פורום בניית ציפורניים - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורן גלית
    אילנית
    31/07/2007

אילנה, ראשית תודה רבה שענית לשאלתי.
    ברצוני לעדכנך , כי הציפורן כבר אינה גלית, היא חזרה להיות חלקה. לכן אני חושבת על בנייה מחודשת. כמובן , עם עוד קצת חששות.
    וחזרה לבנייה, האם שבועיים זה זמן למילוי או כל אחת לציפורנה? כי יש לי שתי חברות האחת צריכה מילוי כל שבועיים , ויש לה מעין התרוממות האקריל בצידי הציפורן מעין יובש ? זה בסדר? והשנייה יכולה לעשות מילוי אחת לשלושה שבועות. ולה אין מה שתארתי.אין לה התרוממות של האקריל או מעיין יובש.
    אודה לתשובתך, בברכת ערב טוב, אילנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן גלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל כמה זמן צריך לבוא למילוי.

אילנה כסיף
    31/07/2007

אילנית היקרה. ציפורניים צומחות באופן שונה אפילו ביד אחת. ציפורן באמה גדלה מהר יותר מציפורן הזרת. ציפורניים צומחות מהר יותר בקיץ מאשר בחורף - זה סתם חומר למחשבה...
    אני עושה עם הלקוחות שלי מעין הסכם שבשבועיים הראשונים לאחר הבניה הן מקבלות ביטוח- זה אומר שהתחזוקה בשבועיים הראשונים היא שרות והיא יכולה לנצל אותו כראות עיניה ולפי הצורך (כמובן בתאום מראש). כך שבכל מקרה המילוי הראשון יהיה כעבור שבועיים ואז מחליטים ביחד מה הכי נכון עבור אותה לקוחה לפי קצב צמיחת הציפורניים שלה ולפי רמת הנזק שנגרם לציפורניים. יש נשים פעילות יותר ופעילות פחות - מי שעושה תאי-בוקסינג תזדקק למילוי לעיתים תכופות יותר ממי שעושה סקי מים, למשל.
    כך, שאל תחששי, תלכי למישי שעובדת יפה ונכון ועשי לך תכשיטים מהציפורניים. ובכיף!
    לגבי היובש או ההתרוממות - התרוממות של ציפורן בנויה באיזור קפל העור יכולה להגרם מכמה סיבות - מאורך לא נכון של ציפורן, מהנחת חומר בצורה לא נכונה או מזה שעבר זמן רב בין מילוי למילוי אין סיבה אחת - צריך לראות תשלחי לי תמונה ואני אוכל להתיחס ספציפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בציפורנים אחרי בניה
    ירדן
    30/07/2007

שלום רב
    הייתי עם בניה במשך שנה
    ליפני מספר ימים גיליתי ששתים מציפורני שינו גוון הורדתי ולתדהמתי גיליתי פטריה קיבלתי מן הרופאה אגיספור והורדתי מיד את כולם שתי שאלות 1 מה עוד עלי לעשות מעולם לא היתה לי פטריה או כל בעיה אחרת בציפורני 2איזה מחזק הכי מומלץ לחיזוק הציפורנים או כול מוצר אחר שיכול לעזור לשיקום ולטיפוח ושמירה על ציפורני אודה מראש ירדן מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בציפורנים אחרי בניה

הוספת תגובה

• שיקום ציפורניים לאחר טראומה

אילנה כסיף
    30/07/2007

טיפול בפטריה מתחיל בביקור אצל רופא עור. רופא הוא האדם המוסמך לקבוע באיזו פטריה מדובר ואיזה טיפול יהיה הכי יעיל. מכיוון שכבר ביקרת אצלו וקיבלת טיפול עליך רק להתמיד בו. אני יכולה להצליץ לך לשים על הציפורניים הבריאות מעט שמן עץ התה כדי למנוע הדבקה שלהן בפטריה.
    כדי לשקם את הציפורניים לאחר הסרת הבניה (וגם לאחר סיום הטיפול שהרופא נתן לטיפול בפטרת) אני מאד ממיצה על שיקום הציפורן של חברת OPI המוצר נקרא NAIL RECOVERY (נייל ריקברי). מדובר בטיפות שמטפטפים על קפל העור מסביב לציפורן. הוא יעיל יותר מכל מחזק ציפורניים ותוצאות מובטחות (מנסיון) לאחר פרק זמן קצר של שבועיים עד שלושה. המוצר הזה הציל רבים וטובים מפגמים בציפורניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזק ציפורניים

סיגל
    01/08/2007

אני מאוד ממליצה על מחזק ציפורניים של חברת "ברברה וולף",הוא עושה פשוט "ניסים ונפלאות" , אני התנסתי בו בעצמי ועוד כמה חברות ויש לנו היום ציפורניים משגעות , ארוכות ובמיחד חזקות.בהצלחה!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כמה זמן צריך למרוח

