מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איף כדאי לגזור את ציפורני הרגלייםאברי05/01/2010
הציפורניים של גדלות מאוד מהר והן מאוד עבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזירת ציפורניים
אילנה כסיף06/01/2010חשוב לגזור ציפורניים ישר - לא עם עיגולים בפינות. לא לגזור יותר מדי- להשאיר מעט קצה לבן כדי לא ליצור ציפורן חודרנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים צהובותלאה04/01/2010
בקיץ אני מושכת על ציפורני רגלי בלק, בד"כ מניקור צרפתי
אני מטפלת בכפות הרגליים בבית ומקפידה להסתובב במקומות ציבוריים עם נעלי אצבע
היום שמתי לב שהציפורניים (שבחורף אינן עם לק)
צהובות משהו, בהיר כזה ונראות לא חלקות
מה זה יכול להיות ואיך כדאי לטפל בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים צהובות
אילנה כסיף06/01/2010שלום לאה,
כשאת הולכת עם לק כל הזמן את פשוט לא שמה לב שהציפורן מצהיבה. הצביעה בצהוב בדרך כלל נגרמת משימוש ממושך בלקים לא איכותיים. כללי יסוד לשימוש בלק הם:
1. ראשית הסירי בעזרת בלוק עדין את השכבה הצהובה מהציפורן.
2. מרחי ציפ סקיפ על מנת לאזן את רמת החומציות
3. מרחי לק בסיס
4. מרחי 2 שכבות של לפי בחירתך
5. מרחי טופקוט או מייבש לק
בכל פעם שאת מסירה לק עם מסיר לק שיטפי ידיים והמתיני כשעה עד שאת מורחת לק שוב. המתנה זו תחזיר לציפורן את השומניות וההגנה שלה ותמנע חלק גדול מההצהבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע שלא עוזב!!!! הצילו!!!!777עדיעד77723/12/2009
כבר כמה חודשים שיש לי ריח רע מהרגליים.
אז אני מודה, הזנחתי אותן קצת. לא רחצתי רגליים אחרי יום עבודה ולפני השינה, נשארתי עם אותן גבריים מכל היום ואיתן הלכתי לישון.
אני עובדת נונסטופ לכן רוב היום עם גרביים ובבית קר לי אז גם ישנה עם גרביים, אין סיכוי שאני נרדמת בלי גרביים..
עכשיו הריח נדבק, לנעליים לגבריים (גם א חרי כביסה), וגם אחרי שאני מתקלחת הרגליים עדיין מסריחות!!! לא ריח חריף במיוחד או ריח שיכול להעיד על משהו, פשוט ריח של רגליים טיפוסי..
ניסיתי שיוף של העור המת, ניסיתי קעריות עם מלחים ושמנים וסבונים, ניסיתי סבוני פילינג. ניסיתי אפילו את הדאורדורנט של חלאבין.
כלום לא עוזר! הנעליים שלי הרוסות עם הריח הזה לנצח כנראה...!
האם לעולם לא אוכל להוריד נעליים בציבור יותר?
אני בחורה בריאה בד"כ, מעולם לא הייתה לי פטרייה וגם עכשיו אין סימנים לפטרייה,, אין עבר של ציפורניים חודרניות או שום דבר אחר, באמת שתמיד הרגליים שלו היה בסדר אבל בחודשים האחרונים פתאום הכל השתבש.
מה עושים? איך מטפלים בריח של הרגליים? איך מטפלים בריח שנשאר בנעליים?
איך מונעים את זה להבא? האם לנסות את הדבר שעוד לא ניסיתי - הסרת עור בעזרת סכין אצל פדיקוריסטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רגלים
אילנה כסיף27/12/2009ריח רגלים לא נגרם סתם. כנראה שהתפתחה איזושהי פטרית עור שגורמת לריח. בכל אופן, התחילי בשיטפת רגלים פעמיים ביום עם סבון עץ התה. לפני שאת נועלת נעליים שימי על הרגליים אבקת כותנה - דאודורנט לרגליים מסדרת FEET של חברת OPI. מניסיוני לפעמים זה הדבר היהחיד שצריך לעשות. אם הריח לא נעלם מהרגלים (כי הנעליים אבודות) כדאי לקנות משחה לטיפול בפטרת ולבקר פדיקוריסטית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע מהרגליים
אופירה דטמר28/12/2009שלום לך,
מהתיאור שלך אכן נראה כי פתחת פטריה בעור , לכן עליך למרוח משחה אנטיפטרייתית (כדי שזה יהיה אפקטיבי אקפידי למרוח לפי הוראות היצרן) כמובן לאחר שרחצת את כפות רגלייך היטב.
השלב הבא, רצוי להחליף נעליים ,לכבס הגרביים בטמפרטורה גבוהה יותר (אם הם לבנים בהרתחה ואם הם כהים , אני אישית מכבסת ב-60 מעלות ), והחליפי את הגרביים ל100% כותנה.
