מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה על תשובתך, רק חידוד קטןאמא29/12/2010
כאבי הבטן מתלווים בקושי ביציאות באופן כללי
שעושה יציאה לאחר שתית חלב= נוזלי מאוד
שעושה יציאה לאחר שתיית צמחי= יותר קשה
איך שני אלו מסתדרים עם קושי במתן יציאות והאם זה בכלל יכול להיות קשור לאלרגיה
(פי הטבעת נבדקה ע"י כיורוג ושלל בעיה כלשהי).
רופא אלרגיה של בתי המליץ לבדוק רק ע"י מתן חלב צמחי...האם יש אפשרות נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על תשובתך, רק חידוד קטן - תגובה
ד``ר בן רנר02/01/2011הכל מתאים לאי סבילות לחלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לסויהילנה28/12/2010
שלום.
בני בן שנה וחודש. עד גיל 7 חודשים ינק הנקה מלאה. מגיל 7 חודשים התחיל לקבל סימילק חלבי. כחודשיים וחצי לאחר מכן התחילו אצלו הקאות מיד אחרי כל ארוחה. הרופא שלנו שלחה אותו לבדיקת רגישות לחלב ובבדיקה התגלה שהוא רגיש לחלב.
החלפנו את הפורמולה החלבית לסימילק איזומיל צימחי ובמשך כמה חודשים היה שקט.
לפני בערך כ3 שבועות ההקאות חזרו שוב וכרגה יש מחלוקת בין כמה רופאים שראו אותו.
יש רופאים שחושבים שזה בגלל שהוא מצונן ומנוזל וכתוצאה מכך הליחה גורמת להקאות ויש כאלה שחושדים שהוא פיתח רגישות גם לסויה.
אני לא יודעת כבר למי להקשיב. שבוע שעבר כמעט הגענו למיון מכוון שהוא הקיאי את כל מה שנכנס לו לפה והיה חשד להתייבשות.
רציתי לדעת האם יכול ליהות שהנזלת הקאהות וליחה יכולות להיות ההשלחות של אלרגיה ומה אתם ממליצים לעשות.
האם כדאי לעשות גם בדיקת דם לבדיקת רגישות לסויה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לסויה - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום
מליחה ונזלת לא מקיאים ! נקודה .ניתן לבצע תבחין לסויה בקלות ולברר אם זו הסיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לסויה
ילנה28/12/2010שלום ד"ר ורנר.
קודם כל תודה רבה על תגובתך המהירה.
יש לי מספר שאלות:
1.האם אלרגיה לסויה יכולה לגרום לנזלת, הקאות, ליחה שיעול?
2. איך בעצם אפשר לדעת בשלב זה אם כל התופעות האלה הן תוצאה של רגישות לסויה אומשהו אחר.
אני מאוד מבולבלת ממה ששמעתי מרופאים שבדקו אותו משום שהם אמרו פה אחד שלא נראה להם שיש לו רגישות לסויה והסיבה למצבו זה פשוט כמויות של ליחה ( שהיא התוצאה של נזלת שממנה סובל מספר חודשים), הליחה גורמת לשיעול וכך גורמת להקאה שהיא תמיד קורת אחרי האוכל.
3. בשבוע אחרון קיבל טיפול בפניסטיל וזה מה שהפסיק את ההקאות לבנתיים אבל יש לי הרגשה שהמצב הזה לא ימשך הרבה זמן. האם נראה לך שיש קשר בין זה שהוא הפסיק להקיא כרגע אחרי טיפול בפניסטיל לסיכוי שאכן מדובר ברגישות לסויה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחתולים...?יעל27/12/2010
בעקבות הכנסת חתול חדש הביתה (מזה חודשיים) החלו לי גירודים באוזניים (חיצוני) ובידיים...מעין גירוד בלתי פוסק ומטריד..לא יודעת מה לשים כדי להרגיע את המקום..
האם תוכלו להמליץ לי על משחה או משהו שיעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחתולים...? - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום.בדקי רגישות לחתול .אם היא חיובית הבעיה לא תפטר ע,י משחה .וצריך יהיה לחשוב אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות???אמא27/12/2010
בני בן 4.5 חודשים, ינק מלא עד גיל חודשיים ובין לבין קיבל תוספות קטנות של סימילאק שגרמו לכאבי בטן חזקים, מגיל 3 חודשים התחלנו עם מטרנה, כאבי הבטן לא פסקו עד היום...
בנוסף בכי מתמיד באכילה, לעיתים קורה שלא בוכה...
