מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אלרגיה על יד שמאלדביר28/05/2010
שלום נוצרה לי תגובה אלרגית דווקא על יד שמאל ליד המרפק, בלי מגע ספציפי עם משהו.
לפני 3 חודשים קרה אותו מקרה.
לאחר בירורים הדבר היחיד שהיה קשור לעניין היה אבקת כביסה חדשה, פריסיל ג'ל.
האלרגיה הופיעה לאחר פעילות גופנית (ריצה) בפעם השניה.
זה נראה כמו הרבה שריטות דקות קטנות וישרות, השאלה שלי למה דווקא ביד שמאל במרפק (לבשתי חולצה קצרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דביר
ד``ר בן רנר28/05/2010שלום דביר
לפי התמונה אנני מזהה ייתכן שאתה בא במגע עם חומר מסויים.ע"מ לאבחן צריך לראות.האם זה מגרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לאנטיביטיקהאורחת 5527/05/2010
שלום
לפני ארבעה חודשים , לאחר חשד לדלקת באגן . ניתנו לי דוקסילין ופלאג'יל . נטלתי אותם יחד ומיד הייתה פריחה לכן הפסקתי את שניהם
אתמול עשיתי צילום רחם וכמניעה להידבקות נוספת ניתן לי אופלודקס שנטלתיח אתמול פעם אחת והיום פעם אחת ומאז יש לי קוצר נשימה לכן הפסקתי
אני ככל הנראה רגישה גם לפניצילין ( פריחה ממוקסיפן לפני כ 15 שנה )
מה עלי לעשות אם לא נותרה לי אנטיביטיקה שיכולה לעזור לדלקות מסוג כזה ? וזה נורא משמעותי לי כיוון שאני מנסה להרות ודלקת אחת כבר עשתה מספיק נזק ...
האם אריתרומצין יכול להוות תחליף ?
האם ניתן לבצע בדיקה ספציפית לאלרגיה לאנטיביוטיקה ?
תודה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורחת
ד``ר בן רנר28/05/2010בוקר טוב לאורחת.לאור התלונות יש לפנות לבדיקת רגישות למרפאה אלרגית..אין קיצורי דרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות ליוד לבדיקת CTמ27/05/2010
שלום רב,
נקבע לי תור לבדיקת CT ואינני יודע אם אני רגיש ליוד.
אני מאוד מפחד מההשלכות של הבדיקה במידה ואני כן רגיש ליוד (אני נהיה חולה רק מלחשוב על כך).
האם כדאי לי לבקש הכנה מוקדמת לכל מקרה? האם החשש שלי מוגזם?
אמי רגישה ליוד- יכול להיות קשר גנטי?
בדיקות קודמות שעשיתי היו בריום מערכת עיכול ומיפוי עצמות ולהם לא היתה רגישות מיוחדת.
אודה לתשובה מרגיעה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד``ר בן רנר27/05/2010שלום מ'
באין אנמנזה חיובית אין מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אצל תינוק בן חצי שנהאולינה27/05/2010
שלום,
אני אמא לילד בן 6 חודשים. בגיל חודשיים גילינו אצלו אחרגיה לחלב (אז ניזון ממטרנה ) ומאז עד עכשיו אנאנחו על כלכלה צמחית. יש לומר שהאחרגיה הייתה מאוד אגרסיבית: חום גבוה, כתמים אדומים בצורות וגדלים שונים על פני כל הגוף, ודלקת ריאה.
כפי שאמרתי ,הרופאים אמרו שזוהי אלרגיה. הוריי העלו סברה כי ייתכן והוא לא היה מספיק לעכל את האוכל שניתן לו מאחר ונולד מאוד קטן והאכלנו אותו כל שעתיים גם בגיל חודשיים. בקיצור ,"האלרגיה" הזו היא בעצם שאריות המזון שלא עוכלו.
אני רוצה לנסות לחזור כלכלה חלבית עכשיו. האם אני חייבת לבקר אצל אלרגולוג? האם אפשר לתת לו מנה קטנה בבית ולראות מה יהיה? יש לציין שהיום הוא תינוק גדול (6ח' שוקל 8.300 ק"ג ו69 ס"מ)
אשמח לעצתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולינה
ד``ר בן רנר27/05/2010שלום.רצוי לבקר אצל אלרגולוג ולא לעשות נסיונות ללא השגחה והוראה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמתי בבוקר עם נפיחות בלחייםעומרי27/05/2010
בוקר טוב,
אני חייל בן 21.
