מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מחברים את דיסקיות השיוף למכונה?שיר06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש ראש מנדרל לדיסקיות
אילנה כסיף07/09/2010על הראש הזה מלבישים בלחיצה את הדיסקית. יש מנדרל זול יותר שיש לו בורג במקרה כזהצריך לפתוח את הבורג להכניס את הדיסקית ולסגור. את עובדת עם כיוון ההברגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראש שיוף להסרת יבלותדנה04/09/2010
שלום,
בפדיקור לחולי סוכרת אני לא נוגעת בסכין ולכן רציתי לדעת
איזה ראש למכונת שיוף מתאים להסרת יבלות?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתכוונת ליבלות קשות
דנה04/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראש שיוף
נטלי מובר05/09/2010שבוע טוב דנה,
דבר ראשון מומלץ להשתמש בקאלוס (חומר המסה) המיועד לחולי סכרת את מוזמנת להגיע לאחד מהסניפים שלנו להשתלמות ע"מ שתדעי לעבוד בצורה נכונה עם החומר, דבר שני את יכולה להשתמש בראש גס עם מכונת שיוף.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת לעבוד עם קאלוס (למדתי בני
דנה06/09/2010בנייל סטודיו) . את מתכוונת לראש מכונה בצבע חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ראש חד פעמי.
נטלי מובר07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריות בכפות הרגלים ובציפורניםכרמיאלי מבוגר31/08/2010
שלום אני בין 53 סובל כ 30 שנים מפטריות בכף הרגל ובצפורנים הגדולות ..עושה קבוע פדיקור
לכף הרגל ..שם קרם קבוע נגד יובש בכף הרגל ..היתי אצל מספר רופאים ..השתמשתי באין ספור
משחאות שונות ומשונות כולל למנסיל ,איזוגו קרם ..ועוד אבל הפיטריות נעלמו וחזורו .בקיץ נועל
סנדלים פתוחים או כפכפים אורטופדים ..בעבר שימוש בכדורים ..אבל זה לא נעלם מעבר לכמה
חודשים ..רוב הוא בכף הרגל יובש וגרוד .ולא אסטטי ..העם ידוע לכן על דרך אחרת או פתרון לבעיה
או שזה יהיה בכפות רגלי לעד....תודה מראש...נ.ב לא סובל מסכרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריות
אילנה כסיף01/09/2010שלום כרמיאלי מבוגר,
הסיבה שהפטריות חוזרות אחרי טיפולים היא הדבקה, אתה כנראה נכנסת, לאחר שהפטריות עברו, לתוך אותן נעליים שנעלת בתקופת הפטרת או שמישהו מבני הבית סובל גם הוא מפטרת ומדביק אותך.
במהלך טיפול בפטרת חשוב מאד שבני הזוג או השותפים לדירה/לחדר יעברו גם הם בדיקות שאינם נושאי פטרת. כמו כן, במהלך הטיפול חשוב להרתיח מגבות ומצעים. לצערי קל מאד להדבק וקשה מאד להפטר מהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, האם זו פטריה?שני30/08/2010
היי.
בציפורן הקטנה של רגל ימין נראה לי שמתפתחת פטריה.
הציפורן שינתה את צבעה (כולה ללבן ) היא גדלה באופן לא ישר,
האם מריחת למיסיל יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא צרפי תמונה
אילנה כסיף30/08/2010שלום מירב, לא תמיד כשיש משהו שונה בזרת זה פטריה. אולי הנעל לחצה על הציפורן ולכן היא שינתה גוון? צרפי תמונה טובה ונראה איך אפשר לעזור לך.
בעקרון, למיסיל זו תרופה יעילה לפטרת אם משתמשים לפי הוראות היצרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה מצרפת תמונה
שני31/08/2010הכי טובה שיצאה לי. אבל לצערי כבר גזרתי את הציפורן אז אני לא יודעת אם עדין אפשר לראות משהו, כעקרון כל הציפורן הייתה לבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נראה פטריה.
אילנה כסיף01/09/2010זה נראה יותר שהזרת הקטנה סובלת מלחץ בתוך הנעלים. האם זה אותו דבר בזרת השניה? האם יש משהו שונה בעור מתחת לאצבע (בכף הרגל)? או בין האצבעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרת השנייה
שני01/09/2010לא אותו דבר-היא רגילה לחלוטין,אבל ליד הזרת הבעייתית התחילו טיפה קילופי עור ומרחתי "למיסיל"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי רק לחצת על האצבע אבל
אילנה כסיף02/09/2010אם את לא שקטה גשי לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ומזל טוב ליום הולדתך.
