מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ידוע קשר בין אורטיקריה חריפהאפי21/08/2012
האם ידוע קשר בין אורטיקריה חריפה להמצאות הליקובקטר פילורי?
והאם טיפול בהליקובקטר יכול לסייע או להעלים את האורטיקריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ידוע קשר בין אורטיקריה חריפה - תגובה
ד``ר בן רנר22/08/2012יש לטפל בחידק ללא קשר.נמצא קשר מסויים לאורטיקריה כרונית בעבר ולכן מטפלים .האם זה עוזר? זו שאלה בלתי פתורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בידיים מנגיעה בצמח הלואיזהאורית19/08/2012
אתמול בבוקר סדרתי את העלים של צמח הלואיזה.באמצע הלילה התעוררתי כשכל הידיים שלי עם שריטות ופריחה מגרדת מאוד.
מה נמצא בצמח הנ"ל שיכול לגרום לתופעה כזו?
כיצד ניתן לטפל? הגירוד נוראי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בידיים מנגיעה בצמח הלואיזה - תגובה
ד``ר בן רנר22/08/2012צמחי תבלין ידועים כגורמים לאלרגיה ממגע.המנעי ממגע ללא כפפות בפעם הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בלתי מוסברתטל19/08/2012
שלום רב,
בן 52. סובל זה כ-10 שנים מפריחה נפוחה על הפנים שבאה והולכת.
הפריחה מופיעה בד"כ על הרקה. בשנים הראשונות רק בשמאל. אח"כ עבר גם לימין (עם או בלי שמאל).
מופע הפריחה משתנה בשטחו ובצורתו, לעיתים נפוח יותר ולעיתים פחות. לרוב כמעט לא מורגש (קצת צריבה לפעמים בהזעה).
המגמה היא של התגברות משנה לשנה.
השנה פתאום הופיעה גם במורד הצוואר.
הבירורים עד היום רק בכיוון רפואת עור. פעמיים נקלחה ביופסיה ברמב"ם - ללא תוצאות.
למרות שלא נמצאה עד עכשיו קורולציה ברורה לעונה או תנאי סביבה מסוימים נראה שיש קשר מסוים - או התגברות - באביב / קיץ.
רופאי העור טענו בתוקף שאין קשר לאלרגיה ולכן הכיוון הזה טרם נבדק.
לציין שבמקביל יש לי כמה אלרגיות ידועות לעשבים (כתלית יהודה למשל). כמו כן, פעמים רבות הפריחה נעלמת כשאני בחו"ל.
תחושתי האישית שיש קשר לחום/הזעה.
על בסיס כל זה, האם לדעתכם יש מקום לבירור בכיוון אלרגיה.
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה המלצה
שרית20/08/2012הפריחה שייכת ככל הנראה לתופעת האורטיקריה
הניפיחות שלך נקראת אנגיואדמה.
בתור אישה מנוסה עם התופעה מעל 7 שנים
אני אומרת לך מראש כי כל מה שיעשה במסגרת רפואה קונבציונלית
לא יתרום לך דבר לריפוי כי בשורה התחתונה אין תרופות לתופעה.
הטיפול המציל הוא טיפול אלטרנטיבי ומה שאתה צריך לעשות זה להכנס לאתר
של המטפל שטיפל בי.
תקיש בגוגל - טיפול בלעדי לאורטיקריה
תשמור את האתר במועדפים מומלץ מאד.
זה הטיפול המצילה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בלתי מוסברת
טל20/08/2012שרית תודה. אכן יש דמיון מסוים לאורטיקריה אבל אצלי זה לא מורגש (אין גרד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בלתי מוסברת - תגובה
ד``ר בן רנר22/08/2012ניתן לחלזור על הברור האלרגי.אך אם רופא העור ברמב"ם טוען שזו לא אלרגיה כנראה שסיבותיו עימו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריהשני18/08/2012
שלום,
מגיל 11 בערך סבלתי מאורטיקריה כרונית שסיבת הופעתה אינה ידועה.