היום מקבל רק מטרנה ובגלל שסובל מכאבי בטן (יכול להיות ער שעות רבות או להתעורר המון בלילה).
החלפתי לו לפני 4 ימים לצמחי והיה ניכר שיפור רב בכאבי הבטן,למעט קושי לתת צואה. יש לציין שהצואה עם מזון חלבי היתה נוזלית עם גרגרים קטנים ואילו ען הצמחי הצואה קשה יותר, אי לכך היום החזרתי אותו לחלב מטרנה ללא לקטוז ושוב הוא אינו רגוע וסובל מכאבי בטן.
יכול להיות שרגיש לחלב?
נ.ב. אחותו הגדולה אלרגית לאגוזים, בוטנים שומשום, סובלת מאסטמה של העור מגיל ס ועד היום (בת 3.5)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות??? - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום .לאור ההיסטוריה האלרגית החיובית במשפחה יש סיכוי שגם הפעוט סובל מאלרגיה.יש מקום לבדוק רגישות לחלב לאלתר.שינויים ביציאות הם פונקציה טובה להעריך אלרגיה .רך בעיתי קשה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בכול הגוףזהבה לזרוביץ27/12/2010
שלום,אני זהבה ,בת 57 סובלת מ:eosinophlic pneumonia.,כרגע נוטלת סטורואידים-קורטיזון בכמות של 1 מ"ג ליום,משאפים-'קיוואר',סרטייד 50\250,רינולסט,אואמיס(תרסיסים לאף)
בתחילת ספטמבר התחילו כפות רגליי להתנפח.בעקבות כך הפסקתי תרופות לכולסטרול.
לאחן מכן,ירדה הנפיחות והתחילה בקרסוליים, באצבעות הרגליים ובידיים, בחזה,נפיחות שונה מתופעת הלוואי-נפיחות של הקורטיזון.
הנפיחות בפנים מורגשת בתוך הפנים,קשה להניח את הפנים על הכרית.
בקיצור, הנפיחות בכל הגוף,ובנוסף יש תחושה של עקצוצים וזרמים בעיקר באזור כפות הידיים.
עשיתי את כול בדיקות הדם והתוצאות תקינות. בלוטת התריס(TSH) נמצאה בירידה מ-57ל-51.
כולסטרול LDL 155.6,
בדיקות רופא נשים,אוסטאופורזיס תקינות.
הבדיקה הבאה היא EMG.
הנפיחות מפריעה ומדאיגה מאוד
לאן עליי לפנות ? אילו בדיקות נוספות עליי לבצע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בכול הגוף - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום
הנפיחות שאת מתארת יכולה להתאים לתופעת לוואי מסטרואידים.ע"מ לאבחן יש לראות את הנפיחות. מינון של 1 מ"ג קורטיזון לא קיימת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאבקמירית26/12/2010
שלום אני בת 21 לא מעשנת ולא לוקחת גלולות.אלרגית לאבק וסובלת מרגישוית קלות לכל חומר שבא איתי במגע אפילו בשמים ואיפור. מלווה בגרד קשיי נשימה חנק התנפחויות של הלשון פצעי " עקיצה" שמתנפחים על העור.וקשה לי לאכול מוצרי חלב כי זה גורם לי לייצור של ליחה עבררתי טסט לאלרגיות לפני כמה ימים בשני הידיים היסטמין חיובי למזון שזה טוב וביד השנייה גרד והתנפחות מאבק .הרופא אמר לקחת מידי פעם אריוס 5 מ:ג שכל התופעות באות!! כעיקרון.אני רגישה לתופעות לוואי של אנטי היסטמנים ניסיתי כמה בעבר נוסידקס טלפסט שגרמו לי להרגשה רעה .אז לכן אני נמנעת מתרופות אנטי אלרגיות!והמצב לעיתים מחמיר.... את.אריוס עדיין לא ניסיתי.בנוסף אני משתמשת לעיתים רחוקות מאוד במשאף ונטולין. אם לקחתי היום כמה שאיפות להקל על הקוצר נשימה מותר לי לקחת כדורי אריוס ?ולשלב בין שני התרופות.אני שואלת כי קראתי שאסור לשלב תכשירים מפחיתי גודש אם ונטולין ושאר התרופות לאסטמה כי זה עלול לגרום לעלייה מסוכנת בלחץ הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאבק - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום מירית.
קחי את התרופה ללא חשש ונראה איך תרגישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים לאלרגיה וזולייררונה25/12/2010
ד"ר יקרים שלום רב!
