מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה שנראית כמו עקיצותד``ר בן רנר27/08/2010
שלום רב.
בזמן שהותי בחול בסרי לנקה התחילה לי פריחה שניראת כמו מלא עקיצות קטנות של יתושים על הגב, התפשט במשך יום ולאחר שמרחנו משחות מרגיעות האיזור נירגע לאט לאט ולאחר כמה ימים נעלם . חשבתי שהסיפור נגמר אך לאחר שחזרתי לארץ הסיפור מדי פעם חוזר על עצמו, ניסיתי לעקוב אחרי מתי זה מתחיל לי וניראה לי שזה לאחר שאני שוכב במקומות לא לגמרי נקיים, התופעה מופיעה למספר שעות ונעלמת. האם זאת יכולה להיות אלרגיה ?
הוספתי תמונה .
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד``ר בן רנר28/08/2010שלום א'
לפי התמונה אני משער שזו חרלת שהוא תפרחת המופיעה ונסוגה לסירוגין בד"כ ללא סיבה ידועה.הטיפול באנטיהיסטמיניקה וסבלנות במידה והתופעה תמשיך גש למרפאה אלרגית .
אני מניח שמיד תקבל גם תשובות מ"ידענים" הפורצים לאתר לשמע המילה חרלת.אל תתייחס.אלה אינם רופאים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה דחוףףףףףףףףףףףףעדי26/08/2010
לפני כ- 3 חודשים צבעתי את השיער (יש לציין שאני צובעת לבלונד כ- 7 שנים ) יום אחד כשהלכתי למספרה הספר האישי שלי לא היה והיה כן העוזר שלו לצערי הוא צבע לי את השיער ולא יצא טוב לאחר מכן הוא צבע לי שוב את השיער (יש לציין כי חמצן הוא שם לי על הראש פעמיים ) והיה ריח נורא חזק עד כדי כך שאמרתי לו שהריח נורא חזק. אני כבר 3 חודשים סובלת מתחושת שריפה בראש שלפעמים זה נרגע ולפעמים זה ממש שורף וצורב.ורק במקלחת זה קצת נרגע לי ואחר כך חוזר לאותו מצב. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא, עשו לי C.T והוא יצא תקין אנא עזרו לי......אני מודאגת......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ד``ר בן רנר28/08/2010שלום עדי
תגובה אלרגית לצבעי שיער איננה נמשכת 3 חד' .לCT אין מקום בכלל! ניתן לבצע בדיקות לאלרגיה ממגע בכל זאת.גשי למרפאה אלרגית לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחרק מה צריך לעשות?ניר26/08/2010
שלום רב
המקרה הראשון שנעקצתי מהחרק קרה לפני חודשיים ורק הייתה תגובה של נפיחות והאזור היה חם וזהו עד היום יש אדמומיות באזור העקיצות.
המקרה השני נעקצתי מהחרק ב 5 מקומות 2 ביד ו3 מסביב לצוואר ואחרי 24 שעות המשיך להתנפח והחל קושי בנשימה ודופק 190 אחרי כמה זריקות שחררו אותי מהמיון ואני מרגיש טוב.
רציתי לדעת מה אני צריך לעשות במקרה ואני נעקץ שוב ובכלל איזה בדיקות אני צריך לעבור עכשיו?
הסוג של החרק זה "שרצגולם" זה סוג של טפיל מוצץ דם עקשן מאוד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
ד``ר בן רנר28/08/2010שלום ניר.
חרקים גורמים לתגובה מאוחרת של הארס.זה טבעי תלוי בחרק וברגישות הספציפית של הנעקץ.הטיפול הוא מריחת חומרים דוחי חרקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשעועית לבנהדני25/08/2010
שלום
בני בן שנה וחצי אכל כמה אחדים של שעעועית לבנה יום למחרת התחיל לגרד ברגליים
ובנוסף הרגליים נהיו אדומות מאוד
הרופא נתן לו פנסטיל 12 טיפות 3 פעמים ביום למשך 3 ימים ולחזור במידה ולא עוזר.
האם סימן לאלרגיה?
או פשוט צירוף מקרים
תודה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד``ר בן רנר26/08/2010שלום \
קימת רגישות לקטניות ורצוי לבדוק במרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למזגן?!חסוי25/08/2010
שלום,מזה שנים שאני סובל מעיטושים ,נזלת, ליחה וגרד חזק מאוד בעיניים ללא הפסקה בתקופות מסויימות. עברתי בדיקת אלרגיה פשוטה בבית חולים ובה נמצא שיש לי רגישות קלה לקרדית אבק הבית.
