מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'ל הטפחההדס16/04/2010
רצף של שאלות היום חח..
האם מספיק סודה לשתייה בקערית המים במקום ג'ל ההטפחה ? במקרה של ציפורן חודרנית.
המון תודות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודה לשתיה לא עשוה מה שג'ל הטפחה
אילנה כסיף17/04/2010עושה. סודה לשתיה אינה חלק משיגרת הטיפול במכון הטיפולים. בג'ל הטפחה משתמשים להטפיח עור סדוק או לריכוך איזור הציפורן החודרנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוקי נחלהדס16/04/2010
האם חלוקי הנחל ניתנים לחיטוי בחומר סטריכל או ברבסייד?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקי נחל
אילנה כסיף17/04/2010ניתן לחטא חלוקי נחל וכל דבר אחר בברביסייד פקק אחד נוזל כחול ו 32 פקקים מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
הדס18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות:הדס16/04/2010
שלום רב ,
ראשית כל הפורום נותן ידע עצום..
1. האם לפדיקורסטית שלא מוסמכת לטיפול בסוכרתיים מותר לבצע טיפולים כגון: ציפורן חודרנית, פטרת בציפורן, יבלת שורש?אשמח לתשובה לכל אחד מהטיפולים.
2. כלור עושה חיטוי , האם בקערית הפדיקור חל איסור לשים אקונומיקה?או מותר רק לא לסוכרתיים?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור בחולי סכרת
אילנה כסיף17/04/2010שלום הדס,
יש איסור לבצע פעולות חודרניות בחולי סכרת כך שכל הטיפולים שציינת אסורים.
לגבי אקונומיקה במים שבהם שמים רגלים- גם זה לא מקובל- אקונומיקה גורמת אלרגיה ולכן לא שמים במים שבהם משרים רגלים . ניתן לשטוף את הקערה עם אקונומיקה רק בתום השימוש.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
הדס17/04/2010תודה על תשובתך.
פטרת בציפורן אינה חודרנית, האם בכל זאת אוכל לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולי סכרת
אילנה כסיף20/04/2010שלום הדס,
אם לא עברת הכשרה מלאה לטיפול בחולי סכרת היתי מציעה לך לא לטפל. במידה שכן עברת את צריכה לדעת שיש להזהר מאד מפציעה ושיש פעולות וחומרים שאסורים לשימוש בחולי סוכרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלק למניעת ריח רע מהרגליים והנעלייםדידי12308/04/2010
שלום, אני זקוקה להמלצה לטלק+דאורדורנט טוב למניעת ריח רע מהנעליים+כפות הרגליים.
הלכתי ובדקתי, ואין לי פטריה או משהו נגוע בעור כף הרגל.
גם לאחר פדיקור והסרת עור מת רב, הריח עדיין נשאר!
אני זקוקה להמצלמה למשהו שינטרל את הריח... לפי מה שהבנתי מה שיכול לעזור זה טלק + דאורדורנט למניעת זיעה. אני זקוקה להמלצה לטלק+דאורדורנט לנעל ולרגל.
כמו כן, בגלל הריח - כל הנעליים שלי מסריחות גם הן!