שני02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך את יודעת שיש לי יומולדת? תודה ר
אילנה כסיף07/09/2010תודה רבה ושנה טובה גם לך.
שימחת אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלאות הפייסבוק
שני07/09/2010אני חברה של נייל סטודיו כי אני טכנאית ציפורניים.
אז שוב,
מזל טוב,
ואם כבר אז חג שמח ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה נכון....
אילנה כסיף07/09/2010חג שמח גם לך ושנה טובה ומאושרת.
איזה כיף שיש חברים ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף גדול (-:
שני07/09/2010תודה רבה גם לך.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בכפות הרגליים ובציפורנייםרחל30/08/2010
אני סובלת מזה 10 שנים מפטרת בכפות הרגליים ובציפורניים , הפטרת בכפות הרגליים מתבטאת בגירודים, קילופים , עור קשה , וכאבים .
הקוסמטיקאית שלי המליצה לי להשתמש בתכשיר שנקרא דרמה קר.
השאלה היא :
1.האם מישהו שמע על התכשיר הזה ?
2.האם הוא יעיל לפטרת מסוג כזה ?
3.האם התכשיר יעזור גם לפטרת בציפורניים ?
4.אני סכרתית , האם יש סכנה לשימוש בתכשיר הזה ?.
והאם יש דרכים אחרות להיפטר מהפטרת בכף הרגל והציפורניים?
חוץ מזה פניתי לפדיקוריסטית והיא לא הייתה מוכנה לקבל אותי כי היא טענה שהיא לא מטפלת בפטרת וזה מדבק .
האם משהו מכיר פדיקוריסטית רפואית טובה באזור גדרה גן יבנה , רחובות ?
תודה רבה רבה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בכפות רגלים וציפורניים
אילנה כסיף30/08/2010שלום רחל,
אכן קיים תכשיר בשם דרמה קר והוא נועד לטיפול באדמומיות וגרד בעור לאנשים שהולכים עם נעלים סגורות כל היום .
המצב שאת מתארת מצריך לגשת לרופא משפחה להמשך טיפול בשל מצבך הבריאותי המיוחד לא כדאי להשתמש בתכשירים ללא יעוץ רפואי.
מלבד זאת, בטיפול פדיקור רפואי ניתן להקל על הסימפטומים של הגרד ועיבוי הציפורניים ולפחות הרגל והציפורניים יראו אסטטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אילנה
רחל30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדקים בעקב הרגלחני29/08/2010
שלום אתמול כתבתי על מצב בלתי נסבל שיש לי סדקים ברגליים שזה גם כואב נורא וגם לא אסטתי
ציפיתי שאקבל תשובה מוסמכת מנטלי או אילנה ודי התאכזבתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך אנא בדקי למטה
אילנה כסיף29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקב סדוקחני28/08/2010
שלום
אני בת 48 ומזה שנתיים אני הולכת לפדיקור הבעיה שלי שיש לי בעקבים סדקים עמוקים
ודי כואבים אחרי שבוע של טיפול .
לא עוזר כל התכשירים שהשתמשתי כמו DRY לעור ישב או כפתן של MORAZ לעור קשה סדוק ויבש.הפדיקורסטית לא הצליחה לפתור לי את הבעיה ואני ממש לא יודעת מה לעשות גם לא אסטתי וגם מאוד כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובש ברגליים תנסי משחת פלקסיטול
מאיה29/08/2010הי
אני יעולה להמליץ לך לנסות משחת פלקסיטול לרגליים.
היא משחה טיפולית לעור יבש ומאד יעילה
אפשר להשיג בבתי המרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה יקרה-
רז12/12/2011מה יש לך מהחברה פלקסיטול לכולם פה את מציעה.. ומהללת כמו שמהללים את אלוהים.
את עובדת בחברה? יש לך רווח כלשהו מזה?
נראה מאוד שכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם משחה זו מותרת בהנקה?
מיטל30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדקים בעקבים
אילנה כסיף29/08/2010שלום חני,
סדקים בעקבים יכולים להגרם ממספר סיבות. לא כתב אם הסדקים נגרמו בגלל עור קשה או שהעור רך אך סדוק. בשני המקרים הסדקים נגרמים מסיבות שונות ולכן הטיפול שונה.
