מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן חודרניתדנה16/08/2010
שלום,
רציתי להתייעץ איתכן איך יותר טוב להוציא חודרנית. האופציה הראשונה היא לשייף את הציפורן בעזרת פצירה לחודרנית ובכך להפריד את העור מהציפורן, להרים את הציפורן עם הפצירה לחודרנית ולגזור ישר את הציפורן בעזרת צבתית לחודרנית. האופציה השנייה בדיקה עם האקסליבטור ובכך לבצע הרמה, גזירה באלכסון כדי להוציא את החודרנית, לגזור את הציפורן ישר, לשייף את הציפורן ולשייף פינות בעזרת פצירה לחודרנית.
תודה על תשובתכן:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אילנה כסיף17/08/2010שלום דנה.
בשום אופן לא גוזרים עם צבת באלכסון!
הכי טוב לשייף את הציפורן בקצה החודרני ולתת טיפות לציפורן חודרנית מסדרת אנטיפנג להמשך טיפול בבית.
כעבור שבועיים לבדוק שהציפורן ממשיכה לצמוח ישר ולא בתוך מיטת הציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה, תודה רבה
דנה17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברבסייד - שימוש?שלומית16/08/2010
בהוראות רשום - פקק ל 4 פקקים מים
זה נכון?
יש לי את הקופסא הלבנה לחיטוי אני יצטרך חצי בקבוק..
וזה באמת טוב לשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברביסייד
נטלי מובר16/08/2010שלום לך שלומית,
אנו ממליצים אכן להשתמש לפי הוראות היצרן.
35 סמ"ק תרכיז לליטר מים.
והיצרן ממליץ להחליף את התמיסה מידי יום.
את הכלים יש להשאיר בתמיסה רק 10 דקות, להוציא, לשטוף ולייבש טוב על מנת לשמור על אריכות חיי הכלים.
כלים ממתכת עדיף לשמן לאחר החיטוי.
(כמובן שיש לנקות את הכלים לפני הכנסתם לחומר- ניתן לנקות גם עם מגבוני חיטוי או תחת מים זורמים עם סבון אנטיספטי ומברשת).
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל יום??
שלומית16/08/2010גם בחוברת לימוד (נייל סטודיו) וגם בשיעור אמרו לנו שהתמיסה טובה לשבוע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, גם אני למדתי בנייל סטודיו וזה
דנה16/08/2010מה שאמרו. בהוראות יצרן כתוב כל יום להחליף את התמיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהתחלה..
שלומית16/08/2010ויש לי לקוחה אחת ליום או פחות...
זה יצא לי יקר.. כשיש כמה לקוחות לא נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה....
שלומית17/08/2010אם אפשר באמת להחליף כל כמה ימים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלומית
נטלי מובר17/08/2010אנו ממליצות לפעול לפי הוראות היצרן.
במידה ואכן זו רק לקוחה אחת ביום, את בהחלט יכולה להחליף אחת לכמה ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברבסייד
גלית29/08/2010לידיעתכם... ברבסייד אמנם רצוי על פי הוראות יצרן להחליף מדי יום אך בעיקרון ניתן להשתמש בתמהיל עד 21 יום, כמובן לנקות את הכלים לפני הכנסתם לחיטוי. או לחילופין להחליף קודם אם התמהיל משנה את צבעו. אלו חידושים מלימודי פדיקור בשנה האחרונה גם בנייל סטודיו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן שרוטה/מגורדת אחרי פדיקור...שרונה14/08/2010
הייתי בפדיקור במכון מסודר אך לצערי לא אצל הפדיקוריסטית הקבועה שלי ושמתי לב רק לאחר הטיפול שמי שעשתה לי את זה - גירדה משמעותית במהלך הטיפול את אחת הציפורניים (הגדולה) וכרגע זה נראה בדיוק כמו שזה נשמע (ציפורן אחת מחציתה משויפת/מגורדת עמוק יחסית, לא עד הבשר אבל מספיק בשביל לא להיראות אסתטי), מה שגורם ללכלוך להצטבר שם והמקום מעט מצהיב (בדקתי אצל רופאת עור, אין נזק רפואי).