כיום אני בת 24 ורק בשנים האחרונות ההתקפים פחתו משמעותית עד הייתי אומרת נעלמו. הייתכן שנפתרתי מהבעיה או שמוקדם לשמוח? הייתי שמחה לשמוע קצת על התופעה כי אף פעם לא הבנתי את התהליך ההתקפים בשנים הראשונות היו מאוד קשים לא הייתי יכולה לצאת מהבית הפנים היו מתנפחות ולפעמים גם היו קשיי נשימה עם השנים אחר כך היו רק התקפי גרד בעור ולאט לאט הזמן בין התקף להתקף גדל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר18/08/2012התופעה חולפת במשך השנים אם כי היא יכולה להמשך על גבי שנים .במידה ואת סובלת פחות נהדר.את יכולה להקיש אורטיקריה בגוגל ותקבלי מגוון בלתי נדלה של אענפורמציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה יש טיפול
שרית19/08/2012אל תסתפקי בתרופות קונבציונליות לעולם.
את ההחלמה שלי מצאתי אחרי 7 שנות סבל מטיפול אלטרנטיבי.
תקישי בגוגל - טיפול בלעדי באורטיקריה
תגיעי לאתר מחלות עור אלטרנטיבי ברמה עולמית שרק הוא הצליח להבריא אותי בסופו של דבר.
כל טוב והחלמה מהירה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לליפסטיק. מה עושים?אירה18/08/2012
שלום. לאחרונה יש לי רגישות בשפתיים לאחר מריחת ליפסטיק. השפתיים נפוחות ומגרדות, זה פשוט בלתי נסבל, התופעת מאוד מציקה, נמשכת מס' ימים עד שבוע, עד שהעור מתקלף. זה קרה לי עם מס' ליפסקיטים? מה עושים? אודה על ההתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לליפסטיק. מה עושים? - תגובה
ד``ר בן רנר18/08/2012שלום ניתן לבצע תבחינים ע"מ לבודד את החומר האחראי.בינתיים בלי ליפסטיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לליפסטיק
אירה18/08/2012תודה רבה על התשובה. האם עלי לפנות למרפאת עור או מרפאת אלרגיה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע לטלפסטאנונימי17/08/2012
האם טלפסט דורש מרשם רופא? כמו כן הייתי מעוניין לדעת האם זה משפיע בעת לקיחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בנוגע לטלפסט - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי18/08/2012שלם רב,
טלפסט אכן דורש מרשם רופא,
לא משפיע על הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אצל בנייוסי16/08/2012
בני החל לפתח מגיל שנה נגעים דמויי אקזמה על הירכיים ובקידמת החזה. בתחילה חשבנו שזה מחלב אך זה המשיך למרות הפסקתו. בהמשך ראינו תגובות אף לאחר שומשום וסויה.
למרות שהיה קשה קשה לדעת כי לרוב הפריחה הופיעה יממה לאחר החשיפה..
תבחין עור בגיל שנה ועשרה חודשים הראה רגישות לסויה , דגים, וגבולי לחלב פרה. בדיקות IGE היו שליליות לכל האלרגנים ממזון. היות וכעת אנו נמנעים מלתת לו מוצרי חלב וסויה וכן סומסום זה מאוד מקשה כי כל הלחמים מכילים סויה. בני כעת בן שנה וחודשיים מתי לדעתך ניתן יהיה להעריך שוב? כמה זמן מחכים עם הדיאטה הזאת ? חודשים ? שנים. כעת בני ללא כל אקזמות אבל לא אוכל חלב, סויה, סומסום ודגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה אצל בני - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/08/2012שלום רב,
אני מבין שעדות לאלרגיה למזון הייתה מאוד קלושה, על בסיס תבחיני עור גבוליים בלבד.
