מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פיתרון סופי לאלרגיה לקרדית הבין הכסאות26/01/2011
אבק?
נמאס לי מזה.
חוץ מזה אני חיה מרב שנותי בר"ג ואין להם מושג שברמת אביב מצאו אצלי אלרגיה נשימתית לקרדית האבק כשגרתי שם כשהייתי ילדה . בקושי שכנעתי את הרופא משפחה שלי שיש לי נזלת אלרגית.
הבעיה היא שכשיש לי נזלת באה לי גם אסטמה וזה לא מקובל עליהם שזה קשור לנזלת וקשור לאבק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש פיתרון סופי לאלרגיה לקרדית ה - תגובה
ד``ר בן רנר26/01/2011שלום
רפואה זה מקצוע קשה,עם התמחויות שונות..לתופעות אלרגיות קיימים רופאים מומחים בתחום ואין מניעה לפנות אליהם.אין צורך לשכנע אף אחד וגם הפניה כיום בכל הקופות חופשית ללא הפניות וקשיים בירוקרטים כבעבר.לכן במידה ואת חושדת באלרגיה פני למרפאה אלרגית .אין צורך לקבל רשות מאף אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע, אולי?
ניב30/01/2011הי,
אני קראתי שטיפול סביבתי יעיל יכול להפחית משמעותית את התלות שלנו
בתרופות נוגדות אלרגיה למיניהן (התרופות מטפלות בסימפטומים בעוד שטיפול סביבתי של 15 בשבוע מטפל בשורש הבעיה - הרחקת גורם הסיכון מהסביבה שלנו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע, אולי? - תגובה
ד``ר בן רנר30/01/2011נכון מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות?אני25/01/2011
אני מטפלת בחיידק הליקובקטור כבר כמה ימים.להלן הטיפול:
שני שעבר בוקר+ערב לוסק מוקסיויט.בשבת הטיפול הוחלף לבוקר+ערב לוסק+קלרידקס+מטרוג'ל.
היום נטלתי את הטיפול ב6.00 בבוקר,ובשעות הצהריים הבחנתי בפריחה באזור החזה.הרגשתי גם מעין חום בפנים.
תופעות אלו היו בערך שעה וחלפו לחלוטין.
כעת נותרו לי יומיים לטיפול ואינני יודעת האם להמשיך את הטיפול או להפסיק.
כבר הגעתי כמעט לסוף ואני חייבת לחסל את החיידק מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות? - תגובה
ד``ר בן רנר26/01/2011שלום אני
במעדה והתופעות חלפו ונותרו לך יומיים נסי להמשיך .במידה והתםרחת תופיעה שוב תפסיקי.בד"כ הקלרידקס גורם לפריחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים אדומים על הבטן- אלרגיה?דניאל25/01/2011
שלום רב,
אני בן 21. מזה תקופה ארוכה (מעל שנה) אני מבחין באודם בקפלי העור (בד"כ הבטן/היד) שמופיעים בהתקפים של מס' דקות וחולפים....יש לציין כי הממצאים אינם מגרדים כלל.
מה משמעות תופעה זו והאם ייתכן ומדובר באינטרטיגו? אולי פטרת?כיצד עליי להשלים בבירור?
תודה וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים אדומים על הבטן- אלרגיה? - תגובה
ד``ר בן רנר25/01/2011התפרחות בקפלים יכולים לנבוע מגירוי מקומי כמו מתופעה אלרגית .על מנת לאבחן יש להבדק פיזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון אלרגיה לחלב בתינוקותזואי25/01/2011
שלום,
בתי בת חצי שנה וניזונה עד כה מהנקה מלאה. בשבועות האחרונים אני מנסה לשלב תמ"ל ודי מבולבלת באשר לתגובתה לעניין. הבלבול נובע כיוון שברקע נוטה לפלוט לא מעט מאז היוולדה. כמו כן סובלת מסבוריאה בקרקפת ובמצח המלווה בגרוד.
תגובתה לשילוב תמ"ל עד כה:
בנסיון עם מטרנה: כאשר ניתן עד 40 מ"ל ניכרו פליטות ברמה סבירה. 60 מ"ל ניכרו פליטות משמעותיות וגזים. צואה תקינה.
בניסיון עם סימילאק: כאשר ניתן עד 60 מ"ל ניכרו פליטות סבירות. כאשר ניתן 80 מ"ל ניכרו פליטות משמעותיות יותר כשעתיים אחרי האוכל. בניסיון לתת ארוחה שלמה של 150 מ"ל ניכרו בשעה שאחרי כעשר פליטות בכמויות גדולות ונראה שפלטה את כל מה שאכלה. במקביל קיים גרד רב בראש וגזים. צואה תקינה.
