מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה אמיתית !!יניב14/11/2012
היי יש לי אלרגיה להרבה דברים כגון קרדית אבק צמחים וכו, כל הזמן יש הרגשה של צינון הפרשה מעין ימין וגירוד קוצרי נשימה במיוחד בלילה לוקח גם קבוע סימביקורט אלרגיה קבועה !!! ניסתי תרופות להרגעה כגון אלרגי X לורסטין וזילרגי אך כלום אינו משפיע התחלתי לקחת תוסף תזונה שנקרא קוורצטין אלרגי קומפלקס גם איתו לא מרגיש הקלה ... אני כבר לא יודע מה לעשות מדובר בכמה אנשים טובות שאני חיי עם זה..בנוסף ביצעתי בדיקות דם וגם שם יצא שהאאוזינופילים גבוההים מוניציטים גבוההים לימפוציטים גבוההים ..לאחר שבדקתי מה כל אלו אומרים מדובר במחלות אלרגיות שקל לי להדבק כנראה שמערכת החיסון נורא חלשה ... כבר שקלתי ללכת לטיפול הומיאופטי אבל אני כבר מייואש ובטח גם זה לא יעזור ... הציעו לי לעשות את הזריקות של כמה שנים יש לי כמה חברים שעשו את זה וזה לא עזר להם בכלל ... מה לעשות !?!? תנו לי עצה ? נזלת קוצרי נשימה הפרשה בעיניים כבר נהפכו להיות חלק הכי חשוב בחיים שלי ...תודה רבה ומצטער על החפירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה אמיתית !! - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי22/11/2012יניב שלים,
אני מציע שתתחיל להתייחס לאלרגיה שלך ברצינות, תגיע למומחים אלרגולוגים ותבקש פתרון. ברוב המקרים ניתן להגיע להקלה מאוד משמעותית עם טיפול תרופתי או חיסוני. רק צריך להקפיד ולחפש טיפול הכי מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזריקות לאלרגיה לקרדית האבקאורי14/11/2012
לרופאים היקרים שלום!
אני סובל כבר הרבה שנים מאלרגיה לקרדית האבק.
ההתפרצויות של האלרגיה קורות כמעט מדי שבוע וגורמות לי לגודש בלתי נסבל באף, עיטוש בלתי נפסק, עיניים דומעות/נפוחות/יבשות וכאבי ראש.
ניסיתי בעבר לקחת כדורים באופן קבוע (אריוס וכדו') אבל הכדורים תמיד גורמים לי עייפות ופגיעה בתפקוד השוטף.
שמעתי שקיים טיפול בזריקות שיכול לרפא את האלרגיה באופן קבוע.
הייתי שמח לשמוע מכם פרטים על הטיפול - כיצד הוא עובד, מה היעילות שלו, איפה אפשר לעשות אותו ומה תופעות הלוואי...
תודה רבה!
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בזריקות לאלרגיה לקרדית האבק - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי22/11/2012שלום אורי,
אתה כנראה מתכוון לטיפול חיסוני. זה זריקות של אותו אלרגן שאתה אלרגי עליו כלומר קרדית אבק בית. גורמים לגוף לפתח עמידות - חסינות. טיפול מומלץ, יעיל ב80% מהמקרים שזה אחוז מצוין. הטיפול מתבצע במרפאת אלרגיה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הירדמות של הלשון, קוצר נשימהלימור14/11/2012
שלום,
לפני כשנה התחיל לי שיעול טורדני (יבש) שנמשך קרוב לשלושה חודשים, רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות אסטמה שיצאו תקינות ולצילום ראות שהראו היפראינפלציה. לכן המליץ לי לקחת משאף כשבועיים והבעיה נפתרה.
מאז התחילה הלשון שלי להירדם - זה מאד מאד מציק לי(יכול להיות שאין קשר בין הדברים) לפרקים במהלך היום ולעיתים (כל מספר ימים) אני חווה קוצר נשימה.
בדיקות הדם שלי תקינות. אני בת 28 ללא אלרגיות כידוע לי.
לרופא אין מושג מה זה. יש לכם מושג? יש לכם המלצה למי עוד עליי לפנות?
תודה רבה.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירדמות של הלשון, קוצר נשימה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי22/11/2012שלום רב, גירוי בלשון, בפה וקוצר נשימה הם סימנים של אלרגיה לאלרגנים נשאפים כמו אבק, אבקנים ועוד.
מומלץ לפנות למרפאת אלרגיה לבדיקה.