נועה
    23/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזק ציפורניים

אילנה כסיף
    01/08/2007

סיגל היקרה , קודם כל אני שמחה שקיבלת תוצאות טובות. הבעיה עם מחזק ציפורניים בצורת לק היא שבמקרה הטוב הוא מתקלף מקצה הציפורן ובמקרה הרע הוא יוצר עם השימוש ואז נשברים...
    היתרון בNAIL RECOVERY הוא שהוא בצורת טיפות אין משיכה של חומר על הציפורן וההזנה והחיזוק הן מתוך שורש הציפורן!!! אין קילופים אין השתעבדות ויש תוצאות מעולות!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה

סיגל
    02/08/2007

שמחתי לקבל את תגובתך אבל,אני בכל זאת ממליצה עליו בחום,כי שוב יש לי ולחברותיי היום ציפורניים משגעות וחזקות בזכות המחזק הזה,המון תודה בכל זאת ובהצלחה בפורום!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסימונה מקרה דומה קרה לי
    ליאת .ב.
    29/07/2007

הי סימונה מה שלומך?
    נגעו לליבי מילותייך המדהימות שכתבת לבחורה בשם "אני". איכשהו מתוך המילים שלך אליה התאהבתי בך ורציתי מאד לספר לך שקרה לי מקרה דומה .
    גם אני נרשמתי לקורס בניית ציפורניים והמורה שלימדה אותי היתה עסוקה בשלה ולא בשיעור.
    לא אשכח לעולם את המילים שלה - היא אמרה לי - תקשיבי - ממך לא תצא שום בונה ציפורניים , את פשוט לא מתאימה למקצוע הזה , זה לא בשבילך, כדאי שתחפשי מקצוע אחר.
    נפגעתי עד עמקי נשמתי, אני כל כך אוהבת את המקצוע הזה והנה אחת כזו מורידה לי את כל הרוח מהמפרשים אומרת לי כמה אני גרועה ופשו בהינף יד בלי לחשוב פעמיים - ריסקה אותי לקרשים.
    אני האמת חושבת שאני לא כל כך גרועה כמו שהיא עשתה אותי, אני חושבת שהיא לא היתה שם מספיק כדי לראות בכלל אם אני מתאימה או לא,
    אחרי שקראתי את מילותייך החמות רציתי לדעת האם את בתור מורה היית נוהגת כמוה? האם היית מעיפה תלמידה בבושת פנים ואומרת לה לחפש מקצוע אחר??
    מה לדעתך עליי לעשות? סימונה - בבקשה, דעתך מאד חשובה לי אשמח לשמוע מה תגידי.
    מצפה לתשובה
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה
    לסימונה מקרה דומה קרה לי

הוספת תגובה

• תפקיד המורה המקצועי

אילנה כסיף
    30/07/2007

לפי תפישת עולמי, מורה טוב תפקידו למנף את יכולות התלמיד ולהוביל אותו בדרך הכי טובה ובטוחה להצלחה. נכון, אלה מילים גדולות. אבל, כשפורטים אותן למעשים זה מתבטא בדברים מאד פשוטים. תחילה הוראה נכונה ויסודית של חומר הלימוד בצורה פשוטה וברורה והכי חשוב הגיונית לתלמיד- זה הוא שצריך להבין את החומר! דבר שני ליוי מקצועי מתבטא בחיזוק הצדדים החיובים של התלמיד. תלמידות מתקשות בהתחלה ומתרגשות ותפקיד המורה להדריך ולחזק את הביטחון העצמי . נכון, הפעם עשית את העבודה בשלוש שעות אבל ככל שתתאמני (ויש לומר במה לתת את הדגש- ) הנחת החומר תהיה מדיויקת יותר (להנחות במדויק איפה התלמיד שגה) השיופים יהיו קלים יותר ואז הכל ילך יותר קל . בשום אופן אין לומר לתלמיד מילים אשר יורידו את הבטחון העצמי שלו.
    אני רוצה לתת לך טיפ. קחי פיסת נייר וכתבי עליה תשובות לשאלות הבאות: מאיזה סיבות בחרת במקצוע הזה? איזה יכולות יש לך שתואמות את דרישות המקצוע? (אני מציירת יפה, אני אסטטית וכו'). אר הפתק הקטן שימי בארנק. בכל פעם שתרגישי שמישהו או משהו מוציא לך את הרוח מהמפרשים תעייני בפתק וחיזרי להיות אופטימית.
    :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "באפר" מארצות הברית
    שני
    29/07/2007

חברה שלי היתה בארה"ב והביאה לי ערכת ציפורניים שהיא מכרה שם שיש בה מין ספוג כזה ("באפר") עם 3 צדדים שאחד מהם נועד להוריד את הקווים מהציפורן, השני לעשות אותה חלקה והשלישי לעשות שהיא תהיה מבריקה כאילו שמתי לק שקוף. זה באמת עושה את הציפורן יפה לכמה ימים, אבל אני לא רוצה להזיק לציפורן, מישהי כאן מכירה אולי את המכשיר הזה ויודעת אם הוא בסדר או לא?