לכן כעת אחרי שפריחה נעלמה כדאי שוב לפנות לאלרגולוג ולקבל אישור להחזיר לדיאטה מוצרי חלב, סויה ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשמשעדנה15/08/2012
שלום
כאשר שאני יוצאת לאזור שבו מקרינה השמש אני מקבלת פרחיה באזורים החשופים לשמש ומגרד באזורים אלו קבלתי כדורי לורטידין ומשחות שונות שאינן עוזרות לי.
לפני שאני יוצאת לשמש אני מורחת קרם הגנה וגם זה בקושי עוזר
אבקש את תושבתכם
תודה
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשמש - תגובה
ד``ר בן רנר15/08/2012שלום
זה הטיפול הקיים .קרם הגנה ואנטיהיסטמיניקה. יש להמנע עד כצה שאפשר מחשיפה לשמש.אין פטנט אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הליקובקטר- אורטיקריהסמי15/08/2012
שלום ד"ר
תוצאת נשיפה לחיידק ההליקובקטר שנערכה לי לפני כמה ימים כדי לברר סיבת אורטיקריה כרונית:
בדיקת נשיפה להליקובקטר – 52.129 DELTA C /m
יש לציין שכל תוצאות הבדיקות האחרות שנערכו היו תקינות .
שאלה:
1-האם אמנם כן , מציאת ה.פלורי חיובי אצלי תוכל להיות סיבה לאורטיקריה הכרונית שאני סובל ממנה?
2- מה הוא הטיפול הניתן במקרה כזה?
3- שמעתי על טיפול טבעי , האם הוא מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק הליקובקטר- אורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר15/08/2012שלום .להליקובקטר ניסו במשך השנים האחרונות להדביק את כל החוליים הקימים בעולם.מעבר לכיב קיבה הכול נחל כשלון.אין זאת אומרת שאין מקרים בודדים שהטיפול בחיידק עוזר.טיפול טבעי טוב למוכר בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לויטמין Dמיכל15/08/2012
האם נטילת כדורי ויטמין די עשויה לגרום לאלרגיה שמתבטאת בליחה בגרון בזמן נטילת הכדור ומיד אחרי הנטילה.
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לויטמין D - תגובה
ד``ר בן רנר15/08/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אורטודנטי עם רגישות לניקלשקד13/08/2012
רציתי לברר האם יש בעיה לעבור טיפול אורטודנטי אם לביתי יש רגישות למתכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אורטודנטי עם רגישות לניקל - תגובה
ד``ר בן רנר15/08/2012בד"כ לא אלא אם הרגישות קיצונית מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לניקל
מיכה15/08/2012רוצה לברר שלא צריכה להיות בעיה עם טיפול אורטודנטי רגיל. הריגישות מופיעה בעיקר בצואר בעת ענידת תכשיט.
האם אפשר לעבור טיפול אורטודונטי רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר למצבי חירום נשימתיים?דני13/08/2012
שלום,
בארבעה החודשים האחרונים אני סובל מתופעות שאובחנה לאחרונה על ידי רופאת עור כאלרגיה.
זה התחיל מכתמים אדומים ונפוחים על העור, שהופיעו בדרך כלל לאחר שינה שכיבה והיו נעלמים תוך מספר שעות.
בהמשך הופיעה תחושה מוזרה בשפתיים, בגרון ובכפות הידיים.
הרופאה רשמה לי תרופה חזקה בשם פרדניזון, למשך שבוע כדי "לאפס" את המצב האלרגי שהגוף נכנס אליו, ובנוסף אנטיהיסטמין.
בינתיים אני מעונין להמתין עם לקיחת התרופה החזקה פרדניזון. הסימפטומים סבירים וייתכן שקשורים לתקופת לחץ בחיים שלי, שאני מקווה שתסתיים בחודשים הקרובים.
יש לי רק דאגה אחת: אני קורא שהתופעה שממנה אני סובל, עשויה, במצבי הקיצון שלה, לסכן חיים באמצעות חנק.
ואני אכן חווה קשיי נשימה מפעם לפעם, בעקבות התעבות מסוימת בגרון.
