מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודש באף +נזלת אלגיתמירית19/08/2010
שלום אני בת 20 וחצי.אני סובלת מגודש באף ונזלת אלרגית כבר כמה זמן.עכשיו יש לי החמרה במצב.אציין שלפני שנתיים (עברתי ניתוח קוסמטי באף) הקונחיות מוגדלות מאוד וחוסמות את מעברי האוויר עד כדי חנק בשינה לחצים בצידי הראש ובראש. ואפילו תחושה של נפיחות בלשון ונפיחות בצידי הלשון.,כבר שבועים קשה לי לנשום ויש לי קשיי בליעה של מזון כי אני לא נושמת מהאף, וחשבתי שזה קשור לאסטמה חס וחלילה. אז התחלתי להשתמש על כל קושי בנשימה במשאף ונטולין כחול, קיבלתי מהרופא אף אוזן גרון סטרונאז,ואני בולעת כמוסות של ויטמין C אבל בנוסף הוא אסר עליי להמשיך אם הונטולין כי זה מזיק מאוד.השאלה/ האם אני יכולה לקחת בנוסף לסטראונז את האריוס?אני קצת מפחדת כי קראתי בכל מיני מאמרים שמי שלקח תרופות שמרחיבות את כלי הנשימה כמו הונטולין צריך להיזהר מתרופות אנטי היסטמניות.כי השילוב עלול לגרום לעלייה בלחץ הדם פרכוסים וכ'..למרות שהפעם האחרונה שהשתמשתי בונטולין היתה ביום שבת שעבר 3 מנות.ואני מפחדת שהחומר עדיין פעיל כי אני השתמשתי בו במשך השנה הרבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
ד``ר בן רנר26/08/2010שלום במידה ואבחנה הסיבה האלרגית ניתן לקבל זריקות.במידה ולא הטיפול הוא של אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אלטרטיבי באלרגיה לקרדיתניסים18/08/2010
שלום רב,
אני בן 31 וסובל מאלרגיה לקרדית האבק ומטופל בחיסונים אחת לחודש במשך למעלה מ-15 שנים באופן רצוף.
בתחילה נאמר לי כי הטיפול יינתן ל-5 שנים, אולם הוא נמשך עד עצם היום הזה.
האחות המחסנת אותי סיפרה לי שידוע לה על חולים שהגיבו היטב לטיפול אלטרנטיבי ולא הזקקו עוד לחיסונים.
שאלתי היא- האם אוכל לפנות לטיפול אלטרנטיבי (דיקור וכו') ולהפסיק, לפחות זמנית, את החיסונים על מנת לבחון את תגובת הגוף?
אציין- כי אין לי את האפשרות לומר האם ללא החיסונים יש שינוי או החמרה מאחר ואני מקבל את הטיפול באופן רצוף וסדיר והגוף בעצם לא התמודד במצב שהוא לא מחוסן כבר למעלה מ-15 שנים כאמור.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרטיבי באלרגיה לקרדית
ד``ר ולרי טפליצקי18/08/2010ניסים,שלום רב,
ההחלטה לקבל להמשיך או להפסיק את הטיפול החיסוני נמצאת בידיים שלך בלבד.
מומלץ להתייעץ עם אלרגולוג המטפל לגבי הפסקה או המשך של הטיפול.
אני לא מכיר שום טיפול אלטרנטיבי שמתחרה עם טיפול החיסוני.
יעיילות של הטיפול החיסוני הוכחה באין ספור מחקרים.
מצד שני אין צורך להמשיך אותו לנצח. מותר ואף מומלץ להפסיקו אחרי שנים של טיפול. ניתן לחדש את הטיפול בהמשך עם יהיה צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה לעשןלידור18/08/2010
שלום אני בן 17 וחצי ויש לי אלרגייה לעשן זה התחיל לי מלפני שנה שעישנתי נרגילה אם החברים (ועישנתי גם לפני זה מידיי פעם) רק שבפעם הזאת זה נתפס בי ולא יכולתי לנשום ממש מצב קשה עכשיו יש לי את זה עדיין מידיי פעם הלכתי לרופא הוא עשה בדיקת נשיפה ולא היה לי אסטמה הוא לא מצא כלום גם במאמץ אני משתמש במשאף מידיי פעם האם יש מצב שזה יעבור לי ואני יוכל לחזור לעשן? או שזה לכל החיים (גם לאבא שלי יש את זה) תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגייה לעשן?