לקביעת תור
    סגירה
    "באפר" מארצות הברית

הוספת תגובה

• פצירת הברקה

אילנה כסיף
    29/07/2007

ישנם מגוון מבריקונים בשוק. את כנראה מדברת על בלוק בעל 3 או 4 צדדים. אין שום נזק בשימוש בבלוק זה, להפך ! מאד מומלץ. לידיעתך, יש היום פצירת הברקה קלה יותר לשימוש -ירוק /לבן והציפורן נשארת יפה לאורך זמן אפילו אם הסרת לק באציטון, הברק נשאר ולא יורד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן חלקה
    אתי
    26/07/2007

אחרי מריחת האקריל הגיע קטע אני משיפת את החומר עם היהלום כמו שלימדו אותי מקביל כזה על הציפורן לא תמיד יוצא לי משטח חלק על הציפורן. אני מתבוננת מלמטה כלומר המקטע של הפרנש אני רואה ששטח הציפורן לא ממש אחיד . כלומר חלק
    האם יש לך איזה טיפ בשבילי חן חן ערב נעים

לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חלקה

הוספת תגובה

• לאתי- שיוף נכון של ציפורן מלאכותית

אילנה כסיף
    27/07/2007

שיוף ציפורן מלאכותית מתחיל בשיוף במשייף גס באזור הקוטיקולה (קפל העור סביב הציפורן). אחר כך עוברים לקצה החופשי - (החלק של הפרנצ') משייפים אותו למראה אחיד כך שכשאת מסתכלת על הציפורן דרך הקצה החופשי הקשת נראית אחידה. לאחר מכן משייפים את הקשת העליונה ושוב מתבוננים בציפורן מכל הכיוונים כדי להסיר פגמים וחוסר אחידות.
    לאחר מכן עוברים לשלב העיצובים. עיצוב הציפורן מתבצע בעזרת פצירה.
    ראשית יש לשייף את הקירות של הציפורן עם הצד העדין של הפצירה. עליך לזכור שהחומר עדיין לא סיים להתפלמר (להתגבש) ובקירות יש מעט חומר ולא נרצה ליצור פיצוצים. את הקירות יש לשייף ישר כשאת מחברת את קצה הציפורן עם נקודת הלחץ ועם קצה הקוטיקולה - קו ישר. לאחר מכן מנקים שוב את אזור הקוטיקולה מחומר שאולי נשאר ושוב עוברים על הקשתות ומאחדים את מראה הציפורן לציפורן מושלמת. לבסוף משייפים את הקצה החופשי- לצורה עגולה/מרובעת או כל צורה אחרת .
    עלייך לזכור שהנחת חומר מדויקת ונכונה תקל עליך את שלב השיוף.
    לאחר שיוף הציפורן יש להחליק בעזרת בלוק אפר/כתום/סגול
    ואח"כ להבריק בעזרת פצירת הברקה קודם צד ירוק אח"כ צד לבן.
    במקום שני השלבים האחרונים אפשר למרוח סילר אינטנס סיל או אולטרא בונד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבשושיות

אילנית
    29/07/2007

אילנה שלום,
    אני אוהבת מאוד לעשות בנייה, אך לאחרונה שעשיתי נוצרו לי גבשושיות על הצפורניים - או שהציפורן שלי נעשתה גלית??? עברה שנה וחצי מאז עשיתי הבנייה ואני עודני חוששת... האם הדבר קשור למבנה הציפורן שלי? אשמח לתשובה , אילנית.
    ועוד שאלונת : מדוע יש פטרת בציפורן? בזמן הבנייה??? תודה , אילנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן גבשושית ופטרת הציפורנים

אילנה כסיף
    29/07/2007

אילנית היקרה,
    ראשית תודה על פנייתך. פטריות ציפורניים אינן קשורות לבנית ציפורניים אלא לסניטציה. הידבקות בפטריות היא ככל הנראה נטיה גניטית - יש מי שנדבק ביתר קלות ויש מי שלא. וכמובן מעל לכל - סניטציה. עיקור הכלים שבהם משתמשים בין לקוחה ללקוחה במכון הטיפולים ותנאים נאותים של ניקיון ושמירה על היגינה ישמרו עליך שלא תידבקי בפטרת במכון הטיפולים.
    לשאלת, בדרך כלל בציפורניים מלאכותיות, כאשר העבודה לא נעשתה במדיוק, תתכן התרוממות או הנתקות של חומר הבניה מהציפורן הטבעית באזורים שונים של הציפורן, לרוב בצדדים או באיזור קפל העור שסביב הציפורן. זהו מקום שמים נכנסים ולא יוצאים ממנו וכך נוצרת ירוקת.
    ירוקת עשויה להתפתח לפטריה אם היא הוזנחה ולא טופלה בזמן וכראוי. אך לרוב זה לא קורה.
    לגבי ציפורן גלית -
    יתכנו מספר סיבות לציפורן כזו.:
    1) אם הציפורן עברה טראומה והיא מתחדשת
    2) לפי נטורופטית שעובדת איתי יש לך עודף סידן.
    3) אני חושבת שוב, שזה גנטי. תנסי לבדוק אם למישהו במשפחתך יש כאלה ציפורניים.
    4) יתכן שהציפורן עברה טראומה בשרש הציפורן ולכן היא צומחת גלית.
    כדי שאוכל לדייק עלי, כמובן, לראות את הציפורניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדש - פורום עיצוב וקישוט ציפורניים
    מערכת BeOK
    26/07/2007