היום בבוקר קמתי והרגשתי משהו מוזר בפנים/אוזניים.
לא ייחסתי לכך חשיבות רבה עד שהגעתי למראה וראיתי בן אדם שונה לגמרי ממני.
הלחיים שלי פשוט התנפחו לגמרי.
זה כואב קצת כשאני נוגע בלחיים או כשאני פותח את הפה.
חשוב לציין שאני לא מכיר רגישות לשום דבר ולא לוקח שום תרופה.
מה שיכול להיות זה: אתמול אכלתי פעם ראשונה בחיים שלי זוקיני וגבינת ריקוטה. אולי אני אלרגי לאחד מהם?
תודה מראש,
עומרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעומרי
שמעון27/05/2010שלום עומרי, הסימפטומים שאתה מתאר מאפיינים מחלה של צעירים ממש. כל שנותר לך הוא לתת לפז"ם הדל שלך לצבור ותק ולעשות את שלו.
בברכת החלמה מהירה, גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעומרי
ד``ר בן רנר27/05/2010שלום עמרי
סביר שהנפיחת על רקע אלרגי גש למרפאה אלרגית לבדיקה.בינתיים אתה יכול לקנות לורסטין ללא מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לעקיצות?יעל26/05/2010
שלום
אני בת 29 ובשנים האחרונות כל עקיצה קטנה הופכת אצלי לנפוחה מאוד (לדוגמה, בפעם האחרונה נעקצתי בזרוע והנפיחות החלה מהמרפק ועד הכתף), אדומה וחמה ובסופו של דבר כשאני מגיעה לרופא אני מקבלת אנטיביוטיקה.
האם יש משהו שאני יכולה לעשות ברגע שמתחיל הגירוד על מנת למנוע את ההתנפחות ואת נטילת האנטיביוטיקה?
אודה לתשובתכם המהירה (אני אחרי התקפת יתושים - 11 עקיצות נפוחות ומגרדות)..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד``ר בן רנר26/05/2010שלום יעל.דפדפי בפורום בתשובה לנעמה מספר שאלות אחורה ותמצאי את התשובה.אנטיביוטיקה איננה תרופה לעקיצות בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לסוגי מזוןרואי ל.ו.25/05/2010
שלום!
מאז גיל מאוד צעיר יש לי אלרגיה המתבטאת בהתעטשויות ובנזלת. הסקרנות גברה עליי ועשיתי טסטים לבדיקת אלרגנים וגיליתי שאני אלרגי לצמחים שונים. עם זאת, האלרגיה שלי מתבטאת גם לאחר אכילת מזונות מסוימים - יש לי תחושה של חנק בגרון, מעין צרבת ותחושה לא נעימה בושט. מבין המזונות שגורמים לי את זה - אבטיח (בעיקר), שקדים, אגוזים, בננה, מלפפון ומנגו. האם מישהו יוכל להגיד לי מה משותף לכל המזונות האלה שיכול לגרום לאלרגיה?
תודה רבה,
רואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואי
ד``ר בן רנר25/05/2010שלום רואי
לחלק הראשון של שאלתך מדובר קרוב לוודאי בנזלת אלרגית על רקע רגישות לצמחיה נפוצה ואולי גם אלרגנים נוספים. החלק השני סבוך יותר. קיימת תסמונת שהתגלתה רק בשנים האחרונות המתבטאת באלרגיה באזור הושט .הגורמים שונים אך בעיקר מדובר במזון הגורם לתגובה בושט עם היצרות חסימה או הרגשה לא נעימה.את זה צריך לבדוק ומוטב מוקדם .התופעה לא שכיחה אבל קיימת ורצוי לשלול אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעניין אנפילקסיסאלון25/05/2010
שלום רב,
שאלה כללית ברשותך: מהו תחום הזמן להופעת תגובה אלרגית חריפה (אנפילקסיס) מרגע החשיפה? או במילים אחרות, מהו טווח הזמן בו אוכל לשלול תגובה שכזו לאחר חשיפה?
בברכה, ובתודה מראש.
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ד``ר בן רנר25/05/2010שלום אלון
רוב התגובות מידיות עד חצי שעה.לעיתים התגובה תופיעה אחרי כשעהאבל זה יוצא מן הכלל. רב התגובות לפני כן.בכל מקרה אנפילקסיס לא תופיעה לאחר שעות או ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטקריהיונית24/05/2010
האם אורטקריה יכולה להגרם מעובש?