ד``ר ולרי טפליצקי18/08/2010שלום לידור,
יש לך כנראה תגובתיות יתרה ורגישות של דרכי אוויר לעשן.
זה יכול להיות גנתי וגם יכול להיות בגלל אלרגיה לאלרגנים נשאפים לדוגמה אבק ואבקנים.
אסטמה בגיל צעיר היא בד"כ בגלל האלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה גם לאבק
לידור18/08/2010איך אני נפתר מזה יש איזה תרופה המורידה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למיםדורה17/08/2010
שלום רב,
בחצי שנה האחרונה, לאחר שביתי (16) מתקלחת, היא יוצאת עם המון כתמים אדומים על עור הפנים ובאיזור החזה אשר גורמים לתחושת גרוד ועקצוץ. רופא עור נתן לה לורטדין למשך 20 יום ואכן חל שיפור גדול, אולם שבוע לאחר שסיממה עם הכדורים, חזרה התופעה.
שאלתי האם היא צריכה להמשיך עם הכדורים האלה כל הזמן ?
האם יש טיפול אחר?
אודה על תשובתכם,
דורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורה
ד``ר בן רנר17/08/2010שלום דורה.התופעה חולפת עם הזמן אך עלולה להציק תקופה ארוכה.במידה והלורטדין עוזר אין מניעה להמשיך חודש או יותר ללא חשש.רצוי להתקלח במים פושרים ובזרם חלש .התגובה למעשה נובעת מלחץ זרם המים החמים בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה למים
דורה17/08/2010תודה דוקטור,
אולם גם כשהיא שוטפת את הפנים במים קרים וללא סבון תופעת הכתמים מופיעה. לאחרונה קנינו סבון טיפולי מעץ התה שמעט מקל על הבעיה.
כמה זמן זה עלול להימשך?
תודה מראש,
דורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתענת17/08/2010
לפני חודש התחילה אצלי פריחה בגוף.כנראה אלרגיה חריפה למשהו.
טופלתי שבועיים בפרדניזון ולורטדין ולפני מספר ימים הוספתי גם זילרג'י.
הפריחה השתפרה אבל הגירודים לא מפסיקים ולא נותנים לי להרדם בלילה בכלל מרוב גירודים.
תפקודי כבד ובדיקות דם כלליות תקינות מלבד אאוזנופילים 8
איך אני יכולה להקל על הסבל?משחות?כדורים? לציין שאני בהריון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתיאש!
ד``ר ולרי טפליצקי17/08/2010שלום שלי,
לכל מחלה אלרגית יש פתרון הולם.
להתאמת הטיפול ניתן לפנות לאלרגולוג לבדיקה ישירה בקליניקה.
הכתובות והטלפונים רשומים באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה - בדיקת RASTנועה16/08/2010
שלום,
אני בת 29, בשלוש השנים האחרונות פיתחתי סוג של אלרגיה (ההתקף כולל פריחה מורמת בכל הגוף, גירוד, קוצר נשימה וחסימה של הגרון (בצקות לפי רופא המיון)- בביקור במיון קיבלתי זריקת סטרואידים ובהתקף האחרון הזרקתי לעצמי אפיפן)
ביצעתי בדיקת אלרגיה (מחטים ביד) אצל אלרגולוג ולא נמצאה אלרגיה לשום דבר.
הופניתי לבדיקת RAST ואלו התוצאות (שאני מבינה גם פה שאין אבחנה חד משמעית?!)