בינתיים לבקש טיפול אצל רופא משפחה עם תרופה אנטיהיסטמינית וגם לחזור לטיפול נגד אסתמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מטפלים בדיזהידרוזיס?רנה13/11/2012
האם יש טיפול בדיזהידרוזיס? מהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מטפלים בדיזהידרוזיס? - תגובה
ד``ר בן רנר19/11/2012זו מחלת עור כרונית עקשנית לטיפול עם עליות ומורדות בסמנים ובסבל. הטיפול משחות על בסיס סטרואידי ,קרם ידים ,הגינה וכפפות בזמן עבודה עם מים וחומרים כימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תסתפקי בתשובת הרופא
טל20/11/2012הרופא הציע לך מריחת סטירואידים שיהפכו אותך ואת מחלתך לחמורה כי
כמה ממה שהיא כעת - הוא הציע לך סטירואידים שהופכים את החולה לקורבן של הטיפול במקום לרפא אותו.
תחפשי בגוגל - אטופיק דרמטיטיס וטיפול בה
תמצאי המון אתרים וטיפולים טבעיים ללא חשש לנזקים כפי שאת צפויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצות אלרגיה חריפהתמר12/11/2012
שלום רב,
אני אחרי התפרצות שניה חריפה של אלרגיה, שמתחילה בפתאומיות, לא אחרי אכילה. לא ידוע מקור האלרגיה. הביטוי הוא התנפחות של שלפוחיות על כל הפנים האוזניים והצוואר, בתוך רגעים ספורים. תוך מספר דקות הגוף כולו מתמלא שלפוחיות נפוחות ואודם (רגלים, בטן, גב וידיים) ויש גרד, התנפחות, רעידות וצמרמורות.
באירוע הראשון הגעתי לקופת חולים וקיבלתי זריקת אדרנלין (למרות שהדגשתי בפני הצוות שאין קוצר נשימה, התנפחות בלוע...) וסטרואידים בעירוי. באירוע השני, הייתי מצויידת בכדורי אלרג'יקס, שניתנו לי על ידי הרופא לאחר האירוע הראשון ונלקחו מיד. לא היה כל שיפור, רק תחושה של התפרצות פחות חריפה. עם הגעה לסניף קופ"ח כעבור 45 דקות מתחילת האירוע, נתן לי שוב עירוי סטרואידים, שהביא לסיום ההתפרצות. כרגע לוקחת אלג'ירקס אחד ליום בלילה.
יש לי הפניה ותור אל ד"ר טפליצקי, רק בעוד שבועיים. השאלה היא מה עושים בינתיים? האם עלי להפסיק את האלג'ירקס מספר ימים לפני התור? האם לבקש מרשם למזרק מרופא משפחה עד שאגיע אליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה ויש לה טיפול מציל
שירה12/11/2012חבל על הזמן שלך ועל הציפיות שלך מכל רופא אלרגולוג שתלכי אליו
זוהי אורטיקריה ואין להם תרופה שתרפא אותך ויאמרו לך לקחת אנטי היסתמינים
וגם סטירואידים שמהם לא תראי החלמה אלא הרעה .
אני הבראתי מאורטיקריה שנמשכה 7 שנים מאמללות בזכות טיפול אלטרנטיבי פורץ דרך.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
כך תגיעי לאתר ותשמרי אותו.
שני הרופאים כאן הם מסחריים ועובדים כאן לקידום מכירות ולכן הם מוחקים את ההודעות שלי.
בהצלחה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצות אלרגיה חריפה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/11/2012שלום רב, ממליץ להמשיך בינתיים אלרגיקס פעם ביום ולא לקחת רק ביום של הבדיקה אצלי, לבקש מרשם לאדרנלין EPIPEN אצל רופא משפחה, להימנע מתרופות מגד כאבים, מותר אקמול, לשים לב לקשר מידי בין המזון ופריחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם זה אלרגיה או לא...שני12/11/2012
אבל כל שנה אני סובלת מזה!!! וחלק מהרופאים אומרים שזה אלרגיה וחלק אומרים שזה לא.
כל שנה אני סולבת משיעולים חזקים שבמיוחד תוקפים אותי בלילה כאשר אני מנסה לישון. אני מתכוונת לשיעולים מאוד חזקים.
ולוקח חודשים עד שזה עובר, והסירופים לא תמיד עוזרים ומה שכן אני עושה זה שותה חלב חם אבל זה עושה לי ליחה. ועכשיו אני גם סובלת מליחה.