בהצלחה,
אופירה דטמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה....שלא יודעת מאיפה להתחילמירי22/12/2009
היי ברצוני לפתוח עסק מהבית אשמח עם תיתנו לי רשימות של מקומות זולים יחסית לקניות ציוד
..לפדיקור מניקור...וגם לאבני סברובסקי..לקים מיבש לק וכל מה שקשור ועם אתן מכירות גם סוכנים ...פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל אשמח עם תעזרו לי בכול הקשור לתחום תודדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו בבקשה...
מירי22/12/2009קצת שחכתי סכינים לקרדו solingen
לבין
סכינים לקרדו berox
לבין
סכינים לסקאלפאל מס 15ולגבי הלסאלפאל מה זה אומר המספריםי
סכינים לקרדו
credo
את שלמדתי לגבי הסכינים הא םתוכלי בבקשה לפרט לי מה הבדל בין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
אילנה כסיף27/12/2009כל מקצועית לומדת בקורס את ההבדל בין הסכינים ומה עושים איתם. אני מציעה לך קודם כל לחזור לבית הספר בו למדת כדי לעשות סדר בדברים.
סכין 15 הוא סכין שמתלבש על ידית מס' 3 הוא נועד להסרת עור נקודתית- כמו בין האצבעות או בצד הבוהן.לידית מס' 4 מתאים סקלפל 20 והוא נועד להורדת עור באזורים גדולים כמו העקב. סכיני גרדו נועדו להסרה קלה של עור עבה מאד באזורים גדולים.
אבל זה על רגל אחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרכה לתכשיר קאלוס של בי נטורלדבי18/12/2009
שלום לך,
אני פדיקוריסטית ומעוניינת לדעת היכן אני יכולה לקבל הדרכה לגבי התכשיר קאלוס.
אני מתגוררת בראשון לציון.
אודה לתשובתך.
נ.ב. אין לי בעיה להגיע גם לרמת גן (שם את נמצאת)
שבת שלום
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבי שלום
אילנה כסיף20/12/2009כרגע אין השתלמות בנושא לא בסניף ראשון ולא אצלי.יהיו השתלמויות בנושא בינואר. את יכולה להתעדכן באתר שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקבים סדוקיםויקי16/12/2009
בקיץ במיוחד יש לי עקבים סדוקיםכי אני מרבה ללכת עם קבקבים. ניסתי להשתמש בקרם חדש שיצא והוא עזר אבל זה לא עבר. מה מומלץ לעשות במקרים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקבים סדוקים
אילנה כסיף17/12/2009סדקים עשויים להווצר כתוצאה ממתח נפשי או/גם ממחסור במים - את לא שותה מספיק. כדי להעלים את הסדקים צריך ללכת לטיפול פדיקור ורק אז להתחיל למרוח קרם רגלים שנועד לכך כגון הידרה או קרם לעקבים סדוקים ויש עוד. כמו כן חשוב מאד להרגע(!) ולשתות מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקבים סדוקים
אופירה דטמר21/12/2009יתכן גם שהגורם הוא גורם פטרייתי. בהרבה מקרים כאשר קיימת פטריה בעור כף הרגל שהוזנחה העור מאבד מהלחות הטבעית שלו ומתייבש עד להיווצרות של סדקים. מן הסתם בקיץ זה יותר מחמיר מכיוון שבחורף הגרביים שומרים על הלחות ובכך העור פחות מייבש. אם גם עכשיו, בחורף קיימים סדקים (אומנם ברמה סבירה יותר) סימן שקיימת פטרייה ואמליץ לך למרוח משחה אנטיפטרייתית.
בהצלחה,
אופירה דטמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בבוהןרוית15/12/2009
לפני כעשר שנים עברתי ניתוח בבוהן להוצאת עצם שזזה מהמקום
מאז הציפורן עבתה והתקשתה
אני בקושי מצליחה לגזור אותה
וכשאני מורחת לק מאוד קשה לעצב אותה עם פדיקור צרפתי לדק' בגלל העובי
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן עבה בעקבות ניתוח
אילנה כסיף17/12/2009שלום רוית,
הניתוח שעברת כנראה נפגע שרש הציפורן ולכן הציפורן צומחת מעוותת או מעובה. כל שניתן לעשות הוא לשפר חזותית את הציפורן על ידי שיוף במכונת שיוף ופצירה ובלוקים להחלקה. במכון הטיפולים יש חומרים אשר יעזרו לרכך את הציפורן לפני הגזירה או לחילופין לבנות ציפורן מלאכותית על האצבע הזו וכך תוכלי להנות לאורך זמן ממראה אסטטי של הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בייתיאשרת07/12/2009
אני מקפידה על פדיקור לפחות פעם בחודש בקייץ ופעם ב... בחורף.
