מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לקרדיט האבק ולצמחיםדליה, נהריה22/05/2011
בני סובל מאלרגיה קשה מזה מס שנים. אלרגיה זו גורמת לו להתנפחות של הכונכיות באף ומסיבה זו הוא עבר כבר 3 ניתוחים ( כריתת כונכיה ימין ושמאל + יישור מחיצה)
בני סובל מקשיי נשימה ומעברי נשימה, הנ"ל חייל קרבי, דבר המקשה עליו המשך פעילויות מבצעיות וכושר קרבי גבוה שצריך לשם כך.
אודה לכם מאד באם תסייעו לי כיצד עליי לפעול עם הרפואה המשלימה, נאמר לי שאולי זה יכול לעזור לו.
עד היום הוא נוטל תרופות (כדורים) כרוניים ותרסיסי אף , מה שבעצם לא עזר עד כה, לכן נאלץ לעבור 3 ניתוחים כאמור.
מודה מראש על העינותכם
דליה, נהריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדיט האבק ולצמחים - תגובה
ד``ר בן רנר22/05/2011שלום דליה.במידה והסיבה אלרגית יש לטפל בה.הניתוחים יפחיתו במקרה הטוב את אחוז החסימה באף אך לאלרגיה לא יועילו.אם לא עבר ברור אלרגי יש לעבור אותו ולטפל בהתאם גם בצבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידאליןהר דב עליזה22/05/2011
שלום רב, השאלה שמטרידה אותי היא: מדוע הפסיקו לייצר "סידאלין" ??? האם יש סיבה מוגדרת מבחינה בריאותית ?
לפי ניסיוני, שהוא גדול ורחב, זוהי תרופה אנטיהיסטמינית יעילה ביותר . אני אישית מעוד זקוקה לסידאלין כי תרופות אנטיהיסטמניות אחרות לא יעילות עבורי או אפילו מזיקות. מה אני יכולה לעשות על מנת להסיג תרופה עם הרכב החומר הפעיל שיש בסידאלין?
תודה מראש על המדע ועל התשובה
עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידאלין - תגובה
ד``ר בן רנר22/05/2011שלום עליזה.
זו אכן תרופה מצויינת אך ישנה מדור ראשון של האנטיהיסטמיניקות ולכן הופסק יצורה.אין בנמצא תרופה גנרית מקבילה.התרופות מהדור השני והשלישי טובות ובטוחות יותר ואין סיבה להתרפק על הסידלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באלרגיהדנה22/05/2011
בתי בת 17 ומרגישה רע בחודשי האביב ולפעמים זה ממשיך קצת מעבר למאי
בינתיים היא אפילו לא יכולה לצאת לטייל איתנו או עם חברים, אני רוצה לדעת בבקשה איזה טיפולים טבעיים יותר קיימים למישהי במצבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר22/05/2011שלום דנה
יש לעבור תבחינים לאלרגיה לזהות את הגורם ולטפל.אין טיפול טבעי לתופעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקתאשר22/05/2011
עשיתי בדיקת דם בשם ige-total וערך 1173.0 מזה מסמין אני בפחד בבקשה תעזרו לי לאן לפנות העם זה מחלה מפחידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי22/05/2011שלום רב,
הIGE TOTAL גבוה קשור למחלות אלרגיות של העור או ריניטיז אלרגי.
מדובר בד"כ לאלרגיה לאלרגנים נשאפים לדוגמה קרדית אבק בית או אבקנים,
לפנות לאלרגולוג לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לייתושיםריקי22/05/2011
היי . יש לי 3 בנות שכל קיץ זה אותו סיפור הייתושים!!!! ברגע שעוקצים אותם ייתןשים זה סיוט . זה מגדר להם מאוד!!המקום מיתנפח מאוד מאוד . הם מגרדים הפצע ניפתח ונהיית צלקת... הרגליים והיידים שלהם ניראים זוועה . ממש מפחיד כמו צלקות של אבעבועות. שאלתי היא האם אני צריכה ליבדוק למה זה? ומה אפשר לעשות עם הצלקות המגעילות שנישאר להם ומיתווסף מישנה לשנה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לייתושים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי22/05/2011שלום רב, יש לעשות כל מאמץ למנוע עקיצות יתושים על ידי אמצעים הקיימים בשוק.
במקום העקיצה אם התגובה היא גדולה ומטרידה מומלץ למרוח קרם רפואי נגד גרד ונגד תגובה דלקתית לדוגמה בטקורטן או דרמלר.