שאלותי הן:
1. האם נראה שמדובר בתגובה אלרגית לחלב ?
2. האם יש דרך לבדוק אלרגיה לחלב באמצעות תבחין כלשהו ולא על בסיס סמפטומים ?
כמובן שכל תובנה אחרת בנוגע לנושא תתקבל בברכה.
תודה מראש,
זואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון אלרגיה לחלב בתינוקות - תגובה
ד``ר בן רנר25/01/2011זואי
אפשר לבצע תבחינים במרפאתי .לגבי הפליטה נראה לי שהכמות גדולה מדי ואם תקבל מנות קטנות יותר ובהדרגה תתרגל לאוכל החדש ולכמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב כדורי אלרגיהליאור גלילי25/01/2011
שלום,
יש לי אלרגיה קלה בסביבות חורף-אביב שנמשכת כמה חודשים,
שמתבטאת בהתעטשות ונזלת כרונית..
אני חייבת לעצור את הנזלת , ולקחתי אלרז'יקס (כי זה מה שהיה לי בבית)
הכדור לא ממש עזר..
רציתי לדעת עם אפשר לשלב עם כדור דקסמול קולד לצינון רגיל?
לפחות עד שאלך לרופא לקחת מרשם לכדור יותר חזק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב כדורי אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר25/01/2011כן ניתן לשלב או לקחת שני כדורי אלרגי ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגבג'סי24/01/2011
שלום רב, לפני כחצי שנה התחתנתי ואני ובעלי עברנו לגור בבית הורי, מאז לבעלי מדיי פעם יש מן פריחה אדומה בצורת משולש בגב- מתחילה בכתפיים ומסתיימת ב"שפיץ" לקראת עצם הזנב, יש לציין כי בעלי חולה אסטמה (לשעבר- חדלו לו ההתקפים) האם זו תגובה של אסטמה של העור? אם לא ממה יכולה לנבוע "פריחה" זו? (בד"כ אני מורחת לו משחה שאחי (שחולה אסטמה) היה שם כשהייתה מופיעה לו תגובה של אסטמה של העור ורק אז זה עובר)
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בגב - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי24/01/2011שלום יסמין,
פריחה בגוף אצל בן אדם אלרגי יכולה להיות גם "אסתמה של עור". צריך לאבחן אצל אלרגולוג ולהתאים טיפול כפי שמקובל באלרגיה: טיפול סביבתי, טיפול מניעתי, תרופתי, שמירת לחות עור וחולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לפניציליןמאיה24/01/2011
לאחר איבחון של חיידק סטרפטקוק A התחלנו בטיפול במוקסיוויט (ילדה בת 4.4 שנים).
לאחר3 ימים הופיע חום.לאחר 9 ימים הופיעה פריחה תחילה בפנים ולאחר מכן בכל חלקי הגוף. בדיקות דם שללו חיידקים בדם (שללנו מחלת הנשיקה)
הרופא אומר שזו רגישות לפניצילין.
1. האם סביר שאחרי 9 ימים הופיעה הפריחה? אולי זה תגובה לחום שהיה?
2. האם יש טסטים לרגישות לפניצילין?
3. מה זה אומר בגדול "הרגישות" הזו? למה לשים לב בעתיד?
הטיפול בפריחה כלל טיפות פניסטיל וכדורי בטנזול. הילדה בסדר במשך היום אבל בלילה לא ישנה מרוב גירודים. מגרד רק בכפות רגליים. כבר 5 ימים! מה עושים?
תודה
מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מוזרה ברגליים
אושרית גל17/11/2011שלום, בעלי בן 33 לפני שבוע וחצי שתה אנטיביוטיקה פן רפא ויק 500 בגלל שפעת. ביום שסיים אותה התחילו לצאת לו עיגולים קטנים אדומים שטוחים ברגליים למטה . הכתמים האדומים גדלו וגדלו והפכו אדום-כחול וגדולים יותר. מאתמול זה גם נפוח וכואב וקשה לו לדרוך על הרגל. וכמו כן זה עכשיו מתחיל להיות גם ברגל השניה. אני מצרפת תמונה ואודה לך אם תגיד לנו מה דעתך וממה זה קרה.