אני כרגע מנועה מלשים לק (חודש תשיעי, בקושי מגיעה להתכופף לחצי הרגל :)) ובכל מקרה- גם לא מתה על לק- אשמח לפתרונות יותר מעמיקים מאשר "קוסמטיים" , כלומר- לא משהו שיסתיר את זה אלא משהו שיאפשר לציפורן להחלים מהר יותר ועדיין יהיה חיצוני (כלומר לא משהו לבליעה שאסור בהריון). אם זה תכשיר שצריך למרוח כמו לק- אין בעיה, נגייס את הבעל :)
האם יש איזשהו תכשיר או משחה שיכולים לסייע?
הרבה תודה,
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן שרוטה
אילנה כסיף14/08/2010שרונה יקרה אין לי מזור. רק סבלנות. הציפורן תשתקם אבל יקח זמן ולהבא אל תתני שיפייפו לך את הציפורן עם פצירה מלמעלה אלא רק לצורך עיצוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת ציפרוניים בשימוש באקרילגלית13/08/2010
שאלה: האם בזמן שימוש בציפוי אקריל, ללא ציפורן מלאכותית, יש צורך בתקופות של הפסקה? או שניתן לעבור את המילוי כל החיים? ואם כן צריך, אז איך שומרים על יופי בזמן ההפסקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
אילנה כסיף14/08/2010שלום רב,
בעקרון אין צורך לעשות הפסקות במילוי. אבל מכיון שאחרי הרבה מילויים הציפורניים אינן יפות כמו בבניה הראשונה מקובל מדי פעם להחליף בניה- כלומר להמיס בניה קיימת ומייד לבנות בניה חדשה במקומה. עושים זאת מייד משום שאין טעם בשיקום הציפורניים אם יודעים שבונים בניה נוספת.
לעצמי, אני מחליפה בניה אחת ל3 חודשים .
אם בכל זאת הסרת בניה ואת כן רוצה לשקם את הציפורנים אני ממליצה תמיד על מחזק NAIL ENVY פשוט לא מצאתי מוצר יעיל יותר ממנו.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בדילמה וצריכה את עצתך...שני10/08/2010
שלום לך. השבוע ליוויתי את אימי למועדון הקשישים בו היא מבקרת. יש שם "מכון יופי" שבו מישהי עושה תספורות וגם פדיקור. מטבע הדברים מהיותי פדיקוריסטית, התעניינתי והצצתי לחדרה. היא בדיוק עמדה לעשות פדיקור לאיזה קשיש. הסתכלתי על הכלים שהיו מונחים שם - אילנה - חשכו עיניי: הכלים נראים כאילו לא ניקו אותם חודשים.... שלא לדבר על חיטוי או עיקור. והכי גרוע: הגרדו היה מלא מלא חלודה. אז אמרתי לה כאילו בתמימות: יש על זה חלודה. היא התחילה לגמגם ואמרה לי: כן, אבל רק על זה יש חלודה. כאילו שזה הופך את העניין לבסדר אם רק זה חלוד. איכססססססס. לא אמרתי לה שאני פדיקוריסטית. זוועה. שלא לדבר על סכיני הגרדו שיש לה - אלה שקונים בשוק בצלאל. אבל זה לא מה שהפריע לי אלא חוסר ההקפדה על ניקיון. שאלתי אותה אם היא מוסמכת לטפל בסוכרתיים. התשובה: "בטח, כולם פה סוכרתיים וגם חולי לב". כן, בטח. מצד שני לא עשיתי כלום בעניין וזה אוכל אותי כי עם אוכלוסיית קשישים ההקפדה צריכה להיות שבעתיים. מה דעתך? מה עליי לעשות? יצאתי שפן לא? כי פחדתי שהיא תתנקם באמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
שני11/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלאתך..
נטלי מובר12/08/2010בוקר טוב שני,
לפי דעתי עלייך לפנות להנהלת מועדון הקשישים.
הם אלו שצריכים לפקח על התברואה במועדון שלהם ובטיפולים שהם מעניקים.
במידה ואת אכן חוששת שאימך תפגע מכך, עשי זאת בצורה אנונימית.
עדכני בהתפתחויות, מחכים לשמוע..
יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעופרה09/08/2010
רצתי לדעת למה הכוונה ראש מנדרל חד פעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנדרל
אילנה כסיף09/08/2010שלום עופרה, מנדרל הינו ראש שיוף אשר מלבישים עליו גלילון שיוף חד פעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בבוהן הרגלשני07/08/2010
מה זה בנייה בבוהן. איך אפשר ללמוד זאת? (אני לא עוסקת בבניית ציפורניים). האם זה נשאר כציפורן קבועה? אשמח לכל פרט בנושא....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייה בבוהן
נטלי מובר08/08/2010שני בוקר טוב,
אם את אינך מתעסקת בבנית ציפורניים אכן עלייך ללמוד כיצד משתמשים בשיטת הבנייה בכף הרגל.
ניתן ללמוד בכל סניף שקרוב אלייך של נייל סטודיו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עורמיה07/08/2010
הייתי אצל פדיקוריסטית היא שייפה והורידה לי עור יבש ברגלים אחריחודש וחצי בערך העור התחיל להתקלף לי בעקב ובאצע כפות רגליים מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופי עור
נטלי מובר08/08/2010מיה בוקר טוב,
כנראה ששיפו לך את העור טיפה יותר ממה שצריך, בכל מקרה מומלץ לעשות פדיקור כל חודש ויתכן שהעור צמח וצריך כבר טיפול. אני ממליצה לשמן את הרגל עם קרם טיפולי על מנת לשמר את העור.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות עור שלא ירדו בקאלוסדנה05/08/2010
אם אני רואה שאחרי ששמתי קאלוס נשארו שאריות עור שלא ירד אז עדיף להוריד עם סקלפל מס' 20 או שכדאי קודם להוריד עם סקלפל ואחרי זה לעשות עם הקאלוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קאלוס
נטלי מובר08/08/2010דנה בוקר טוב,
לא מומלץ להשתמש בסכין לפני או אחרי השימוש בקאלוס.
עלייך לשייף בצורה יותר יסודית וניתן להשתמש גם בראש מנדרל חד פעמי לשיוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברכה בנושא לקברכה04/08/2010
לאילנה שלום.אני מורחת לק בסיס,לאחר מכן הלק המבוקש ולאחר מכו מייבש לך. לצערי שמתי לב כי כעבור זמן (יום ) הלק מתקלף בשלמותו מהציפורן ביד.. מה הסיבה? ואיך אפשר לשמור על הלק יותר זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימור לק
נטלי מובר08/08/2010ברכה בוקר טוב,
על מנת לשמור על הלק יש ליבש את השכבה הקודמת ורק לאחר מכן למרוח מייבש לק בשכבה יחסית דקה.
חוץ מזה ניתן להשתמש בחומר שנקרא בונד איד של opi
לייבוש של השכבה השומנית שבציפורן הטבעית בלבד.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור ללא הכשרה?!אזרח דואג01/08/2010
שלום לחברי הפורום
רציתי לשאול את מי שמבין בנושא ,ידוע לי על מישהיא בסביבבתי שמבצעת פדיקור ללא כל הכשרה וללא כל ידע בתחום הנ"ל
עכשיו השאלה היא האם זה מותר ?
כי אם אני מנסה לחשוב על הנושא קיימים פה סיכונים לא מעטים כמו סכרת לדוגמא, פטריות, ציפורניים חודרניות, סטריליות, לא מעט נושאים שלפי דעתי לא צריך להקל בהם ראש!!!
ומי אמור לאכוף את התחום?
לתומי פניתי למשרד הבריאות והם לא הבינו בכלל מה אני רוצה מהם
בתודה מראש
אחד שמודאג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאזרח הדואג
אילנה כסיף02/08/2010אכן לצערי הרב, אתה בהחלט צודק וגם אני פניתי למשרד הבריאות בנושא זה. פדיקור אינו נחשב למקצוע עם סימול של משרד העבודה- כלומר אינו נחשב מקצוע. ויש ביננו פדיקוריסטיות רבות שלמדו את המקצוע מהסבתא או מהאמא או מהחברה.
לכן, כשאדם מהישוב הולך לטיפול פדיקור חשוב שיבדוק כי המטפלת עברה הכשרה מתאימה ויש לה תעודות להוכיח את זה.
נייל סטודיו, כרשת, ואני כראש תחום הפדיקור בנייל סטודיו שמים דגש חזק מאד בלימודים על חשיבות הלימודים כללי החיטוי והעיקור והחשיפה לבעיות השונות בכף הרגל. תלמידותינו לומדות ועובדות לפי כללים והנחיות של משרד הבריאות בארץ.