Egg White F1 0.1 KU/L -מ ןטק
Milk F2 0.1 KU/L -מ ןטק
Wheat F4 0.2 KU/L
Soybean F14 0.1 KU/L -מ ןטק
Peanut F13 0.2 KU/L
Codfish F3 0.1 KU/L -מ ןטק
Chicken F83 0.1 KU/L -מ ןטק
Orange F33 0.2 KU/L
Apple F49 0.2 KU/L
Banana F92 0.1 KU/L -מ ןטק
Tomato F25 0.2 KU/L
Avocado F96 0.2 KU/L
Strawberry F44 0.1 KU/L -מ ןטק
Rice F9 0.2 KU/L
Corn F8 0.1 KU/L
Almond F20 0.4 KU/L
Pecan F201 0.1 KU/L -מ ןטק
Sesame Seed F10 0.1 KU/L -מ ןטק
לוכי םוסמוסל תושיגרל דשחב
.הדבעמל תונפל לפטמה אפורה
Carrot F31 0.2 KU/L
Peach F95 0.2 KU/L
Chick Pea F309 0.1 KU/L -מ ןטק
Kiwi Fruit F84 0.1 KU/L -מ ןטק
Mango F91 0.1 KU/L -מ ןטק
Salmon F41 0.1 KU/L -מ ןטק
Trout F204 0.1 KU/L -מ ןטק
האם התוצאות מעידות על אלרגיה לשקדים? האם קיימת אלרגיה לאלכוהול ומדוע זו לא אופציה שנבדקת בבדיקת ראסט? כמעט ברוב הפעמים שהופיע התקף אלרגיה שתיתי אלכוהול. מה עליי לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - בדיקת RAST
ד``ר ולרי טפליצקי17/08/2010שלום נועה.
בדיקת RAST תקינה כלומר אין אלרגיה לסוגי מזון שנבדקו כולל שקדים.
בקשר לשאלות נוספות וטיפול בפריחה תצטרכי לפנות אלי ד"ר טפליצקי או לד"ר וורנר לבדיקה ישירה בקליניקה.
הטלפונים והכתובות רשומים האתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחן RAST
לבנה12/10/2023שלום רב
עברתי מבלן RASTץ כל התוצאות הן קטנות מ0.1 . מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית האבק, פתרונות?אלון16/08/2010
אז ככה אני חי עם האלרגיה שנים. בצבא לא הרגשתי את האלרגיה כי רוב הזמן הייתי בדרום ושם החלאות לא מצליחות לחיות.
בכל מקרה חזרתי למרכז והתופעה החלה. השאלה שלי היא מה יכול להפחית דרסטית את האלרגיה/תגובה?
מה שאני כבר עושה: מנקה את החדר פעם בשבוע. מאוורר. שואב אבק.
שמעתי שיש כל מיני דברים נוספים יעילים הרבה יותר רק אני לא יודע מה מהשמועות נכון:
1. האם יש כרית או סמיכה או שניהם שמונעים/מצמצמים את הקרדית?
2. האם יש זריקה למניעה של האלרגיה? (שמעתי שזה מחזיק שנה, נכון?)
3. שמעתי על תרסיסים למיניהם, האם יש משהו ודאי, ידוע, מוכר?
4. שמעתי על טיפול באולטרה לאביזי המיטה למיניהם.
וכן אם יש עוד דברים שהם נכונים הייתי שמח לדעת. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ד``ר בן רנר16/08/2010שלום אלון
במידה ואתה אכן רגיש לקרדית רצוי לגשת למרפאה אלרגית ע"מ לדבר על כל אפשרויות הטיפול מעבר לטיפול הסביבתי (טיפול תרופתי וחיסוני) לגבי הטיפול הסביביתי קבל אינפורמציה אמינה בחברת תרופארם שבנתניה טל 098851451 שלוחה 144 בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למזוןאיתי15/08/2010
שלום רב,
לפני כשבוע, ישבתי לאכול עם משפחתי ארוחת בוקר שכללה חביתה וסלט טונה ביתי. מס' שעות לאחר מכן החלה בחילה איומה ואחריה כאבי בטן עזים כאילו בלעתי סכין והרגשתי אותה מטיילת מהקיבה למעיים. בהמשך החלו צמרמורות רבות וגלי חום (ללא עליית חום גוף). לא היה שום שיוני ביציאות בשירותים... מכיוון שמשפחתי חשה בטוב - האם לדעתכם מדובר ברגישות למזון לטונה או לביצים? ברצוני להדגיש כי כבר פעמיים הרגשתי בחילה קטנה אחרי אכילת טונה.