אשמח לשמוע על המלצה לטיפול בעניין ... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דידי,
נטלי מובר11/04/2010התופעה שלך הינה שכיחה ולכן אל לך להילחץ , כיום ישנם מוצרים לטיפוח כף הרגל ולמניעת ריחות רעים רצוי להקפיד על כמה כללים :
לנגב היטב את כף הרגל לאחר מקלחת
לגרוב גרבי כותנה
לנעול נעליים "נושמות" רצוי מעור ובטח לא פלסטיק
ולאוורר את הרגליים היטב בכל הזדמנות
אמליץ לך להשתמש באבקה נגד לחות וריח מסדרת מוצרי feet של חברת o.p.i ,
ניתן להשיג בסניפי נייל סטודיו בכל הארץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה לך
הדס15/04/2010על תרסיס לכף הרגל של חב' קארט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSMELL-X
עדינה05/06/2010בבי"ס היובל בראש העין במסגרת יזמים צעירים המציאו כפפות מיוחדות ששואבות את הריח הרע מהנעליים מאד מומלץ במחיר של 20 ש"ח-עדינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקים מומלציםsr01/04/2010
שלום
אני מעוניינת לבנות מחדש את אוסף הלקים שלי.עד עכשיו היו לי לקים מתקופת התיכון(אני בת 22) שקניתי בעיקר בשוק-והאיכות בהתאם...אני מוכנה להשקיע בסביבות ה-30 עד 40 ש"ח לבקבוק ורציתי לדעת אם יש לכם המלצה על חברה מסויימת...אני יודעת ש-o.p.i טובים מאוד וגם סאלי הנסן אבל רציתי לדעת אם יש לכם המלצות נוספות...ואם יותר זולות אז בכלל טוב..
בנוסף, האם יש לכם המלצה על מחזק ציפורניים שממש עובד?אני שוטפת ידיים המון וזה משפיע על חוזק הציפורניים שלי, אז אם יש משהו שבאמת עובד אני אקנה..תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SR
אילנה כסיף04/04/2010שלום וחג שמח.
אין מה שעשות, מה שטוב עולה עולה בהתאם. אז אני מבינה שכבר המליצו לך על OPI (והאמת, אין עליהם!) אבל אני משוחדת ומכורה אז ההמלצה הזו לא נחשבת ; )... בכל אופן על מחזק ציפורניים אני כן יכולה להמליץ ושמו NAIL ENVY הוא מחזק טיפולי והוא באמת באמת עובד (צריך להשתמש בו לפי הנחיות היצרון). אם הציפורניים שלך חזקות ואת רק צריכה תחזוקה שוטפת את יכולה להשתמש בסטרט טו פיניש (START TO FINISH) שהוא גם מחזק גם לק בסיס מצוין וגם משמר לק לגלזורה והגנה על הלק ולברק והוא גם יותר זול בהרבה.
מקוה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורן ופדיקוריעל01/04/2010
שלום ,
רציתי לדעת מה האופציה האפשרית בשבילי.
יש לי פטריה קלה יחסית באחת הציפורנים אך זה מכוער בעייני ורציתי לעשות פדיקור עם לק על מנת להסתיר אותה .
האם זה יחמיר את הפטריה? האם צריך פדיקור רגיל או רפואי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן
אילנה כסיף04/04/2010שלום יעל, אם את כבר מתכננת ללכת לפדיקור אנא ודאי שהפדיקוריסטית יודעת לטפל בפטרת ומשתמשת בתנאי סניטציה נאותים (כדי לא להדביק אותך ברעות חולות של אחרים וכדי שאת לא תדביקי אחרים). בפטרת יש לטפל כי אם לא היא תלך ותפרח וכך תוכלי לאתר את כל ציפורנייך בפטריה( אם את אוהבת "קישוט" מעין זה... בצחוק, כמובן!)
אם את מתכוונת לשים לק דעי שהלק לא יפגע בטיפול בפטריה . אבל, רוב המקומות ממליצים שתביאי לק מהבית או שתקני במקום כי הם לא מורחים לק על פטרת כדי למנוע הדבקה של אחרים.
בברכת פדיקור נעים וחג אביב שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמר18/03/2010
בקרוב אני מתחילה ללמוד קוסמטיקה. ניתנה לי אפשרות לבחור בנוסף 2 מתוך 4 הקורסים הבאים אין לי מספיק ידע לגבי כדאיות/ סיכונים וכו'. מה כדאי לדעתך?