תודה
אושרית
050-3354020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה מוזרה ברגליים - תגובה
ד``ר בן רנר20/11/2011שלום זו תגובה אופינית לטיפול במוקסיפן במחלות ויראליות .התופעה תחלוף .ניתן לתת אנטיהיסטמיניקה טלפסט או לורסטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לפניצילין - תגובה
ד``ר בן רנר20/11/2011מדובר קרוב לודאי בפריחה על רקע זיהומי ולא על רקע רגישות למוקסיפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לפניצילין - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי24/01/2011שלום מאיה,
זה לא סביר שאלרגיה למוקסיפן תתחיל 9 ימים אחרי התחלת הטיפול במוקסיפן. ככל הנראה מדובר בפריחה וירלית או אורטיקריה או פריחה אחרת שלא קשורה למוקסיפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לפניצילין - תגובה
ד``ר בן רנר25/01/2011שלום
זו תגובה לחיידק ! בשילוב עם מוקסיביט.זו לא אלרגיה לפניצילין.אחרי שתחלים ניתן לבדוק את הרגישות למוקסיביט .אם לא נבדוק היא תסתובב עם תווית הרגישות כל חייה לשוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינגולרר.ר.22/01/2011
בני ,נער בן 17.5 מטופל בסינגולר מזה כחצי שנה. מומחה נשימה אליו הופנה מטעם הצבא ,קבע שעליו לקחת תרופה זו כל חייו.
מה הן תופעות הלוואי שלה?
האם ידוע מה הן ההשפעות של שימוש ממושך בסינגולר ולכל החיים??
האם יתכן נזק מלקיחת התרופה באופן לא סדיר?
בתודה מראש,ר.ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינגולר - תגובה
ד``ר בן רנר22/01/2011שלום
יש להזהר מהמינוח "כל החיים" הכונה למעשה ,תקופה ארוכה .אין צורך להתרגש .יהיו עוד רופאים ועוד שינויים במהלך החיים .לתרופה אין תופעות לוואי .יש לקחת באופן סדיר תוך כדי מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לפליקסונז תופעות לוואי?ויטלי22/01/2011
שלום
רציתי לדעת האם שימוש ממושך בתרסיס לאף פליקסונז יכול לגרום לתופעות לוואי כלשהם
כמו כן קראתי בעלון שיכול לגרום לטעם וריח רע
מה הכוונה? האם זה משהו שאני רק ירגיש או שגם אנשים לצידי??
לעזרתכם אודה.
ויטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליקסונז תופעות לוואי! - תגובה
ד``ר בן רנר22/01/2011שלום . אין לתרופה תופעות לוואי רציניות .התופעות הנפוצות הן דימומים מהאף .הרגשת הריח היא אישית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך!
ויטלי23/01/2011שלום
קודם כל תודה על התגובה המהירה
רציתי רק לדעת האם הרגשת הריח מלווה לאורך כל היום או רק
בשאיפה הראשונית
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסחוביץ יואב
האם התרסיס יכול לפגוע בעניים07/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך! - תגובה
ד``ר בן רנר23/01/2011לזמן קצרצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לתותים - נקודות אדומות על הפניםד``ר בן רנר22/01/2011
שלום רב,
לפני שבוע אכלתי את התותים הראשונים העונה - מאז החלו לצאת לי נקודות אדומות על הפנים... היום אכלתי שוב תותים - הסתכלתי בראי וראיתי שצצו לי נקודות גם על הלשון.
חשוב שאציין, שבשהיותי ילדה קטנה היתה לי אלרגיה לתותים : באופן מיידי אחרי אכילה היו יוצאות לי נקודות על הלשון (שעשע אותי שהיא דמתה לתות) ועל הפנים . מאז ועד היום (יותר מ10 שנים) לא נתקלתי בתופעות אלו למרות שהמשכתי לאכול תותים בחיבה רבה.
מה אפשר לעשות כדי להרגיע את הסימפטומים (מעבר להמנעות מתענוג מפוקפק זה) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לתותים - תגובה
ד``ר בן רנר22/01/2011ניתן לקחת אנטיהיסטמיניקה -כדור לורסטין אחד ביום ולא לאכול תותים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי זילרג'י ?
אפרת22/01/2011תודה רבה על התגובה המהירה,
האם גם "זילרג'י" יעשה את העבודה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי זילרג'י ? - תגובה
ד``ר בן רנר26/01/2011כן ללא ספק.הוא אחד מהאנטיהיסטמיקה היעילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםמיכל21/01/2011
שלום הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר לי שיש לי אלרגיה בעיניים.בנוסף אני מנוזלת ויש לי אדמומיות בפנים(באזור הלחיים),וזה מגרד.בעבר עשיתי בדיקת אלרגיה וגילו לי אלרגיה לניקל.האם יש קשר,ואם לא מה הסיבה לאלרגיה?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
ד``ר בן רנר22/01/2011לא אין קשר.יש לבצע תבחינים לאלרגנים נשאפים במרפאת אלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגוףעדי21/01/2011
שלום רב! אני בת 34, לא סבלתי עד כה מאלרגיות או פריחות אלרגיות בעור.