אבל אין ספק שהדאגה שלך בהחלט במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב...
ממני11/08/2010חשוב לציין שזה נייל סטודיו שמוכר מוצרים גם לאלו שלא עברו הכשרה
אז יכול להיות שהדגש צריך להיות אצלכם קודם ןלא למכור למי שלא מוכיחה שעברה הכשרה
ולא להסתמך על מה שאומרים למוכרת
ובודאות נייל סטודיו בראשון לציון מוכר לאותה גברת שלא עברה הכשרה.
לתשומת ליבכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאזרח הדואג היקר...
נטלי מובר12/08/2010אנו בנייל סטודיו ראשל"צ אכן משתדלות לעבוד עם המקצועיות בלבד.
אך אנא אל תתבלבל, את החומרים לפדיקור כגון סכינים (של חברות כאלה ואחרות) ניתן לרכוש גם בכל סופר פארם.
לכן הפיקוח על כך הוא לא מאחריות הסניפים.
ישנם חומרים שאכן אסורים לקניית הקהל הרחב ועליו אכן יש פיקוח.
את החומרים הללו לא תמצא אצל אף אחת שהיא איננה מקצועית (לפחות חומרים שנמכרים ספציפי אצלנו).
על אחריות הלקוחות לבדוק את התעודות של אותה "מקצועית".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ממני15/08/2010אני מסכים איתך בנוגע לסכינים
אבל אני כן חושב שאתם בנייל סטודיו יכולים לקחת יוזמה ולבדוק בפעם הראשונה בקניה הראשונה של מוצרי פדיקור אם אכן יש לאותה אחת הכשרה
הרי לא צריך כל פעם לבדוק מחדש והלקוחות שלכן הן די קבועות
למען הסר ספק אני יודע שהמוכרת שלכם שאלה לגבי ההכשרה של אותה גברת והיא אמרה שיש לה
אבל בייננו זה נראה אך ורק לשם השאלה ולא לשם הבירור
אני כן חושב שיש לכם אחריות מסויימת וכן חושב שאפשר לשפר את עובדה הנ"ל
את מסיכמה איתי שמותג כמו נייל סטודיו שלא ימכור מוצרים אך ורק לשם המכירה והיעד
מכבד את עצמו בפני עצמו ובפני הלקוחות שלו
גם אם אחוז מסויים כן יתאכזב מאי המכירה אבל בהמשך יבין שאתם לא בסטה בשוק.
בכל אופן אני מודה על ההיענות שלכם ספציפית מראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשובתך..
נטלי מובר15/08/2010תודה שהסבת את תשומת ליבנו.
אנו נמשיך לעבוד בצורה היעילה ביותר כפי יכולתנו.
שיהיה לך המשך שבוע נפלא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תפרסם מאיפה אתה
אחת שמפחדת08/08/2010שנדע למי לא ללכת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול
ממני11/08/2010צר לי לאכזב אותך כאן לא תקבלי ממני את שמה
אבל עצה לי אלייך ולאחרות תבקשי לראות תעודה הכשרה מוסמכת ולא צילום
7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטוקלאב-סאנה31/07/2010
אני מאוד מבולבלת .....
מה זה אוטוקלאב? האם סטריליזטור(קברץ) לא עושה את העבודה כמו אוטוקלאב, ואם כן למה כזה הבדל בין המכירים? 500-5000 שח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטוקלאב וסטריליזטור
אילנה כסיף31/07/2010שלום אנה,
אוטוקלאב הוא דוד המשמש לעיקור מכשירי ניתוח ופריטים אחרים, על-ידי הפעלת קיטור בלחץ גבוה. מכיוון שמשרד הבריאות מאשר לנו העוסקות בתחום היופי להשתמש במעקר כלים שפועל על קוורץ את יכולה להסתפק בו. כמו שהבנת ההבדל במחירים הוא ניכר.