אשמח לשמוע גם על הגורמים באופן כללי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית
ד``ר בן רנר25/05/2010יונית שלום
אורטיקריה נחלקת לשנים.אורטיקריה חריפה המופיעה ונעלמת תוך מספר ימים עד שבועות ואורטיקריה כרונית שאיננה חולפת וחוזרת מדי פעם. הראשונה נגרמת ע"י אלגנים שונים כמו מזון תרופות ,חידקים שונים ועוד.לקבוצה הזו ניתן לשייך גם את העובש כגורם אם כי העובש גורם למחלות נשימתיות בעיקר.
הקבוצה השניה היא מחלה אוטואימונית בהם גורם חיצוני מפעיל את מערכת החיסון בצורה כזו שתפגע דווקא בתאי הגוף.הסיבה לתופעה הזו לא נמצאה עד היום ולמעשה מדובר מספר גורמים שרק פעולה משותפת בינהם תגרום לתופעה.גורם בודד לא יפעיל את המערכת לבדו.זו הסיבה שאנחנו מתקשים לאבחן את הגורם הדומיננטי שמפעיל את המערכת למעשה. מאו ארוך יותר של התופעה תוכליע למצא ברשת בקלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ד``ר בן רנר25/05/2010ענת שלום
תשאירי אבכהגדרת האולי טיפול מסויים עזר לך אבל זה לא הפורום של רפואה אלטרנטיבית ובאתר הזה אנני מתיחס בכלל לאפשרות כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לעקיצת יתוש?נעמה24/05/2010
אני נעקצת המון. לאחרונה ישנן עקיצות שמתפתחות לי לגודל של כדור טניס (האזור מתקשה, נפוח ואדום), זה מגרד נורא ולוקח כמה ימים עד שזה עובר. יש כזה דבר תגובה אלרגית לעקיצה? אם כן, האם זה המקרה? מה ניתן למרוח כדי להרגיע את המקום (פניסטיל ואלוורה לא עוזרים...).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
ד``ר בן רנר25/05/2010שלום נעמה
תפיחות מקומית מעקיצות היא תגובה מאוחרת לארס .החכמה להמנע מעקיצות כי לאחר העקיצה שום דבר לא יעזור מלבד הזמן.להקלה ניתן לטפל באנטיהיסטמיניקה ומשחת סטרואידים מקומית אבל אל תצפי לישועה גדולה.לבעיה הספציפית הזו החולפת למעשה גם ללא טיפול לא נמצא פתרון קסם מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות בדרכי הנשימהאביבה24/05/2010
שלום רב,
התחלתי עבודה חדשה (לא בקרבת מעבדות)- מזה 4 שבועות אני סובלת מתחושת עייפות קשה, כאבי ראש, מחנק בגרון, שיעול יבש ודלקות בעיניים. עשיתי בדיקות אלרגיה לחומרים כימיים שתי מדבקות (72) ולדבריו אני לא אלרגית לדבר- אלא מדובר בגירוי של מערכת הנשימה. הפתרון שהוצע לי על ידו -לפנות לרופא תעסוקתי ולעזוב את העבודה-מה שאני לא מעוניינת.
אני סובלת ונואשת מאוד , קשה לי לתפקד כך.
אנא עזרו לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבה
ד``ר בן רנר24/05/2010שלום אביבה
קשיי נשימה לא בודקים ע"י מבחני מטלית.זה כמו לעשות חוקן לכאבי שינים.ברור מדוע לא יצא דבר חיובי מהבדיקות!
גשי למרפאה אלרגית רצינית..במה את עובדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי נשימה
אביבה25/05/2010תודה ד"ר על תשובתך. אני עובדת במכון מחקר ביולוגי שעוסק ביישום מחקר חקלאי, אולם מרוחקת ממעבדות.
האם אני יכולה להגיע אלייך במסגרת קופ"ח או עצמאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבה
ד``ר בן רנר25/05/2010שלום אביבה
במסגרת שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה---נטלי23/05/2010
שלום רב-
שמי נטלי ואני כותבת כרגע מגוואטמלה-
חשוב לי לציין שאני לנה בעיר מפותחת ובמקום נקי ומסודר-
לפני כיומיים התחילו לי גירודים באזור החזה והפנים- במשך היום התחילו להופיע כתמים אדומים והגירוד התגבר במיוחד במשך הלילה-
הלכתי למרפאה ושם בעצת הרופא התחלתי ליטול תרופה הנקראת HISTAPRIN היסטפרין 3 פעמים ביום
בנוספ הזריקו לי לווריד קורטיזול-
את הזריקה ואת הכדורים התחלתי אתמול-
היום קמתי והפריחה רק החמירה- אני מאוד לחוצה ומרגישה לא בנוח להסתובב-
קשה לי להנות ככה בטיול והרופאים כאן לא ממש מדברים אנגלית אז מאוד קשה לי להבין ולתקשר-
אשמח עם תעזרו לי ותנדבו לי קצת מידע-- זאת פעם ראשונה שיש לי פריחה כזאת ולא ידוע לי על אלרגייה הקיימת אצלי- תוך כמה זמן יחול שיפור במצב הפריחה? האם זה עניין של ימים או יותר?