אפילציה, בניית צפורניים, פדיקור+מניקור, איפור קבוע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
אילנה כסיף21/03/2010אני מציעה לך להכנס לשיעור ניסיון אולי כדוגמנית ותראי למה את מתחברת. לכל המקצועות שצינת יש ביקוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם רגלייםסוכרתי10/03/2010
אילנה כסיף שלום
איזה קרם רגליים עדיף ומה ההבדל בינם
עם חמאת שיאה או שמן עץ הטה
בתודה לתשובתך
סוכרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם רגלים
אילנה כסיף10/03/2010האמת שלאנשים מתוקים מומלץ מאד דוקא להתשמש בקרמים שהם על בסיס מים כמו קרם אקוה אותו ניתן לרכוש במחיר מוזל בקופות החולים. מה שחשוב זה להתמיד בשימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוףורד07/03/2010
יש שאלה בקשר מכונת שיוף
עם לקנות מכונה שיוף חדש או יד שניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
נטלי מובר08/03/2010שלום ורד ,
אחד הדברים החשובים בעבודתנו היא מכונת השיוף ,כיום יש מבחר גדול ורמות שונות של מכונות שיוף על מנת להתאימן לצרכיך. כמובן שמכונת שיוף צריכה להיות קלה ונוחה לאחיזה, ולא רק.
בקנייה חשוב מאוד שלהשקעה שלך תהיה אחריות טכנית וכמובן לא לקנות מכל עובר אורח שאין לדעת אם יהיה שם כשתהיה תקלה כלשהי . רצוי לקנות ממשווקים מורשים שנותנים אחריות ותו תקן , שיהיה בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזירה נכונה של ציפורנייםדנית04/03/2010
שלום, ראיתי באיזה מקום שכדי למנוע ציפורן חודרנית צריך לגזור את הציפורן בקו ישר ולא בצורת חצי עיגול, האם זה נכון? זה נשמע בדיוק ההפך מההגיון הבריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אילנה כסיף06/03/2010שלום דנית. זה בדיוק מה שצריך לעשות וזה תואם את ההגיון הבריא. שכן, כשאר את חותכת את קצה הציפורן ונכנסת לעומק מיטת הצפון הציפורן שצומת תפצע בזמן הצמיחה את מיטת הציפורן דבר שיגורם לפצע במיטת הציפורן ולזיהום. לכן חובה לגזור ציפורניים ישר ואף חשוב לא לגזור את הציפורניים קצר מדי- יש להשאיר מעט מאד קצה חופשי- החלק הלבן של הציפורן. אם את מעדיפה צורה עגולה בציפורניים ניתן לשייף עם פצירה את הפינות. מה שחשוב זה לא להכנס עמוק מדי בגזירה כדי לא לפגוע במיטת הציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור בכף רגלורד02/03/2010
שלום לאילנית
בכרית של כף רגל יש עור יבש ועבה מאוד בצבע צהוב.
אם כלוס יכול לעזור במיקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור בכף הרגל
אילנה כסיף06/03/2010שלום ורד, העור הקשה בכף הרגל שמו קאלוס לכן, אני מניחה שהתכוונת לשאול האם מסיר קאלוס של חברת בי נטורל יכול לעזור. בדיוק לשם כך הוא נועד! להסיר את העור הקשה בכף הרגל. יש להשתמש בו לפי הנחיות היצרן לשים אותו על העור הקשה בלבד. לעטוף בניילון כדי ליצור הטפחה ולהשאיר כ 3-5 דקות ואז להסיר את הניילון לנגב ולשייף את העור הקשה עד להסרתו. אם העור עבה מא יתכן שתאלצי לחזור על טיפול כעבור שבועיים וכך הלאה עד להעלמתו. במקביל לטיפול במוצר זה יש להשתמש מדייום בקרם רגלים איכותי כגון קאלוס תרפי של חברת OPI או כל קרם עשיר אחר רצוי על בסיס חמאת שיאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר לטיפול
ורד22/03/2010אם לקוחה חוזרת לטיפול אחרי שבועיים להסיר עור עם קלוס. כמה לקחת לטיפול?