במקרה של מספר רב של עקיצות ניתן לתת גם סירופ אנטיהיסטמיני נגד גרד לדוגמה היסטזין או אריוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיות הנובעות מאסטמהליטל21/05/2011
שלום,אני בת 22 עד לפניי כמה שנים סבלתי מאסטמה שהתבטאה בקוצר נשימה.
בשנים האחרונות אין לי בעיות נשימה,לפחות לא משמעותיות אך אני סובלת מאלרגיה קשה באופן יום יומי המתבטאת בעיניים אדומות,הפרשות מהעיניים,גירודים. נזלת אלרגית בלתי פוסקת במהלך כל היום. (בטסט נמצאה רק אלרגיה לאבק)
מיותר לציין שהדבר מפריע לשגרת היום יום ומעייף אותי מאד. ניסיתי כדורי מניעה למיניהם ספריי לאף וטיפות עיניים כולם עזרו במידה מעטה,ולפרקי זמן קצרים.
האם יש פיתרון ארוך טווח או לפחות יותר משמעותי לבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיות הנובעות מאסטמה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי21/05/2011שלום רב, פתרון הכי מתאים במקרה שלך הוא טיפול חיסוני. זה טיפול מקובל שמתבצע במרפאות אלרגיה בלבד. כתוצאה של הטיפול נוצרת חסינות\עמידות\ירידה ברגישות לקרדית אבק בית ואלרגנים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלובס היה מאמר על שואב עם נורת UVC
איתן22/05/2011בס"ד
זה בהחלט נשמע מעניין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאחר וירוס בבטןצופנת20/05/2011
שלום רב
ביתי היתה עם וירוס של הבטן: ביום הראשון גם חום ולאחר מכן שלשולים. מצבה משתפר לאחר כמה ימים, היא עדיין משלשלת מידי פעם אבל כאבי הבטן ותדירותם פחתו משמעותית.
מאתמול, יש לה אלרגיה - התעטשויות, נזלת, גירוד בכל הגוף מלווה בגבשושיות נפוחות ואדומות.
מבחינת תרופות היא קיבלה פעם אחת קל בטן ביום שלישי בלילה והאלרגיה הופיעה ביום רביעי בלילה.
האם האלרגיה היא תגובה לקל בטן למרות שעברו 24 שעות?
אני נותנת לה סירופ אריום 2.5 סיסי פעם ביום. רופאת עור ישנה רק באמצע שבוע הבא
אחרי התרופה יש שיפור.
אודה לחוות דעתך
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאחר וירוס בבטן - תגובה
ד``ר בן רנר20/05/2011שלום המשיכי באיראוס.כנראה תפרחת ויראלית ולא אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה אלרגית???מרינה20/05/2011
שלום רב.
בכל פעם שאני שותה משקה אלכוהולי שזה בירה, יין, ויסקי וכו', מופיעים על כל הגוף נקודות אודומות ממש לאחר כמה לגימות של המשקה...
האם זאת יכולה להיות אלרגיה???
ושאלה נוספת, לא משנה כמה משקאות או אפילו כמה לגימות של משקה אלכוהולי שאני אשתה למחרת בבוקר אני מתעוררת עם כאבי הראש, למרות שאני אוכלת ושותה מים(יחד עם האלכוהול). אילו סיבות יכולות להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה אלרגית??? - תגובה
ד``ר בן רנר20/05/2011שלום
זוהי תגובה לאלכוהול.יתכן וזה יחלוף בבא העת ויתכן ולא.עד אז ללא אלכוהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ..אלרגיה לחלב או רפלוקס סמוי?אמא מודאגת19/05/2011
שלום וברכה,
ביתי בת 4 חוד' (נולדה 2.300 ק"ג,שבוע 40)ויש לה תופעות של: בכי לאחר האוכל,המון ליחה,גיהוקים,שיהוקים,אדום בפי הטבעת והכי נורא חוסר תאבון (בקושי מגיעה ל500 מ"ל ביממה)היום שוקלת 5 ק"ג.(עלתה 100 גרם ב-10 ימים אחרונים,אחוזון 5)
ניזונה ממטרנה חלבית ולפני 3 שבועות החלפנו לאינפמיל.
היינו אצל מומחה גסטרו שטען לרפלוקס סמוי ונתן מרשם ללוסק,אך ששאלתי אותו האם ניתן לבצע בדיקת רגישות לחלב אמר שבגיל זה הבדיקה אינה אמינה.