איך אני יכולה להיפטר מזה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול וליחה
נועה13/11/2012לצערי סבלתי מזה לא מזמן, אצלי זו לא היתה אלרגיה, לקחתי כמוסות NAC של סולגאר בהמלצת נטורופתית וזה באמת שיפר ועזר לסלק את הליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת אם זה אלרגיה או לא... - תגובה
ד``ר בן רנר19/11/2012מה יותר פשוט מחגשת למרפאה אלרגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעינייםTami10/11/2012
שלום
רציתי לבדוק ולשאול לגבי נפיחות בעפעף. מדי פעם זה מתחיל בגירוד בעפעפים ונהיה אדום אחרי זה מתנפח לכמה ימים ולאחר מכן מתחיל להתקלף.
אני לא יודעת מה ואשמח לקבל תשובה עזרה, ואיך אני יכולה לטפל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעיניים - תגובה
ד``ר בן רנר19/11/2012יכול להיות שכן.רצוי לבצע תבחינים לקוסמטיקה במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני אלרגית לערמונים?ד``ר בן רנר10/11/2012
שלום רב
לפני כ 15 שנים נסעתי לאירופה בשיא החורף ,וקניתי ערמונים חמים וקלויים .זו היתה לדעתי הפעם הראשונה שאכלתי ערמונים חמים וקלויים ואת התגובה שלי לדבר אני לא יכולה לתאר אלא כסוג של אלרגיה .הרגשתי קושי מיידי לנשום .משהו בגרון .. לא זוכרת בדיוק מה .וגם לא איך זה עבר ..בכל מקרה מאז אני לא נוגעת בערמונים .
לאחרונה נזכרתי בדבר לאחר שנדרשתי למלא שאלון לצורך תרומת מח עצם (באירוע עצמו נזכרתי לאחר שכבר מילאתי את השאלון ) .האם זו באמת היתה תגובה אלרגית ? האם אני אלרגית לערמונים והאם כדאי לדווח על זה ?
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לערמונים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי10/11/2012שלום רב, חלק מהאנשים שאלרגיים לערמונים יהיו אלרגיים גם לגומי. ואז זה יכול להיות חשוב בכל שקשור לרפואה. ממליץ לפנות לאלרגולוג לבדוק זאת. להביא לבדוקה ערמון אחד לצורך בדיקה עורית, לא לאכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
רינה13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרוןסובל בשקט10/11/2012
יש מצב בבקשה לקבוע תור למרפאה לנתניה ?
לאיזה מספר אתקשר?
האם אתה מקבל מבוטחי כללית מושלם?
תודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי גרון פנימיסובל בשקט07/11/2012
שלום רב אני מקווה שהגעתי להמקום הנכון אני בן 35 לפני כחצי שנה הרגשתי שאני עם הראש לרצפה ששאפתי משהו מהשטיח ונכנס דרך האף מימין ומאז אני סובל מכאבי גרון נזלת לילית וסתיעמה בנוכר הימיני במיוחד בלילה.
מתעטש הרבה אם מתחיל לתעטש זה נמשך לעשרפעמים רצוף
האם כאבי גרון ללא חום זה קשור לאלרגיה ?
היום היתי אצל רופא א.א.ג אשר אמר לי שאין לי דלקת בגרון בכלל ונתן לי טלפסט פעם ביום לפני שינה.
נא עזרתכם נמאס לי מהמצב הנוכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון פנימי - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי10/11/2012שלום רב, יתכן ומדובר באלרגיה לאבק ומרכיבים של אבק. אבחון נעשה במרפאות אלרגיה. טיפול בד״כ ממושך עם כדורים אנטיהיסטמיניים לדוגמה לורטדין או ספרי לאף נגד אלרגיה לדוגמה נזוקורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייך יודעים שזה אלרגיהשירה06/11/2012
אני סובלת מאלרגיה באביב וזה מתבטא בעיניים אך בזמן החורף בדרך כלל איני סובלת מזה אך קורה שגם בחורף עיני מגרדות האם זה גם אלרגיה?? אם כן אז מה עושים ?? ואייך אפשר לדעת בוודאות שזה לא נובע ממשהו אחר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייך יודעים שזה אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר07/11/2012את פונה למרפאה אלרגית ומבצעת תבחינים מתאימים לאבחון הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה חריפה בכל השנה + סינוסים
בתי18/11/2012שלום
האם באמצעות בדיקות דם ניתן לאבחן? ואיפה עושים זאת? אבקש כתובת מדוייקת כי קופ"ח לא כלול בסל הבדיקות.
במקום עבודתי אני יושבת באופן ספייס המחיצות עטופות בד וכן שטיח.