אני משתמשת בסכין מיוחדת לקלף את העור העבה שבתחתית כף הרגל (המיקום של הריאות, כך הבנתי)
אבל הבליטה לא זזה, לא קטנה עם הזמן ורק מתקלפת עוד ועוד.
הפסקתי לעשן לפני כשלוש שנים, אני לא יודעת אם יש קשר,
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל להפסיק עם הסכין
אילנה כסיף07/12/2009שלום אושרת,
אני מבינה מדברייך שאת מסירה לבד עור בבית. חשוב להבין שככל שמורידים יותר עור כך הוא צומח יותר(!). העור הקשה שהגוף מצמח תפקידו להגן על האברים הפנימיים הרקמות והעצמות מפני שחיקה. הוא משמש כעין פגוש. כל פעם שאת מסירה את כל העור הגוף יציח פגוש עבה יותר. השתמשי בחומרים עדינים ובשיוף הרגל במשייף לכף הרגל במקלחת עם פילינג. הקפידי על מריחת קרם רגלים המיועד לעור קשה ועבה ואת תראי עם הזמן הטבה במצב העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בייתי
אופירה דטמר08/12/2009המלצה מניסיון אישי. השרי את כפות רגלייך 5 דקות במים עם סבון .ושייפי את העור עם פצירת שיוף "פומפייה", עם החורים הגסים, ולאחר מכן מרחי קרם לחות ושייפי עם החורים העדינים.
תנסי ותקבלי כפות רגליים כמו של תינוק.
בהצלחה,
אופירה דטמר, פדיקוריסטית רפואית
סוקולוב 10, כפר סבא 052-2808436* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףף לגבי פדיקורקארין22/11/2009
האם מותר לעשות פדיקור עם החומר קאלוס לאישה בהריון ??
ובמידה שיש סדקים מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף
אילנה כסיף23/11/2009הי קארין,
אני מניחה שאת מתכוונת לחומר של חברת בי נטורל. אין כל בעיה להשתמש בחומר בנשים הרות. חשוב להקפיד על כללי העבודה- לשים את החומר רק על קאלוס ולא על עור בריא לא שלים על עור פצוע או סדוק ולא להשאיר על העור יותר מ 3-5 דקות.
טיפול בסדקים יש לבצע לפני טיפול במסיר קאלוס.
יש לטפל בסדקים במכון בעזרת ג'ל ריכוך + הידרה לעטוף ולהטפיח את העור באזור הסדקים ולשייף אותו עד לקבל מראה אחיד. חשוב להבין שטיפול בסדקים מצריך את רתימת הלקוחה לטיפול ועליה למרוח בבית קרם לטיפול בסדקים כגון הידרה או קאלוס תרפי.
רק לאחר שהסדקים טופלו ניתן יהיה לטפל בקאלוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בציפורניים זה דבר פטירshaykofayco18/11/2009
אני חושבת שצריך להכיר בעובדה שפטריות בציפורניים זה דבר אכן
לא שיגרתי כל כך והטיפול בו עורך לפעמים זמן רב.
כדאי להתייעץ עם רופא אבל תמיד לזכור שיש המן חומרים לטיפול בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות בציפורניים
אופירה דטמר24/11/2009התופעה של פטרת הציפורניים היא דווקא די שכיחה אצל רוב האוכלוסיה הבוגרת.לרובנו, יש לפחות ציפורן אחת הנגועה בפטרייה. אנחנו הפדיקורסטים הרפואיים צריכים לדעת כי רוב הפטריות בציפורניים נובעות מהדבקות מהעור של כף הרגל ולא מאדם לאדם או מציפורן לציפורן. לכן, כשאנו רואים פטרת בעור כף הרגל ו/או על הציפורניים ,עלינו ליידא את המטופלים בהשלכות של הזנחה נוספת של הדבר.
חשוב לדעת, כי ציפורן נגועה בפטרת אשר מוזנחת לאורך זמן, עלולה לגרום לזיהומים, לציפורן חודרנית כתוצאה מהעיוות, ואף ליבלות מתחתיה.
בהצלחה,
אופירה דטמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מוחקים את ההודעה שלי??הילה כהן09/11/2009
את ההודעה שלי מוחקים, אבל הודעות דרושים אחרות לא מוחקים..
אני מעלה את ההודעה שלי שוב, בתקווה שלא תימחק, ואם כתבתי משהו אסור, אשמח שלפחות יידעו אותי על כך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
הילה כהן10/11/2009אתם ממשיכים למחוק פה את ההודעה..
המעט שאת יכולה לעשות זה לפחות לרשום את הסיבה. מה זה ההתעלמות הזאת?