אבל אני שמתי לב לדבר נוסף,כאשר אני נמצא במקום שיש בו מיזוג התסמינים הללו יתחילו ישר בכ-90 אחוז מן המקרים.
השאלות שלי הן:
1)האם יכול להיות קשר בין מזגן לבין התופעות הנ"ל? ואם כן מה ניתן לעשות?
2)הבנתי מהמון אנשים שכדאי לעשות בדיקות אלרגיה נוספות ורחבות יותר ממה שעושים בבית החולים,האם זה נכון?
תודה.
נ.ב-רק אציין שאני סובל מליחה ללא קשר לתופעות האלו בכל ימות השנה 7\24 ועד היום לאף רופא אין פיתרון בשבילי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד``ר בן רנר25/08/2010שלום חסוי
נזלת אלגית מוחמרת בשינויי טמפ' זו אחת התלונות הנפוצות ביותר.הטיפול באלרגיה מטפל גם בבעיה זו .אין צורך לבצע תבחינים נוספים על אלה המבוצעים במרפאות האלרגיה השונות.מי שמייעץ לא מבין בנושא! פנה לקבל טיפול מתאים ואני בטוח שתשתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,למי לפנות?
חסוי26/08/2010ומדוע כל זה קורה? הרי במרפאת האלרגיה אמרו לי שהאלרגיה לקרדית היא לא משמעותית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי.
ד``ר בן רנר26/08/2010פנה לאאג או למרפאה אלרגית נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לנוטרומיגןרחלי24/08/2010
ביתי בת חמישה חודשים, אלרגית לחלב פרה ולחלב סויה מסרבת לאכול את תחליף נוטרומיגן
כיום היא ניזונה מחלב אם , פירות וירקות.
אשמח לדעת האם יש תחליף אם אחר שאוכל להאכילה?
תודה
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי
ד``ר בן רנר26/08/2010שלום
צודקת הילדה כי נוטרמיגן לא טעים.יש תחליף הנקרא נאוקט אך ניתן מגיל שנה. נסי שוב לתת כשהיא רעבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אלרגיה???נועה24/08/2010
שלום ד"ר מגן
אני בת 29, בשלוש שנים האחרונות התפתחה אצלי אלרגיה. מדובר בהתקפים אחת לכמה חודשים, אולם כל התקף הוא רציני וחריף. פריחה אדומה, מגרדת ומורמת בכל הגוף, התנפחות של השפתיים והפנים, וכן קוצר נשימה וחסימה של הגרון. בהתחלה ההתקפים התבטאו בפריחה מורמת ואי נעימות, לקראת ההתקף הרביעי החסימה בגרון החלה להיות מורגשת הרבה יותר וכבר התחלתי להגיע למיון לזריקת קורטיזון. (בפעם הלפני אחרונה ממש הגעתי על סף עילפון, עם בצקות בגרון) בתקופה האחרונה מסתובבת עם אפי-פן, ואף עשיתי בו שימוש לפני חודש בהתקף האחרון.
מדובר על כ-8 התקפים בשלוש השנים האחרונות במרווחים של כמה חודשים אחד מהשני. ביצעתי טסט עורי ובדיקת RAST ולא נמצא גורם לאלרגיה.
הרגע חזרתי מאלרגולוג שהודיע לי שאין עוד מה לעשות מלבד להסתובב עם אפי-פן צמוד ולהזריק במידת הצורך.
אינני מעוניינת לחיות בהמתנה להתקף הבא ואני רוצה לסיים את הבירור ולדעת למה אני אלרגית.
חשוב להדגיש כי בחלק מהמקרים שתיתי אלכוהול לפני ההתקף (יין או מרטיני). האם אלכוהול יכול להוות גורם להתקפים המדוברים? האם ישנן עוד בדיקות שאני יכולה לבצע? לא נתפס שאחרי שתי בדיקות הבירור מסתיים ונשאר לי "לקוות לטוב".
מצפה בקוצר רוח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד``ר בן רנר26/08/2010שלום.אני מניח שדר' מגן בדק אותך ולא מצא כל ממצא.זה אומר שאין בעיה שהסיבה לא ברורה.יין מחמיר תופעות שכאלה .אם את רוצה פני אלי למרפ]אה האלרגית בקפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אלרגיהאמא של נועם23/08/2010
שלום רב,
ערכתי לבני בן השנה וחצי בדיקת דם לבדיקת אלרגיה בעקבות התנפחות בשפתיים ואודם וגרד שהיה לו לאחר אכילת אפרסק (לא פעם ראשונה).