תודה על תשובתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי
ד``ר בן רנר16/08/2010שלום איתי
לא ניתן לקבוע בוודאות .יש לבצע תבחיני עור למזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענת15/08/2010
עקב פריחה בגוף הרופא המליץ על לורטדין בבוקר וזילרג'י בערב
1.האם יש מניעה מלקחת שני כדורים ביום מאותה משפחה?
2.האם עדיף לקחת רק כדור אחד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לשלב שתי תרופות אנטיהיסטמיניות
ד``ר ולרי טפליצקי15/08/2010שלום שני,
מותר לשלב שתי תרופות אנטיהיסטמיניות אם יש צורך בכך.
אפשר גם לקחת רק אחד מהם במשך מספר ימים ולהוסיף תרופה שניה אם ללא שיפור משמעותי או ללא שיפור מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענת15/08/2010
עקב פריחה בגוף הרופא המליץ על לורטדין בבוקר וזילרג'י בערב
1.האם יש מניעה מלקחת שני כדורים ביום מאותה משפחה?
2.האם עדיף לקחת רק כדור אחד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול עם שתי תרופות אנטיהיסטמיניות
ד``ר ולרי טפליצקי15/08/2010שלום שני,
מותר לשלב שתי תרופות אנטיהיסטמיניות אם יש צורך בכך.
אפשר גם לקחת רק אחד מהם במשך מספר ימים ולהוסיף תרופה שניה אם ללא שיפור משמעותי או ללא שיפור מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון אחרי חיסוןאנונימית13/08/2010
שלום,
אפשר לעשות אימון אירובי במכון כושר אחרי מתן חיסון לאלרגיה? (מקבלת מינון נמוך של 0.3)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
ד``ר בן רנר14/08/2010שלום אנונימית.
לא מומלץ .יש לחכות לפחות מספר שעות כדי שהחומר יספג בגוף באיטיות. אמנם תופעות הלוואי לאחר מאמץ לא שכיחות אבל קורות דוקא שלא מצפים להן .אך אחרי החיסון נוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה שמתבטית בסימני עקיצות בגוףאילת13/08/2010
הי שמי אילת בת 33
מגיל 25 הופיעה בפני אלרגיה בצורת סימני עקיצות
ומאז זה חוזר בדר"כ במצבי לחץ נפשי וחרדות כלליות
בתקופת שני ההריונות לא היו לי תסמיני אלרגיה
אבל עם השנים האלרגיה יותר ויותר מתעצמת והתפשטה לכל הגוף. כאשר יש לי אלרגיה יש לי סימני עקיצות ואדמומיות מסביב
רופאים שטופלתי על ידם נתנו לי איסטון ולורסטין שהרגיעו אבל לא פתרו את המצב
ופעם אחת בהתקפת אלרגיה חריפה אושפזתי בבית חולים ושם נתנו לי זריקת סטרואידים שעזרה
בנוסף טופלתי לאחרונה אצל הומאופט שאסר עלי צריכת קפאין מכל סוג ומאז אני שותה קפה נטול לא אוכלת שוקולד וגם הפסקתי לעשן ועדיין האלרגיה חזרה
אני כבר עובדת עצות ולא יודעת מה עוד ניתן לעשות ואיך לאבחן את האלרגיה שאני סובלת ממנה ומה מקורה
היתכן שיש לאלרגיה מהסוג שתוארה, קשר למצב נפשי?
האם יש סיבות וגורמים אחרים שלא חשבתי עליהם?