אגב, זו הסיבה שאנו הפדיקוריסטיות או בונות הציפורניים צריכות לחטא את הכלים ( שטיפה במים וסבון + השריה של 10 דקות בברביסייד) לפני שימוש בסטריליזטור חשמלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבדל בין סטריכל לברבסיידאנה31/07/2010
שלום
מה הבדל בין סטריכל לברבסייד? מה יותר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריכל וברביסייד
אילנה כסיף31/07/2010שלום אנה,
בעקרון הם אותודבר. ברביסייד מוכר בכל העולם ויש לו גם אישורים של ה FDA האמריקאי לסטריכל לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה תודה
אנה01/08/2010אילנה תודה על כל התשובות
מפורום אחר הבנתי שלברבסייד אין אישור משרד הבריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה רבה!
אילנה כסיף02/08/2010אנה יקרה,
חומרי חיטוי אינם זקוקים לאישור משרד הבריאות. והכי חשוב ברביסייד מאושר על ידי ה FDA האמריקאי לחיטוי כלים במכוני הטיפולים אבל אצלינו בארץ אין צורך באישור של משרד הבריאות לתכשירי חיטוי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הציפורניים בבהונות של הרגליים גודלולילך31/07/2010
גודלות לי אחת על השנייה, זאת אומרת שיש לי ציפון ומעליה גודלת לי עוד אחת ממה זה נובע? ואיך מטפלים בזה? לילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן על ציפורן
אילנה כסיף31/07/2010שבוע טוב לילך,
כנראה שהציפורן מתחלפת. כלומר גדלה ציפורן חדשה מתחת לציפורן הישנה. לא להלחץ זה יעבור כשהציפורן החדשה תגיע לאורך מספק הישנה תיפול ותשאר לך ציפורן חדשה ויפה. כנראה שקיבלת מכה וזו התוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה בשתי הרגליים והציפונים כבר נ
לילך01/08/2010נפלו ומתחתיהן גדלו עוד פעם ציפורניים חדשות אז עוד פעם יש לי ציפורן על ציפורן מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכים בסבלנות.
אילנה כסיף02/08/2010האם ביקרת אצל רופא לגבי בעיה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים נישברות
ורד02/08/2010לקוחה שועלת מה ניתן לעשות עם ציפורניים בידים נישברות? אם זה תלוי לתזונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים נשברות
אילנה כסיף03/08/2010הי ורד, ציפורניים עשויות להשבר כתוצאה מתזונה לקויה או מלחץ או כי הן סתם נשברות... כדאי להמליץ על מחזק ציפורניים טוב כמו נייל אנבי של OPI זה יביא לסוף המשבר. כדאי אגב, להמליץ גם על שמן הזנה כי לפעמים הציפורניים מאד קשיחות אבל לא גמישות- ושמן ההזנה עוזר להן לא להשבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברכה ציפורן חודרנית.ברכה27/07/2010
לאילנה שוב שלום. הגיע אלי בחור צעיר אחרי צבא. בעבר כבר הכירוררג ניתח אותו בגין צפורן חודרנית. הבחור הגיע אלי עם דלקת קשה ונפיחות באיזור הציפורן החודרנית.לאחר השריה ונבירה ושוב השריה ונבירה הצלחתי להוציא צפורן בצורה של מלתעות באיזור הכואב. הבחור סבל נורא ובקושי איפשר לי לעבור.ברור לי ששוב תצמח שם ציפורן חודרנית. מה לעשות במצב כזה. עלי לציין שמה שהיקשה עלי את העבודה זה שלא היה לי שום אפשרות להיכנס למקום. הבחור ניסה לטפל בעצמו וקצץ את הציפורנים ברמה כזו שלא יכולתי לבצע את הטיפול בשיטה המקובלת והנלמדת. פשוט לא היה לי יכולת לגזור גקצה הציפורן על מנת למשוך את החודרנית. מה דעתך ומה הצעתך במשך? תודה לך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודרנית
אילנה כסיף28/07/2010שלום ברכה,
הבעיה שלך נבעה מזה שניסית לטפל בו כשהאור מודלק. אני דרך כלל שולחת את המטפלים הביתה עם הוראות להשרות את הדלקת בתמיסה של מים פושרים וסודה לשתיה עד שהדלקת עוברת. אחר כך קל לטפל ולא כואב.
אגב, את הציפורן החודרנית כדאי לשיף עם פצירה לחודרנית ולא לחתוך. ולתת הביתה טיפול של טיפות אנטיפנג לטיפול בציפורן חודרנית אותן המטופל מטפטף פעם ביום ואז גם אם הציפורן גודלת היא לא תהיה חודרנית כי היא מתרככת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)