מחיר מלא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר לטיפול
אילנה כסיף22/03/2010שלום ורד, אם את צריכה לעשות טיפול מלא אז בהחלט המחיר מלא. אם לא- אז לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריות בציפורנייםורד24/02/2010
לקוחה אומרת שפיטריות בציפורניים אצלהם זה מישפחתי גם אבא שלה היה עם אותו בעיה והיא כבר לא מעמינה שזה ירפא למרות שהיא קנתה חומרים אצל קוסמטיקאית לטיפול בפיטריות וטיפלה בהם. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות תורשתיות
אילנה כסיף24/02/2010עד כמה שידוע לי פטריה לא קשורה לתורשה אלא להגינה. ניתן למנוע הדבקות בפטרת על ידי נקיטת אמצעים פשוטים מאד. ראשית חשוב להכנס למערך טיפולי שכולל הסרת לוחית הציפורן מעל הפטריה כדי לחשוף את הפטריה לאוויר ולהפטר ממנה (התהליך לוקח זמן אבל בהחלט שווה את ההשקעה). יש להקפיד על טיפול יומיומי בתכשיר הטיפול בפטרת. להקפיד על מגבות אישיות ושטיפת אגן הרחצה (המקלחת או האמבטיה המשותפת) באקונומיקה. את הסדינים והמגבות יש לכבס בהרתחה. אין ללכת יחפים במקומות ציבוריים (בריכה, מקווה וכו') ועד כמה שניתן לבקש מבני הבית לא ללכת יחפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקום לפדיקורירדנה22/02/2010
שלום, אני מחפשת מקום נקי ומקצועי בצפון ת"א לעשות בו פדיקור ואשמח להמלצות ממי שמכירה
תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירדנה
נטלי מובר23/02/2010על מנת להבטיח את מקצועיות הפדיקוריסטית ,
עלייך לוודא תעודה מקצועית בפדיקור רפואי וכמו כן, עלייך להתרשם מהגיינת המקום והאינטואיציה שלך.
שיהיה בהצלחה ,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מירב24/02/2010הייתי ממליצה לך על החנות אפיל של דפנה לוינסון ברמת החייל שם בטח לא תצטרכי לדאוג לגבי נקיון ומקצועיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור יבשסרור22/02/2010
ערב טוב, האם אתן ממליצות על פדיקור יבש? למי זה מתאים? מי פילינג קארט. מה דעתכן והאם הוא מתאים לחולי סכרת??
עוד שאלה, מה עושים לציפורן עם פטרת, עבה, צהובה?? שייפתי טוב גזרתי כמה שאני יכולה ומרחתי חומר לפטרת.. מה צריך להגיד ללקוח ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סרור
נטלי מובר23/02/2010אני ממליצה בהחלט על פדיקור יבש ובמיוחד לטיפול בחולים סכרתיים, ועל כן מי פילינג קארט אינו חומר מאושר ע"י האגודה לחולים סכרתיים , אוכל להמליץ לך על שימוש במסיר עור קשה ויבלות מחברת be natural הנקרא "callus eliminator" המאושר ע"י האגודה .ניתן לרכוש את החומר בסניפי נייל סטודיו+ עלון הסברה והוראות שימוש .
ולגבי שאלתך השניה - עבדת בצורה נכונה לחלוטין מה שעלייך לעשות זה להמליץ ללקוחה המשך טיפול תרופתי עם רופא עור על מנת למצוא את הטיפול התרופתי האולטימטבי
שיהיה יום נעים והמון בהצלחה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן שמלבינה אחרי טיפות מיקרוקרילגליה16/02/2010
אני מנסה לחסל פטריה בבוהן ע"י מיקרו קריל. לוקח זמן ואני מקווה שזה עוזר. בכל מקרה הפטריה כולה הפכה למסוידת הייתי אומרת, פשוט לבן גם ציפורן הבריאה. במה מדובר ? שאני אפסיק עם המיקרוקריל ? האם לעבור לאגיסטן ייתן את אותה תוצאה לבנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו ? אני אשמח לדעה
גליה22/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
נטלי מובר23/02/2010לצערי לא אוכל למסור המלצתי ללא אבחון וכן אוכל להמליץ שבמצב זה תיגשי לאבחון אצל רופא עור בטוח שרופא ימצא את הטיפול הנכון לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)