לא פירסתי אף אחד, זו בסך הכל מודעת דרושים שיכולה לעזור לי ולשאר בנות הפורום המחפשות עבודה...
בעמוד זה יש עוד 3 מודעות דרושים ישנות והודעת אחת "למכירה"- למה את ההודעות האלה לא מוחקים ושלי כן?? מה נסגר באתר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
אילנה כסיף11/11/2009מודעות פרסומת אסורות באתר זה ואם הודעתך מכילה תכן פרסומי היא תמחק על ידי הנהלת הפורום. יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהורד03/11/2009
אם יבלת זה עור קשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
אילנה כסיף04/11/2009שלום ורד, יבלת אכן יכולה להיות עור קשה ממקוד וצרתה כצורת חרוט. יש מספר סוגי יבלות בחלקן אסור לגעת ובחלקן מותר. אם את לא בטוחה לכי לרופא עור או לפדיקוריסטית מוסמכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקה לציפורן חודרניתאלונה טובול31/10/2009
שלום לבנות הפורום,
אני חדשה כאן, פדיקוריסטית מזה 11 שנים
הכרתי לפני חודשיים את האבקה לציפורן חודרנית של חברת סיאל ורציתי לשתף אותכן שזה פשוט עובד מעולה כל פעם נלחמתי להוציא את הציפורן החודרנית ללקוחות וזה פשוט יוצא כמו חמאה ופילו לא כואב להן. בנות תנסו המחיר גם זול שווה[
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להם אתר?
יערית ביוטי02/11/2009ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. יש להם שם אחר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור בפעם הראשונהmimi26/10/2009
שלום,
כף הרגל שלי ממש סדוקה עד כדי כך שיש לי חרצים שחורים בתחתית בכף הרגל, בשנה האחרונה אני משתדלת למרוח קרם מיוחד כל ערב ואפילו ניסיתי את הקרם להסרת עור קשה ......
אני די חוששת לעשות פדיקור בשל כל השמועות על חוסר סטריליזציה ועל כך שהטיפול לפעמים רק יכול להחמיר את המצב ע"י שימוש בסכינים למיניהם .
האם למישהו יש המלצה על מקום סטרילי באיזור פ"ת כפר גנים ? האם אני צריכה לחפש מכון לפדיקור רפואי ? האם צריך לגשת לרופא עור ולוותר על עניין הפדיקור ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימי שלום
אילנה כסיף26/10/2009סדקים בכף הרגל נובעים בעקר מלחץ ומחסור בשתיה. הקפידי לשתות ולנשום. גשי לטיפול פדיקור או לרופא עור מה שתבחרי. ההבדל היחיד הוא שאצל רופא לא יעשו לך פילינג ומסאז'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות רגלייםשירן24/10/2009
יש לי שאלה. ממה נובע ריח רע ברגליים? אני סובלת מזה הרבה זמן. כל נעל חדשה שאני קונה אחרי כמה ימים אני סובלת מריח נורא. כל פעם שאני חולצת את הנעליים. תמיד הייתי חושבת שזה הנעל, אבל כל פעם שאני קונה נעליים חדשות אני רואה שזה לא הנעל. אני לרוב נועלת נעליים בלי גרביים, עם עקבים וכ"ו. אבל שאני נועלת נעליים עם גרביים כמו מגף, זה לא קורה. ואני מטפחת את הרגליים שלי אני לא מזניחה את עצמי .עוד דבר נוסף. כבר הרבה זמן שאני סובלת מפטרייה בציפורן בבוהן .אך זה כבר בשלבי החלמה. האם זה קשור? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן שלום
אילנה כסיף26/10/2009ראשית, יתכן מאד שהפטריה אשמה חלקית בריח של הרגלים ויתכן גם מאד שאת מזיעה וגם היא תורמת את חלקה בריח.
ראשית טפלי בפטריה, שנית העזרי באבקת כותנה מסדרת FEET של OPI הוא מכיל גם אבקת כותנה וגם שמן עץ התה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע מכף הרגל
אופירה דטמר18/11/2009שלום שירן,
את מדווחת כי כאשר את נועלת מגפיים עם גרביים , אין ריח מכפות הרגליים. בעוד שאת נועלת נעליים ללא גרביים את מזיעה ומופיע הריח הרע. דבר זה מעיד כי ישנה סבירות מאד גדולה כי יש פטרייה בעור כפות רגלייך. הפטרייה ניזונה בין היתר מלחות. כאשר את גורבת גרביים הם סופגים את הלחות , ולכן אינך מזיעה. וכאשר אינך גורבת גרביים, אין מה שיספוג את הלחות , לכן את מזיעה יותר וכו'.
אני הייתי ממליצה לך למרוח משחה אנטיפטרייתית אשר ניתן לרכוש בבתי המרקחת ללא מרשם רופא.
בהצלחה,
אופירה דטמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)