נפתח [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=163 id=link]פורום לעיצוב וקישוט ציפורניים[/a] בניהול טניה לוביצקי, מומחית בקישוט ציפורניים אומנותי ואופנתי. אתן מוזמנות להתייעץ עם טניה וללמוד אחת מהשניה בנושאי עיצוב ציפורניים, קישוט, ציוד, סדנאות, קורסים ועוד

הוספת תגובה

• הי אילנה הבטחתי ואני מעדכנת.
    שרית מוריה.
    25/07/2007

ב6/8 יש לי פגישה כפי שאת אמרת אחת על אחת עם איילה.
    אני מביאה איתי מישהיא ואני יעבוד איתה 3 שעות ובסוף נחליט.
    ביקשתי מאיילה שאני רוצה שהיא תיהיה מנייקית איתי.
    אני לא מחפשת קיצורי דרך גם אם אני יצטרך לעשות שוב את הקורס אני רוצה ליהיות 100% ולא 60%
    תודה על הכל אני ינסה גם לדבר עם מנהלת הביה"ס לראות מה לעשות.
    ביי בנתיים אני יספר לכן מה איתי בהמשך.
    שוב תודה רבה על הכל.
    אני.

הוספת תגובה

• אני חמודה !

אילנה כסיף
    26/07/2007

איילה לא צריכה להיות מניקית- והיא גם לא תהיה - היא אישה מאד כנה ומורה בחסד ואישה מקסימה והיא תעזור לך ותקדם אותך בכל האהבה והמקצועיות שיש בה.
    אני בטוחה שעלית על דרך המלך להצלחה המקצועית שלך.
    אני שמחה שיכולתי לעזור ותמשיכי לעדכן אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אילנה יקרה

שרית מוריה.
    26/07/2007

התכוונתי למנייקית במרחאות.
    שלא תרחם עלי ותגיד לי את כל האמת גם אם היא תחשוב שאני צרכה לעבור קורס מההתחלה.
    לזה התכוונתי.
    תודה רבה לך על כל היחס החם. ועל התמיכה.
    שבת נפלאה.
    ממני אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנאות OPI
    אילנה
    25/07/2007

היי אילנה
    האם יש סדנאות עבודה של OPI ואם כן איפה?תודה וערב טוב

לקביעת תור
    סגירה
    סדנאות OPI

הוספת תגובה

• הי הדס

סימונה שויקי
    25/07/2007

יש בוודאי שיש. מאיפה את בארץ????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אילנה נעים מאוד.רציתי לשאול
    שרית מוריה.
    25/07/2007

אני לומדת בביה"ס שאני לא מרוצה.
    איך אני יכולה לדעת עד כמה שווה התעודה שלהם?
    אני לומדת שם 11 שעורים.
    מהשעור ה5 שלי אין מורה בשעור .(מלמדת בעלת ביה"ס).
    איזו הסמכה צרכה להיות למורה לבניית ציפורניים?
    הייתי רוצה לדעת מפני שבעלת הביה"ס מלמדת אותנו
    והיא אומרת שבשנתיים שהמורה לימדה שם היא למדה מימנה.
    והיא שואלת במה היא לא טובה?
    אני מרגישה שאני לא מוכנה מקצועית לצאת לעבוד.
    יש הרבה דברים שאני מרגישה שאני לא מספיק טובה,
    יש לי ידיים טובות רק בחרתי בביה"ס הלא נכון ואת זה אני יודעת ב100%
    בבקשה תעני לי. מה עלי לעשות?
    האמת היא שנרשמתי גם לעיצוב גבות ושעווה ואני לא יודעת מה לעשות לא בא לי שוב להתאכזב. אני רוצה להיות מקצועית ולא חפרית.
    מה גם לגבי מורה לנושאים הנ"ל איזו הסמכה היא צריכה?
    איך אני יכולה לדעת שהמורה מקצועית ולא איזו בוגרת שסיימה את לימודיה לפני חודשיים?
    את הכסף דרשו מימני על הכל מראש מה עלי לעשות?(שלמתי במזומן).
    אני מרגישה שלא קיבלתי את התמורה שהייתי צרכה לקבל.
    תודה מראש על תשובתך.
    אני.