קיבלתי את התוצאות ואני מבקשת עזרה בפיענוח:
EGG WHITE = 0.11
FP15M FOOD PANEL 15= 0.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא של נועם
ד``ר בן רנר24/08/2010שלום אמא של נועם
התוצאות שליליות לביצים אבל אני בספק אם נבדק אפרסק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לפטריותמיכל22/08/2010
שלום רב,
בני, בן ה-16 החל להרגיש בחודשים האחרונים כאבי בטן אחרי אכילת תבשילי פטריות, פשטידות ושילוב פטריות במאכלים. האם ייתכן שקיימת רגישות לפטריות? יש לציין שאין שינוי ביציאות, זה מלווה רק בכאביבטן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד``ר בן רנר22/08/2010שלום מיכל
פטריות אינן בד"כ גורמי אלרגיה ומדובר קרוב לוודאי בתוספות התבשיל.גשי למרפאה אלרגית לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בתי בת 5אלי22/08/2010
ואלרגית מאוד לחלב פרה - ראסט 100 וצמודה לאפיפן, שאלתי האם לדעתך מתן חלב נאקות
לילדה עלול לגרום לה לתגובה אלרגית, במחקר של דר יוסף שאבו מאוניברסיטת בן גוריון נטען שחלב נאקות אינו מכיל קזאין ולא לאקטוגלובולין (אמנם מכיל לקטוז אך נאמר שלקטוז לא גורם תגובה אלרגית)
והטענה הסנסציונית שלו היא כי ילדים עם אלרגיה למזון נרפאו לאחר מתן של חלב נאקות
אשמח לשמוע דעתך.
בברכה
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד``ר בן רנר22/08/2010שלום אלי
חלב נאקה אינו בעיתי כחלב הפרה וניתן לצרוך אותו.ההגבלה שאינו כשר ובלתי אפשרי להשגה ולא מהווה פתרון לשלב ארוך! כנ"ל חלב בע,ח שאינם כשרים(גמל חזיר ) זה יפה למחקר אך לא פרקטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לאורטיקריהדנה22/08/2010
שלום רב
אני סובלת מאורטיקריה מזה חצי שנה. לוקחת טלפסט 180 פעמיים ביום והכל בדרך כלל בסדר, פחות או יותר. לאחרונה נראה שהכדורים לא עוזרים. כלומר זה לא כמו שאני לא לוקחת בכלל, אבל הסימנים החיצוניים לא עוברים. שאלותי הם:
1. האם להגדיל את המינון?
2. האם להחליף כדורים ואם כן איזה מומלץ לקחת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד``ר בן רנר22/08/2010שלום דנה
אורטיקריה זו מחלה מתסכלת ולכן מושכת "ידענים " ללא כל הבנה ברפואה או אחרת.רובן\ם נשבעות שמצאו את הבעיה וממליצות ככל העולה על רוחם בחינם כמובן.הרשת סובלת הכול ובפורום שלנו יש לפחות שתיים כאלה ש"מתמחות " בנושא
ולשאלתך
לטלפסט פעילות טובה וניתן לעלות את המינון מעבר לפעמים ביום ללא חשש.אין שלב אנטיהיסטמיניקות שונות אלא להגדיל את המינון של תרופה בודדת .התופעה תחלוף בבא העת וכל טיפול דרסטי תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי.במידה ואת מתגוררת באזור השרון תוכלי לפנות למרפאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרלטני ה "רפואה" האלטרנטיבית
אלי22/08/2010כמו תמי או "שרית" מתוסכלים מחפשים לעצמם לקוחות ושותלים הודעות בפורומים שונים
לא להתפתות פשוט תתאכזבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד``ר בן רנר22/08/2010יפה דברת .חבל שן לא מסתפקות בפורומי "הרפואה " האלטרנטיבית ומציפות את הפורום הזה בשטויות כל פעם שעולה המילה אורטיקריה.גם ההפניה לרופא בשם רמי מור עולה כל פעם להצגת אסמכתא אמינה .אני מקווה שהקוראים והכותבים יבחינו בדבר ויתעלמו.באפשרותי למחוק את התשובות ואת זה אני אמנם עושה ,אך "השרית " ,והתמי " עולות מחדש כתמנונים.הפורום נועד להחלפת אינפורמציה ולא לטיפול אותו ניתן לקבל אך ורק במרפאות ,אז למה להפריע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו היא גם עורך דין
אלי23/08/2010כמבין בנושא אני יכול לבשר לך שאין לך לא עילה ולא נתבע,
הייתי מציע לך להתמקד בפעיליות שיתרמו לך יותר - אוליי נתחיל בלשכת התעסוקה?
