי בלבד שיכול אמנם לעזור לחלק מהמטופלים אבל לא לכולם.
לגבי המקרה הספציפי שאת שואלת עליו האם את בטוחה שמדובר בפטריה ולא במשהו אחר כמו הפרדות לוחית הציפורן ממיטת הציפורן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
מעיין16/08/2007היי אילנה.
מאוד יכול להיות שזה היפרדות של לוחית הציפורן ממיטת הציפורן.
אם זה המקרה מה צריך לעשות?
תודה אילנה
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרדות הצפורן
אילנה כסיף19/08/2007אם ההפרדות היא קלה ניתן לבנות אבל יש להשתמש במקביל בטיפות נאטיפנג אותן על הלקוחה לטפטף פעמיים ביום מתחת לקצה החופשי כדי למנוע חדירת פטרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה אילנה שענית לימזל13/08/2007
אילנה הבעיה היתה שאותה בחורה שהיתה אצלי היא שייפה את 2 הציפורניים לפני שהגיעה אלי ואני עשיתי לה מילוי בבית המורה שלי ידעה מזה שיש בעיה עים 2 ציפורניים כי אותה בחורה שייפה יותר מידי ואני פחדתי לשייף יותר מידי , בעית התרוממות היתה רק ב2 ציפורניים השאר היו בסדר. שאלתי היא האים למורה מותר לשקר כדי שאותה בחורה תהיה מודלסטית למישהיא אחרת.
תודה מזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למזל
נרקיס13/08/2007האם מותר למורה לשקר זו שאלה מוסרית. אני אמנם בוגרת בר אילן בפילוסופיה ... אבל אני חושבת שהתשובה ברורה לשתינו. בכל מקרה, לגבי שימוש בפריימר אל תחששי להשתמש! אם הציפורן הטבעית משוייפת שיוף יתר שימי פריימר פעמיים. תני לטיפה הראשונה להספג ושימי שוב. ציפורן משוייפת מדי היא לחה ולכן חשוב להשתמש באקולייזר כדי ליבבש אותה ופעמיים פריימר.
בהצלחה.
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא במחשב שלי לכן אני היום נרקיס
נרקיס13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסימונה שויקימעיין12/08/2007
את מלמדת בניית ציפורניים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודעת שסימונה מלמדת בניה בחיפה
ליאת .ב.14/08/2007או משהו כזה, וכשאני חושבת על זה עכשיו לא שמענו ממנה כבר מלא זמן, גם אני מחכה לתשובה שלה כבר שבועיים וזה די מבאס, אבל חברה אמרה לי שאפשר להשיג אותה בפורום באתר של נילסטודיו אז אני אלך לבדוק שם. אני מציעה לך גם ללכת לבדוק בפורום השני.
ממני ליאת
נ.ב. אילנה האם זה נכון שיש דיסק עם קישוטים שסימונה מסבירה ? אם כן איפה אפשר לקנות אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לכולן
ניצן14/08/2007היי לכולן
סימונה מלמדת בטירת הכרמל
למי שמעוניינת לדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימונה
אילנה כסיף15/08/2007סימונה מלמדת בסניף טירת הכרמל . היא מנהלת את פורום נייל סטודיו ואתן מוזמנות להכנס ולהתרשם ולדבר איתה . כתובת האתר בלינק המצורף [a href=http://http://www.nailstudio.co.il/?CategoryID=169 id=link]כאן [/a].
לגבי הדיסק, יש דיסק חדש של סימונה שהוא מדהים!!!!!!!!! ונהדר למי שרוצה ללמוד טכניקות עבודה בקישוטים. סימונה מדגימה ואפשר ממש לעבוד יחד איתה ולשכלל ביצועים . הדיסק לא יקר והוא ממש ממש עוזר. ניתן להשיג אותו בכל סניפי רשת נייל סטודיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לאילנהמירה12/08/2007
שלום אילנה. אני חדשה כאן. רציתי לשאול שאלה על הפריימר- שמעתי עליו גם דברים לא טובים וגם דברים טובים ואני מתלבטת האם להשתמש בו או לא. האם הוא מומלץ ואם כן, אז מתי ואיך להשתמש בו בצורה נכונה בכדי לא להרוס את הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בפריימר
אילנה כסיף12/08/2007שלום מירה וברוכה הבאה לפורום בניית ציפורניים.
אין לך מה לחשוש משימוש נכון בפריימר! שימוש נכון אומר : לא על העור, נגיעות עם מכחול יבש ולתת לחומר להתפשט מעצמו על הציפורן הטבעית.
פריימר הינו חומר חומצי המקשר בין הציפורן הטבעית לאקריל. העבודה של הפריימר על הציפורן הטבעית היא בהרחבת החרירים הטבעים בקרטין כך שהאקריל יתחבר לציפורן.