אנא פרטי או צרפי תמונה כדי לקבל תשובה רלוונטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב סדוק
חני30/08/2010שלום
העור מאוד יבש וסדוק .
האם אני צריכה ללכת לפדיקוריסטית רפואית על מנת לפתור את הבעיה .
אני גרה בכרמיאל האם יש פדיקורסטית רפואית בכרמיאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב סדוק
אילנה כסיף30/08/2010חני שלום העם העור גם קשה? יש מעין שכבה צהבהבה באזור של הסדקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב סדוק
חני30/08/2010אילנה שלום
כן השוליים של העקב צהובים ויבשים מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לגשת לפדיקוריסטית "רפואית"
אילנה כסיף01/09/2010הסרת העור הקשה חשובה מאוד וכן המשך הטיפול בבית. לאחר הסרת היובש חשוב להמשיך לטפל בבית בקרם כמו הידרה או קרם לעקבים סדוקים (שאין לו ריח להיט אבל הוא מעולה) או קרם על בסיס חמאת שיאה כגון קאלוס תרפי של FEET. כמו כן בבית לאחר מקלחת שייפי אל העור הקשה פעמיים עד שלוש בשבועיים הראשונים וכשתראי הטבה הפחיתי עד פעם בשבוע ולשים קרם בוקר וערב.
במקביל, ולא פחות חשוב, להוריד לחץ. לעשות יוגה או טאי צ'י ולשתות המון מים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרינת. גי'ל או מי קרתרינת צדוק26/08/2010
לאילנה שלום.שאלה אליך. האם המי פיליניג והגי'ל פילינג של קרט אפשר להשתמש לאשה בהריון? ועוד שאלה. כתוב לע הבקבוק שלא צריך להשרות את הרגל קודם לכן. בביה"ס שלמדתי אמרו שכן צריך להשרות במים לפני כן. מה נכון. תשובך חשובה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל או מי פילינג
אילנה כסיף29/08/2010השריית הרגלים אינה חובה. אנו משרות את רגלי הלקוחות כדי שלנו יהיה נעים לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניין בהצעת מחירעוזי שני25/08/2010
אני מעונין בטיפולי פדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת מבקשת לדעת אם מוחקים תגובה
רינת צדוק26/08/2010שלום לך אילנה היקרה. משהו באתר ביקש לדעת על פדיקוריסטית. ואני נידבתי את עצמי. את ההודעה שלי אני לא רואה באתר. האם יש מצב שמוחקים הודעות? תודה בעד תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פדיקור רפואי - לספורטריקי22/08/2010
אני רקדנית ומתאמנת בימים אלו לקראת הופעה השבוע.
בשונה מנהגי החלטתי להתאמן ולהופיע יחפה. עם החזרות העור שלי נעשה יותר קשה. חשבתי שזה טוב כדי שלא ייפגע מדברים ברצפה וכדי שאוכל לראוד בביטחה. אבל, אתמול בחזרות נבקע לי העור באצבע ואני מרגישה שמתחילה לי יבלת או שבעוד מקום העור ייבקע.
כנראה שאני צריכה לעושת חצי פדיקור כדי שהעור לא יהיה עד כדי כףך יבש או לטפל ביבלת.
האם מספיק ללכת לפדיקוריסטית רגילה או למישהו מיוחד.
דחוףףףף.
אני חייבת להמשיך לעשות חזרות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריקי הרקדנית
נטלי מובר22/08/2010אני ממליצה על פדיקוריסטית רפואית.
בדקי לפני כן את הסמכתה.
אימון נעים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
ריקי22/08/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור יבששירי21/08/2010
היי
בפדיקור יבש משתמשים בג'ל ממיס עור יבש.
האם הג'ל הזה מתאים גם לנשים בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור יבש
אילנה כסיף21/08/2010שלום שירי, יש מגוון רחב של תכשירים להמסת העור אנא בדקי עם הפדיקוריסטית שלך אם זה בטוח לשימוש בהריון. אני יודעת שמוצרי בי נטורל מאושרים על ידיד האגודה לסכרת והם בטוחים לשימוש לגבי תכשירים אחרים צריך לשאול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור יבש
שירי22/08/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקוראני21/08/2010
אילנה שלום,
מה הסיכוי שדרכך אפשר יהיה למצוא עובדת פדיקוריסטית?