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי
ד``ר בן רנר23/08/2010בואי ונסגור עניין.
מכוון שאין לך שאלות בנושא אלרגיות ואף אחד לא שואל לדעתך עזבי את הפורום שלי ופני לפורום אחר .הפונים מעונינים לשאול אותי ואת דר' טיפליצקי ולא אותך את פשוט מטרידה ומפריעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ראסט לעומת טסטים עורייםכנרת20/08/2010
שלום רב,
בני בן שנה ו-10 חודשיים עבר בדיקת ראסט שתוצאתה הייתה קטן מ-0.1 (FP7M Food Panel 7 <0.10). בעקבות התוצאה נשלחנו לבצע בדיקה חוזרת של טסטים עוריים ובמקביל לחשוף אותו לחלב (מבחני תיגר) בבי"ח. בטסטים העוריים נראתה אדמומיות באזור של ה-M ובביקורת יצא שתוצאה אחת במקביל, קיבל בני 5CC של חלב במזרק ולא הופיעה בעקבותיו שום תופעה שלילית. חשוב לי לציין, כי בפעם הראשונה שבני נחשף לחלב (בגיל חצי שנה) הוא פיתח אדמומיות בפנים ובצוואר ובפעם השנייה הופיעו גם הקאות. הרופא בבי"ח התלבט לגביו, האם להמשיך את מבחני התיגר ולראות האם תופיעה האלרגיה או להמתין חצי שנה ולראות אז את תוצאות הטסטים העוריים. לבסוף הוחלט להמתין חצי שנה.
אני לא שלמה עם ההחלטה, ביייחוד לאור העובדה שבני כבר נחשף פעמיים בגן, (לגלידה חלבית ואף לגבינה) ולא הופיעו שום תופעות לוואי. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית נוספת ! והאם נכון יהיה לבקש מהרופא לנסות לחשוף אותו עכשיו תחת השגחה רפואית ולא להמתין חצי שנה נוספת?
מודה לכם מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ד``ר בן רנר22/08/2010שלום מיטל
לפי הבדיקות לא קיימת רגישות לחלב ולכן התגר שלילי.אני לא מייעץ לך לבקש בדיקות מהרופא כי הוא אמון על הטיפול .במידה ויש לך ספקות גשי למרפאה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה שיוצאת לאחר הנקהלילך20/08/2010
שלום רב,
יש לי תינוק כבן חודשיים וחצי. בשבוע האחרון החלו לצאת לו סימנים אדומים על העור שנראים כמו עקיצות יתוש. סימנים אלו באים והולכים. שמתי לב כי לאחר כל הנקה הסימנים מופיעים ולאחר כשעה נעלמים.
האם יכול להיות שבני פיתח אלרגיה לחלב שלי? האם יכול להיות מצב שמשהו שאני אוכלת ומועבר אליו בחלב גורם לפריחה זו?
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ד``ר בן רנר22/08/2010שלום לילך .
בהחלט יכול להיות .הפתרון לבדוק במרפאה אלרגית .במידה והתוצאות יהיו חיוביות תצטרכי לחדול מהנקה.באופן כללי ילדים אלרגים אין להניק! זו ההנחיה החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת ראסטיהב20/08/2010
שלום רב בני בן השנה וארבעה חודשים סבל מלידתו מפריחה וניזון מנוטרמיגן. בגיל שנה עבר תבחיני עור שהיו שליליים כשהתחלנו חלב פרה הופיעה שוב פריחה נודדת לעיתים יותר ולעיתים פחות. הוא מקבל קבוע טיפות פניסטיל 10 טיפות לפני שינה. כעת עבר בדיקת ראסט לסוגי מזונות הכל יצא שלילי מלבד חלב :0.2 וחלבון ביצה: 0.3 . מה המשמעות ומה עלינו לעשות?האם להפסיק חלב וביצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהב
ד``ר בן רנר22/08/2010שלום יהב
הבדיקות שליליות הן לחלב והן לביצה גש לאלרגולוג המטפל בכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באמלה או דו-קאיןליאור19/08/2010
שלום רב,
יש לי חוסר ב G6PD ואני עושה אפילציה אצל קוסמטיקאית.
רציתי לברר האם מותר לי להשתמש באחת מהמשחות המאלחשות, ידוע לי כי אמלה יכולה להיות בעייתית.
במידה ואסור לי השימוש בשתיהן, אשמח לדעת האם יש משחה מאלחשת אחרת הניתנת לשימוש לבעלי חוסר G6PD.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד``ר בן רנר26/08/2010אין מניעה להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
ליאור26/08/2010זה יחסוך לי כאב רב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)