אני חולה באסתמה קשה כבר מגיל צעיר, הרקע לאסתמה הוא אלרגיות. הוצע לי לעשות חיסונים של אלרגיה מידי שבוע ע"י רופא אלרגיה, וע"י הרופא ריאות הוצעו זריקות זולייר. האם קיימת מניעה לעשות את החיסונים של האלרגיה והזולייר באותה תקופה במקביל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים לאלרגיה וזולייר - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום רונה
אין מניעה .להפך .במקומות שאין קריטריונים מחמירים לקבלת XOLAIR כמו אצלנו נותנים את השנים להפחתת תופעות לוואי בזמן חיסונים בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאוגר?!מירי25/12/2010
לפני 10 ימים קנינו לביתנו בת ה-10 אוגר,
מאז החיה נמצאת בכלוב בחדרה של הילדה, הכלוב נמצא על שולחן המחשב שלה, כך שיש קרבה מלאה.
אתמול, קצת יותר משבוע מאז שהאוגר נכנס אלינו הבייתה, התפתחה אורטיקריה אצל הילדה ולמרות שנטלה כדור אנטיהסטמיני
(אהיסטון) בעצת רופאת העור שראתה אותה, בלילה התנפחה הלשון והייתה לה מצוקת נשימה שעברה מאלייה כעבור מס' שעות
(רק בבוקר הילדה באה והתלוננה שהלשון התנפחה ואז קישרנו את זה לשיעול שהופיע אצלה בלילה תוך כדי שינה).
שאלתי היא, האם זו יכולה להיות תגובה אלרגית לאוגר? (תגובה שבאה לידי ביטוי רק אחרי שבוע משהייה במחיצת האוגר?),
כמו-כן נוטלת תערובת צמחי מרפא מזה כחודש לטיפול בבעייה אחרת,
לאיזה מהדברים ישנה סבירות גדולה יותר לגרום לאלרגייה זו?
והאם אהיסטון וזילרג'י יכולים להבטיח לנו "שקט" נפשי. האוגר כבר הועבר לבני משפחה.
תודה רבה,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאוגר
ליאם06/08/2014יש לי אחות שהיא לא נמצאת בבית היא מגיעה הביתה פעם בשבועיים ויש לי אוגר שהיא אלרגית אליו ושהיא מגיעה הביתה האוגר לא נמצא בבית האם יש תסמונת אליו באוויר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לאוגר?! - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום.
אני הייתי מאשים את "צמחי המרפא" לפני האוגר המסכן. במידה ומסירת האוגר לא תשפר הפסיקי את צמחי המרפא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת אנטיהיסטמינים בהנקה?ריקי24/12/2010
אני 3 וחצי שבועות לאחר לידה. יש פריחה וגרד חזקים.
יש לי בבית אהיסטון וטלפסת.
האם יש תופעות לוואי אצל התינוקת המועברים בהנקה?
האם מותר לקחת פרדינזון (סטרואיד), אם המצב מחמיר?
תודה מראש
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ורנר, הייתי אצלך יום חמישי
ריקי24/12/2010ד"ר ורנר, הייתי אצלך יום חמישי ושכחתי לשאול איזה טיפול לעשות כרגע כיוון שמיהרתי להניק, יצאתי מיד לאחר שהאחות ראתה את הטסטים.
אם אתה זוכר ריקי המר, היה לי מתיחות בחזה ובבטן תחתונה, אמרת שזה יעבור והראת לי באינטרנט. ובנוסף הראתי לך גם גרד מסוג אחר שלא קבענו לגביו טיפול.
האם אוכל לקחת טלפסת?
האם אפשר לקחת פרדינזון?
אני עדיין מניקה.
תודה מראש
המר ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לקחת אנטיהיסטמינים בהנקה? - תגובה
ד``ר בן רנר25/12/2010שלום ריקי
אין מניעה ליטול אנטיהיסטמיניקה לאחר הלידה ובזמן הנקה.אני לא רואה סיבה לסטרואידים
חזרי לבקורת לפ י צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה?דולב23/12/2010
לפני שנתיים התחילו לי גירודים בחניכיים בין הגבות ובגב ומידי פעם הופיעו לי בליטות(כמו של אלרגיה)
האם זה יכול להיות ארגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגייה? - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010שלום דולב
בהחלט גש למרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות לטיפול - כן או לא?גלעד22/12/2010
שלום רב,
אני בן 25, סובל מאז הילדות מאלרגיה בעיקר לקרדית הבית. אני מצונן ומנוזל כבר כמעט חודש רצוף, דבר שעוד לא קרה לי, וזה לא רק בגלל החורף. עד עכשיו טיפלתי בכדורים כמו אהיסטון או לורטדין שלא כל כך עזרו. הרופא המליץ לי להתחיל טיפול של זריקות פעם בשבוע ואחרי זה פעם בחודש, אבל כמה אנשים קרובים אמרו לי מניסיון שהטיפולים הם ממש לא "לצמיתות" והאלרגיה חוזרת.