לפני תקופה קצרה בגלל כאבי שיניים הומלץ ע"י רופא שיניים להשתמש פעמיים בשבוע באלמקס ג'ל.(יש בו חומר פעיל propylene glycol)
לראשונה השתמשתי בו ב09/01/11 ,אח"כ ב 13/01/11 ובפעם אחרונה ב 18/01/11 ויום למחרת הופיעה לי פריחה מעט בצוואר וחזה אבל בעיקר בידיים מהמרפקים ומתה בחלק הפנימי, קצת בצדי הבטן וברגליים למתה. הפריחה כמעט ואינה מגרדת, נקודות קטנטנות ורודות,רבות וצפופות, בולטות במישוש כמו עור "ברווז".
הפריחה נמשכת כבר 3 ימים.
השאלה שלי האם זו יכולה להיות פריחה אלרגית כתגובה לאלמקס ג'ל או שזו משהו כמו אדמת כי אני לא מחוסנת. כמה ימים לפני כן הייתי עם נזלת וצינון. כמו כן, ערב לפני הופעת הפריחה אכלתי תותים. אבל מעולם לא הייתה לי רגישות לתותים קודם.
כמו שאמרתי הפריחה כמעט ולא מפריעה לי, אין כמעט גרד, האם אני חייבת ליטול כדור נגד אלרגיה או יכולה להמתין ולראות אם זה עובר לבד?
האם אקח על עצמי סיכון גדול אם אשתמש באלמקס ג'ל שוב כי אני זקוקה לו לטיפול בשיניים.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בגוף - תגובה
ד``ר בן רנר22/01/2011שלום .חכי שהכל יחלוף ואז קחי שוב מעט אלמקס להתרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה והנקהרונית3121/01/2011
שלום רב,
אני מניקה תינוקת בת חודש.
אני סובלת מאלרגית קדחת השחת שמתחילה בפברואר והינה רגישות לאבקנים של פריחה.
האם מותר לי להתחיל בטיפולי זריקות או מה שיידרש למנוע האלרגיה במקביל להנקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה והנקה - תגובה
ד``ר בן רנר22/01/2011בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות שפתיים.אורית20/01/2011
גיל 30,נקבה
מזה כמה חודשים שאני סובלת מהתנפחות שפתיים, מלווה בכאבים חזקים. אי אפשר כמעט לדבר למשך שבוע/שבועיים עד שהן מתיבשות ממש ,מתקלפות וחוזרות למצב רגיל.
הייתי אצל רופאי עור ולבסוף במחלקת העור ברמב"מ חיפה נאמר לי שיש לי אסטמה של העור. קבלתי משחה לטיפול שאינה עוזרת לי בכלום. הנפיחות חוזרת מידי זמן מה.
ברמב"מ עשו לי בדיקות אלרגיה ל48 חומרים עם מדבקה בגב למשך מספר ימים ולא גילו כל ממצא לרגישות. רופאת העור שלי רוצה לעשות עכשיו טסטים נוספים, רחבים יותר.
מגיל צעיר יש לי פריחות מאחורי האזנים ועד היום ללא הפסק.
האם אין אף רופא שמסוגל לאבחן מה יש לי וכימד לטפל בזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות שפתיים. - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי20/01/2011שלום רב, אורית,
במקרה של חשד לפריחה מסוג "אסתמה של עור" יש לפנות לאלרגולוג כדי לבצע תבחיני עור לאלרגנים נשאפים מין האוויר כמו קרדית אבק ואבקנים. לאחר קביעת אבחנה ניתן להתאים טיפול הולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב ומוצריודורית19/01/2011
בתי בת שנה וחצי עם "עבר" של 4 פעמים דלקות ריאות והתקפי סטרידו חוזרים ונשנים,עשינו בדיקות ונתבשרנו כי היא סובלת מאסטמה של ילדים=אלרגיה מגורם כלשהו. הלכנו לרופא הוליסטי שאיבחן אלרגיה לחלב ומוצריו...הייתכן? ומה נותנים במקום כדי לא לאבד סידן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב ומוצריו - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי20/01/2011שלום דורית,
אסתמה כמעט ואף פעם לא נגרמת על ידי אלרגיה לחלב.
לפני שמונעים מבתך מוצרי חלב מזינים וטעימים ממליץ לבצע בדיקה מדויקת של אלרגיה לחלב אצל אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)