החומרים מהדור ה"חדש" (המרכאות הן כי זה חדש רק בארץ בעולם משתמשים בחומרים החדשים כבר זמן מה) מחברים את הציפורן והאקריל בחיבור כימי ללא חירור הציפורן הטבעית. מדובר בחומרים כגון אולטרא בונד ובונד-אקס. הבעיה היא שהחומרים ה"חדשים" אינם נותנים פתרון לנשים עם עור שמנוני מאד, לידים מזיעות וליצורפניים אשר עברו שיוף יתר ואז עלינו לחזור להשתמש בפרימר הישן והטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני מחזקת את הציפורנים שלי ברגלשרית_61011/08/2007
הציפורניים שלי ברגליים נשברות ויוצאות כל מכה קטנה ורציתי לדעת איך אני יכולה לחזק אותן כדיי שלא יפלו וישברו בכזאת קלות
תודה,שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק ציפורניים ברגלים- הטרנד החדש!
אילנה כסיף11/08/2007את לא היחידה שסובלת מציפורניים פריכות ברגלים זו בעיה נפוצה והיום יש פתרונות מצוינים לטיפול בבעיה. בסידרת FEET של OPI יש מוצר בשם NAIL RECOVERY- משקם לציפורניים. נכון, זה מוצר שהמלצתי עליו כאן בפורום למי שהורידה בניה ורצתה לשקם את הציפורניים במהירות. במקור הוא פותח כדי לרפא ציפורניים שעברו טראוצות כגון מכות, שטפי דם ולאחר טיפול בפטרת הציפורן. המוצר השיקומי בא בצורה של טיפות והוא נוח מאד ויעיל מאד.
מלבד שיקום יש אפשרות לבנות ציפורניים מלאכותיות מג'ל ברגלים. התוצאה מדהימה ביופיה ומאד אופנתית.
בהצלחה שרית ואם תרצי עוד פרטים אני אשמח לענות
בברכת שבוע טוב, אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלמידה בנייל סטודיומעיין10/08/2007
היי אילנה
רציתי לומר שהפורום מגניב.......
בהצלחה,,,,,,
ממני מעיין (תלמידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מעיין
אילנה כסיף11/08/2007אני שמחה שאת מוצאת עיניין בפורום ואני שמחה שהצתרפת
שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את המעיין החדשה בכיתה שלי?
אילנה כסיף11/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
מעיין15/08/2007כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף!!!!!!!!
אילנה כסיף15/08/2007כאן נוכל לדבר מחוץ ללימודים ועל דברים שאת רוצה לדעת מעבר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוממותמזל09/08/2007
לסימונה
יש לי שאלה אליך אני לומדת בביוטי קול'ג בניית ציפורניים בניתי ליותר מ-10 בנות ציפורניים לא היתה לי שום בעיה , לפני שבוע וחצי עשיתי מילוי לחברה שבניתי לה בשיטת אקריל והמילוי בטבילה אבל אחרי שבוע וחצי היתה לה התרוממות במס' רב של אצבעות רק מצד אחד המורה שלי אמרה לי שהפיניש שלי לא היה מספיק טוב , שאלתי היא לא שיפטי טוב עים ראש זהב היתי צריכה להחדיר אותו יותר לעומק או משהוא אחר בבקשה עזרי לי תודה מזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פינשים של בניה
אילנה כסיף10/08/2007מזל שלום.
יש הבדל עצום כשתלמידה עובדת עם מורה בכיתה והמורה מכוונת אותה וכשתלמידה עובדת לבד בבית. אם עבדת בבית וללקוחה היו התרוממויות יתכן שיש בעיה במספר דברים :
1) הכנת הציפורן הטבעית - הסרת כל עודפי העור ושיוף קל של הציפורן
2) שימוש באקולייזר או בונד אקס לייבוש הציפורן ולאיזון רמת החומציות כדי להגן עליה בהמשך הטיפול וכדי למנוע עליה והצפה של נוזלים
3) שימוש בפריימר או אולטרא בונד או בונדקס כדי ליצור איחוד בין הציפורן הטבעית לחומר הבניה
4)* הנחת חומר מדויקת - לא לגעת בעור
*ליצור מבנה שהוא ישר בחלקו העליון ומקומר בחלקו התחתון
*הערה: שימי לב שאורך תוספת האורך לא יהיה ארוך משליש מסה"כ אורך הציפורן (יחס של ציפורן שבנויה נכון הוא : מיטת הציפורן 2/3 +1/3 קצה חופשי).
*שימי לב שאין עובי בקצה החופשי - כי אז החומר כבד והוא יוצר התרוממותבגלל המשקל שלו.