האם לאור התסמינים הנ"ל(ללא פריחה והקאות)יש אפשרות שרגישה לחלבון חלב ו/או סויה?
אמא מודאגת מאוד......................
תודה מראש............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ..אלרגיה לחלב או רפלוקס סמוי? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי19/05/2011שלום רב,
ניתן לבצע טסטים אלרגיים גם בגיל הזה. רגישותם ואמינותם גבוה מאוד.
אלרגיה לחלב פרה אצל תינוקות לפעמים גורמת לתופעות במערכת העיכול בלבד.
בינתיים ניתן לנסות מזון צמחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפניסטיל למשך זמן ארוךיואב19/05/2011
קובי שלום,
בני יואב בן שלוש, סובל ממספר תופעות אלרגיות (אטופיק, דלקת עיניים אלרגית קשה, רגישות למזון, וכו'...). בהתייעצות עם רופא המשפחה ניסינו מספר סירופים להקלה 'מערכתית' - אריוס, לורתרים, פניסטיל ופרופיטן (בשילוב עם אזולאייר).
מכולם רק לפניסטיל היתה תגובה חיובית - הגרד בעיניים ובעור ירד משמעותית, וחזר עם המעבר לאנטי-היסטמין אחר.
שמענו שהפניסטיל בעייתי לאורך זמן, ורציתי לדעת האם זה נכון, ומה המגבלות הכלליות לשימוש בתרופה. המינון היה 14 טיפות ליום, וניתן במשך שבוע.
בתודה מראש,
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפניסטיל למשך זמן ארוך - תגובה
ד"ר קובי עונה באתר אחר,
מותר לתת פניסטיל גם הרבה מעבר לשבוע, ללא תופעות לוואי מיוחדות.
מומלץ לפנות לאלרגולוג לבירור אלרגי ולהתאמת הטיפול הסביבתי והתרופתי.
בברכה ד"ר ולרי טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה בפרקי אצבעותאלי18/05/2011
שלום רב.
אני גבר בן 34 וסובל מזה כבר חודשיים מאקזמה בפרקי אצבעות בידיים.
הייתי מספר פעמים אצל רופא עור שנתן לי משחה בשם נרידרם שעזרה לשבוע אחד בלבד (האקזמה חזרה במקום אחר, לא באזור שטופל).
מבדיקות דם התברר שה- IGE שלי בדם גבוה מגיע לרמה של 710.
רופא משפחה שלח אותי לעשות טסטים אצל אלרגולוג. במהלך הטסטים התגלה שאני אלרגי לפריחה של עצי זית/ברוש וכו' ולג'וקים, בבדיקת "מדבקות על הגב" לא נמצאה רגישות. הרופא לא רשם שום טיפול אלא אמר להגיע אליו בעוד חודשיים (בחודש יוני הקרוב) . חזרתי שוב לרופא העור והפעם הוא רשם לי כדורים בשם טלפאסט ואמר שהאקזמה שיש לי כתוצאה מאלרגיה והתרופה אמורה לעזור. שתיתי את הכדורים במשך 4 ימים ולא ראיתי שיפור, אז החלטתי להפסיק לשתות אותם. חשוב לציין שאני סובל מהתקפות של היתעטשות עונתית (כנראה בגלל אלגיה). בעבר היו יוצאים לי נקודות אדומות קטנות באותם אזורים שבהם התחילה האקזמה ולאחר תקופה של שבוע שבועיים היו נעלמים לבד.
מה הייתה ממליץ לי לעשות בכל הנוגע לעניין האקזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה בפרקי אצבעות - תגובה
רמת IGE גבוה קשורה לאלרגיה לאבקנים שנמצאה אצלך בבדיקה. אקזמה אלרגית זאת מחלה כרונית. היא חולפת וחוזרת. האלרגיה נשארת בגוף להרבה מאוד זמן ולכן האקזמה חוזרת מדי פעם. הטיפול הטוב ביותר זה משחות מסוג נרידרם או דרמלר או בטקורטן. יש למרוח פעם-פעמיים ביום עד השיפור המלא ובהמשך לחזור על הטיפול לפי צורך.
ישנה משחה גם לא הורמונלית לטיפול באקזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בחוחובה במוצרי קוסמטיקהנעה18/05/2011
מגיל קטן אבחנו אצלי אלרגיה חמורה לחוחובה ואלוורה.
בזמן אחרון שמית לב שוגדל השימוש בחומרים אלו במוצרי קוסמטיקה כמו סבונים טבעיים קרמים וכ'ו.