הוספת תגובה

• סימונה תודה על תשובתך את מדהימה

שרית מוריה.
    25/07/2007

אני רוצה להסביר משהו.
    המורה שעכשיו מלמדת היא מנהלת הביה"ס, שבגלל שפיטרו את המורה (בגללנו ואני יסביר ) היא ממלאת מקום של מורה. היא יודעת בניה מזה שהיא ראתה במשך השנתיים את אותה מורה שעבדה בביה"ס.
    אין לה שום נסיון בבניית ציפורניים, והיא לא עברה שום הכשרה.
    אני עשיתי טעותבזה שאמרתי לה כשראיתי אותה יושבת עם אחת התלמידות שהמורה הקודמת בחיים לא ישבה איתנו אחת על אחת.
    את המורה העיפו בגלל שאחת התלמידות הלכה והתלוננהשהיא לא מרוצה מכל מה שמתרחש בביה"ס שהשעורים לא מתחילים ב4:00, אלה ב4:15, בשעה 5:10 היא אומרת לכל הבנות לצאת להפסקה.
    ובשעה 6:20 כבר ממהרת את כולם לסיים.
    וכל הזמן הזה שהיא נימצאת בשיעור היא מנהלת את העסק שלה הפרטי שלה.
    זאת אומרת שעוד ליפני שהיא מתחילה את השעור היא כבר רוצה לסיים אותו. כל הזמן היה הרגשה של לחץ. חוסר נוחות.והיא הכי טובה ואין עוד אחת כמוה.
    שבאמת למה באנו לשם?אני יודעת לעשות בניה כל שעור אני באה ועושה כמו תוכי יד או שתיים אבל כל אחת יכולה לעשות.
    אני לא רוצה להיות עוד אחת.
    אף פעם לא ראיתי את המורה שתעשה מולי בניה מתחילתה ועד סופה.
    אני לא אחת שהייתה הולכת לעשות בנייה בעבר.בשבילי זה היה "סינית" לכן אני מרגישה שחוץ מאשר לדעת להדביק ציפורן למלאת ולשייף אני לא יודעת כלום.
    כן אני יודעת אין צריך לעשות פינק אנד אויט. אני יודעת תבילה בניה באקריל.
    אבל אני מרגישה שבין יודעת לבין לעסוק בזה יש חורים חסרים זה לא שלם.
    ומה שהיא (המנהלת שהיא המורה) אומרת שאני צריכה פרקטיקה.
    ואני חושבת שזה לא נכון. חסר לי משהו בדרך.
    אני ממש מצטערת על בלבול המוח אני פשוט עמוסה.
    בתודה רבה. אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה החמודה
    תמי ברעם
    24/07/2007

איך היה החופש? אני מקווה שעשית חיים משוגעים וחזרת עם הרבה כח לעבוד. מה קורה עם הסדנא בשיווק? תעדכני אותי. ביי יפתי.

לקביעת תור
    סגירה
    אילנה החמודה

הוספת תגובה

• סדנת שיווק ופרסום מתקיימת כסדרה

אילנה כסיף
    24/07/2007

הסדנה תתקיים ביום ד' 22/8/07 בשעה 10:00. נלמד איך לעמוד מול רשויות המס, איך ואיפה לפרסם ובמה זה כרוך, איך להתלבש להצלחה- תדמית אישית לעסקים- בקיצור -כל מה שצריך לדעת כיוצאים לעולם העסקים.
    הסדנה מתאימה מאד למקצועיות הרוצות להפוך משכירות לעצמאיות. יהיו המון טיפים ועצות מעשיות.
    מומלץ בחום!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת בית ספר לבניית ציפורניים
    איילת
    23/07/2007

שלום אילנה
    אני מתלבטת לגבי בחירת מסגרת ללימוד בנייה.מצד אחד המחירים הזולים מפתים,מצד שני אני שומעת סיפורים מבנות שסיימו במקומות כאלו ויצאו מאד לא מרוצות.אפילו כאלו שהגישו תביעה!מה דעתך בעניין?אני צריכה להגיע להחלטה באופן דחוף ביותר.

הוספת תגובה

• איפה ללמוד

אילנה כסיף
    23/07/2007

איילת שלום.
    על השאלה הזו אני יכולה לכתוב מאמר שלם- מה לבדוק כשרוצים להרשם ללימודים. אבל בקצרה (כי אין הרבה מקום...) העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא פשוטה: תבדקי מי מלמד אותך ומהו תכן הלימודים.
    אני תמיד מספרת על בחורה בלגית שקבעה תור למילוי בג'ל. אחרי שקיבלה את הטיפול היא סיפרה לי ששמעה עלי עוד בחו"ל אבל כדי להיות בטוחה היא רצתה לראות שאני אכן יודעת את העבודה (לכן היא קבעה תור למילוי) ושאני אכן זו שמלמדת ולא מישהו אחר. היא כמובן נרשמה לקורס וסיימה כבר ועובדת.
    הכי חשוב זה כמה ידע את מקבלת והאם יש לך יתרון על פני מי שסיימה בבתי ספר אחרים.
    אצלנו למשל, בנוסף לשיטות הסנטנדרטיות של האקריל והטבילה מלמדים גם טכניקות מתקדמות של בניה וציפוי ציפורניים טבעיות בג'ל IBD וטכניקות אקריל ללא ריח ועוד מספר טכניקות שונות באקריל של OPI כי ככה עובדים היום בעולם !!!!!! בנוסף, תלמידות שלנו אשר השתלמו בטכניקות המתקדמות מקבלות בנוסף לתעודה של נייל סטודיו 2 תעודות סיום מטעם OPI ן-IBD שהן תעודות בינלאומיות מוכרות בעולם. מלבד זאת התלמידות שלי מקבלות ממש ליווי צמוד עד להצלחה המקצועית שלהן אם זה בשיבוץ במקומות עבודה כשכירות או כעובדות עצמאיות בעלות עסקים משל עצמן כלומר, עד שהן מבססות את עצמן. טלפני לבתי הספר השונים, קבלי פרטים כללים ואז פשוט תעשי עבודת רגלים. תבדקי אם יש לך כימיה עם המורה ועם הצוות המקצועי ומהם תנאי הלימוד הפיזים. בכל מקרה, מניסיוני, לפחות, לא תמיד הזול הוא באמת זול...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילת בקשר לבחירת הבי"ס