5)שיופים - נועדו רק לעצב את הבניה
6) שימי לב שאת עובדת עם אבקה ונוזל של אותו יצרן כי לא הכל עשוי מאותו חומר....
והכי חשוב, לא להתיאש !!! להמשיך לתרגל כי רק ככה מצליחים.
שבת שלום
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייהכרמית09/08/2007
שלום,
באיזה חומרים הכי טוב להשתמש כדי להתחיל בנייה? אני נורא רוצה לטפח אתה ציפרוניים ומרגישה קצת מוזנחת בקטע הזה... תודה, כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי בניה מומלצים
אילנה כסיף10/08/2007כרמית שלום,
טיפוח ציפורניים ובניה אכן נותנים הרגשה של חגיגיות והתחדשות בדיוק כמו קניית בגדים ו/או תכשיטים. שיטות הבניה המתקדמות שפוטחו בטכנולוגיות מתקדמות כגון שיטת הCLARITEE שהיא לקריל ללא ריח או שיטת הABSOLUTE שהיא בניה חזקה במיוחד ובמגוון צבעים טבעיים המותאמים אישית לצורכי הלקוחה ולצבע העור שלה נותנים תרונות מדיהמים ביופיים ובאיכותם. שטיות אלה הן חדשות בארץ (יחסית) אבל קיימות מזה זמן מה בעולם בהצלחה רבה.
כמובן שקיימת שיטת הג'ל של IBD שהיא שקופה לחלוטין
אני מקווה שעניתי על שאלתך ובמידה שלא אני אשמח לתת לך עוד אינפורמציה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לבנות ולטפחגילי07/08/2007
שלום, אני לא כל כך משקיעה בציפורניים שלי בדרך כלל, והחלטתי שהגיע הזמן, ללא ספק. מה עשוים עכשיו - איך מתחילים?אני מחפשת טיפים קלים להתחלה.....
תודה, גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילים במניקור!
אילנה כסיף07/08/2007כפות ידיים וציפורניים מטופחות הן לא איבר מולד אלא איבר הדורש טיפוח ותחזוקה שוטפת בבית ובמכון המקצועי.
גם האישיות שלנו וההרגלים שלנו משתקפים בכף היד והרגל. הידיים והרגלים הם איברים החשופים ביותר לנזקי הסביבה- הם בפעולה כל הזמן. הידיים חשופות לשמש, לחמרי ניקוי לזיהום האוויר ולעבודות המגוונות שאנו עושים.
התבוננות בכף היד או הרגל מסגירה את הגיל שלנו מהר יותר ומדויק יותר מהתבוננות בפנים או במראה הגוף.
מעבר לאסטטיקה של היד והרגל, עלינו לזכור כי מחוץ לשימוש הידיים והרגלים לקשר עם הסביבה שלנו, קצות הגוף שלנו הן סוף הגוף - הם משקפים את מצב הבריאות של גוף. ברפלקסולוגיה בכף היד והרגל אנו לוחצים על איברים פנימיים בתוך הגוף ופותחים את המרידיאנים כדי ליצור איזון ובריאות בגוף כולו.
הנה כמה טיפים:
1)חשוב לנקות את הציפורנים מדי יום מתחת למים זורמים עם סבון ומברשת קטנה כדי לנקות לכלוך שהצטבר מתחת לקצה החופשי. בשום אופן אין לחטט מתחת לציפורן עם מכשירים משום שהדבר עשוי להפריד את לוחית הציפורן ממיטת הציפורן וליצור זיהומים.
2) יש לשים על הקוטיקולה (קפל העור מסביב לציפורן) שמן הזנה איכותי כדי לרכך ולמנוע היוצרות סדקים ויובש.
3)למי שיש ציפורנים טבעיות - אורך הציפורנים צריך לעבור מעט את קצה כרית האצבע כך שלא יפריעו לסגור אגרוף.
4)אורך וצורת כל הציפורניים צריכים להיות אחידים.
5)גם לגברים וגם לנשים מומלץ להשתמש במחזקי ציפורנים (לגברים בגימור מט) כדי לטפח ולשמור על ציפורנים בריאות.
מצאי לך מכון טיפולים מפנק באיזור מגורייך ולכי לכייף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה בבקשה בקשר למכונת שינורי06/08/2007
שלומלום!
אני בחורה שאוטוטו מסיימת קורס בניית ציפורניים ואני דיי חדשה בעסק ולא רוצה להסתמך רק על דעה של בנאדם אחד או שניים הייתי שמחה אילו יכולת להמליץ לי על מכונת שיוף טובה עבור מתחילות שלא יקרה מידי ולא זולה מידי
ואם תוכלי לייעץ לי לגבי המכונה סטרונג 207 בי - עד כמה היא טובה ?