אין לי חום ובכללי אני מרגישה פיזית טוב-
השתדלתי לרשום את כל הפרטים הנחוצים--
תודה רבה רבה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
ד``ר בן רנר24/05/2010שלום נטלי וטיול מהנה.קבלת טיפול טוב ואני מניח שהתלונות יחלפו לאחר מספר ימי טיפול .התרופה שקבלת היא כנראה אנטיהיסטמיניקה מדור ראשון כמו אהיסטו שלנו שפחות יעילה מהתרופות החדשות אך טובה למדי.את יכולה לקנות כדורי LORASTINE או ALLEGRA 180 מ"ג ולקחת אחד או שניים ביום ,אם לא יהיה שיפור תוך מספר ימים.במידה והתלונות ימשיכו מעבר לשבוע ניתן לקחת כדורי קורטיזון (כמו הזריקה אבל בכדורים) כנראה שבאת במגע עם משהו בין אם אוכל ,תרופה או דבר אחר.בגדול זה יעבור רק סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באלרגיהאיתמר23/05/2010
היי וערב טוב רציתי לדעת מהו הטיפול היעיל ביותר שיש לרפואה להציע לאלרגיה לקרדיט אבק???תודה אתמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתמר
ד``ר בן רנר23/05/2010שלום איתמר.
הטיפול הטוב ביותר הוא הטיפול החיסוני (אימונוטרפיה)המאפשר להגיע למצב האופטימאלי עד כמה שניתן.טיפולים נוספים הם טיפולים סביבתיים ככיסויי מזרונים כריות ושמיכות וכן הדברה כימית ושחמוש במטהרי אוויר .הטיפול התרופתי המרכיב את הצלע השלישית .את האביזרים לטיפול סביבתי ניתן לרכוש בחברת תרופארם 098851451 שלוחה 144 הטיפול החיסוני ניתן רק במרפאות האלרגיה.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתח תקוהדורון23/05/2010
שלום לכם בני בן 20 סובל מאודם בעיניים וטיפות עיניים לא עוזרות לו כלל וכלל . האודם בעיניים מציק לו מאוד מאוד יש מישהו שיוכל לתת לי עצה לעזור לילד בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורון
ד``ר בן רנר23/05/2010שלום דורון.במקביל לטיפול ע"י ר' עיניים אציע לפנות למרפאה אלרגית לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה מגרדת מאוד עד כדי פציעה עצמיתרז22/05/2010
אנחנו גרים בים המלח. לפני כחודש וחצי התחילה פריחה ברגליים ועברה לידיים ישבן צוואר פנים . הפריחה לא מפסיקה ונודדת ממקום למקום בגוף. היינו אצל שני רופאים מומחים (עור) שאבחנו זאת כדרמטיטיס. לי יש הרגשה שזו אלרגיה. שום משחה אינה עוזרת. ברגע שאנחנו באזור המרכז הכל עובר כלא היה. ואיך שאנו נכנסים הביתה, לקיבוץ בים המלח הכל חוזר בבת אחת. הילד כל היום רוצה להתקלח, זה מרגיע אותו אך כעבור עשר דקות שוב גירודים. אנחנו לא ישנים כבר חודש וחצי. מה דעתך ומה את מציעה????.?.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רז.
ד``ר בן רנר23/05/2010שלום רז.היות ולא ראיתי את הפריחה קשה לי להתרשם.דרמטיטיס היא דלקת בעור היינו העור אינו תמים אלא פצוע.ייתכן ומדובר באטופיק דרמטיטיס ויתכן בדרמטיטיס אחרת.אתה חופשי לגשת למרפאה אלרגית.אם אתה מתגורר בצפון ים המלח גש למרפאת רוקח בירושלים לדר' פינלט ואחרי כן דווח לי.ץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)