חשוב לי להדגיש:
- הרופאה אבחנה את רמת החומרה כמצב יחסית קל. הכתמים על העור ניכרים כשהם נמצאים, אבל ההתנפחויות באזור הפנים לא נראים כלפי חוץ.
- מעולם לא הגעתי למצב שקרוב לחנק, אבל מפעם לפעם, למצב שדורש ממני מאמץ מסוים בנשימה ופסיכולוגית הוא מבהיל אותי.
ועתה לשאלה:
האם קיים תכשיר למצבי חירום? משאף, מזרק או משהו מעין זה, שאני יכול לקחת איתי ושיהיה קו טיפול ראשון אם עוצמת הסימפטומים שלי יקפצו פתאום לרמה מסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר למצבי חירום נשימתיים? - תגובה
ד``ר בן רנר15/08/2012שלום
שמה בעצת הרופאה ואך תדאג.אם התופעה חולפת אינך זקוק לסטרואידים .השתמש באנטיהיסטמיניקה והתופעה תחלוף .אל דאגה חנק נדיר ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיימת אלרגיה לים?גל13/08/2012
שלום, מזה 3 שנים אני שוחה כ-3 פעמים בשבוע בים. בחודשיים האחרונים, לאחר שחייה של כ-5 דקות, אני מרגיש גירוי באף ולאחר 5 דקות נוספים העיניים שורפות לי ולאחר מכן מופיע לי כאב ראש.
האם קיימת אלרגיה לים? יש לטיפול לזה?
גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קיימת אלרגיה לים? - תגובה
ד``ר בן רנר15/08/2012שלום .אין אלרגיה לים.אבל המלח והשמש הם גורמים מגרים האחראים לתופעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול פליקסונז עם מיםעידן10/08/2012
שלום.
אני בן 22, ללא שום מחלות, בריא לחלוטין, וההויטמנים והמינרלים חוגגים תודה לאל.
כחלק מהעניין אני לא משתמש בתרופות. לא טבעיות ולא רגילות, פשוט לא נוגע והגוף שלי שומר על רמת בריאות אופטימלית.
רק דבר אחד מפריע לי - אלרגיות. יש לי אלרגיה קשה מאוד לאבק.
פעם היה 5 פעמים בשבוע, אבל בעקבות שינויים בריאים מצוינים ומזון ואורח חיים איכותי ובלתי מתפשר - נרפאתי מכל דבר,היתושים אפילו לא עוקצים אותי.
היום, יש לי התקפה 3 פעמים בשבוע והיא קשה - ומצריכה משאף.
ניסיתי את כל הכדורים, המשאפים והשמנים ושאר הפתרונות.
רק המשאף של פליקסונז עובד בשבילי טוב.
ובכל זאת, אני לא נוהג להכניס רעלים לגוף - ועם זאת רוצה לחיות בנוחות.
לכן הייתי מאוד רוצה לדלל את התרופה פליקסונז במים
האם יש בכך טעם?
ההשפעה שלה מאוד חזקה, הייתי מסתפק ברבע ממנה (:
(כמובן שאני מסתפק במין חצי לחיצה אחת בכל נחיר, עושה את העבודה שלו מצוין, מרגיש קצת יבש בריאות קצת מעצבן)
האם זה בטוח להכניס מי ברז למיכל, לערבב
ולהמשיך להשתמש?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול פליקסונז עם מים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי12/08/2012שלום עידן,
אין לי תשובה לשאלה שלך.
אולי כדאי לפנות לרוקחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה + גירודים באוזנייםיובל10/08/2012
שלום
יש לי גירודים באוזניים מספר שנים.
בלי קשר לגירודים הייתי אצל רופא לאלרגיה וגיליתי שאני אלרגי לקרדית האבק ועוד כמה דברים.
יכול להיות שהגירודים הלא פוסקים באוזניים קשורים לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה + גירודים באוזניים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי12/08/2012שלום רב,
זה יכול להיות קשור לאלרגיה לקרדית אבק. יחד עם זאת גם פטרת אוזניים ושאבה באוזניים יכולים לגרום לגרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)