לא מזמן השתמשתי בסבון גוף מבלי לדעת שיש בוא חוחובה ואלוורה, ובמשך חודשיים לא נוצרה שום תגובה אלרגית.
כשהתחלתי להשתמש בספוג רחצה ולקרצף חזק את הגוף,הופיעה לי פריחה נוראים על כל חלקי הגוף.
האם עלי לפחד משימוש גובר מצד חברות קוסמטיקה בחומרים אלו? מה עלי לעשות בעת הופעה של אלריה מהסוג הזה? ולמה במשך חודשיים לא הופיע תגובה אלרגית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בחוחובה במוצרי קוסמטיקה - תגובה
כדאי לך לפנות לאלרגולוג ולבצע תבחיני מטלית לאבחון אלרגיה לחומרים קוסמטיים, סבון, שמפו וחולי. אם יש חשד לסבון ספציפי כדאי להביא אותו לבדיקה אצל אלרגולוג.
ניתן לבצע תבחין עורי עם ג'ל אלוורה כדי להוכיח קיום של אלרגיה או לשלול. יש להביא אותו לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבאמא לאפרוחית18/05/2011
שלום רב,
בתי בת 4 חודשים סובלת מרפלוקס, עד היום ניזונה מהנקה בלבד.
השבוע ניסינו פעם ראשונה לתת לה אינפמיל - הגיבה בפריחה חזקה מאוד בלחיים (ממש כמו כוויה), נפיחות קלה בלחיים, פריחה קלה מאוד בגוף...
הרופא אמר שהיא כנראה אלרגית לחלב ונתן לה תחליף נוטרמיגן.
מאיזה גיל אפשר לעשות טסטים לראות בדיוק למה היא אלרגית ובאיזה רמה?
היא אינה מוכנה לאכול את הנוטרמיגן (אולי בגלל שזה אחד התחליפים הכי מגעילים שקיימים) ואני רוצה לדעת האם אפשר לתת לה פורמולה צמחית אחרת...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי!!!
אמא לאפרוחית19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחלב - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי19/05/2011שלום רב, ניתן כבר בגיל הזה לבצע טסטים אלרגייה לחלב פרה וסויה.
תחליפי חלב צמחיים מורכבים על בסיס סויה. בד"כ אין אלרגיה לסויה אצל תינוקות אלרגיים לחלב. מומלץ לפנות לאלרגולוג ולבדוק אלרגיה במקום ובמיידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
אמא לאפרוחית19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לברושדנה17/05/2011
שלום,
1.בבדיקת אלרגיה נמצאה אלרגיה לברוש בדרגה 2. מתי הפריחה של הברוש? אם אני מרגישה בימים האחרונים תופעות אלרגיות ייתכן שזה קשור לברוש? אם כן מה ניתן לעשות?
2. ליד קרדית אבק הבית, שערות חתול ויתושים מסומן לי +-. זה אומר שאני אלרגית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לברוש - תגובה
+ זאת תוצאה חיובית,
++ זה גם חיובי , ובד"כ יותר משמעותי.
עץ ברוש מפרישה אבק אלרגני כל השנה אך יותר באביב בימים האלה.
ניתן להתעדכן בתחזית הפריחה באתר של משרד הגנת הסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאלרגיהמשה17/05/2011
יש לי אלרגיה לאבק חתולים דשא עצי זית וכו'.
זה גורם לי הרבה לנזלת כרונית. שהייתי ילד לא זכור לי שהייתי כזה , ושאלתי את הרופא היא אמרה לי שאלרגיות יכולות פתאום להתפתח ולא חייב להיוולד עם זה.
והאלרגיה הכי קשה זה אלרגית האבק אי אפשאר להימנע ממגע איתה כמו שאר הדברים.
שאלתי זה האם יכול ליהות שעל ידי טיפול סביבתי האלרגיה תחלוף ?
ואך זה אני גם אלרגיה ובלילה זה עובר לי ?
וכמה עולה בערך הטיפול החיסוני ? והוא יעזור בטוח ? כי קראתי פה ואנשים עשו את זה וזה לא עזר להם. הגיוני?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאלרגיה - תגובה
אלרגיה מתפתחת, אנשים לא נולדים אלרגיים.
טיפול חיסוני יעיל בכ80% מהמטופלים, שזה אחוז לא רע בכלל,
עלות של טיפול חיסוני שונה בין הרופאים ובין קופות חולים.
תפנה לאלרגולוג דרך קופת חולים או פרטי ותקבל הסבר מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)