אשמח לשמוע ממך בהקדם ותודה
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף
אילנה כסיף07/08/2007אלינור יקירה,
כשקונים מכונת שיוף צריך לקחת בחשבון מספר פרמטרים: חוזק המנוע, משקל הידית, מי נותן אחריות, מי נותן שרות ולכמה זמן וכמובן, מחיר.
*חוזק המנוע מתבטא במספר סיבובים לדקה (ס"ד).
*משקל הידית הוא חשוב ביותר שכן כאשר משתמשים בידית כבדה היד בסוף יום עבודה "נושרת"
מהכתף.
*אחריות ונותני שירות - מי עומד מאחוריך כשאת ציריכה לתקן אותה ובאיזה עלויות
*מחירי מכונות סבירות נע מ -1500 ש"ח ומעלה.
אני באפן אישי ממליצה מאד על הסטרונג פלטיניום (307) הידית שלה קלה יחסית, יש לה 35,000 ס"ד יש עליה אחריות לשנה של נייל סטודיו (כמובן אם קנית בנייל סטוידו) והיא עולה רקל 100 ש"ח יותר מהסטרונג 207B שעליה שאלת -שהידית שלה יותר כבדה והמנוע שלה חלש יותר (22,000 ס"ד)
אם יש לך תקציב יותר גדול מעט אני רוצה להמליץ לך על הקופה 3000 שהידית שלה היא הקלה בתעשיה היא מכונה אמריקאית יש להמנוע חזק (30,000 ס"ד) ואחריות של שנתיים והיא מגיעה עם 3 ראשים מקוריים של חברת KUPA (אגב, היא במבצע החודש 2290 ש"ח במקום 3250 ש"ח)
במידה ויש לך עדיין שאלות אשמח שתכתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף מכונות שיוף
ג'ודי02/03/2010סיימתי עכשיו קורס בניה ודיי התרגלתי להשתמש במכונת הקופה.
שכמו שכולן יודעות יש לה את הידית הכי קלה ונוחה שיש.....
הייתי מעוניינת לרכוש אותה אבל היא לא בידיוק הכי זולה ....
אני יכולה להשיג מכונת טורנדו או מרתון בחצי מחיר הבעיה שאני לא יכולה לבדוק אותן ליפני שאני קונה.
השאלה מה משקל הידית שלהן יחסית לקופה ..הן נוחות??חזקות?? אמינות??.לא ראיתי את המכונות האלה אף פעם ואין לי מושג אם זה ישפיע על העבודה שלי.
יש לי ידיים דיי קטנות ...משקל הידית של הטורנדו והמרתון הוא 170 גרם.זה מה שהצלחתי למצוא באינטרנט אבל את משקל ידית הקופה אני לא מוצאת ...אם מישהי יכולה לעזור ...אז תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנותורד05/08/2007
שלום אילנה. יש לי שאלה - יש לי נקודות לבנות על הציפורניים, אמרו לי פעם שזה קשור למחסור בחומרים בגוף אבל אני לא יודעת איזה. אולי יש לך עצה איך אני יכולה להוריד את הנקודות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות על הציפורניים
אילנה כסיף05/08/2007ורד שלום,
רופאי עור יגידו לך שלנקודות לבנות על הציפורניים אין סיבה והן נוצרות כי יש פגם ביצור התאים שיוצרים את הציפורניים בשורש הציפורן (מטריקס). נטורופטים יספרו לך שחסר לך סידן ו/או אבץ.
את יכולה לבחור את התשובה שנוחה לך. בכל אופן, אין שום דבר שיעילים את הנקודות - רק הזמן - עם צמיחת הציפורן הן יעלמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן "גלית"אילנית03/08/2007
אילנה שלום,
את פשוט מדהימה, עונה על כל שאלה התרשמתי מאוד, ומי ייתן ותהיינה נשים נוספות כמוך בכל תחום בו הן מתמקצעות.
העשרת את הידע שלי בנוגע לצפורניים - סגרת לי כמה פינות, אני מניחה כי תהיינה שאלות נוספות.
ושוב, תודה רבה לעת עתה. הכנסתי את הפורום למועדפים שלי. סופ"ש נעים וטוב, אילנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנית
אילנה כסיף04/08/2007תודה רבה על המילים החמות. אני לרשותך בכל שאלה! שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזק ציפורניים של ברברהסיגל01/08/2007
לכל המויאשות,יש מחזק ציפורניים של "ברברה וולף",הוא מצויין!!!!!!!!!!!!!!!
תיקנו ולא תתאכזבו,מניסיון של כמה נשים שניסו ויש להם היום ציפורנים מדהימות וחזקות.מוכרים אותו בכל מיני פפומריות ובמשביר לצרכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כמה זמן מורחים את הלק
נועה23/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)