זה מספר שנים שאני מטופלת על ידי כדורי היסטמינים, וספריי לאף. בדיקות אלרגיה שביצעתי לא העלתה דבר. כל הזמן נחיריים סתומות כך שהנשימה ב-80% הינה דרך הפה. הנזלת התמידית והפרשות, גרמו לי לאסתמה. תקופת החורף יכולה עוד יותר להחמיר את המצב.
כל זה מרגיש לי מאוד לא נוח וטוב - עייפה,כאבי ראש, אנרגיות שליליות, אין איכות חיים נורמלית ועוד .
רוצה לדעת האם בדיקת דם יכולה לתת תוצאה מדוייקת?
האם מצב זה מצריך התערבות בניתוח כירורגי ופלישה חודרנית?
מה קורה במצב שאחרי האם בניתוח סינוסים בעיית האלרגיה יכולה להיפתר?
ואם בכלל שווה התערבות כירורגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה חריפה בכל השנה + סינוסים - תגובה
ד``ר בן רנר19/11/2012שלום
הבדיקות העוריות שמבצעים במרפאה האלרגית אמינים יותר מבדקות הדם. אם את רוצה לבצע בדיקות דם בנוסף ניתן לבצע בכל קופות החולים דרך מרפאות האלרגיה השונות.באופן פרטי לא ניתן אלא בבתי חולים והמחיר בשמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות אצל תינוקת בת 11 חודשמירי06/11/2012
שלוום רב הנכדה שלי בת 11 חודש אובחנה בגיל חודש אלרגית לחלב היא ניזונה עד היוםמהנקה בעיקר בערב ובצהרים אוכל מוצק . לפני כחודש הבת שלי ניסתה לתת לה קצת גבינת קוטג' הילדה אכלה ולא קרה שום דבר אבל לפני כשבוע וחצי החלו פליטות והיום כבר מספר ימים מופיע אצלה הקאות פעם עד פעמיים ביום (היא ממשיכה לאכול פעם ביומים גבינה) מופיע אצלה גם שיעול עם לייחה ונזלת שאלתי היא האם זה כתוצאה מהגבינה ? אנחנו אובדי עצות הייתה מספר פעמים אצל רופא ולא יודעים מדוע מקיאה? [/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות אצל תינוקת בת 11 חודש - תגובה
ד``ר בן רנר07/11/2012שלום
לשם זה קיימות מרפאות אלרגיה שבדקות את הרגישות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהיעל06/11/2012
שלום!
אני סובלת מאלרגייה אשר מתבטאת בגרד בחיך.
מבקשת המלצה לטיפול הומאופתי באיזור מודיעין או ראשון לציון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה - תגובה
ד``ר בן רנר07/11/2012הומאופטיה ורפואה שאינה קונבנציונלית לא מטופלת במדור הזה.כאן המקום של רפואה רצינית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד ואודם לאחר מגע עם קורדנה06/11/2012
שלום,
מזה שבועיים שאני סובלת מגירודים, אודם ולאחר מכן תחושת נימנום לאחר מגע עם קור.
התופעה מתרחשת בשטיפת ידיים במים קרים או במגע עם מוצר מהמקרר, ואפילו בכפות הרגליים אם דרכתי על ריצפה קרה. אפילו טיפת מים קרה אחת שנגעה בבטני נעשתה אדומה.
המוזר ביותר קרה כאשר נחשפתי לגשם והעור שהיה חשוף פשוט גירד מאוד ונעשה אדום ולאחר מכן חם ומנומנם...
מה זה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד ואודם לאחר מגע עם קור - תגובה
ד``ר בן רנר07/11/2012זו רגישות לקור! בעיה לא פשוטה אבל חולפת בבא הזמן .גשי למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא שיניםדרורי יהודית05/11/2012
זו הפעם השניה בביקור אצל רופא שיניים אחרי טיפול והדבקת כתר התחילה תופעה מוזרה של כמו מעטפת על הלשון וגרוי מסביב לפה ועד האף בפעם הקודמת הרופא הוציא את הכתר והחליף דבק וזה עבר הפעם הוא שם את אותו הדבק והתופעה לא עוברת למה אני אלרגית ומה יכול לעזור?אולי כדורים לאלרגיה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שינים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/11/2012שלום רב, יתכן מאוד ואת אלרגית לדבק או חומר דנטלי אחר. בינתיים קחי כדורים נגד אלרגיה.
ואם מצב לא ישתפר תוך שבוע-שבועיים תחשבי על שינוי הנוסף של דבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
דרורי יהודית06/11/2012תרופה לאלרגיה אפשר רצל רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)