סימונה שויקי
    23/07/2007

הייתי חייבת להגיב...
    אסכם את מה שיש לי לומר בפתגם אחד - "אין מתנות בחינם".
    אם יש בי"ס שנותן ונותן ונותן מתנות וגובה תשלום נמוך במיוחד זה לבדו צריך לעורר אצלך סימני שאלה. ביננו - מי עובד לשם שמיים??? הר כולם באים להתפרנס בכבוד אז נו באמת.. יש רק מסקנה אחת... חשבת על זה?

אני מציעה לך ללכת למקום שמכבד את עצמו שיש לו אבא ואמא , חברה מסודרת עם גב חזק , מישהו שלא יעלם מחר מחרתיים (וישאיר אותך עם חור בלב ובארנק), מישהו שכבר למדו אצלו אלפים אחרים לפנייך, מישהו מוסמך (ולא איזה חאפרית שיושבת בבית ומחליטה שהיא מורה ומלמדת אלוהים יודע לפי מה), מישהו שעומד בסטנדרטים של מוסדות ממשלתיים (כמו משרד העבודה), בקיצור מישהו שכבר הוכיח את עצמו.

אל תתפתי למחיר הנמוך, למתנות הנדיבות, למתיקות השפתיים, ולקיצורי הדרך , בדקי את תוכן הלימודים, משך הקורס, מספר מפגשים מספר שעות, איזה תעודות מקבלים, על חשבון מי החומרים, האם יש מבחן מסמיך בסוף הקורס, ומה מקבלי בנוסף לשיטות הלימוד הסטנדרטיות.

לרוב תגלי - שאם קיבלת ערכה ב"מתנה" תיאלצי להשתמש בה במהלך הקורס וכשהיא נגמרת באמצע הקורס עליך לרכוש את החומרים מכיסך.
    לרוב תגלי - שאת מכונת השיוף שנותנים לך במתנה - ניתן לזכות תמורת סכום מצחיק שאפילו לא אכתוב אותו מהבושה..
    לרוב תגלי - שאומרים לך שמשך הקורס הוא 12 מפגשים של שעתיים (ותאמני לי שאי אפשר ללמוד ב24 שעות את כל החומר).
    לרוב תגלי - שהמורה היא מישהי שסיימה קורס אחד לפנייך
    לרוב תגלי - שכדי ללמוד באמת את הכל תצטרכי לשלם תשלומים נוספים על חומר שאינו בתוכנית הלימוד.

בקיצור איילת - על מקצועיות לא מתפשרים, אם זה העתיד שלך ואת מתכוונת להתפרנס בכבוד המקצוע הזה, תעשי לעצמך טובה גדולה ותחסכי את קיצורי הדרך - לכי ללמוד אצל מי שמוביל את השוק , ומבטיח לך תמורה לכספך.

מאחלת לך מכל הלב בהצלחה!!

סימונה שויקי
    נייל סטודיו טירת כרמל
    8582555-04

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימונה - את לא יודעת כמה את צודקת

אילנה
    24/07/2007

אני למדתי בבית ספר שבאמת הקורס היה 12 פגישות של שעתיים ולא היתה מורה קבועה כל פעם בא מישהואחר ללמד (פעם זה היה בעלה של מנהלת בית הספר) הינו 18 בנות בכיתה ואף אחד לא ידע מה אני צריכה ללמוד היום או מה עשיתי בשיעור הקודם בקיצור זהו. ואני מאד מאוכזבת כי אני לא אעבוד בזה וסתם זרקתי כסף- הוצאו לי את כל הכיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך אילת לגבי בית ספר ללמוד בו.

שרית
    25/07/2007

אני למדתי בחדרה בביה"ס שלדעתי ממש לא מקצועי. תמורת סכום לא גדול,
    את המורה העיפו אחרי שהבינו שהיא רוצה לגמור את השיעור לפני שהוא התחיל.
    ומאז ואני חושבת שעד היום בעלת הבית ספר מלמדת.
    אני כבר הרבה זמן לא ביקרתי בביה"ס הבנתי שהם עוברים מקום. ואני ממש מאחלת להם שימצאו מורה כמו שצריך כי כך לא צריך להתנהל מקום. אני אפילו לא יודעת האם יש להם אישור ממשרד העבודה.אני יודעת שהבנות האחרות מאוד לא מרוצות גם כן.
    אני מאחלת להם כל טוב כי הם זוג צעיר ונחמד אבל עם זה לא אנחנו הולכות למכולת.
    מה שבטוח שאני אלך לעשות לפחות השתלמות במקום אחר.
    על הביה"ס הזה אני לא אמליץ.
    כל טוב ובהצלחה לך.
    מאחת שהורידו לה את כל הרוח מהמפרסים.
    והיא ממש לא מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור להתיאש!