רציתי לשאול אם יש שיטות אלטרנטיביות, כמו דיקור סיני לדוגמא, לטפל בזה ומה בכללי מומלץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות לטיפול - כן או לא? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/12/2010טיפול חיסוני הוא טיפול מצוין, הכי משפיע ולטווח רחוק.
לגבי טיפול אלטרנטיבי, אני לא שולל, גם לא ראיתי השפעה ממושכת של טיפול אלטרנטיבי כל שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאול21/12/2010
לפני כמה זמן התחילו אצלי התקפי אסטמה, עכשיו בנוסף לזה יש לי כל הזמן נזלת, שאני בולע רוק אני מרגיש שאני בולע נזלת...
הרופא הביא לי בזמנו סינגולייר 10 מ"ג לטיפול באסטמה, רציתי לשאול אם יש קשר בין ההתקפי אסטמה לנזלת שממה שהבנתי הנזלת היא סוג של אלרגיה? אם אני אקח את הכדורים האלו גם הנזלת תפסק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/12/2010שלום רב,
סינגולאר עוזר לאסטמה קלה ובשילוב עם משאף לאסטמה יותר קשה,
סינגולאר עוזר גם לנזלת אלרגית בשילוב עם תרופות נטיהיסטמיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת סינגולרדרור21/12/2010
בני בן ה 4 מטופל באופן קבוע פעם ביום בשילוב של שלוש תרופות: סינגולר (כדור ביום) avamys (לחיצה בכל נחיר פעם ביום) ו - aerius ( שלושה cc ). לאחרונה אני שומע יותר ויותר אנשים שאומרים שהסינגולר מאוד לא בריא בשימוש ממושך. חשוב לציין שהתרופה מאוד עזרה לו ושהרופא ממליץ על שימוש לכל החיים כדי לטפל באלרגיות. חשוב לי לקבל חוות דעת נוספת לגבי הסכנות בשימוש ארוך טווח. תודה רבה.
אבא מודאג !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת סינגולר - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/12/2010סינגולאר בד"כ בטוח לשימוש ממושך, אל לא מקבלים אותו לכל החיים,
רוב הילדים אסתמתיים חשים שיפור של האסתמה ואף היעלמותה לאחר גיל 8-10 , במיוחד אם מקבלים טיפול נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעה: הקלה ללא תרופות לאלרגיהניב20/12/2010
גלעד, בן 13.5
אני סובל כבר הרבה מאוד זמן מאלרגיה, מנוזל במיוחד בשעות הבוקר ומרגיש חולה. בכל פינה בבית מוכנות ממחטות למקרה הצורך. רופאת הילדים אומרת שאין מה לעשות חוץ מטיפות אף.
לפני כחודש אמא שלי הביאה שואב נגד אלרגיות. שאבתי בעצמי את המזרון והכרית שלי. זה מאוד פשוט ואפילו נחמד. בשבוע הראשון שאבתי כל יום, אחר כך רק פעם בשבוע. תוך כמה ימים המצב שלי השתפר מאוד. אני כבר קם בבוקר בלי נזלת."
הייתי קם לעיתים קרובות בבוקר עם נזלת קשה ולא הלך לבית הספר, כיום אני כבר לא מחסיר ימי לימודים והרגשתי הכללית השתפרה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה: הקלה ללא תרופות לאלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי24/12/2010שלום גלעד,
כל הכבוד, טיפול סביבתי נגד אבק זה מאוד חשוב ועוזר מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניקוי בקיטור יעיל נגד קרדית אבקדנה19/12/2010
הבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניקוי בקיטור יעיל נגד קרדית אבק - תגובה
ד``ר בן רנר19/12/2010בהחלט כן אבל אי אפשר לנקות מצעים ומזרנים בקיטור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אי אפשר?
דנה20/12/2010יש מכשירי קיטור ביתיים שניתן בעזרתם לנקות מצעים בקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אי אפשר? - תגובה
ד``ר בן רנר28/12/2010אפשר אבל לא פרקטי.הכל תלוי בסוג המכשיר וצורת ההפעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)