אין לי כל בעיה גם מישהי שרק עכשיו סיימה או מסיימת קורס ואני אכשיר אותה להיות מקצועית?
אם אפשר דרכך,עדכניני איך ניתן לעשות זאת בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כתבת מאיפה את...
אילנה כסיף21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לאחר הורדת לקפזית18/08/2010
לפני כחודש וחצי ביצעתי פדיקור, במסגרתו עשו לי פראנ'ץ.
אתמול הורדתי את הלק במסיר לק ללא אציטון ובשתי הרגליים הופיעו מעיין כתמים קטנים בגוון הציפורן, בעיקר בבהונות אך גם קצת בשאר אצבעות הרגל. חשוב לי לציין שאני הולכת עם סנדל/כפכף, אך גם עם נעלי ספורט סגורות. שאלתי היא: מהם כתמים אלה? מה ניתן לעשות כדי להעלימם? תודה, פזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בציפורניים
אילנה כסיף18/08/2010שלום פזית
יתכן שהכתמים הופיעו מאחר ששיפו לך את הציפורן עם פצירה גסה והפרידו שכבות ואז נוצרו כתמים לבנים. זה יעבוד עם צמיחת הציפורן. כעקרון לא כדאי לשייף על פני הציפורן עם פצירה אלא רק עם בלוק.
יתכן גם שנעלי ההתעמלות שלך קצת לוחצות ופעילות הספורטיבית האינטנסיבית הציפורניים נפגעות מהלחץ ויוצרות כתמים.
כשקונים נעלי התעמלות כדאי לקנות חצי מידה גדולה יותר כי הרגל מתנפחת במהלך הפעילות הספורטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה בהמשך להודעה של ראשי שיוףדנה17/08/2010
אז עם איזה משייף ידני טוב להשתמש על מנת להוריד גובה ועובי של פטרית ציפורניים?
איז מזל שכתבתי לך
פעם ראשונה שאני שומעת שאסור להשתמש במשייף חשמלי על גבי הציפורן על מנת לנקות פטרייה. מסתבר שגם בנייל סטודיו לכל מורה יש את השיטות שלה. חשבתי שההוראה היא אחידה בין כולן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משייף חשמלי
אילנה כסיף18/08/2010שלום דנה,
לא אמרתי לא לשייף עם משייף חשמלי את הפטריה. אמרתי לא לשייף עם משייף קונוס. אפשר בהחלט לשייף פטריה עם משייף מנדרל כדי לדקק את עובי הציפורן. בשום אופן אין לשייף מתחת לציפורן עם משייף קונוס.את הלוחית יש להסיר מעל המיטה בחלק הנגוע ולהשוות גבהים כדי למנוע שבירות מיותרות של הציפורן עם מנדרל או עם פצירה.
ההוראה בנייל סטודיו אכן אחידה ויתכן שפשוט הבנת לא נכון טיפ שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתבר שאותך לא הבנתי נכון אבל העיקר
דנה19/08/2010שעכשיו הכל מובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראש שיוףדנה16/08/2010
יש לי כמה שאלות:
1.קניתי ראש שיוף חכם שפיץ זהב על מנת לנקות את הקטיקולה סביב הציפורן, האם ראש זה טוב גם לנקות פטרת ציפורן?
2. השתמשתי בדיסקיות נייר ובראש מנדרל עם גלילון שיוף חד פעמי והתוצאות היו טובות יותר עם הדיסקית. זה אומר שאני לא יודעת לעבוד עם המנדרל כי התוצאות לא יצאו לשביעות רצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשי שיוף
אילנה כסיף17/08/2010שלום דנה,
אין לשייף קוטיקולות או כל חלק של הציפורן עם משייף חשמלי. לצורך כך יש דוחפי עור שונים שלדעתי הטוב שבהם הוא הפדי פושר.
פטריות עדיף לשייף עם מנדרל כדי לא להעביר את הפטרתמלקוחה ללקוחה. בנוסף, כדי לטפל בפטרת יש ההסיר את לוחית הציפורן מעל מיטת הציפורן באזור הנגוע ולשייף כדי להשוות גבהים דבר שאינו בר ביצוע בעזרת משייף שפיץ.
לגבי הדיסקית המשיכי להשתמש בה. אין לזה חשיבות כלל אם את משייפת עם דיסקית או עם גלילון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)