אילנה כסיף
    25/07/2007

אל תתני לאף אחד להוציא לך את הרוח מהמפרשים! תלכי להשתלמויות תתאמני ותשפרי את ביצועייך, השקיעי את זמנך בקידום מקצועי. ותאמיני בעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה היקרה הרבה תודה רבה לך...

שרית מוריה.
    25/07/2007

אני כבר התקשרתי כבר בדרך לישם את דברייך.
    תודה רבה לך כיף שיש אנשים כמוך.
    יום מצויין.
    אני.(את שמי את יודעת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני, בבקשה תעדכני אותי לגבי ההמשך

אילנה כסיף
    25/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יו... איזה שרשור נהיה כאן

סימונה שויקי
    25/07/2007

אני מסכימה עם אילנה - לא להתייאש ולא לוותר. אם זה בדם שלך , אם את רוצה, ואם את אוהבת, קדימה שנסי מותניים, לא להסתכל אחורה רק קדימה בתקווה גדולה כי הכל הפיך והכל יכול להשתנות אם רק תירצי הגבול הוא השמיים.
    שיהיה לך בהצלחה.
    סימונה שויקי
    נייל סטודיו טירת הכרמל
    04-8582555

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על בית ספר

מעין
    11/09/2007

שלום
    אני לומדת קוסמטיקה בג'יג'י ואני קיבלתי במתנה קורס פדיקור
    ושמתילב שאמשתמשים בבית הספר בחומרים של נייל סטודיו וopl עכשיו רציתי לשאול
    האם ידוע לכם אם בג'יג'י תוכנית הלימוד היא כמוט בנייל סטודיו או לא?

ואיך הבית ספר של אתי דוד ברמת גן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס פדיקור

אילנה כסיף
    14/09/2007

למעין,
    לכל בית ספר יש תכנית לימודים משלו ועד כמה שאני יודעת ג'יג'י הוא מקום שטוב ללמוד בו. מעבר לכך, יש שיתוף פעולה בין ג'יג'י לנייל סטודיו על מנת לתת לתלמידות את הטוב ביותר.
    חשוב לציין שלנייל סטודיו יש תכנית לימודים בסיסית ומקיפה הכוללת שיתוף פעולה עם חברות בינלאומיות הנותנות לתלמידה את המקסיסמום על מנת שתוכל לפרנס את עצמה בסוף הקורס. המוטו של נייל סטודיו הוא העצמת נשים לעצמאות כלכלית ועל כך אנו לא מוותרים. בנייל סטודיו מקבלים בסוף קורס בניית ציפורנים תעודות בינלאומיות, עדיפות במציאת עבודה וגב מקצועי הנותן לך את האפשרות להכנס בצורה חלקה ומקצועית לעולם היופי. אינני חושבת שאת כל זה תמצאי בבתי ספר אחרים.
    בברכת שנה טובה ופוריה
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור יבש ליד הציפורן
    נטלי
    23/07/2007

יש לי עור יבש ליד הציפורן שמתפצל ונותן לה צורה ממש לא יפה. אני גוזרת אותו אבל הוא תמיד חוזר, איך אפשר להיפטר ממנו לתמיד?

לקביעת תור
    סגירה
    עור יבש ליד הציפורן

הוספת תגובה

• להפטר מעור יבש

אילנה כסיף
    23/07/2007

הדרך הטובה ביותר היא לשייף את העור עם פצירה גסה. בדיוק כמו שעושים כשרוצים להוריד עור קשה מהרגל. בהתחלה עלייך לבצע טיפול מניקור הכולל הסרת עור - טיפול מלא. ואז... לעקוב! כשמתחיל להתקשות, שייפי אותו והקפידי על שני דברים:
    1) השתמשי בשמן הזנה (עדיף סרום הזנה של OPI) מדי יום באזור היבש
    2) השתמשי בקרם ידים.
    העור יתרכך ולא ישוב להיות קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניית ציפוניים בג'ל
    ענבל
    22/07/2007

שלום,
    אני מחפשת מישהי שבונה ציפורניים בג'ל על הציפורן הטיבעית שלי.
    האם אתן מכירות מישהי? עדיפות לאזור המרכז.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    בניית ציפוניים בג'ל

הוספת תגובה

• בנית ציפורנים בג'ל

אילנה כסיף
    22/07/2007

ג'ל IBD נחשב הטוב בעולם לציפוי ולבניית ציפורניים בטכניקה זו. סניף נייל סטודיו בר"ג נותן את השרות הזה. את כמובן יכולה להתקשר 03-6787949 לקביעת פגישת יעוץ ולטיפול. נשמח לראות אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציוד לבניית ציפורניים
    א.ב.
    22/07/2007

אשתי נמצאת במהלך קורס לבניית ציפורניים ורוצה לרכוש גם ציוד מקצועי מתאים. בקורס הציעו למכור לה ציוד במחירים גבוהים.