למי עוד אני יכולה לפנות כדי לטפל באלרגיה הזו?
מחכה לתשובה
תודה מראש
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה שמתבטאת בסימני עקיצות בגוף
ד``ר ולרי טפליצקי13/08/2010שלום אילת,
לפריחה שמופיעה אצלך יש שם אורטיקריה או סרפדת.
אלרגולוגים מטפלים בה היטב ומבצעים טסטים אלרגיים לצורך איבחון.
נשמח לראותך באחד המרפאות שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה שמתבטאת בעקיצות
עירית16/09/2010אני מאוד אלרגית בעיקר לאבק, ברוש, עשבונים, חתול. אלרגיה דו שנתית בעונות המעבר.
בימים האחרונים בנוסף לשיעול ונזלת אלרגית אני סובלת מאוד מעקיצות בכל הגוף. עקיצות מגרדות ואדומות כאילו ננשכתי. אין לי יתושים בבית. בדקתי את המיטה היא נקיה לחלוטין. האם יתכן שזה סימפטם אלרגי? מאוד אודה לכם על תשבתכם המהירה שכן אני מאוד בלחץ. בברכת שנה טובה, עירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה שמתבטאת בעקיצות
ד``ר ולרי טפליצקי18/09/2010שלום עירית,
קיימת מחלה אלרגית של עור עם פריחה וגרד שקשורה לאלרגיה לאבק ואבקנים. קוראים לזה אטופיק דרמטיטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה כתוצאה מצביעת גבותללי11/08/2010
לראשונה צבעתי את הגבות ורק כעבור יום התחיל לי גרד בגבות וכל העפעפים התנפחו מאוד עד שאני לא יכולה לפתוח את העיניים. הרופאה נתנה לי nussidex האם זה יעיל? (כי אני רואה שבפירוט על התרופה רשום שזה לצינון) זה יעבור רק מתי שהצבע ירד? איך אני מורידה את הנפיחות הנוראית? בבקשה עיזרו לי כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
ד``ר בן רנר11/08/2010שלום ללי
זה מה שקורה שרגישים לצבע שערות.נוסידקס טוב רק לצינון ולא יעזור למקרה שלך . יש לקחת מספר ימים סטרואידים. אבל זה רק בהוראת רופא ולפי מינון אישי. דרך הרשת אי אפשר לדאבוני לטפל.במידה ואת גרה באזור השרון תוכלי לפנות למרפאתי לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהבר10/08/2010
לפני כחודשיים הופיעו לי פצעונים קטנים אשר התרכזו במצח בלחיים ועכשיו המצב החמיר בצוואר, רופא עור נתן לי למרוח משחה בשם לורויט אשר לא הועילה
האם יתכן כי מדובר בזיהום? אלרגיה? יש לציין שהפצעים גם מרגישים כקשקשת ( חררה
) כאשר נוגעים בהם הם קטנים ובולטים אדומים עם נקודה לבנה בתוככם
והדבר מפריע מאוד ומחמיר מרגע לרגע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
ד``ר בן רנר10/08/2010שלום בר
לפי התאור מדובר בדלקת של זקיק השערה דומה לקנה.אבל על מנת לאבחן צריך לראות.קחי את הטיפול ונראה את התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת חיסוניםאילנית09/08/2010
שלום
במשך 3 וחצי שנים קיבלתי חיסונים (מדי שבוע ולאחר מכן מדי חודש) נגד אלרגיה נגד אבק בעיקר.
אני חשה שיפור רב בעיקבות החיסונים - התופעות נעלמו כליל.
אני שואלת:
1) האם ניתן להפסיק את החיסונים לאחר הטיפול הממשוך?
2) במידה ואפסיק - מה הסיכויים לחזרת האלרגיה
3) תוך כמה שנים האלרגיה עשויה לחזור ובאיזו חומרה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
ד``ר בן רנר10/08/2010אם את מרגישה טוב המשיכי את כול חמשת השנים ואחר כך תפסיקי.בד"כ התופעות נעלמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)