האם אתן מכירות חנויות שמוכרות ציוד כזה (מכונת שיוף, מכונת ייבוש UV ועוד ציוד נלווה) במחירים סבירים?

לקביעת תור
    סגירה
    ציוד לבניית ציפורניים

הוספת תגובה

• רכישת ציוד מקצועי

אילנה כסיף
    22/07/2007

א.ב. היקר שלום, קודם כל תרשה לי לברך אותך ואת אשתך על בחירתכם במקצוע מוביל. לא ציינת היכן אישתך לומדת או באיזה שלב של הקורס היא נמצאת. אבל אני יכולה להניח שהיא די באמצע הקורס אם היא רוצה לקנות את הציוד שציינת. אני יכולה לספר לך איך הדברים מתנהלים במרכז השיווק שבניהולי. תלמידה שלומדת בקורסש בניית ציפורניים נחשבת למקצועית לכל דבר ועינין. מכאן שהיא זכאית לרכוש ציוד מקצועי במרכז השיווק במחירים של מקצועית (יש מחירון וקטלוג מסודרים הניתנים לכל חפץ).
    להבדיל מתחומים אחרים אולי, חשוב המותג שעומד מאחורי החומרים והציוד לבניית ציפורניים. לעולם ציוד אמריקאי- (מכונות שיוף KUPA, מנורות UV -IBD וחומרים לעבודה כגון OPI ו- IBD) יהיו יקרים יותר וסיבה היא לא רק המותג אלא גם הסחורה היא פשוט אמינה יותר ואיכותית יותר זו האמת! היצרן עצמו ואחריו היבואן עומדים מאחורי המוצרים כך שזו באמת קניה בטוחה ולרוב גם נכונה. מעבר לכך, חשוב ביותר שהמוצרים לעבודה יהיו בעלי אישורים של משרד הבריאות ולמכונות חשוב שיהיה תקן של מכון התקנים. כל מה שפרטתי לעי"ל עולה כסף, אבל גם שווה כסף.
    ואני אומר לך מה שאני תמיד אומרת לתלמידות שלי- כל זמן שאת לא בטוחה ביד שלך כדאי שתוכלי לסמוך על החומרים שאת עובדת איתם. רק כך אפשר להתקדם.
    בכל אופן, אשמח לעמוד לשרותכם באם יצוצו שאלות נוספות. 03-6787949

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוססת ציפורניים
    שנית
    19/07/2007

היי אילנה,
    אני כוססת צפורניים כל הזמן ובגלל זה לא הצלחתי אף פעם שיהיו לי ציפורנים יפות גם כשניסיתי לעשות בניה וגם אם שמתי חומרים על הציפורנים בשביל לא לאכול אותן. מה אפשר לעשות כדי שיהיו לי ציפורניים יפות?

לקביעת תור
    סגירה
    כוססת ציפורניים

הוספת תגובה

• הי שנית

סימונה שויקי
    21/07/2007

אילנה בחופשה ולכן אני אענה לך במקומה - כסיסת ציפורנים זו תופעה נוראית, וכל כך חבל , פשוט חבל....
    אני מציעה לך להכנס בזה בכל הכוח, להחליט שאת רוצה ולגמור עם הסיפור הזה, כי אני יודעת שאפשר.
    את מוכרחה להגיע לטכנאית שתעשה לך מה שנקרא "תוכנית גמילה" , בתחילה מדביקים ציפורניים מלאכותיות ומניחים לציפורן הטבעית לנפשה. אחרי מספר ימים מסירים את ההדבקה ובודקים מה שלומן, ומדביקים שוב, לאחר תקופה מסוימת שמשתנה בין כוססת לכוססת לפי מצב החומרה, מתחילים לבנות על הציפורניים, ועד שמרפאים אותן לגמרי ומחזירים עטרה ליושנה , ומחזירים את האצבע למצב נורמלי שבו אין נפיחות אין עור אכול, אין ציפורן כסוסה, ואין אודם מסביב לציפורן.
    אבל , והאבל פה הוא חשוב מאד, אם לא תחלטי בעצמך להתמסר לתהליך יהיה מאד קשה לטפל בך, זה צריך לבוא מתוך נחישות, זה קצת מטרטרר בהתחלה, קצת התעסקות, אבל בסוף זה משתלם, אוהו.. כמה משתלם... אני מקווה שתקחי על עצמך אחריות ותהיי חדורה במשימה כי הכל אפשרי .
    בהצלחה.

סימונה שויקי
    נייל סטודיו
    טירת הכרמל
    8582555-04

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנית חמודה

אילנה כסיף
    22/07/2007

אני מתנצלת על התשובה המאוחרתת אבל הייתי בטורקיה וסימונה האהובה ענתה ביסודיות לשאלתך. זו פשוט צריכה להיות החלטה לדבוק בהחלטה. אני יודעת שזה קשה - אני מנסה להגמל מעישון ... אבל גמילה זו גמילה ורק החלטיותוהתמדה ינצחו את ההרגל המגונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה